Преход към съдържанието


Снимка
* * * * * 1 votes

Знаеш ли как да бъдеш крило? Правилата!


 • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 master-dj

master-dj

  70

 • Admin
 • РипванеРипванеРипванеРипванеРипванеРипване
 • 622 Мнения:

Posted 17 May 2005 - 01:13 PM

Много е трудно да си намериш добро крило. Първо, не можеш да си крило с някой, който не е ДЖ, и второ, дори доста ДЖ не могат да са добро крило.

Какво представлява доброто крило??
Мислех си по въпроса последните дни и ето какво измислих. Споделете и вашия опит.

Доброто крило може много да ти помогне в играта, а лошото крило може само да ти навреди.

Все пак имай предвид, че добрият играч не винаги означава автоматично добро крило.

Има съвети и тактики, които са изключително важни за доброто крило.

Ето ги:
A. Най-основното: Твоето крило е най-готиният, най-забавен и най-интересната личност наоколо. Той не разказва скапани вицове, не е скучен и винаги е най-куул...

B. Второ правило: Който отваря групата, контролира групата. Например крилото отваря група от две момичета, които са 6 и 9. ОК, Шерлок, познай към коя ще се насочи той? Да, към по-хубавото момиче.
Който отваря групата, контролира групата. Той е този, който е направил запознаването. Първите 30-45 секунди са най-трудните в група. Този, който отваря групата, се бори с бурята и поема атаките. Той отключва, закача и негва целта, за да я направи по-лесна за клоуз и изолация. Ако влезете и ти тръгнеш към целта, това би било еквивалентно да хвърлиш кърпата в 10-тия рунд на боксов мач, след като партньорът ти е отключил противника си в продължение на 9 рунда и е готов да го нокаутира...

Тактики:

Калибрирай, калибрирай, калибрирай:

Преди да влезеш в групата, която току-що той е отворил, калибрирай, за да видиш дали той е вътре.
Пример: Момичетата заети ли са? Може да се наложи да влезеш с цел да му помогнеш да излезе от там.
Не влизай на сляпо и не започвай да прилагаш техники. Калибрирай преди да направиш ход. Направете си система за комуникация и КАЛИБРИРАНЕ!
Ако крилото ти е в рапорт фаза и си раздумват сладко в изграждането на комфорт, ти трябва да го разбереш и да се дръпнеш. Ако влезеш и започнеш да прилагаш уменията си в този момент, ще го блокираш. Ще бъдеш като ***аната приятелка, която ти пречи обикновено.

Комуникация:

Трябва да си имате система за комуникация. Нещо като женския код, но просто е ПУА код.

Примерно ако аз съм в групата и той дойде, аз ще го представя, но след това ще му покажа един от 3 сигнала. Единият означава, че „аз съм във фаза рапорт! Създавам комфорт. Недей да прилагаш негове или C&F”. Това би било деградивно. Независимо, че аз вече съм използвал тези неща.

Още за комуникацията. Най-вероятно ще имате доста еднакви шаблони. Не трябва да се дублирате. Когато той влезе, бих могъл да му представя момичетата така:
- Здравей, това е малката ми сестричка, а за тази ще се оженя бла-бла-бла...
Превод: шаблоните за малката сестра и за женитбата са изгърмяни! Не ги използвай!

Рапорт:

Не стойте с лице към момичетата, докато те са една до друга. Трябва да сте лице в лице с крилото. Той е по-спокоен от момичетата. Освен това те (момичетата) трябва да се опитват да влязат във вашия „кръг” на забавление и да станат част от него.

Може да прилагате шаблони, които не стават, ако си сам. Когато се ебавате с момичетата (във фазата на привличането), правете „дай ми 5” с крилото! Момичетата ще видят, че можете да се забавлявате със или без тях.

Социално утвърждаване

Прави социално утвърждаване на крилото си пред целта. Разказвай истории за него, които той сам не може да разкаже.

Ако например крилото ти има някаква диплома (бойни изкуства, музика, хипнотизатор, каквото и да е...). Самият той не може да говори за това, защото това би означавало сам да дава квалификации за се*е си. Това би го направило да изглежда като AFC.
Ако обаче ти го кажеш за него, информацията идва от страничен източник и разликата е огромна. Можеш дори да отидеш още по-нататък. Ето нещо, което аз ползвам, а можеш да го използваш и ти. То изключително издига образа на крилото ти. Ако или когато крилото ти се отдалечи за малко, уж случайно сподели с момичето за него:
- Хей, знаеш ли, че [моето крило] е един от най-добрите в това и това? Не го споменавай пред него (или не му казвай, че съм ти казал). Не обича да се хвали.
Колко върши работа това?
Не само че крилото ти е страхотно, но и е супер куул, със самочувствие, сигурен и скромен, че дори не иска да се споменава!

Крилата трябва да работят като антитела. За тези, които не знаят елементарна биология – когато чужд организъм влезе в тялото, то произвежда антитела, които се залепват за нарушителите и ги унищожават.
Добрите крила са като антитела. Те премахват пречките и обезоръжават момичетата, като ти дават възможност да работиш върху целта си.

Дотук общо взето беше за фазата на привличането. Надолу следва за фазата на рапорта. Понякога неумелото крило може направо да ти прецака ч**ането.

Сприятелил си се с момичетата и си в средата на стабилна игра. Забелязваш страхотна възможност за „свалка” (използвам термина по-свободно). Имаш всички ИЗИ (индикатори за интерес - IOI) и предстои да изведеш мадамата или да й вземеш телефона. И тук идва твоят приятел и разрушава всичко...

Следи момента, внимавай какво става!

Какво имам предвид?
Спри да мислиш какво да направиш следващо, каква техника да приложиш и т.н..
Вместо това се отпусни и наблюдавай какво става около теб. Твоето крило може да получава много ИЗИ от някое момиче в групата. Той трябва да я изолира и да си поговорят насаме. Ако си с вглъбил прекалено много в главата си какво да правиш следващо, напълно ще изпуснеш какво става около теб. Ти не си машина за шаблони. Ти си човешко същество с мозък. Използвай го, за да калибрираш.

Стимулите убиват рапорта/съблазняването

Ако твоето крило или друг PUA е във фаза рапорт, направи му услуга и стой настрани.
Не предлагай стимули, които ще разсеят момичето. Ще убиеш момента. Няма как да го кажа по друг начин.
Все едно да си говориш с момичето и да пуснат неин любим хит и тя да скочи на дансинга. В този случай песента е стимулът, който убива момента. Стимул в каквато и да е форма, извежда момичето на крилото ти от фазите рапорт и съблазняване.

Не вкарвай рапорт на цялата група

Това е свързано директно с прилагането на стимул. Ако крилото ти получава IOI от някое момиче, остави го да я изолира. Ти действай с другите момичета, които те интересуват. Да работиш с цялата група е деструктивно.

Крилото ти се нуждае от спокойствие. Привлечи вниманието на всички други. Той се нуждае да изолира момичето, което му дава IOI.

Още един път, ако крилото ти се забавлява с момичето или е в дълбок рапорт разговор, стой настрани. Това го знае всеки AFC, но повечето PUA не го виждат.
Правиш една обиколка на бара, виждаш, че крилото ти е в рапорт с някое момиче, правиш му социално утвърждаване и се махаш. Може да кажеш примерно „Този е сигурно най-готиният пич в целия град! Постарай се да му е гот. Забавлявай го. Ще се върна след малко и искам да го видя усмихнат!”
Тя ще се захили, а ти изчезвай. Това е всичко.

Едно нещо е сигурно. Трудно е да намериш добро крило, което наблюдава ситуацията, калибрира, знае кога да влезе и кога да изчезне, знае как да дава социално утвърждаване и да ти даде съвет как можеш да подобриш нещо.

#2 electric

electric

  All Eyes On Me

 • Users
 • РипванеРипванеРипванеРипванеРипванеРипване
 • 532 Мнения:

Posted 19 May 2005 - 03:35 PM

оф много е лесно да си намериш крило....... но е адски трудно да си намериш свестно крило, някой който разбира и който ще ти помогне!

Сега се прибирам.. и съм бесен на новото си крило.........даже вече не ми е крило, не става за нищо........ историята е следната!

В момента той води тренировки по карате на малки деца и се досещате че малките деца имат хубави млади майки :D И така..... На тренировките идва ,за да си доведе детето една симпатична майка, която остава през цялата тренировка да гледа. Моят приятел ми каза за нея, и аз му казах че ще действаме. Посъветвах го така да я позаговори(той каза че не иска да се меси в тези работи, т.е. ще я уреди за мен :) ) да я пита това онова, даже благодарение на мен, те успяха да отидат на дискотека, аз същата вечер не присъствах поради ...причини.
И вчера той ми съобщава че ще ходи с нея на фитнес към 1 днес и аз да дойда (тя тренира в моя фитнес) и днес аз идвам в 2 , те тъкмо почват. Казвам здрасти на моя приятел, хвърлям й един поглед, хареса ми, и продължих да си говоря с моя човек! И така мина около 30 мин. Той ходеше ту при нея да й дава съвети за тренирова , ту идваше при мен да си говорим. Аз забелязах че тя гледа към нас и усетих че се чуди "Кое е това момче ?" както й да е! Очаквах той да ме представи, но той не го направи, Въобще направо си ме заряза, все едно не съм там.За това аз отидох при тях и казах "Няма ли да ме представиш" , тя се усмихна , и той ни представи, казах й само здравей и се представих, дадох малко съветче за едно упражнение и се оттеглих!
По-късно забелязах че тя не спира да ме гледа, аз й се усмихнах и продължих да си говоря.
По едно време идва и моя човек и ми разправя, айде ела да им покажем няколко упражения за разтягане (тя беше с нейната приятелка, която... няма да коментирам) аз казах добре и след малко отидох при тях тримата, и какво.......от там моя човек ми дава на мен пълен игнор.... никакво внимание, само говореше с нея, аз дори и да исках нямаше да мога да взема думата.
Това ме ядоса адски и отидох да си правя упражнения. Още по-късно моя човек идва и ми разправя, айде що не дойде да ги поразтегнем......това ме вбеси направо полудях и му казах да се маха, а той имал среща с техните и си тръгна по-рано....... от там и аз си тръгнах малко след него, без дори да им кажа чао на тези мацки!!!!

Немога да повярвам, вместо крилото да ме вкара в обстановката, той ми дава игнор и аз стоя от страни и само гледам като пърия тъпак. Добре че поне имаше с кой друг да си говоря за да не изглеждам зле!!!!!!!!!!!

Edited by electric, 19 May 2005 - 03:38 PM.


#3 ValeriaGoodfes

ValeriaGoodfes

  Нов

 • Trial
 • Рипване
 • 1 Мнения:

Posted 24 March 2017 - 07:27 PM

Одно ключевое различие вольта от магических инструментов вуду - это применение воска как основного материала для изготовления. Вследствие этим образам мы можем получать результаты на волнующие нас вопросы, будь то отношения между людьми, события, прошлое, грядущие, загвоздки подлинного, выявить психологические аспекты фигуры, получить совет, как отличнее решить ту либо другую загвоздку и многую иную поддержка в результатах на вопросы. Её применяли ещё в древности. Печать одиночества - все это неприятные обстановки, когда доводится идти на крайние меры. В данном случае где-то в предыдущих поколениях, кто-то проклял не только самого человека либо его близких, но и всех кто будет рождаться позже него в его роду. Не стоит их путать с Таро. Позже этого ритуала порча навечно покидала дом, а совместно с ней и прекращали проливаться в доме слезы. Первоочередная задача терапевта, практикующего альтернативную медицину, - обнаружить причину недуга (нежели чем облегчить признаки) и дальше запустить личные восстановительные процессы организма - гадалка в москве онлайн. То есть всякая карта это не только типичный архетипичный символ, но и осознавание этого символа, его смысла, определенным человеком. ЗАГОВОР НА ПРИТОРНЫЙ ПИРОГ Дабы супруг только вас слушал, а к советам других не прислушивался, необходимо сделать заговор на приторный пирог. Если вы никак не можете встретить своего исключительного и любимого, Вам поможет заговор обнаружить любимого человека. Он должен подтвердить что никогда не слушал песен Вероники Марии Луизы Чиконе (Мадонны), а тем больше - Кетти Перри - привлечение денег ритуал. 11. Снятие венца безбрачия - альтернативная медицина - тема неоднозначная. Испытать ее, визуализировать здесь. Самыми вещими являются ночи с 31 декабря по 13 января либо с 5 по 18 января.