Преход към съдържанието


Most Liked Content


#6031 1. Какво искат жените?

Posted by neglect on 06 January 2007 - 01:38 PM

ок малко коментар на тая тема  от мен. ;)

Той е голям егоист, изключително груб и невъзпитан – не само с дамата до се*е си, но и с околните. Затова и никой не го възприема. Жените не обичат грубото отношение към тях, затова и такъв тип мъже хич не им допадат. Може първоначално да привлече вниманието им, но много скоро престава да бъде интересен.


тук малка грешка.Много ама много жени избират арогантния,непукиста,невъзпитания-те виждат в него мъж,макар тези си качества.

Простак също има успехи със жените,но и голям брои от тях ги отблъсква.

И все пак зависи.#1436 Бързото свършване...

Posted by yastaprasta on 03 November 2004 - 07:21 PM

Здравейте на Всички.
Немога да разбера с какво съм наказан да е така.
На 19 год съм, имам приятелка...Нищо в нея не ме притеснява, не съм и стеснителен...
Обаче като вземем да правим секс се случва мноого лошо- 1-2-3 движения могат да ме свършат...Независимо при каква поза. Наистина недоумявам защо е така. Втория тек е приблизително същия...
Секс нормално дълго време сме получавали или ако след първия път продължа, ч**ам с мек докато заякне, за втор път, или (като последния път) чак третия тек. Но по първия начин- първо, че е неприятно по едно време, второ, че невинаги може да разчитам че ще стане, и трето- че е опасно заради спермата в презерватива.
Моля за почощ или съвет. И без да ми предлагате тези Durex Performa, ако обичате.
Благодаря Ви отсега.


#38702 Игра

Posted by ItalianMike on 09 March 2014 - 05:12 PM

Така... по принцип не искам да те объркам, но ми се струва, че не си съвсем честен със се*е си. 

 

Как така ти си наградата? Имам предвид - сигурен ли си, че ти си наградата? Да оставим настрана колко грозно звучи това, в този форум доста се преекспонира с термина, така че не е твоя вината. 

 

Но ако ти наистина беше наградата, щеше ли да се питаш как да й покачиш интереса? И щеше ли да отвориш тема във форума за да питаш нас, точно същото нещо? 

 

Първо - разбрал си концепцията съвсем грешно. Не си ти наградата. Наградите са това, което получават примерно професионалните състезатели независимо в кой спорт, за спортни постижения. Наградите по начало са неодушевени предмети. 

 

Тогава концепцията напълно грешна ли е? Не. Много на място си е. Стига да я разбираш.

 

А тя е много проста:

 

Наградата е вниманието ти.

 

Значи да повторя - не ти си наградата. Не можеш да бъдеш наградата, защото първо не си неудошевен предмет и второ да си награда не е някакъв особен комплимент, защото победители по принцип са тези, които получават наградите. А наградите имат навик да висят по рафтовете на победителите. 

 

Наградата, истинската награда, е вниманието ти. 

 

Безопасно е да считаш това за вярно. Защото имаш контрол над това в какво да съсредоточиш вниманието си. Вниманието на човек е нещо постоянно, за него се ползват сетивата, както и част от работата на мозъка. Благодарение на вниманието си ние опознаваме света и сме част от него. Благодарение на вниманието ни ние имаме концепция за това какво е реалността. Както и концепция за това, че във всеки един момент живеем в реалността. 

 

А защо вниманието ти би било награда за някого изобщо? Защото когато обръщаш внимание на някой човек например, ти отделяш от твоето време и не само, за да мислиш за него или да общуваш с него. Това е едно от най-ценните неща, които можеш да дадеш на някой. 

 

И сега ще ти обясня концепцията за вниманието както трябва. Защо вниманието ти би било наградата за някого? Освен горните неща. Първо - представи си, че си в Англия, на някой площад и отпред Кралицата на Англия изнася реч. Ако тя реши да слезе в тълпата, да се здрависа с теб, да отидете настрана и да поговорите за 5-10 минути, няма ли да се почувстваш поласкан? Най-вероятно ще се почувстваш поласкан. Но защо ще се почувстваш поласкан? Защото смяташ Кралицата на Англия за важна личност. До известна степен тя си е важна личност. Поради ред причини. Но не това е важното. Важното е, че ако си човек, който има добро мнение за се*е си, човек, който смята живота си за интересен, човек, който е доволен от живота си - то твоето внимание е също толкова важно нещо, колкото вниманието на Кралицата на Англия. 

 

Защото можеш да намериш десетки, стотици и хиляди неща, с които по-добре да си запълниш времето или повече да се забавляваш, или повече да научиш, или да бъдеш по-удоволетворен, отколкото да говориш с някоя мацка в университета. 

 

Като например да говориш с някоя мацка, която ти е взела портмонето? Усещаш ли се колко абсурдно звучи? 

 

Както и да е. Идеята ми беше, че ако искате да ползвате това с "Аз съм наградата", го ползвайте като хората. И заради правилните причини. И по правилният начин, който е "Аз отделям от ценното си време, за да ти обърна внимание, така че по-добре да си заслужава". 

 

Това е. 

 

Конкретни съвети по ситуацията ти няма да ти давам. Ако си внимавал какво пише горе и си го разбрал, си поне десет пъти повече мъж, отколкото си бил преди да го прочетеш. Така че сега имаш десет пъти по-добри възможности в живота, и може би в свалките в частност. :)

 

Поздрави! :)
#37568 Често срещани въпроси и отговори

Posted by Johnny Strong on 19 May 2012 - 01:06 AM

Започвам с някои често срещани въпроси, на които ще дам отговори от моя гледна точка на базата на моя опит в пик-апа. Всички колеги и пик аптъри да се считат за поканени да добавят въпроси и отговори или да коментират вече добавените.

1. Трябва ли да бъда социален/разговорлив за да имам успех с жените?
JS: -Да, трябва да бъдеш социален, да умееш да започваш разговор, да го водиш и да ескалираш през това време.
Жените са много социални същества и за тях е от съществено значение да си не по-малко социален и комуникативен от тях.

2. Тя ми е просто приятелка, а аз искам повече. Какво да правя? (тоя въпрос мисля че го има и в Библията) Това е т.н. желание за излизане от "зоната на приятелите". Наистина, много срещан въпрос във форума, има обяснения в няколко теми, потърсете ги преди да пускате нова, говорено е вече. Но ето и моето мнение:
- Кофти, сгрешил си в началото. Прекалено многото време, което си отделил за разговори с нея, и не си действал те е поставило в графата на приятелите.
Тоест мъжете които само говорят с нея но не правят секс.
Изхода е да спреш да я третираш като само приятелка, да не и отделяш толкова време (тоест лек игнор) за разговори и да я предизвикваш след което да ескалираш.

 

Прочети и ето тази тема, колегата е обяснил също: http://donjuancentre...-от-firendzone/

3. Тя е много красива, много специална, направо откачих. Какво да правя?
- Поеми си дълбоко въздух, не е най-красивата нито най-уникалната. Не, не я слагай на пиедестал, въпреки това което ти казва сестра ти или майка ти.
Изясни си първо какво искаш да правиш с нея и какво целиш - секс, приятелство или връзка и т.н. след което си прецени шансовете и дали ще си струва времето което ще и отделиш. След това действай.

4. Как да и покажа че я харесвам, какво да правя?
- Не и го казвай с думи, покажи го с действия. Не, не и купувай цветя просто ей така на първата среща, не и прави подаръци. Това на подсъзнателно ниво и показва че си с по ниска стойност от нея и че се опитваш да си купиш вниманието и, а също и времето което ти отделя. Тия неща се подаряват след като си доволен от нея - правил си най-страхотния секс с нея без да се охарчиш или ти е направила най-хубавата свирка до сега и за това си решил да наградиш доброто и поведение.
Не и пиши по скайп, колко е хубава и колко я харесваш и какво би правил с нея, вместо това я покани на среща и стъпка по стъпка го направи.

5. "Започнах да излизам с 1 колежка/приятелка/съученичка и т.н. на кафе, първа среща, втора говорим си всичко тече прекрасно и виждаме колко общи неща имаме, тя ми каза че има приятел и че ЕМОЦИИТЕ, ЧУВСТВАТА и ПРЕЖИВЯВАНИЯТА, които и създава харесва най-много в него. Аз блокирах и тя каза че иска да си ходим. Отидохме си, на другия ден не ми вдига, не ми пише и изглежда ме заеба. Къде сгреших, исках да я ч**ам!?
(Тия ваши истории и подобни са десетки в тоя форум, хайде вече осъзнайте някои неща...)
- Няма действия, липсват каквито и да било сексуални действия. Липсва водене на мъжа към сексуален развой на срещата. Жените искат да бъдат водени, ако бъдат оставени те да водят, веднага загубват интерес и преминават на друг обект, който да завладеят.. Жените не искат да ги убеждаваш логически и с думи, а искат да видят колко ги харесваш и как не можеш да се удържиш на действия, на емоции - искат емоции, за да влезнат в сексуално състояние. Не се опитвайте да ги убеждавате с думи и да им се квалифицирате. Има едно начало на срещата (привличане има щом е на среща с вас), първа фаза (опознаване), втора (комфорт), но липсва сексуалната част - докосване, игра с нейните емоции думи, предизвикване, физическа ескалация и завършек - целувка или секс.
Най-често всички спират и приключват до комфорта липсва сексуалната игра и воденето към секс.
От личния ми опит се убедих че ако ви харесва една жена и е на среща с вас, и показва че и харесвате достатъчно, на втора или трета най късно среща трябва да има секс, а на първата или втората най късно целувка но най добре на първата още. Жените мразят да ги мотаем и да си говорим просто приказки ей така, те също като нас търсят секс най-скоро. В случай на протакване, провала е гарантиран.

6. Тя ми каза че си има приятел от сто години, и се чувства много добре с него обича го и т.н. Или тя ми каза че не е такава, че не си ляга с непознати и т.н. Хахахах...
-Това е поредния шит тест, с който се опитва да ви премери вербално топките или поне да опипа дали имате такива.
Шит тестовете са използвани от жените за да отсеят мухльовците и смотаните, тези които не са добри в свалките и секса от качествените алфа мъже тези които знаят какво правят и как и докарват на жените множество оргазми.
Има тема за шит тестовете, не мисля да повтарям и разтягам нашироко.

За да разбереш дали е сериозна или е шит тест, провокирай я с действия като преди това се пошегуваш с нея.

7. Тя е много надута, високомерна, кучка която се прави на много велика и не ме отразява. Опитва се да си играе с мен, един път ме търси друг път ми дава заето или се ебава с мен. Каква е пък тази, как да я оправя?
-Най добре и тегли една майна и я заеби. Занимавай се само с момичета които показват интерес и то силен към теб, не си губи времето с прости п*тки. Това което можеш да направиш иначе е да се забавляваш с нея, като и правиш негативни комплименти или т.н. нег хитове (вербални или невербални).. Но да се е***аш с нея, няма да повиши значително шансовете ти да я спечелиш ако тя не гледа на теб сексуално и не я привличаш.

8. Как да я сваля по интернет, по скайп, по фейсбук?
Не се занимавай с простотии и не си губи времето да я сваляш чрез информационните технологии.
Съблазняването и свалянето трябва да става изключително и само на живо. Използвай гореописаните начини за комуникация само за уреждане на среща, или за кратки разговори с приятели/роднини.
Не я подгрявай най-добре по интернет първо а за после да оставиш на живо, ефекта е негативен върху играта ти на живо. Един мъж показва топки и смелост, типично мъжко качество на живо.
#36750 Общ отговор на въпроса "Как да си я върна?"

Posted by CASAN0VA on 23 November 2011 - 06:33 PM

Жени като шума,коя от коя по-добра. Няма такъв извод като "Тя е най добрата,тя е жената за мен,тя е всичко,искам я!"

Цитирам master-dj по памет:

Жените са безполезни,освен за секс,повечето са скучни,непохватни и глупави!
Всяка от тях може да бъде лесно заменена с друга,по-добра!

Случвало ли ви се е,когато си хванете ново гадже и отначало я боготворите и я слагате на пиедестал,казвате си "тя е красива,свястна,умна,всичко което съм искал!"
След това да е идвало време,когато тя започне да се държи тъпо,да се държи непохватно,да стане скучна,дори да те дразни и да ревнува!
След това си казваш: Е ? Май НЕ това е момичето,отначало всичко беше страхотно,но явно не е тази за която я мислех,трябва да я зарежа!
- Тя е била същинско AFC в женски род,имитирала е повечето неща,които е научила от нейни приятелки или познати,но в последствие е забравила да се преструва и е започнала да показва истинската си същност,която на теб явно не ти харесва...

Ето ви един цитат над който трябва да се замислите: "Вчера е история,Днес е подарък,Утре е мистерия!"
- Живейте за днес!

Ще дойде време,когато ще започнете да съжалявате за всичките си пропуски от живота,за всяка минута изгубено време!

Днес те е зарязала приятелката,излез веднага и се запознай с ново момиче,ако с това момиче не се получи,зарежи я и отново потърси друга и се запознай с нея.
Така докато не намериш тази,която ти е приятно да бъдеш с нея,тази от която няма да те е страх,че може да те зареже всеки момент,заради друг или каквото и да било!

И за изненада: Ти не можеш да бъдеш с най-добрата жена на света,но можеш да намериш достатъчно добра за ТЕБ,такава която ще е истинска и ще отговаря на идеала ти за жена.

Както знаете (предполагам) от филмите:

Дон Жуан след хиляди жени,намерил неговата "Доня Ана"
Казанова също след неизвестен брой жени,намерил неговата "Франческа"

Всеки един МЪЖ може да бъде,и с това което му подритне съдбата,и с това което най много иска - а именно ИДЕАЛНАТА ЖЕНА ЗА НЕГО!
- Просто не преставайте да я търсите,докато не я намерите!

Когато една жена ви е в главата,но знаете,че не е идеалната за вас,спомнете си всичките грешки,които тя е допускала през времето на вашата връзка,спомнете си за всичките й недостатъци,за всичко което ви дразни в нея,така,че да ви стане ясно,че тя не е СТОКА,че тя е една гадна и сляпа кучка,която не ви заслужава!

След това излезте навън сред другите жени и се огледайте колко сладки и горещи мацки има наоколо,колко по-добри има от тази,която ви е отрязала или зарязала.
Когато свикнете с това мислене,трябва да знаете,че сте една карчка пред много други мъже,и ще можете лесно да забравите една и да си намерите друга!


#38722 Чумата на нашето време

Posted by Apostol on 30 March 2014 - 09:16 AM

  ЗАЩО БИБЛИЯТА НА ИДИОТА Е БИБЛИЯ НА ИДИОТА

 

  1. Телевизията изяжда времето ви. В началото хората гледали телевизия, когато имали свободно време. По-късно били измислени сериалите и хората започнали да живеят само тогава, когато им оставало свободно време. През останалото време те се блещели в телевизорите си.


2. Телевизорът ви прави по-глупави. Дългата прекомерна употреба на телевизия угнетява мозъка ви. Отсъствието на мозъчна активност, която трябва да взима решения и да създава, е заместена от пасивното поглъщане на информация. В повечето случаи тази информация е напълно непотребна или лъжлива. Този факт превръща човека в растение. Защото в крайна сметка телевизията не е нищо друго освен празни приказки на празни хорица, пробутвани на празноглавци...


3. Телевизията ви прави по-лоши и ви поболява. Съвременните продуценти добре разбират, че хората са привлечени най-много от секса, страха и алчността. Това прозрение те ползват за стръв. Наслието вече ни залива катадневно от екрана, а това застрашава сериозно душевното ни здраве.


4. Информационно предозиране. Телевизията не просто ви прави един информационен чревоугодник, а направо ви осакатява. Спомнете си как вчера седяхте пред телевизора и първо гледахте филма, след това шоуто. Рекламата. Новините.

5. Рекламата. Таблетки, превръзки, бира, банки, напитки, превръзки, бира, таблетки, коли, кафе, напитки, супермаркети, превръзки, бира, Nokia, таблетки… и пак от начало. Не ви ли писна?


6. Телевизията ви прави по-нещастни. Ох, тези сериали! За домакините – сапунки, за контето – гламурни, за интелектуалците – доктор Хаус. Вие започвате с голямо любопитство да гледате един чужд живот, след това се увличате и накрая тази фантазия става частица от вас.


7. Телевизията ви прави по-бедни. Недостатъкът на телевизора е, че излъчваните реклами ви карат да купувате неща, от които нямате нужда. Много по-голям проблем е, че вие абсолютно неосъзнато попивате духа на консуматорството в най-непривлекателния смисъл на думата.

 

8. Телевизията ви заблуждава и мами. Телевизионният журналист е една опасна и долнопробна кръстоска между курва, лайно и идиот. За пари той е готов да продаде и майка си.


9. Животът ви е по-важен от телевизионната програма. Закоравелите телевизионни зрители вече отдавна са свикнали животът им да се диктува от  телевизионната програма. Още ли гледате телевизия?...

 

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

 

 
#36767 Fail Challenge!

Posted by nemo on 24 November 2011 - 08:49 PM

Да се включа и аз. Мислех, че по-често ще пиша тук, но това е висш пилотаж, рано ми е още на мен :)

Та, запознавам с тая мадама на улицата и тръгваме към едно кафене. Но аз ли погрешно разбрах или тя нещо размисли, като стигнахме рече:"Аз няма да сядам, може да ме изпратиш, ако искаш" Аз реших тогава, че ми прави някакъв намек, защото стои и очевидно не бърза да тръгне, смених темата и след малко
Аз: Щом няма да сядаме тук, правиш ли хубаво кафе?
Тя: Къде?(подхилва се)
Аз: У вас
Тя(мазна усмивка): Нееее, аз не пия кафе
Смених пак темата, поприказвахме още малко. И хем вика, че си тръгва хем не мърда и стои там и вече се чудя какво се случва. Ама и не ми се занимаваше с нея, защото се разбра, че е на 35(аз я прецених 27-28) и срещу моите 22 в най-добрия случай да се позабавляваме. И реших или да ме режи или да се прибира с мен, че да не си губя времето повече
Аз: Искаше да си ходиш, няма да те бавя повече. Искаш ли да ме поканиш у вас?
Тя: Неее, мисля, че се разбрахме, ти си на 22, аз на 25 (и се обяснява)
Аз я бъзикам, че ще я изоставям за по-млада жена и някакви други глупости и яко смях и не си отива. Накрая аз я оставих, яко ме разтресе тоя разговор. В случая аз сам се отрязах, но до сега не съм бил така директен с жена, камо ли 10 минути в разговра с непозната. Просто цялата ми реалсност и разбираня се разклатиха из основи :)


#25774 Дон Жуан БИБЛИЯ

Posted by NRG on 01 February 2009 - 09:10 PM

ВАЖНО: Статиите по-долу са във форума "Дон Жуан Статии и Съвети", който е достъпен само за регистрирани потребители. Регистрирането е безплатно и става веднага без излишни подробности.

В живота на всеки човек идва време, когато се поглежда и си мисли "Как мога да се усъвършенствам?". За повечето, борбата продължава през целия живот без да се подобрят. Някои други просто се отказват и си живеят в посредствеността. Остава много малка бройка. Може би като подарък, може би по случайност.... Те попадат на този сайт!

Време е да направиш промяна! Ако искаш да изживееш живота си без никога да разбереш пълния си потенциал, натисни бутона Back СЕГА!. Ако искаш да подобриш живота си и да бъдеш личността, която можеш да бъдеш... Чети надолу!

Без повече формалности представям...

Дон Жуан БИБЛИЯ

Тук ще намерите връзки към статиите, включени в Дон Жуан БИБЛИЯТА. Тъй като статиите ще бъдат добавяни постепенно, и списъкът на връзките ще бъде допълван. Ако желаете да получавате статиите по емаил, отбележете съответното поле в настройките в контролния си панел.

Новаците да започнат тук
- Използвани съкращения
- Въпроси и отговори за начинаещия ДЖ
- Първата стъпка на новака към новия му живот, Част 1
- Първата стъпка на новака към новия му живот, Част 2

Самоусъвършенстване
- 15 урока
- Десетте заповеди
- Щастие
- За новите - аналогия между момичетата и видеоигрите
- Ако те отрежат
- Митове за жените

Доброто момче и лошото момче
- Тайната на лошото момче
- Добрите момчета ги зарязват?
- Доброто срещу лошото момче, част N
- Изповедта на едно „добро момче”
- Cocky & Funny - примери

Практика
- Ръководство за първата среща
- Вашият най-добър ход
- Най-очевидните пропуснати покани
- Истинска история за предизвикателството
- Скрити Секс Сигнали

Самочувствие
- Да си перфектен е скучно
- Кой може да се нарече Дон Жуан?
- Истината за жените - за тези, които си нямат понятие и търсят секс
- Любов и романтика – по МЪЖЕСТВЕН начин

Привличане
- Тайната как да я привличаш
- Контакт с очите (защо е важен)
- Усмивката
- Примерен начин за съблазняване на момиче

Разговор
- Правило номер 1: Вземи телефонния й номер
- Как да си добър в разговорите
- Всичко... освен НЕ
- Разговор със сърцето й

Секс
- Болести, предавани по полов път
- Порното и жените
- Помирисването работи... оооо, даааааа
- Как да станеш СТРАХОТЕН любовник

Дълги връзки
- Дълга връзка
- Как да задържиш момичето
- 101 романтични идеи
- Естественият прогрес на една връзка

Бързо съблазняване
- Разговор за съблазняване
- Съблазняване без скорост
- Съблазняването: Твоят ключ към привличането
- Как да я вкараш в леглото. Метод 1

Дискотеки и клубове
- Магията на танца, силата на очите
- Вашите умения в дискотеката
- Ръководство за дискотеката
- Ръководство за дансинга

Докосване
- Мисли за докосването
- За какво всъщност служи докосването (за напреднали)
- Цялата разлика е в докосването
- Докосването – за начинаещи и напреднали

Здраве и фитнес
- Ръководство за хранене
- Ръководство за отслабване

Крилото
- Почти пълен списък кой откъде е
- Знаеш ли как да бъдеш крило? Правилата!

Машината
- Част 1: Ниво на интерес
- Част 2: Още за нивото на интерес
- Част 3: Не ГРАДИШ връзка, КУПУВАШ връзка
- Част 4: ДЕЙСТВИЕТО - слабото й място
- Част 5: Жените и информацията
- Част 6: Три думи ще променят живота ти
- Част 7: Стани мистерия
- Част 8: Заговарянето
- Част 9: ВИНАГИ бъди готов
- Част 10: След срещите


---------------------
P.S.
1. ВСИЧКО в тази тема е дело на master-dj. Аз само я възстанових.  
2. Благодарности на VOIVODATA, който предостави ДЖ Библията като запаметена web страница (backup copy).
3. Още не мога да разбера къде изчезна оригиналната ДЖ Библия. Има вероятност да е изтрита по погрешка.


#39317 ТАЙНИТЕ НА ПРЕУСПЕЛИТЕ ХОРА

Posted by Apostol on 29 March 2015 - 10:31 AM

ТЕХНОЛОГИЯ НА УСПЕХА

 

Американският автор Дан Шуабъл, който пише и за Forbes, споделя, че от 2007 насам е разговарял с над 1 200 главни изпълнителни директори на големи компании, знаменитости, автори, политици и дори с астронавт. "Когато разговарям с тези хора, винаги забелязвам общи черти, които всичките те имат и които допринасят за техния успех", казва той. От всичките тези разговори Шуабъл е формулирал 14 общи черти на преуспелите хора. Ето ги и тях: 

 

1.Те знаят кога да останат и кога да си тръгнат

 

Преуспелите хора знаят кога точно трябва да сменят работодателя си, да основат компания или да обявят фалит на своя компания. Те имат добра интуиция и не се страхуват да направят труден избор, въпреки силите, които стоят срещу тях. 

 

2. Те правят повече от това, което се изисква от тях

 

Те гледат на длъжностните си характеристики само като началото на това, което могат да направят с работата си. След като свършат със задължителните си задачи, те винаги питат за още проекти, които ги предизвикват. Те дори са готови да поемат досадната работа, която никой не иска да върши, за да бъдат екипни играчи. 

 

3. Те са готови да се провалят, за да могат в крайна сметка да успеят

 

Всички преуспели хора знаят, че нищо не става лесно и са готови да се провалят повече, отколкото да успеят в нещо. Готови са да се учат от всеки провал, тъй като това ще им помогне да вземат по-добри решения, които ще доведат успеха по-късно. И докато много хора се отказват, след като се провалят в нещо, един успял човек ще продължава да проявява постоянство. 

 

4. Знаят, че от тях зависи собствения им късмет

 

Късметът произтича от усърдната работа, която поставя човека в позиция да успее. Няма просто така да ви излезе късметът и да успеете. Преуспелите хора знаят това. Те правят поне по едно нещо всеки ден, за да се поставят в по-добра позиция и да им се усмихне късметът, след което да го използват, за да израстват. 

 

5. Те си поставят реални цели, които могат да изпълнят

 

Преуспелите хора се будят и вече са планирали деня си, докато останалите се чудят какво да свършат след това. Техните цели са много фокусирани и големи, но въпреки това постижими и съвпадат с техните силни черти. Те знаят на какво са способни и инвестират всичките си усилия в тази посока, избягвайки слабостите си. 

 

6. Те поемат отговорност за се*е си и за своите действия

 

Те не разчитат на други хора, за да свършат работа. Вместо това се опитват да намерят решенията, използвайки максимално настоящите си активи. Ако направят грешка, те си признават и незабавно търсят начини за подобрение следващия път, не допускайки същата грешка втори път. 

 

7. Те внасят промените вместо да бъдат засягани от тях

 

Преуспелите хора не чакат да бъдат засегнати от икономическите тенденции. Те са хората, които създават тенденциите и правят така, че нещата да се случват.

 

8. Те могат да се приспособяват към промените на пазара

 

Преуспелите хора са готови да се променят, за да бъдат актуални в света на бизнеса. Те разбират, че ако стоиш на едно място и пренебрегваш тенденциите, ще изостанеш. Те постоянно имат нови идеи, търсейки следващото голямо нещо и придобивайки нови умение. 

 

9. Те могат да разкажат историята си ефективно

 

Ако попитате някой преуспял човек с какво се занимава, той ще може да ви разкаже всичко накратко. Те знаят кои са, с какво се занимават и могат да ви накарат да повярвате в тях. Те имат силна позиция и са много убедителни и уверени. 

 

10. Те задават правилните въпроси на хората, които могат да дадат правилните отговори

 

Преуспелите хора знаят, че трябва да решават проблеми, като се възползват от мрежата си от контакти. Те не се притесняват да напишат имейл или да се обадят на най-подходящия човек, който може да отговори на техните въпроси. Те винаги са подготвени с правилните въпроси и винаги са готови в замяна да помогнат на другия човек. 

 

11. Те се учат цял живот и постоянно напускат зоната си на комфорт

 

Повечето хора смятат, че като завършат университет, са приключили с учението, но преуспелите хора си остават учащи се. Те постоянно научават нови неща и трупат нов опит. Не се страхуват да опитват нови неща и да се провалят. 

 

12. Те знаят кои са и къде е тяхното място в този свят

 

Преуспелите хора са уверени и могат да водят се*е си, а и другите. Те имат собствена визия и мисия и търсят как да я внедрят в ежедневния живот. Те знаят кои не са и не си губят времето с неща, в които не са добри или от които не изпитват задоволство. 

 

13. Те са по-заинтригувани от самото пътешествие, отколкото от финансовото изражение

 

Преуспелите хора избягват схемите за бързо забогатяване. Те са по-концентрирани върху граденето на продължителна кариера чрез усърдна работа, поемане на рискове и изобретателност. Те се наслаждават на пътешествието, въпреки пречките, защото правят нещо, което има смисъл. 

 

14. Те създават, вместо просто да консумират

Докато много хора са заети да си губят времето с фейсбук или да гледат телевизия, преуспелите хора създават нови инструменти, презентации и идеи. Те са хората, които правят нещата, от които другите имат нужда, вместо да бъдат прости консуматори.

 

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ
#39218 Какво да правя?

Posted by John Wilmot on 04 December 2014 - 02:01 PM

Нито ходите,нито сте правили секс или сте имали какъвто и да е интимен контакт и ти по някаква странна причина си развил чувства към нея?Какви са тия глупости...Я се стегни мъжки.Остави момичето да си прави каквото иска,прави си и ти каквото искаш.Не й дръж сметка.Тя не е твоя.Двамата сте равни.Ти си достатъчно добър за нея и тя за теб.Няма причина поради която да се спичаш и напиваш после.Коя е тази жена-една малка прашинка в твоя живот.Не й отдавай толкова внимание на това ниво.Помисли ги нещата!!

Успех :)
#39213 Какво да правя?

Posted by asfr on 02 December 2014 - 03:51 PM

Имаш проблем с вътрешната си игра като цяло (тоест това което вярваш по въпроса мъже - жени) и фрейма си (тоест поведението което изразяваш докато сваляш). Направил си доста грешки и наистина не разполагам с време да ти ги разясня за това ще давам по на кратко. 

Определяш се за по ниска стойност от нея. Ти си реактивен към нейните действия и в следствие на това се нагаждаш и чупиш собствената си рамка, жертваш личността си и се превръщаш в безличен роб, а от там губиш възможността да проявиш характер и харизва, да изразразиш стойността която те прави привлекателен. 

Оправи проблемите в главата си. Не поставяй жените напиедестал. Ако ти е трудно да го сториш за целта е необходимо да изградиш собствен живот и цели извън отношенията си с жените като ги оставиш те да бъдат нещо периферно случващо се между другото. Жените трябва да бъдат спътници кръжащи около действията в твоя живот, не обратното! Не мисли за тях когато не си с тях. Не мисли какво да правиш когато си с тях. Прави това което на теб ти е забавно! Себеизразявай се свободно когато си с тях, не търси стойност от тях, а отпусни харизмата си и прави това което чувстваш на момента като изхождаш от това че ти си твърд и равен с тях без да ставаш груб, реактивен, нуждаещ се, преследващ и некалибриран. Занимавай се с няколко жени на веднъж. Така няма да се фокусираш над нито една достатъчноза да стане тя прекалено извисена в ума ти. Заговаряй непознати жени и им предлагай стойност без да търсиш нещо от тях. Отваряй ги директно с намерението което чувстваш (това е нещо което аз самия научих и практикувам от скоро. Освобождава ме и ми предоставя изобилие от вълнения и избор от жени). Трябва да се изградиш твърдо като мъж и да приемаш нещата леко като пич докато ги бъзикаш и докосваш с умисъла че нищо не е достатъчно голямо и не си обвързвамс резултата защото именно това е необходимия майндсет. Ти си най важния човек в живота си!

Относно момичето знам че изпитваш някакви чувства но си удари един шамар и се съвземи!
1. Приеми че си равен с нея и нямаш нужда от нея за да бъдеш щастлив. Резултата е без значение. Щастието ти извира от теб самия и нищо извън теб не е способно да ти го отнеме. Ти си си ти и без нея. Ако нещата не се получат ти вече си знаеш грешките (заради което на практика вече си победител) с необходимото поведение лесно би открил дори по добро момиче. А дори по пътя да съзреш няколко неуспеха те просто ще те направят по-добър.
2. спри да я гониш, не бъди реактивен и не я поставяй предприоритет пред страстта си. 
3. Когато се свържеш с нея проведи забавен и неангажиращ разговор. Отдай стойност! 
4. Щом усетиш че е завладяна от стойността която си отдал и е в добро емоционално състояние е необходимо да я изведеш на среща на която ще сте само двамата. Предложи директно да се видите на срeща на място което предварително си определил. Препоръчително е да е екшън среща (билярд,боулинг, разходка сред природата или нещо от сорта.. Ако те попита защо го правиш не се притеснявай да изразяваш намерението си директно без да увърташ но бъди сдържан и се не хвърляй с двете ръце напред за да не станеш отново нуждаещ се. 

Ако ти откаже не я гони и не се нагаждай към часовете в който тя е свободна. Приеми че е изгубена кауза и гордо продължи живота си. 

Ако приеме:
5. Не и звани до деня на срещата. Час преди нея и звънни за да се доразберете къде ще се срещнете ако си пеша или от къде да я вземеш ако си с кола. 
6. На срещата седни до нея, а не срещу нея! бъди неглиже приеми че резултата е без значение (необходимо е да го вярваш за да се получи), отдавай стойност и не търси такава от нея, избягвай да задаваш въпроси и да водиш логистични разговори, придържай се към закачливи емоционални разговори. Не влизай в сериозни разговори за отношенията ви! Ако ти говори за бившия си или за женски простотий от рода на това къде си е лакирала ноките заобиколи темата и задай път на разговора към нещо което би било интересно преди всичко на теб. Знай цената си и се дръж мъжки. Не бъди реактивен!!! Не се опитвай да и се подмазваш с подаръци и нагаждане. Просто изразявай се*е си, това което си ти. Отпусни се и дай свобода за асоциации спрямо средата в която си и това за което си говорите. 

НЕЩО ЖИЗНЕНО ВАЖНО относно външните прояви на поведението ти: 
- Отпусни тялото си и се настани удобно. Не тропай нервно. Не се заключвай с ръце. Не си играй притеснително с предмети. Не прави резки движения, не се оглеждай така все едно си в някаква опасност. Просто релаксирай!
- Гледай я в очите докато си говорите но не се взирай като маниакална окачалка. Докато го правиш от време на времевизуализирай в главата си мръсните неща които би и направил докато я ч**аш. Сигурен съм че имаш пенис и ти е минавало през ума как би го използвал. Това ще оправи погледа ти и тя ще го усети. ;)
- Дишай диафрагмено и освободи гласа си. Говори така все едно е с два метра по далеч от колкото всъщност е. Но не дейда се провикваш :D. Говори и една идея по бавно и плътно. Подавай толкова въздух та да усещаш как гласа ти резонира в корема ти докато събеседваш. 

7. Не се притеснявай да пускаш сексуални бъзици и да ги ескалираш но наблюдавай какви реакции провокират в нея и калибрирай спрямо тях. 
8. И тук това което може би е най-важното и е основното различаващо те от средностатистически приятел. ДОКОСВАЙ Я!!! Бавно ескалирай докосванията в най-силните емоционални моменти в разговорите, започни с галене по рамена -> гръб -> коса. Ако ги приеме добре започни в разговорите докато близо до нея да я поглеждаш към устните и да връщаш погледа си към очите и. Направи го няколко пъти и обърни внимание как реагира тя. Ако след 2-3 не се отдръпне щом го правиш значи очаква да я целунеш. Налей малко емоция и го направи без да питаш. Ако се отдръпне се дръж така все едно нищо не се е случило. Продължете си темата, продължи докосванията на предходното ниво и след известно време опитай пак. 

Това е в общи линии. Надявам се да не съм изтървал нещо съществено. Препоръчвам ти независимо от резултата с това момиче да поработиш над вътрешната си игра. От там произлизат проблемите ти. За целта прочети ДЖ библията или ако знаеш английски направо изгледай:  http://thepiratebay.se/torrent/4096408/Real_Social_Dynamics_(Tyler_Durden)_-_The_Blueprint_Decoded_DVDs
#38708 Общ отговор на въпроса "Как да си я върна?"

Posted by Xtigyro on 21 March 2014 - 01:34 PM

Време е за тема "Как да не си я върна?"... за тези, които искат да запазят мъжкото в се*е си и да живеят пълноценно.
#37527 Секс с 9+

Posted by CASAN0VA on 06 May 2012 - 09:11 PM

Ситуация : аз, таргета и две приятелки в една стая. Аз и 9 сме на малко легло, следователно доста близо, а девочките бяха на другото.
Бавно ескалирах от целувки по раменете и врата до опипване. След някво време двечките си заспаха и правихме секс.  Оказа се, че се дърпала, щото сме били в един клас и щяло да е неудобно.

Когато станеш по-опитен ще осъзнаеш,че секса е най-лесното нещо,което можеш да получиш от една жена!
Следващия път когато искаш секс,можеш да започнеш с въпроса: "какви са ти любимите секс пози ?" разбира се,не е нещо уникално,но може да ти даде отговор на въпроса - дали иска да прави секс с теб,следователно ако почне да споделя любимите си секс пози и фантазии с теб,значи ти е в кърпа вързана,важното е да се съгласиш с 2 от любимите й секс пози (тези,които усмееш) и да кажеш,че на теб също са ти любими и да вметнеш още 2 или повече,които тя не е споменала. По този начин ще покажеш,че не си гръгла нула в леглото и тя ще бъде заинтересувана и ще иска да си легне с теб. Това е един стар шаблон,който използвам все още 'понякога' и работи. Работата е изцяло там,да бъдеш уверен и да не се притесняваш да питаш за това,което те интересува,неуверените мъже точно при темите за секс се проявяват като такива,защото 1-во: срам ги е да говорят за това, и 2-ро: мислят си,че по този начин момичетата ще ги помислят за неудачници - НЕ! Жените са също толкова сексуални - колкото и мъжете. Те също копнеят да правят секс с теб - още в момента когато видят колко добре изглеждаш и колко си секси (също както нас,но може да ти го признаят само когато си свършиш добре работата),достатъчно е само да преценят,че си достоен,след това ти водиш по пътя към леглото!

Това е моя скромен съвет,виждам,че си се справил и те поздравявам! Но запомни това,което казах в началото: секса е най-лесното нещо,което можеш да получиш от една жена!


#36810 Хубава колежка и липса на опит

Posted by master-dj on 28 November 2011 - 12:37 AM

Хайде след лекции отиваме на кафе


Малко "подобрена" версия:
- хайде след лекции идваш с мен
- къде?
- ще видиш, ще ти хареса, ако си послушна
или
- ще видиш, ще ти хареса, ако се държиш прилично
или
- ще те отвлека и ще те продам в чужбина. Би трябвало да взема добри пари за теб... трябва да проверя дали имаш някакви специални умения и таланти...

и хора, стига сте ходили по тези кафета бе, дагоева... какво можете да правите в кафето, освен да си говорите... измислете нещо по-интересно. кой знае колко хора преди теб са й предлагали да ходи на кафе само същия ден... (това не е към никого конкретно, а по принцип към всички). измислете вариант, при който имате много повече опции за кино...


#36787 нестандартна ситуация

Posted by syan on 26 November 2011 - 12:29 AM

При мен се получи нестандартна ситуация:
обади ми се старо гадже с което се виждаме от време на време.
Приятелски и двамата не искаме да задълбаваме повече.
Та ситуацията е доста комплицирана.
Нейна приятелка иска да ме запознае с друга нейна приятелка.
и тя ми даде нейния номер с идея да се обадя на тази нейна приятелка.
Въпросът ми е как да процедирам?
Да изчакам ли 4-5 дена или .......


Винаги съм вярвал в това, че нещата които изглеждат на пръв поглед загубена кауза ще има начин да се променят.
Казвам го защото ще се опитам да дам мнение просто от какво да се предпазиш.

Дано да съм ти полезен. То няма да е конкретен съвет, а по скоро, нещо като начин на държание към който да се предържиш и нещо от което да се предпазиш. Ти ще преценип вече как да процидираш с действия.

Тука най - големия ти проблем според мен е това, че ти се явяваш "подарък".
1) Тя те получава на готов.
2) Не се е борила за теб.
3) Нямаш стойност която тя трябвало да "плати" един вид за да те заслужи.

Нещата, които получаваме на готово не ценим, тези които сме се борили за тях и изразходвали лична енергия и желание са ни ценни.
Един вид не допускай да си помисли, че тя те получава на готово и като и умръзнеш ще те исхвърли, като вещ, която и е умръзнбала.

Според мен, когато се срещнеш с нея може да демостриаш някаква стойност, която тя да оцени. А срещата да е като за да се видите .... , но зависи какво искаш, ако е секс за една вечер горното не те интересува.

Мога още да испиша смятам, че това е достатъчно. Дано съм ти полезен.


#36754 Fail Challenge!

Posted by Johnny Strong on 23 November 2011 - 10:42 PM

Ето и от мен, една днешна история не знам дали е фейл по дефиниця от мастера или е ебавка (тъй като за мен фейл не е това да си направиш кефа като се шегуваш с непознати мацки с идеята че не ги сваляш) но и в двата случая целта ми беше да заговоря мацка готина, да се базимам не ами да е гъбаркам направо с нея да се правя на луд и накрая да премина към някакво рязко навлизане в личното и пространство и живот с целта все пак да ме отреже и да не се получи свалка от дневната игра.

Случката е на връщане от разходка. Отивам на спирката няма тролей, няма хора почти. Гледам с периферията си така като пристъпвам 1 маце с тъмно сини впити дънки и слабичка, с черна къса коса и някакво черно яке с пух отгоре (тъкмо мой тип) чака, ама се вкочанило от студ, сигурно чака половин час вече.  :very_happy:  Вътрешно ме изби много на смях, не знам защо... Викам си сега ще направим една ебавка с тая кака. Минавайки покрай нея леко си завъртях главата да направя ай контакт и да проверя дали има интерес. Тя се обърна веднага и ме погледна в очите, задържа към 3 сек и после отмести, аз се усмихнах леко и продължих на няколко метра от нея.

Обърнах се да си чакам и да се порадвам още малко как тя зъзне, и гледам че ме гледа и не мърда. Минаха към 15 секунди и аз си завъртях главата към нея, и размахах ръце с една голяма усмивка. Тя за секунда отмести погледа си, после го върна и ме погледна учудена:

АЗ: Хей, само с погледи ли ще флиртуваш с мен или ще се запознаем и ще продължим да се опознаваме (и се хиля...)
ТЯ: (тя се шашна леко но се захили и тя... предполагам се чуди 5 секунди какво да каже, е аз я изпреварих...)
АЗ: Сега ще дойда към теб и ще ти се представя, но моля те не бягай няма да те гоня :D
ТЯ: Хахаха, няма, спокойно! (Тука се усмихна и се получи добре)
След малко...
АЗ: Аз съм Иван.
ТЯ: Аз съм Надежда. Приятно ми е.
(пауза от около 5 секунда в които я гледам с леко присвити вежди, смях и мисли асоцииращи се с нея)
АЗ: Надежда ли?  Приятно ми е и на мен.
При чуването на това име и вида на това маце, което се връзваше с името избухнах в смях е не много брутално, но не можах да се стърпя и го показах. (Мисля си, не Надя брат, а Надежда - не е ли лудо?? :D :D  Каква надежда, това ми е първата надежда на която мога да тегля 1 чеп, но се разубедих че не съм такъв човек хахаха не мога хем да се ебавам хем да ми прави кеф да ги ч**ам после обикновено само се ебавам). Тя се обиди:
ТЯ: Какво? Много се смееш, защо? Много си невъзпитан!
АЗ: Така е... но да оставим това настрана. (леко и смигнах) Не се смея на теб, а на едни мои мисли свързани как правим разни неща с теб и аз ти казвам цялото име... :D  (тука се разсмях и я бутнах по рамото)
ТЯ: Така ли? (Усмихна се и ме погледна въпросително) И какви мисли?
АЗ: Отдавна ли чакаш тролей, като гледам така си се сковала,  сигурно стоиш тука от половин час?
ТЯ: Не, не, от 10 минути.
АЗ: Е, достатъчно, на мен вече ми настръхнаха зърната на гърдите от студа
Искаш ли да ги пипнеш или искаш довечера да си поиграеш с тях?
ТЯ: (смее се) Брей, много си бил забавен...  Нищо такова, ние току що се запознахме, нищо няма да получиш от мен :D
В тоя момент идва тролея, мислех си че няма да дойде и ще трябва да се ебавам с нея цяла вечност, а на мен времето ми е ценно и все пак не целях да я свалям, а видях че почна и да се кефи на моите простотии и ебавки и вече иска да ме разпитва общите глупости. Реших да я отрежа и да се освободя от разговора с нея, викам и:
АЗ: Да, да, знам. Хайде аз излитам с тролея за Сторго, Чао.
ТЯ: Хей, чакай аз съм за центъра, с тоя тролей мога да отида там. Ще пътуваме заедно.
АЗ: Предположих, след като чакаш и ти, а мислех че вече ще се отърва от теб, но какво да правим ще пътуваме заедно,
качвай се, все пак всички тролеи хващани от тук минават през центъра :D
Сядаме там и почва да ме разпитва, на колко години съм, къде уча, какво правя. Аз не и казах а и отговарях абстрактно. Тя се озадачи. Питах я 2-3 неща от рода на:
АЗ: Много хубаво дупенце имаш. С тия дънки се очертава колко е малко и колко много обича да си играят с него. С какво бельо си? Розови боксерки на бели пеперудки ли? Хахахах
ТЯ: (В първата част на репликата се засмя леко и се изчерви, във втората част обаче се намуси и се ядоса) Пфф голям си кретен, един комплимент не можеш да направиш. Хайде след малко слизам.
АЗ: Това беше негативен комплимент, ти не разбираш тия неща. Явно само за секс мислиш... идваш с мен вкъщи, чака ни една страхотна вечер!
ТЯ: Абе ти си луд!  И как ще стане това? Как си го представяш?
АЗ: Ами как, като гледам още ми говориш, и не си убедена вече така ли? Да ти помогна ли (и се навеждам да я целуна, тя обръща буза, аз не я целувам по бузата) Засмях се
И тя ме пита...
ТЯ: Ей, какво правиш? Не бързаш ли малко?
АЗ: Не, как. Знаеш че ще ходим вкъщи да се забавляваме под завивките нали? Или у вас предпочиташ да ме заведеш?
ТЯ: Много си готин, ама няма да ти се отвори парашута сега, отивам на работа а и не те познавам (и това го казва с една голяма мазна усмивка), звънни ми ако искаш да излезнем. Ето ти номера ми...
АЗ: Ще направим 1 кафенце след седмица, а
ТЯ" Що не...
АЗ: Хм... окей, няма да ми избягаш! ;) Казвай го...
ТЯ: 0883 454 55х
Аз я записвам като "Надежда - за секс" Тя ме вижда и вика:
ТЯ: Офф ама верно си голям кретен, ае заеби...
АЗ: Е как да те запиша, като "Надежда за живот" ли? Или "Надежда за лаф" ли?
ТЯ: Абе просто Надя.
АЗ: Ами трябваше да ме отрежеш много по-рано, не се ли усети че се ебавам с теб?
ТЯ: Нищо, както и да е, хайде чао.
АЗ: Чао, мила.

Малко дълго се получи, ама все пак да пресъздам с по-големи подробности случката. Вие определете като фейл ли е не е ли. :)


#1438 Бързото свършване...

Posted by fresh on 03 November 2004 - 08:41 PM

Здравейте на Всички.
Немога да разбера с какво съм наказан да е така.
На 19 год съм, имам приятелка...Нищо в нея не ме притеснява, не съм и стеснителен...
Обаче като вземем да правим секс се случва мноого лошо- 1-2-3 движения могат да ме свършат...Независимо при каква поза. Наистина недоумявам защо е така. Втория тек е приблизително същия...
Секс нормално дълго време сме получавали или ако след първия път продължа, ч**ам с мек докато заякне, за втор път, или (като последния път) чак третия тек. Но по първия начин- първо, че е неприятно по едно време, второ, че невинаги може да разчитам че ще стане, и трето- че е опасно заради спермата в презерватива.
Моля за почощ или съвет. И без да ми предлагате тези Durex Performa, ако обичате.
Благодаря Ви отсега.

<{POST_SNAPBACK}>


колко често го правите, ако е веднъж в месеца е нормално, все пак ти си младо момче и ти става от ръкостискане :)


#38705 Как да водим здравословен живот

Posted by John Wilmot on 11 March 2014 - 04:22 PM

В тази предлагам да пускаме статии,видеота и да обменяме идеи относно здравословното хранене. и пълноценен начин на живот.Ще започна с едно много информативно видео,което смятам,че ще ви хареса :)

 

 

Може да се абонирате за каналите 21 convention,sashadaygame.Те имат някои интересни неща :)
#36636 Fail Challenge!

Posted by ItalianMike on 17 November 2011 - 08:33 PM

При мен днес сутринта имаше два опита...

Първия

Аз: Хей, здравей
Тя: Ъъъ... здрасти
АЗ: Ъъъ... познаваме ли се?
Тя: Моля!?
Аз: Ъъъ... попитах познаваме ли се.
Тя: Ама ти ме спря!!!
Аз: Оф, да, колко непохватно от моя страна. Сигурно е защото искам да ме отрежеш. (усмивка)
Тя: Моля!?( тук малко взе да се повтаря)
Аз: Мисля си дали можеш да ме отрежеш... (усмивката ми се превръща в подла усмивка)
Тя: Мога( тръгва да обяснява нещо, но аз я прекъсвам с)
Аз: На теория можеш. Но на практика... това е съвсем друго нещо. (усмивката ми става още по-подла)
Тя: Казах ти - мога!
Аз: Да, до момента се справяш чудесно, още малко и дори ще се разрева. ( тук направих гримаса)
Тя: (гледа ме няколко секунди с поглед тип 'какво да правя сега, този се бъзика с мен')
Аз: Спокойно, добре се справяш. Дори аз нямаше да се държа по-добре в подобна ситуация.
Тя: ( отпуска се леко)Мерси ( изречено с несигурна усмивка)
Аз: Добре се справи... (чакам да си каже името)
Тя: (казва си името)
Аз: Приятно ми е, аз съм...
Тя: И на мен ми е приятно...
Аз: Днес изобщо нямаш късмет, трябва да изчезвам, иначе щях да ти покажа как се прави.( обръщам се като че ще си тръгвам, но след момент поглеждам към нея, сякаш туко що съм се сетил нещо) Но пък знаеш ли, въпреки всичко изглеждаш ми като мацка с готин характер, мисля че може да се уреди втори шанс( подавам си телефона, тя си пише номера, воаля)

Втори опит

Аз: Хей!
Тя: Здрасти!
Аз: Как сме тази сутрин, изглеждам ми относително будна.
Тя: Ами туко що идвам от кафе и... ( тук я прекъсвам)
Аз: Да, сигурно е било готино, но нямам много време, така че да минем направо на въпроса. Знаеш ли на къде е север?
Тя: Защо?
Аз: Правя специално проучване, просто посочи накъдето мислиш, че е север
Тя: ( посочва на юг)
Аз: ( въртя разочаровано глава и й показвам срещуположната посока, север - да вметна, че при момента на въпроса не бях преценил посоките, просто реших да й покажа срещуположната на тази, която тя избра) Можеше да се справиш и по-добре.
Тя: Не е честно! Сутрин е и съм изморена.
Аз: А одеве като те питах ти какво ми отговори? Сега и ще се лъжем така ли?
Тя: Сутрин еее!!
Аз: Да, за това ще ти дам втори шанс. Затвори си очите
Тя: Да бе!
Аз: Какво сега, и не ми вярваш на всичкото отгоре!
Тя: Ами не знам...
Аз: Не очакваш да те целуна нали?
Тя: Какво?
Аз; Попитах дали не очакваш да се възползвам от теб, докато си със затворени очи. ( тръгва да ми отговаря, но не й оставям шанс) Спокойно, момиче, не  се мляскам с неграмотни госпожици рано сутрин...
Тя: Какво каза!?
Аз: 'Госпожица' те обижда ли?
Тя: Не. Другото. Пф. Майната ти!
Аз: Ех, можехме да има красиви русоляви деца... Но заради твоята част от гена едва ли щяха да влязат в учебниците редом до имената на Колумб и Магелан...
Тя: Какво!?
Аз: Онези двамата, които обикаляли света и търсели нови земи. Даже знаеш ли, единият като теб също е бъркал посоките, географията му е била тъмна Индия, ако ме разбираш...
Тя: ( няколко секунди се чуди какво да каже, след което следва) Край. Стига. Тръгвам си!
Аз: Жалко, щях да ти подаря компас за рождения ден. ( гадна усмивка)
Тя: ( няколко нецензурни израза, които нямат място в този форум)
Аз: Поне знаем да псуваме... :)


#34821 книга - "Wishpin - Алгоритъмът на успеха"

Posted by iwanttofuckher on 04 November 2010 - 08:40 PM

Времето не си губи, а вземи и прочети: Mystery Method - The Venusian Arts Handbook.