Преход към съдържанието


manuel_de_la_mare

Регистриран: 18 Jun 2009
Офлайн Онлайн: Oct 12 2018 06:58 PM
-----

#39549 � апорт и нужда от съвет

Posted by manuel_de_la_mare on 31 October 2016 - 10:36 AM

Позволил си да те води за носа. Разбирам увлечечението ти по нея, но както се казваше... "мислиш си, че си влюбен, плъзнали са пеперуди в стомаха ти..., спри, поеми си дълбоко въздух и помисли, може просто да ти се е*е".
Никога не изоставяй съветите на Библията и никога не показвай, че си хлътнал, това е като да играеш със свалени карти. Да, знам, че е мега трудно, но после ще бъдеш благодарен на се*е си.
Вкарай игнорирането и иронията в ход, например: "Тии..., да не би да си девствена? Аз с девствени не се занимавам, оставям ги на онези, които се страхуват от критика.".
И обърни внимание и на останалите момичета, фен клуба не трябва да затваря врати, това ще я амбицира и накара да преосмисли тъпите си шит тестове. Постарай се да се чуеш с някоя друга, докато е при теб, но другата да те потърси. Извини се учтиво, че трябва да вдигнеш и после говори с нея бавно и спокойно със съблазнителни нотки. Също, вкарай й и ти шит тестове, като е толкова отворена. Следващият път като идва при теб, накарай я да ти сготви, да разчисти у вас, каквото и да е, просто да свърши нещо с трудов резултат за теб, а ти през това време излез и се виж с някоя друга. Направи го под предлог, че трябва да се видиш с приятел за нещо важно. Така и така ти се дърпа и не я ч**аш, поне я ползвай за други полезни неща. Ползвай я така, все едно сте женени от 10г. Не забравяй, че мъж, който не иска е като жена, която не дава. Тя ще се усети, ако не е чак толкова руса.;)

П.П. И да, твърдо при това, разиграва те! Няма чак толкова свестни, че два месеца да чакаш. Тия останаха в поезията, романите и старите филми. Ти си скуби други, пък ако ти се чака, чакай си, но не като немска овчарка, гледайки я с очакване и изплезен език.


#39542 Съветче

Posted by manuel_de_la_mare on 16 July 2016 - 10:42 AM

Здравейте, не знам къде мога да повдигна този въпрос затова реших тук? Искам да споделя гледна точка и съответно да чуя и някоя друга. Според вас колко процента от момичетата са свестни (не са кифли, материялистки)? Да кажем, че всяка отрича да е такава, но .... нещата не изглеждат така! Хайде да дискутираме тази тема :)


За съжаление, опита ми показва под 5% . Нагледал съм се на мили влюбени очички ("Не мога без теб, ще умра от любов!", а няма и месец след като съм я оставил е с друг, а след още два месеца чака дете от него), кариеристки ("Ще ходя да работя в Англия за известно време, ама спокойно ...аз ще си идвам през лятото и зимата. Ти само недей да ч**аш други!" ...пък тя иначе на партита домашни ходи, барбекюта до 2/3ч.вечерта.), златотърсачки ("Заради теб милионер оставих бе!!!" ...еми като правите 6 пъти секс в годината с тоя,  ти алчна твар долна, какво си мислиш ...парите му ли ще те ч**ат и ще ти е верен като ротвайлер!?), селски принцеси (На тати принцесата,  ама най-хубавата!!! ...всички все едно са й роби и длъжни за всичко. Винаги съм твърдял, че жените с пари прекалено наглеят и мутреят - жена с пари = циганин с пари! - разликата е единствено в миризмата), фешънки ("Огледалце, Огледалце..."  ...най-добрият й приятел! Всичко в името на красотата! Голяма работа, че ти гледат всички завистливо жената. Навън е Слънце, а у вас - Ледената кралица. Гримиране и оправяне с часове всеки ден, а храна и секс веднъж месечно. Втора казарма все едно караш... :D.)...
Айде към плажа, друг път повече...

П.П. Ще ходим да си търсим жена от село - да мята бали слама, да сади домати и краставици, да цепи дърва и скубе кокошки...
Една приказка от бабата на една бивша: В един двор не става и китки, и фитки да имаш!
От 10г откак я знам приказката, не спира да се доказва като суровата истина.
Жалко само за красотата, че естет съм от малък. :D


#38813 Fun

Posted by manuel_de_la_mare on 18 May 2014 - 11:17 AM

В леглото:

- Хубаво би било, ако си малко по-възбуден...

- Възбуждащо би било, ако си малко по-хубава...

 

:D :D :D :D :D




#38811 Speed dating

Posted by manuel_de_la_mare on 17 May 2014 - 12:56 PM

Скоро бях в компанията на непознати, двама мъже от които са опитвали т.нар. спийд дейтинг. Съдейки от разказаното от тях, не мисля, че е нещо повече освен сламката за удавника, непознал женска ласка (ест' за което си плаща). :D 

Лайтмотивът, доколкото съм разбрал, е 10 срещи с непознати от по 5 до 8мин всяка, през които си разменят въпроси, насочващи към образованието, професията, реализацията и вероятни евентуални сходства в характер, хобита и пр. За мен това е, нещо като сито, чрез което жени да намират достатъчно ликвидни и успешни партньори, за които да се обвържат. На практика си е като интервю за работа, нещо като да го видим тоя сега става ли, не става ли..., мога ли да му увисна на врата или не мога. :) Не ми допада тенденцията в запознанствата с жените над 25г, изцяло налагана от тях ест', с това меркантилно преценяне, доколко един мъж е дост' успешен за тях. Принципно един успешен мъж няма нито време, нито желание да си губи времето с подобни неща - той е прекалено зает да живее успешният си живот и не би трябвало да има време за селски фиби с болни амбиции. Той знае цената си и няма нужда от подобни оценки - качествените жени могат да го оценят бързо, както и той тях. Склонен съм да мисля също така, че не малка част от жените участващи в спийд дейтинг, са латентни златотърсачки, еманципирани комплексарки и емоционални инвалиди. Така поне мисля аз... :)




#38637 С колко жени сте правили секс?

Posted by manuel_de_la_mare on 30 January 2014 - 02:18 PM

Ммм, не мисля, че е сериозна цифра, а по-скоро необходимия минимум от жени, през който един мъж трябва да мине. Как иначе ще придобие представа, каква би била идеалната за него жена, след като е опознал едва 2/3?! ...та те всички са толкова различни (характери, външност, маниери, интелигентност и пр.), а и също толкова еднакви (физиология и анатомия общи и донякъде чувства). :)

 Аз съм зодия близнаци, предполагам си срещал традиционния й етикет 'най-добрите свалячи'... Не е точно така, поне аз нямам самочувствието на един от най-добрите, но съм достатъчно самоуверен в се*е си, когато пожелая една жена и достатъчно опознал жените, за да разбера, дали ще спя с нея или не. Очите показват много, ама наистина много неща! 

 Сега съвсем друг е въпроса, дали ще имам и желание към нея, тъй като не налитам на кифли. За мен, първо жената трябва да ме привлича интелектуално, а след това и сексуално - не в обратният ред. Ако нямам за какво интересно да си говоря с нея, предпочитам да пропусна. По-добре качествено сам, отколкото зле придружен. За някои е странно това, но да кажем, че така редуцираш броя на боклуците около се*е си. Е, ест' нямам предвид, да правиш секс с очилати зубърки и кариеристки, мислещи се за (без)крайно интелигентни... :D ...и нямам, и предвид някакви 2-ки, 3-ки и пр. Целиш се винаги над 7, ама поне 7-ци и отношението към тях, винаги трябва да е еднакво - не с 10-ката като с принцеса, а със 7-цата - като със слуга. Към всички еднакво, леко арогантно и леко джентълменско. Повярвай ми, двете се допълват доста добре. ;)

 Не мога да ти кажа нищо за конкретен период, може би най-силният ми беше едно тримесечие, през което имах 3 постоянни интимни партньорки (като си спомням един ден, в който правих секс поотделно и с трите, въпреки силното ми желание, да е едновременно с трите :D :D :D)...ама и т'ва не си е работа, колкото и да си корав, ще ти писне ...най-малкото да сменяш чаршафи като камериерка. :D

 Иначе като цяло, не съм чак толкова активен, в сми' за 3 месеца да спя с 10+ жени ...това не съм го правил никога, ...то и ако го правех, броят на жените, с които съм бил, би трябвало да е над 500. :D Но да се върнем на земята... :D

 Въпреки, че бях силно полигамен, има някакво постоянство в интимните ми отношения с някои. С едната все още правим приятелски и неангажиращ секс, включително и снощи (...май вече 7-а година). Там е ...стриктли бизнес, както се казва - тя знае за какво идва, както и аз ...секс, уиски с бадеми, секс, вечеря и пак секс. На сутринта се събуждам щастлив и доволен, тя е сгънала прилежно тениската, която съм й заел за спане (нали ги знаете как си падат все по няк'ви пижами, блузи, тениски и т.н.), целувка и завиване за чао и си е извикала такси.

 Се ла ви, животът понякога е безкрайно красив. :)

 

 А ти като работиш, по време на работата си, не срещаш ли приятни и красиви жени?! В сми', работата не би трябвало да ти пречи на прелъстяването. Все пак, предполагам не си атомен/ядрен физик, а и съм убеден, че те също се заиграват с асистентки и т.н. :D (Мога да те извиня, само ако си надзирател в затвор или арест, ...там определено няма да има какво да сваляш. :D

 Похвално е, че си излизал с 6/7 мацки (както и това, че намираш време и за тренировки - така и трябва!), но защо само с едната си правил секс?! Мисля, че малко си се поразпръснал в повече, аз лично бих се объркал, коя какво харесва и за какво да си и не си говорим с всяка. :D Излизай с 2/3 до 4 потенциални секс партньорки и се концентрирай по приоритетност и сигнали. 

Като съществена и незаменима част от успеха сред жените, бих определил комуникацията, като съществена част от женското одобрение. Вярно е, че те се славят като по-добрите в нея, но само така изглежда, ...при положени леки усилия, почти всеки, достатъчно интелигентен мъж, може да ги задмине. В Библията ви го бяха написали, упражнявайте се повече. ;) Нали знаеш, че жените обичат с ушите си?

 Освен ако ест' не си с тяло на бог, тогава може и да си мълчиш и просто да го вкарваш, без да се напъваш много, много. Аз не съм от тези с божествените тела, затова винаги съм се старал разговорът да тече гладко и приятно, с повечко хумор, самоувереност и леко игнориране. Можеш да усетиш дали е така, по непонятно обзелото ви чувство, че се познавате от доста повече време, сякаш години. :)

Ще цитирам Марк Твен: "All you need is ignorance and confidence and the success is sure."  True! ;)




#38636 Общ отговор на въпроса "Как да си я върна?"

Posted by manuel_de_la_mare on 30 January 2014 - 01:31 PM

Абе кола и жена оставят ли те, заебаваш ги и ти. 

 

П.П. Колата не е задължително на пътя, но в най-близката автокъща, ...за жената не съм толкова сигурен.




#38632 Fun

Posted by manuel_de_la_mare on 30 January 2014 - 01:05 PM

Девойка го носи момчето дома, одат во спалната и таа му предлаага да пробат 69.

 - 69?Кой курец е това? – питува момчето.

 Девойката разбира дека новото момче не е толко изкусно во сексот па му вика:

 - Ке си ставим моата глава помежду твоите нозе , а ти стави си твоата глава помежду моите, важи?

 Се още незнаейкии за що точно се работи, малце притеснен, момакот се согласува на това, само да не го разсипе моменто.

 Таман се наместиле, девойката несакайки изпрднува еден гласен пърдеж...

 Момчето ке умре од смеенье, па му и смрди , току бега на страна и пробува да разбере що баш се случило...

 Момичката засрамена му вика на момако да и прости и да пробат още един пат... Така пак се наместиле...

 Девойката пак, несакайки изпушта един здрав, голем як пърдеж...

 Момчето целиот изплашен и зачуден, станува од кревато, ги зема халиштата и почнува да се облекува.

 - Що е?Зашто си одиш? – го питала момичката.

 - Абе ти си ненормална ако мислиш дека ке останем и за другите 67!

 

:D :D :D




#36933 Back in The Game ;)

Posted by manuel_de_la_mare on 18 December 2011 - 10:13 AM

Привет, съфорумци. :) След като приключих мелодрамите с последната си връзка (телефонен/електронен тормоз, причакването пред нас, все едно съм някакъв нелоялен длъжник :D и накрая заплахите с хапчета от типа 'не ми се живее повече', с които чашата преля), дойде време за бутона 'next' ;). Съжалявам, но в живота ми няма място за слабохарактерни и психически нестабилни личности.
Та ...играем за апетитна колежка от уни-то (10-ка), с която се бях пробвал леко миналата година, но бе заета и не настоявах изобщо. С приближаването към 30-те години, човек започва да се уверява колко безценно е търпението и какви ползи може да му носи. Естествено, не мисля че е достижимо само с една партньорка в секса, но това се предполага по дефалт. Принципно, с по-малко от 2 неофициални секс партньорки не оставам, което според мен, си е и необходимия минимум.
От седмица си припомням по-важните акценти от Мъжката библия + някоя и друга помощна статия, в частност ревността от страна на други колеги от курса:

"ДА СЕ СПРАВИШ С ДРУГИТЕ МЪЖЕ
Когато започнеш да подхождаш към момичета и да имаш резултати, ще забележиш, че много типове стават ревниви за това. Много от тях ще се опитат да те блокират от целта ти. В 90 % от случайте те ще се опитват само да те раздразнят. Това не е нищо персонално. Ще прекъсват разговорът ти или ще правят нещо тъпо. Забавно е, защото те знаят, чене могат да имат момичето за себе си, но когато видят някой друг да се опитва, стават ревниви и се опитват да разрушат играта му. Не могат да контролират това, че някой друг ще вземе момичето...."

Честно казано, досега не бях обръщал конкретно внимание на въпроса, но в крайна сметка се наложи да се справям с това т.нар. предизвикателство в лицето на един особено напорист и семеен колега. Наглеца от предния изпит насам, не спира да опитва да прекъсва старта на играта с нея ...дотолкова, че вече ме дразнеше на макс. Действието се разви вчера още по пътя за изпита (пътувахме заедно с целта, наглеца и още един колега и колежка - шофирах аз, уточнявам понеже по-голямата част от вниманието ми все пак трябваше да е концентрирано в/у пътя, а това очевидно не бе най-изгодната позиция за мен). Тя стои зад мен, наглеца залепен като муха на мед и най-нагличко си работи по въпроса с нея. Верно, за малко да не ми достигне търпението, но пък като си зад волана, а някой без колан наглярства ...особено по средата на седалката, е сравнително лесно да му секваш мисълта и речта с по-сериозно натискане на спирачките. :D
Понеже за момента местоработата й е в една сладкарница (тя живее в град близък до моя), оня започва да се самопоканва на пасти при неяяя, тя му връща уклончиви отговори, но човека упорит ...явно има защо да го наричам Наглеца. :D Включвам се в разговора им, но човека е амбициран на макс' и се опитва да игнорира всичко и всеки около нея. Наложи се да го питам най-грубо, няма ли да занесе торта и на жена си и запознат ли е какво е нейното отношение към изневярата в семейството. :D Опита се да подмине въпросите, но като въвлякох и останалите пасажери в темата, му се поохлади ентусиазма.
Пристигаме ние за изпита, оня го играе нейна сянка. Държа да отбележа, че тя външно толерираше присъствието му, но същевременно ме гледа с интерес и опитва да ме заговаря, женските трикове там за ревност и класиране на кандидатите. :D Понеже сме над нещата, дадох тотален игнор и на 2-та и при всеки неин опит да ме заговори я режа с кратки отрицателни отговори, придружени с усмивка тип 'дреме ми за тоя, че и за тебе'. На обед заформих една групичка от курса и отидохме в няк'во заведение, все едно сме без тях. След него отиваме за резултати, тя със 'сянката си' седят там и пак ми се усмихва с въпроса:
- Защо не ни се обадихте като ходихте да ядете?
Аз: Еми няма да ви пречим... (с широка усмивка и напускане на компанията им)
Последваха още няколко кратки срещи и въпроси от нейна страна, на етажа докато изкарваха резултатите, но вече си бях сложил слънчевите очила за прозрачни хора. :)
Слезнах в колата да подремна, докато си разберат оценките и останалите, свалих си седалката и се изпънах доволно. След известно време пристигат и другите (без един колега който се наложи да чакаме малко повече). Тук трябва да допълня, че въпросният пътува с наглеца до моя град, оставя си колата и продължаваме с моята. След изпита го инструктирах да потегля веднага с оня като се приберем, за да остана сам с целта. Колегата стабилен, не ме изложи. :D
Та... дремя си аз в колата, тя ми отваря вратата и пак тормоз с усмивки:
- Стига спа бе, колега. - пресяга се над мен и ми сваля слънчевите очила. Аз го играх сънен, измърморих нещо и се обърнах на другата страна, концентриран в/у дрямката.
Станах по някое време, слезнах от колата ...гледам наглеца сам останал с другата колежка, а целта липсва от хоризонта. :) Появи се тя след малко, с бисквитки и кафе, които нахално й преполових ...заговорихме се малко по-приятелски с нея, оня пак напира някъв, но вече и тя започна да го игнорира. :) На връщане дори го отпрати на предната седалка, а тя пак седна зад мен. Докато се прибирахме, по пътя си говорим няк'ви, смеем се, тя през няк'ви кратки интервали ме докосва, отначало уж случайно, а после по-явно по рамото, оправя ми шапката. Аз си трая и се усмихвам доволен.:D
По пътя оня се засили да мята няк'ви боклуци през прозореца, аз му се развиках  ест'и след кратка, но достатъчна унижителна лекция, че няма инструктирани катерички или други животинки, които да обират боклуците му хвърлени по пътя (тя също се присъедини най-ентусиазирано :D), наглеца оклюма нос.
Пристигаме ние в моя град, (едната колежка я оставихме по пътя) слизат двамата колеги и тя се прехвърли на предната седалка до мен. Докато си взимаха багажа, наглеца се пробва към нея за разходка в мола, тя не бе въодушевена ...другия колега отреагира веднага, както се бяхме разбрали и потеглиха. Тя се обръща към мен:
- Щеше ми се да разгледам някой магазин, а тъй като ми каза че съм грубиянка... (:D, сутринта я посрещнах с 'Добро утро, грубиянке!', тъй като не каза 'чао' при последния чат в скайп и допълних, че съм й търсил в 2 книжарници 'Наръчник за добри обноски в обществото', но за съжаление не съм намерил нищо достатъчно подходящо :D) ...не знам как да те поканя.
Аз: Ем освен да се самопоканя. (пак с усмивка)  - от нейна страна: мълчаливо усмихнато съгласие. :)
През следващите 3 часа, обикаляхме магазини, пихме кафе с торта, говорихме си (неангажиращи и главно релакс теми + някоя случка). Качихме се после по колите и я ескортирах до края на града, за да не се омота нещо, като не пропуснах да й тествам шофьорските умения - завидно добра се оказа... :D
Спряхме до другия мол, искала само да провери за нещо последно в един магазин там. Придружих я и там, мери 4 бр. предизвикателни рокли пред мен, пита как я намирам... (Всъщност аз до този момент я намирах за 8/9, но след ревюто останах опр'впечатлен от физиката й, така добре прикрита със зимните дрехи, и й дадох финална 10-ка.) Отговорих и лаконично: Страхотни крака. - засмя се и се изчерви.
Накрая се разделихме на паркинга, като каза че почивала другия уикенд. Викам й:
- Еми мръдни пак тогава, но се обади предварително за да не си направя няк'ви други планове и се обади сега като пристигнеш, че е кофти времето.
Тя: Ще видя как са ми смените и ще ти кажа. Благодаря ти за хубавата разходка, ще се чуем като се прибера.
След час се обади, приключих разговора в рамките на минута и си пожелахме хубава вечер. :)

П.П. Споделям само, но ако някой се чувства компетентен да изкаже критика, мнение или съвет, нека се чувства свободен да го направи. Хубав ден.  :cj:


#36917 Рапорт - чалга клуб

Posted by manuel_de_la_mare on 15 December 2011 - 03:50 AM

Най-лесния някоя мацка да ме откаже да правя каквото и да било към нея е да разбера, че слуша чалга... Не знам как търпите и музиката, и "слушателките" ѝ... Честно!

Това не е критика, просто лично мнение


Аз от такова место жена НЕ пипам!!! Необходим е пистолет опрян в някоя от главите ми, за да стъпя в подобен бардак. Тия там са една идея над проституцията - тъпи и прости селски фиби, с подчертан меркантилен манталитет!  :very_happy:


#36916 До колко е гаранция използването на презерватив...

Posted by manuel_de_la_mare on 15 December 2011 - 03:41 AM

Пич, вероятността да ти лепнат инфекция с презерватив, за съжаление е огромна. Колкото и да се пазиш, тя като е с инфекция си го отнасяш от раз. Мен в какъв филм ме вкара една Ирена 'Гъбата'... не е истина просто. Айде на нас ни минава сравнително бързо и лесно (Клотримазол за мазане + Фасижин 4 таблетки = 6+ за няма и 10 кинта), обаче като го лепнеш на някоя друга мацка... незнам с к'ви очи ще се появяваш пред нея. Минимум 100 кинта им излиза на мацките, те затова и повечето са басси фермите за гъби.  :doh:

П.П. Фасижина се пие през 15мин всяка таблетка - за час си готов, но никакъв алкохол ден преди и след това. ;) Ест' задължително проверяваш да не си алергичен към някоя от съставките му.  :cj:
П.П.2. От личен приятел, лекар със солидни познания (над 20г.) в областта, Веско Трипера  (а.к.а. Царя на пишките) :D знам, че потенциално най-опасната област е устата, след нея ануса и последно вагината.  :aa:


#36366 Мъчи ме тук една мисъл за жените...

Posted by manuel_de_la_mare on 09 August 2011 - 01:16 AM

Чета по форума, а и от мой личен опит, за ситуации от подобен род:

Запознаваш се с много готина мацка, почваш да я водиш насам-натам, правите страхотен секс, тя ти казва какви ли не думи от рода на "ти си любовта на живота ми, ти си сърцето ми и т.н.", ти също почваш да си мислиш, че тя е жената на живота ти. Взимаш си я при теб да живее, почваш да се грижиш за нея, да й угаждаш, разбиваш се от работа, за да не я лишаваш от нищо. Не можеш винаги да си на 100% в настроение, забавен, енергичен, изобретателен, не остава време да я водиш всяка вечер/всеки уикенд на интересни места (а и омръзва). Мислиш си, че отношенията ви са израснали на по-високо ниво, където вече не е необходимо да си 100% перфектен и където другият наистина те оценява като личност, а не като средство за забавление. И в един момент се оказва, че си й станал ужасно скучен и се е опънала с първия срещнат (или почва да си ги редува - с първия, с втория, с третия срещнат...) докато ти си мислиш, че всичко е ок и се бъхтиш като вол.

Та се чудя, винаги ли става така бе, маааму деееа...


Привет на съотборника, така да се каже :D ...и аз като теб съм си прибрал една хубава мацка от година и половина ...същия сценарий общо взето, само че с разликата, че не е тръгнала да се опъва ...поне засега и доколкото знам.
Незнам к'во става с тия дълги връзки, но приближавайки 30-та си годишнина се замислям все повече и повече, как изобщо се женят тия хора. Май цялата работа идва от там, че въпросния 'страхотен' секс винаги има превъзходна степен, само че най-често с друга партньорка. Както и вероятно факта, че компромисите правени в периода на първоначалното увлечение, започват да ти се струват все по-фрапиращи, недотам разумни и икономически обосновани. При нас минусите са главно в малкото общи интереси, никакви общи приятели, едва закрепеното домакинство... нещо като това да се чувстваш като самотен родител с дъщеря, на която й е скучно и незнаела какво да прави, щедро оставяща ти домакинските хави след дългия ти работен ден примерно, спрямо нейния също така дълъг, но изцяло и с особено старание употребен във фейсбук.
Бих добавил и леко замаляващите усилия относно поддържане на визията, облеклото и т.н. Нещо като откъса от 'Борат' когато едноименния герой хареса голямото хами при дилъра и го разпитваше да не стане като жена му, като я взел к'ва била... пък после к'ва станала. :D
В последствие, когато безпогрешната им интуиция усети, че платната на кораба се издуват в друга посока, се започва една отчаяна борба за запазване на територията и интимната им биологична единица, гордо представяна до скоро като бъдещ спътник в живота. Те такива няк'ви и при мен ...истината ще се окаже май за кой ли път в бутона 'next'. :)

П.П. При наличие на интерес и добра воля, можем да си продължим дискусията тези дни. Хубава вечер на всички. :)