Преход към съдържанието


Снимка
- - - - -

Игра


 • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Admerus

Admerus

  Нов

 • Users
 • Рипване
 • 6 Мнения:

Posted 07 March 2014 - 03:16 PM

Както казах в миналата тема, първи курс съм, има една колежка която харесвах в началото. Проблема обаче беше, че не пуснах някои шеги на други колежки, които са и казали, т.е. тя си мисли че зарибявам всички, обясних и че не е така и тя каза нещо от сорта, мен не ме интересува, но ако търсиш сериозно момиче, то едва ли ще хареса подобно отношение и т.н., аз се защитих естествено. Освен това тя има нещо с единия колега, не съм сигурен какво, сериозно беше, но не беше връзка, сега ги гледам че са разделени и вчера като отидох на лекции и наложих пълен игнор ( майндсет, че аз съм наградата ), направо се изумих, необичайно започна на 3 пъти сама да се закача, взе ми порфейла и го сложи зад се*е си, аз я прегърнах и го взех, без да я поглеждам и т.н. , интереса и видимо започна да се покачва.. та имате ли някакви идеи как да го покача още повече, до кога да я игнорирам и прочие, за сега мисля да си я игнорирам докато не започне, много да се закача и заинтригува, но след това директно да действам или?#2 Stifler

Stifler

  Начинаещ

 • Users
 • РипванеРипване
 • 17 Мнения:

Posted 09 March 2014 - 01:03 PM

Само с игнор няма да стане, защото ако я игнорираш дълго време ще помисли, че  нямаш интерес. Така че играй си с нея, в един момент покажи много интерес в следващия се дръпни, кажи и че не е твой тип и т.н. Това е една от най-добрите тактики с която 100% ще дигнеш нивото и на интерес.#3 ItalianMike

ItalianMike

  It's time to toss the dice

 • Moderators
 • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
 • 205 Мнения:

Posted 09 March 2014 - 05:12 PM

Така... по принцип не искам да те объркам, но ми се струва, че не си съвсем честен със се*е си. 

 

Как така ти си наградата? Имам предвид - сигурен ли си, че ти си наградата? Да оставим настрана колко грозно звучи това, в този форум доста се преекспонира с термина, така че не е твоя вината. 

 

Но ако ти наистина беше наградата, щеше ли да се питаш как да й покачиш интереса? И щеше ли да отвориш тема във форума за да питаш нас, точно същото нещо? 

 

Първо - разбрал си концепцията съвсем грешно. Не си ти наградата. Наградите са това, което получават примерно професионалните състезатели независимо в кой спорт, за спортни постижения. Наградите по начало са неодушевени предмети. 

 

Тогава концепцията напълно грешна ли е? Не. Много на място си е. Стига да я разбираш.

 

А тя е много проста:

 

Наградата е вниманието ти.

 

Значи да повторя - не ти си наградата. Не можеш да бъдеш наградата, защото първо не си неудошевен предмет и второ да си награда не е някакъв особен комплимент, защото победители по принцип са тези, които получават наградите. А наградите имат навик да висят по рафтовете на победителите. 

 

Наградата, истинската награда, е вниманието ти. 

 

Безопасно е да считаш това за вярно. Защото имаш контрол над това в какво да съсредоточиш вниманието си. Вниманието на човек е нещо постоянно, за него се ползват сетивата, както и част от работата на мозъка. Благодарение на вниманието си ние опознаваме света и сме част от него. Благодарение на вниманието ни ние имаме концепция за това какво е реалността. Както и концепция за това, че във всеки един момент живеем в реалността. 

 

А защо вниманието ти би било награда за някого изобщо? Защото когато обръщаш внимание на някой човек например, ти отделяш от твоето време и не само, за да мислиш за него или да общуваш с него. Това е едно от най-ценните неща, които можеш да дадеш на някой. 

 

И сега ще ти обясня концепцията за вниманието както трябва. Защо вниманието ти би било наградата за някого? Освен горните неща. Първо - представи си, че си в Англия, на някой площад и отпред Кралицата на Англия изнася реч. Ако тя реши да слезе в тълпата, да се здрависа с теб, да отидете настрана и да поговорите за 5-10 минути, няма ли да се почувстваш поласкан? Най-вероятно ще се почувстваш поласкан. Но защо ще се почувстваш поласкан? Защото смяташ Кралицата на Англия за важна личност. До известна степен тя си е важна личност. Поради ред причини. Но не това е важното. Важното е, че ако си човек, който има добро мнение за се*е си, човек, който смята живота си за интересен, човек, който е доволен от живота си - то твоето внимание е също толкова важно нещо, колкото вниманието на Кралицата на Англия. 

 

Защото можеш да намериш десетки, стотици и хиляди неща, с които по-добре да си запълниш времето или повече да се забавляваш, или повече да научиш, или да бъдеш по-удоволетворен, отколкото да говориш с някоя мацка в университета. 

 

Като например да говориш с някоя мацка, която ти е взела портмонето? Усещаш ли се колко абсурдно звучи? 

 

Както и да е. Идеята ми беше, че ако искате да ползвате това с "Аз съм наградата", го ползвайте като хората. И заради правилните причини. И по правилният начин, който е "Аз отделям от ценното си време, за да ти обърна внимание, така че по-добре да си заслужава". 

 

Това е. 

 

Конкретни съвети по ситуацията ти няма да ти давам. Ако си внимавал какво пише горе и си го разбрал, си поне десет пъти повече мъж, отколкото си бил преди да го прочетеш. Така че сега имаш десет пъти по-добри възможности в живота, и може би в свалките в частност. :)

 

Поздрави! :)#4 Admerus

Admerus

  Нов

 • Users
 • Рипване
 • 6 Мнения:

Posted 10 March 2014 - 02:04 PM

Благодаря и на 2-ма ви, на Стифлър за идеята, ще я пробвам, а на Майк че ми разясни малко по-добре, как стоят нещата, разбрах точно какво имаш в предвид! :)