Преход към съдържанието


Снимка
* * * * * 1 votes

Често срещани въпроси и отговори


 • Please log in to reply
13 replies to this topic

#1 Johnny Strong

Johnny Strong

  Seducer

 • Moderators
 • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
 • 392 Мнения:

Posted 19 May 2012 - 01:06 AM

Започвам с някои често срещани въпроси, на които ще дам отговори от моя гледна точка на базата на моя опит в пик-апа. Всички колеги и пик аптъри да се считат за поканени да добавят въпроси и отговори или да коментират вече добавените.

1. Трябва ли да бъда социален/разговорлив за да имам успех с жените?
JS: -Да, трябва да бъдеш социален, да умееш да започваш разговор, да го водиш и да ескалираш през това време.
Жените са много социални същества и за тях е от съществено значение да си не по-малко социален и комуникативен от тях.

2. Тя ми е просто приятелка, а аз искам повече. Какво да правя? (тоя въпрос мисля че го има и в Библията) Това е т.н. желание за излизане от "зоната на приятелите". Наистина, много срещан въпрос във форума, има обяснения в няколко теми, потърсете ги преди да пускате нова, говорено е вече. Но ето и моето мнение:
- Кофти, сгрешил си в началото. Прекалено многото време, което си отделил за разговори с нея, и не си действал те е поставило в графата на приятелите.
Тоест мъжете които само говорят с нея но не правят секс.
Изхода е да спреш да я третираш като само приятелка, да не и отделяш толкова време (тоест лек игнор) за разговори и да я предизвикваш след което да ескалираш.

 

Прочети и ето тази тема, колегата е обяснил също: http://donjuancentre...-от-firendzone/

3. Тя е много красива, много специална, направо откачих. Какво да правя?
- Поеми си дълбоко въздух, не е най-красивата нито най-уникалната. Не, не я слагай на пиедестал, въпреки това което ти казва сестра ти или майка ти.
Изясни си първо какво искаш да правиш с нея и какво целиш - секс, приятелство или връзка и т.н. след което си прецени шансовете и дали ще си струва времето което ще и отделиш. След това действай.

4. Как да и покажа че я харесвам, какво да правя?
- Не и го казвай с думи, покажи го с действия. Не, не и купувай цветя просто ей така на първата среща, не и прави подаръци. Това на подсъзнателно ниво и показва че си с по ниска стойност от нея и че се опитваш да си купиш вниманието и, а също и времето което ти отделя. Тия неща се подаряват след като си доволен от нея - правил си най-страхотния секс с нея без да се охарчиш или ти е направила най-хубавата свирка до сега и за това си решил да наградиш доброто и поведение.
Не и пиши по скайп, колко е хубава и колко я харесваш и какво би правил с нея, вместо това я покани на среща и стъпка по стъпка го направи.

5. "Започнах да излизам с 1 колежка/приятелка/съученичка и т.н. на кафе, първа среща, втора говорим си всичко тече прекрасно и виждаме колко общи неща имаме, тя ми каза че има приятел и че ЕМОЦИИТЕ, ЧУВСТВАТА и ПРЕЖИВЯВАНИЯТА, които и създава харесва най-много в него. Аз блокирах и тя каза че иска да си ходим. Отидохме си, на другия ден не ми вдига, не ми пише и изглежда ме заеба. Къде сгреших, исках да я ч**ам!?
(Тия ваши истории и подобни са десетки в тоя форум, хайде вече осъзнайте някои неща...)
- Няма действия, липсват каквито и да било сексуални действия. Липсва водене на мъжа към сексуален развой на срещата. Жените искат да бъдат водени, ако бъдат оставени те да водят, веднага загубват интерес и преминават на друг обект, който да завладеят.. Жените не искат да ги убеждаваш логически и с думи, а искат да видят колко ги харесваш и как не можеш да се удържиш на действия, на емоции - искат емоции, за да влезнат в сексуално състояние. Не се опитвайте да ги убеждавате с думи и да им се квалифицирате. Има едно начало на срещата (привличане има щом е на среща с вас), първа фаза (опознаване), втора (комфорт), но липсва сексуалната част - докосване, игра с нейните емоции думи, предизвикване, физическа ескалация и завършек - целувка или секс.
Най-често всички спират и приключват до комфорта липсва сексуалната игра и воденето към секс.
От личния ми опит се убедих че ако ви харесва една жена и е на среща с вас, и показва че и харесвате достатъчно, на втора или трета най късно среща трябва да има секс, а на първата или втората най късно целувка но най добре на първата още. Жените мразят да ги мотаем и да си говорим просто приказки ей така, те също като нас търсят секс най-скоро. В случай на протакване, провала е гарантиран.

6. Тя ми каза че си има приятел от сто години, и се чувства много добре с него обича го и т.н. Или тя ми каза че не е такава, че не си ляга с непознати и т.н. Хахахах...
-Това е поредния шит тест, с който се опитва да ви премери вербално топките или поне да опипа дали имате такива.
Шит тестовете са използвани от жените за да отсеят мухльовците и смотаните, тези които не са добри в свалките и секса от качествените алфа мъже тези които знаят какво правят и как и докарват на жените множество оргазми.
Има тема за шит тестовете, не мисля да повтарям и разтягам нашироко.

За да разбереш дали е сериозна или е шит тест, провокирай я с действия като преди това се пошегуваш с нея.

7. Тя е много надута, високомерна, кучка която се прави на много велика и не ме отразява. Опитва се да си играе с мен, един път ме търси друг път ми дава заето или се ебава с мен. Каква е пък тази, как да я оправя?
-Най добре и тегли една майна и я заеби. Занимавай се само с момичета които показват интерес и то силен към теб, не си губи времето с прости п*тки. Това което можеш да направиш иначе е да се забавляваш с нея, като и правиш негативни комплименти или т.н. нег хитове (вербални или невербални).. Но да се е***аш с нея, няма да повиши значително шансовете ти да я спечелиш ако тя не гледа на теб сексуално и не я привличаш.

8. Как да я сваля по интернет, по скайп, по фейсбук?
Не се занимавай с простотии и не си губи времето да я сваляш чрез информационните технологии.
Съблазняването и свалянето трябва да става изключително и само на живо. Използвай гореописаните начини за комуникация само за уреждане на среща, или за кратки разговори с приятели/роднини.
Не я подгрявай най-добре по интернет първо а за после да оставиш на живо, ефекта е негативен върху играта ти на живо. Един мъж показва топки и смелост, типично мъжко качество на живо.


Edited by Johnny Strong, 25 October 2013 - 08:02 PM.


#2 Fuark

Fuark

  Опитен

 • Users
 • РипванеРипванеРипванеРипване
 • 64 Мнения:

Posted 22 May 2012 - 07:47 PM

Tова ще стане златна тема след време! :) Благодаря много Johnny Strong :)
Перфектно е, че има някои хора, които отделят време за сайта
Респект!


Edited by Johnny Strong, 13 July 2013 - 11:33 PM.


#3 Johnny Strong

Johnny Strong

  Seducer

 • Moderators
 • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
 • 392 Мнения:

Posted 30 July 2012 - 12:56 PM

9. Как да разбера дали ме харесва?
То си личи, по езика на тялото и си личи. Тя няма да дойде и да ти каже, уау ти си страхотен хайде да се ч**аме страстно, освен ако не е някаква проститутка или стара приятелка с която сте спали много пъти. Ще разбереш по това че те гледа повече, по-често, задържа погледа си, а когато и отвърнеш и я погледнеш тя навежда или отклонява погледа си или преди това ти се усмихне. Ако повтори тия стъпки, твой ред е да и се усмихнеш, направиш някакъв жест и да отидеш при нея и да я заговориш. Човек гледа продължително и често, само нещо/някой което/който харесва. Ако си близко до нея, ако се е обърнала към теб или е седнала наведена и с кръстосани крака към теб, значи и те съблазнява.
А може и по нейни действия също да разбереш, ако ти помага в работата/университета или е много мила с теб.

10. Как да обърна ролите!? Тя губи интерес, води в нашата връзка и мисля че я губя.
Жените са завоевателки, след като спечелят вече един мъж и се убедят че той е техен и им е в кърпа вързан те губят автоматично интерес към него и започват да се оглеждат за по-добър и по-перспективен индивид. Нещата са малко по-различни и в твоя полза ако си отбелязал вече една точка и мацката е надула корема хихихи. Жените искат мъже които да са по силни характери от тях, по силни физически и да ги превъзхождат в социален аспект. Оставиш ли една жена да управлява и планира връзката ви и времето ви, то най-вероятно скоро ще се освободиш от нея (което не е лоша идея за раздяла с нежелано гадже) :D
Не трябва да се нагаждаш спрямо нея, това не е сила, но живота ти трябва да е интересен и разнообразен заради теб самия на първо място. Трябва да бъдеш егоист и да мислиш за се*е си на първо място в една връзка, а не за жената. В противен случай ще се провалиш и ще останеш най-вероятно с пръст в гъза. Говоря за неженените. Все пак мацката трябва да е несигурна и да знае че не си лапнал въдицата много по нея и не си пристрастен към нея.
Сигурността убива любовта.

11. Защо връзката ни приключи, бяхме от n - на брой години заедно гаджета и всичко беше добре и наред и в крайна сметка тя ме заеба кат си пише по книгите?
Няма вечни връзки, една връзка има еволюция - начало, пик и край. Ако имаш гадже и сте от 2г или повече и не живеете заедно вече и не планувате дете или нещо голямо заедно, то най-вероятно ще се разделите по простата причина че връзката ви е станала еднообразна, скучна, предсказуема и банална, в крайна сметка и безперспективка за нея. Биологическия и часовник цъка цъка и и казва че е време за дете след като има дългогодишен партньор с който се чувства добре и с който нещата са наред - няма ревност, недоверие, обсебване, загуба на свободата приятелството и уважението и на последно място любовта. И при този случай, след като нещата не следват естествения си развой е нормално да и светне на нея една лампичка че си губи времето с вас и тя да си бие камшика...

12. Защо ме заеба приятелката ми, аз бях толкова мил с нея, добър, романтичен - подарявах и цветя, мечета простотии и дори и пазарувах любимите списания и т.н.
-Ти не си и слуга и не и изпълняваш ей така нарежданията. Показваш длв по този начин, особено ако липсва и думичката моля и това е системно. Дръж се мъжки за възрастта си, не приляга на над 22г мъж да се лигави, да се напива като прасе или да бъде бе*е и да иска от гаджето си да го гушка и целува както майка му го е правила. Не приляга и да си харчи и троши парите за простотии и подаръци, които жената не е заслужила.

Edited by Johnny Strong, 30 July 2012 - 01:38 PM.


#4 s7ony

s7ony

  С малък опит

 • Users
 • РипванеРипванеРипване
 • 39 Мнения:

Posted 29 September 2012 - 10:19 PM

Браво Джони това за комфорта и най- вече за какво отивам при нея, е от голямо значение. Веднъж отидох при една, която си мяткаше косата незнам си кви работи, викам и Хелоу уназ вика гет ауей. Викам и чакай малко улицата твойта ли е? И тя за какво ме заговаряш. Нямах и идея дори не ме привличаше да не говорим за секс, връзка и т.н. Обаче бързо ми присветна с контрата, незнам ти за кво ми говориш. ПФффф и си замина, много се смях тогава. Ама има и вероятност грешката да е била в мене не ме е*е де, просто отбелязвам. Продължавай, трябва някой опитен и активен тук.

#5 Johnny Strong

Johnny Strong

  Seducer

 • Moderators
 • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
 • 392 Мнения:

Posted 02 February 2013 - 02:36 PM

13. Да се занимавам ли с обвързани - с гаджета/женени - има ли смисъл?
JS: Зависи какво целите и на каква вълна сте. По принцип човек трябва да опита и от това, факт е че всеки изневерява и всеки е и от двете страни.
Аз лично ви съветвам ако целите и си търсите (знаете че сте щастливи с приятелка до вас, тоест постоянна партньорка) сериозна връзка, да не се занимавате с такива с гаджета, вероятността да си зае*е гаджето с което е от над 3г не е много голяма, а секса си е секс но не носи цялостно удовлетворение, но и това зависи понякога е достатъчен.
Наскоро ми каза една сладурана с която бях в такава ситуация - не съм готова за паралелна сериозна връзка - не че аз имах някакви желания пхахаха със слива дето изневерява толкова лесно. Може да ви се прииска пак да се виждате и да я ч**ате но да няма как, няма да ви бъде приятно. :)

14. Работят ли системите на Мистери, на Стайл и тия на по известните пик ап артисти? Някои свалячи ми казват да забравя тия простотии и да бъда натурален, се*е си и че само така ще успея.
JS: Пичове, системите работят и са ефективни. Поне лично съм се уверил в real social dynamics и Misthery метода.
Всичките се базират на това каква стойност излъчваш че имаш и какъв тип човек си.


Edited by Johnny Strong, 17 July 2013 - 09:22 PM.


#6 Prepre

Prepre

  Нов

 • Users
 • Рипване
 • 2 Мнения:

Posted 02 July 2013 - 10:55 PM

Може ли да ми дадете някои съвети и примери , как да поддържам връзка и интерес й към мен ?Става въпрос за момиче , което е на бригада в чужбина.  Благодаря ви предварително :)

 #7 Johnny Strong

Johnny Strong

  Seducer

 • Moderators
 • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
 • 392 Мнения:

Posted 10 July 2013 - 07:21 PM

Може ли да ми дадете някои съвети и примери , как да поддържам връзка и интерес й към мен ?Става въпрос за момиче , което е на бригада в чужбина.  Благодаря ви предварително :)

Гледай през това време да си прекарваш приятно с други момичета. Тя какво прави там и с кого е си е нейна работа, не се тормози да го мислиш и да се тревожиш.Живей сега, на момента. Според мен е излишно да и тичаш по гъза.#8 Johnny Strong

Johnny Strong

  Seducer

 • Moderators
 • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
 • 392 Мнения:

Posted 10 July 2013 - 07:39 PM

15. "Мойта слива само ме мотае, вика ме в тях да спя, приготвя ми до нея, преоблича се с някаква секси нощничка или по бельо само остава, само като я видя съм се одървил, идва предлага ми да ме масажира (все още не говорим за топките), накратко ако все още не сте разбрали подготвя ме за секс един вид създава романтика... та идва ляга върху мен целуваме се, обарваме се, всичко точно но като поискам да и сваля дрехите и да правим секс се дърпа. Какви са причините и какво да правя?"

 

JS: Бил съм в няколко подобни ситуации, тук не говорим само за Last minute resistance случаите а и за такива в които виждате че и тя ви желае, но явно не достатъчно. Причините са най-вероятно 3 - не е възбудена достатъчно и не "крещи за секс" или е девствена още и не иска да избързва, или не иска да избързва със секса с идеята да не е много лесна тъй като иска да ви провери колко може да чакате и дали гледате на нея като за сериозна връзка. Най-често, просто не е възбудена както трябва - нещата стигнат ли до това да си у тях или у вас и тя да е полу гола върху теб, срамота е да минеш без хубав и страхотен секс. Може постепенно може и направо, аз най-често ескалирам и я възбуждам още от кафето/диското и вече у нас е ясно че ще правим секс, там се почва най-директно. Освободете се и се отпуснете да я галите по вагината, да и разтърквате клитора, като през това време я целувате страстно по устата или врата - нищо ненормално няма, това е естествен процес. Жените някои, по трудно и бавно се възбуждат. Бръкнете и в гащичките смело и направете така че да ви текат сокове по пръстите, след това я съблечете, целувайте я навсякъде и минете през банята, направете и френска любов и останалото е магия. Същото решение работи и при девствените, въпросът е колко пъти ще издържат те да са адски възбудени и да не сте в тях. Има и кучки, които просто възбуждат мъжете и след това ги оставят на сухо. Не се оставяйте на подобна слива да ви върти на пръста си, възбудете я колкото можете, и ако ви откаже попитайте какво става, какъв е проблема, не и ли харесва защо не иска и се отдръпнете. А при тези които не искат да избързват със секса, това е до момента когато са много възбудени. Това е от мен, това при мен безотказно работи, дори с момичета с гаджета.

 

 

16. Как да я зарежа без да я нараня? (Това е често срещана ситуация при доста от дон жуановците) Ще разкажа една моя история отскоро горе долу.

 

- Преди 2 месеца приключих подобен случай, но с нараняване май хахахха. Първо изч**ах на втората ни среща едно момиче което ме одърви само като я видях и се запознах с нея, след това и надрънках (-хахахах-) моите измишльотини в бета стил че си падам по нея кефи ме и я искам само за мен (с идеята да идва от другия край на България до моя град за да правим секс хахаха) и тя каза същото че ме иска само за нея много и харесало бла бла бла. В последствие регулярно чат пат се чувахме и там малко я филмирах, влюби се в мен. В последствие ме отврати много с много лепкаво поведение а и осъзнах че ми отнема много от личното време, накратко реших да я заебавам и то ще направя така че тя да ме зае*е, няма да и обръщам внимание, няма да се държа мило, няма да я търся - с идеята да реши че не съм достоен за нея и да ме зае*е. Всеки един мъж трябва да се усети когато 1 жена му вреди - дали му отнема времето, дали го ограничава, дали му прахосва парите и т.н. След няколко пъти ч**ане, настроен че съм я заебал, даже ми и писна да я ч**ам. Казах и че приключвам с нея, губи ми времето а и нямаме бъдеще, не вярвам във връзките от разстояние а и не смятам че тя е жената с която искам да живея че пък да се местя при нея. Тя започна да ме преследва, да ме гони, да става много досадна, да ми звъни да ми пише смс-и, въпреки това че не и отговарях. Първо не и обръщах внимание, после почна да ме дразни това и почнах да и говоря грубо и цинично с нея, в крайна сметка след 2 месеца отебаване от мен и дори грубо и лошо държание се отказа най накрая от мен. Как да я зарежа без да я нараня? - Ами понякога няма как да стане, но можеш да я манипулираш и контролираш чрез държанието си, особено ако е емоционално зависима от теб. Можеш да направиш така че тя да те зареже, така не би трябвало да е наранена, примерно като се държиш като простак и селяндур или откачалка и тя осъзнае че не си достоен за нея(вариант 1) или като се държиш като пълно АФК и я отегчиш или пък станеш много досаден и някаква лепка. Като цяло, момичетата не са особено умни или поне не е често срещано явление, те са социални, емоционални, клюкарки... и можеш лесно да ги манипулираш или просто да се държиш целенасочено с тях. :D

 

Ако искаш да попиташ за конкретна ситуация, но сходен проблем, драсни 1 ред в тази тема! :)

http://donjuancentre...ез-да-я-нараня/


Edited by Johnny Strong, 14 July 2013 - 12:02 AM.


#9 Prepre

Prepre

  Нов

 • Users
 • Рипване
 • 2 Мнения:

Posted 23 July 2013 - 03:09 PM

Prepre, on 02 Jul 2013 - 23:55, said:snapback.png

Може ли да ми дадете някои съвети и примери , как да поддържам връзка и интерес й към мен ?Става въпрос за момиче , което е на бригада в чужбина.  Благодаря ви предварително  :)

Гледай през това време да си прекарваш приятно с други момичета. Тя какво прави там и с кого е си е нейна работа, не се тормози да го мислиш и да се тревожиш.Живей сега, на момента. Според мен е излишно да и тичаш по гъза.

 
 
 
Благодаря, братле !! Точно това и правя , ходя по други жени и даже не я и мисля много много :D 


#10 hristo00

hristo00

  Начинаещ

 • Users
 • РипванеРипване
 • 25 Мнения:

Posted 18 August 2015 - 04:15 PM

Прави си кефа пък тя, ако те обича, винаги ще се върне при теб. Колкото повече не и обръщаш внимание, толкова тя ще е по-заинтересована от теб...#11 hristomir

hristomir

  Начинаещ

 • Users
 • РипванеРипване
 • 23 Мнения:

Posted 02 October 2015 - 03:02 PM

Прав си, но не трябва да момичето да се пренебрегва напълно, трябва да се търси балансът.#12 T33

T33

  Нов

 • Trial
 • Рипване
 • 1 Мнения:

Posted 30 November 2015 - 02:20 PM

Зжравейте, Моля кажете как мога да пусна тема във форума за зрели мъже?

#13 Andrerfnl

Andrerfnl

  Нов

 • Trial
 • Рипване
 • 4 Мнения:

Posted 08 October 2017 - 04:41 PM

защо чакаш отговори на реторични въпроси?Нали разбра.човека е ангажиран с регистрации на автобуси и др.неща,които носят паричкиТи си тръгнал да задаваш въпроси ,които вече не са актуални.Бил глупав Любомир Бояджиев -работил,то такива като него има още много,те си свършиха работата ,сега никому не са нужни.Хората правят пари,бе,Велко,ти за какъв морал говориш?И защо си мислиш,че ние очредихме СРОК?Поздрави на баща ти За да не съм анонимен-Юри Михайлов

#14 snattence

snattence

  Нов

 • Users
 • Рипване
 • 5 Мнения:

Posted 27 April 2019 - 08:46 AM

Напоследък се интересувам и чета доста за соленоводните аквариуми,но има неща които ги няма в профилите и дискусиите.Ако искате може да се пусне такава тема за въпроси и отговори за соленоводната акваристика за да не се пускат постоянно нови теми.Това е само предложение,ако модераторите и другите съфорумници одобрят.

акулий хрящ для суставов