Преход към съдържанието


Снимка
- - - - -

� апорт и нужда от съвет


 • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Depp

Depp

  Начинаещ

 • Users
 • РипванеРипване
 • 13 Мнения:

Posted 10 September 2016 - 01:49 AM

Здравейте колеги,

 

От 3 години вече съм във форума и смело мога да заявя, че промених не само отношението и успеваемостта си с жените, но и начина си на живот.И то в доста положителен аспект.Разбира се, има дълъг път да се извърви още, за да се стигне до търсеното усъвършенстване.Стриктното следване на библията и други публикувани тук статии ми дадоха добър старт на живота в студентски град.А именно старт, какъвто доста момчета биха желали да имат.Център на внимание и не малко свалени момичета.Повечето от които разбира се, типични обитателки на това греховно място.По-големи от мен, по-малки, по-ниски, по-високи.Красиви, и не чак толкова.Свободни или пък обвързани.Общо взето не е като да не опитах различни характери и типове момичета и най-интересното е, че се чувствах комфортно с всяка една от тях.Е, удрях и на камък много пъти, но това е част от играта.Винаги трябва да си над нещата все пак.За съжаление обаче, никоя не успя да ме грабне истински, по начин, който да ме накара да съм напълно естествен и освободен, без да следвам каквито и да е закони от библията.Е не се случи в България поне.

 

Това лято за втори път напуснах страната за няколко месеца.Намирам се на място където има много българи.Работя здраво, и определено разполагах с ограничено време за pick-up.А и не това ми беше основна цел.След не много време установих, че и тук повечето момичета, са точно като тези в Студентски.Основна цел - пари, същевременно честността и морала - абсолютно непонятни.Което автоматично ме наведе нa мисълта, че ще го играя лошия герой и няма да се впрягам, каквото и да става.Е да ама не.Ето от тук всичко тръгна наобратно.Рязко забравих почти всичко, което бях научил и следвал неизменно цели 3 години вече.Защо ли?Просто един неустоим поглед, последван от мека целувка. каквато не бях получавал досега.

 

Бързо успях да подбудя желание в 2 момичета(не повече от 6ци), да ми дойдат на гости.Едната дори сама си изпроси.Живея в голяма и хубава къща.Не бях решил точно коя от двете ще извикам първа.Както и да е.Нито една от тях не ме посети, заради това, което предстоеше да се случи.Имаше и друго момиче, много красиво, доста високо(8-9 сантиметра над мен), с перфектно тяло и ангелско лице.Въпреки уникалният и външен вид, не се бях пробвал с нея, но съдбата изигра своята роля.Оказа се, че с въпросното момиче ще ходим заедно на екскурзия в края на лятото.Не сами, имаше и други хора.Та започнахме да си пишем с нея, тъй като не се виждахме често, макар и да работехме на едно място.За около 2 седмици се бяхме сприятелили.Останах с впечатление, че е сериозно момиче, с ценности, каквито повечето наоколо не притежават.Все още го мисля.Не след дълго, предстоеше рожден ден, на който и двамата бяхме поканени.Писахме си дълго същата вечер, след това дори тръгнахме заедно(+ още няколко човека) но внезапно аз реших да отида до нас, а в последствие се отказах и да ходя, тъй като бях много уморен.Видях че ми е писала, да отивам, но и отвърнах, че няма да ходя.В този момент останах шокиран като прочетох "тогава аз ще дойда".След няколко шеги от моя страна и обяснение за адреса(въпреки че на предния ден ми беше на гости за малко), тя все пак дойде.Беше пийнала, но малко.Пожела да гледаме филм, естествено се съгласих.Виждах накъде отиват нещата.Използвайки няколко познати похвата се стигна и до момента, в който изгубих контрол над се*е си.Изкарахме почти цялата нощ будни, но така и не се стигна до секс.Не бях изненадан, момичето определено е свестно.Имаше разсъбличане, виждах че ме харесва много, но не се даваше.На следващата вечер се получи същото.От там насетне, започнаха трудностите.Шит тестове, откази и какво ли още не.Аз разбира се не се дръпвах, знаех че ме пробва и продължавах смело без притеснения.След няколко дни я поканих отново в нас и се съгласи.Гледахме филм, но ми се дръпна за целувка, след това се дръпна отново и отново.Бях шокиран.Когато пожела да си тръгне все пак я изпратих до тях.

 

Последва нова седмица на размисли, но трябваше да говоря нещо важно с нея, свързано с екскурзията.Разбрахме се да отидем на плажа след работа, но спирайки до тях, тя си промени мнението и ме покани да влезем в къщата.Не желаех покрай нас да има и други хора, но се съгласих.Не ме притесняваха особено.Отново се повториха събитията от първите 2 вечери.След нова седмица без да излизаме тя дойде да спи в нас по собствено желание.Вече бяха минали около месец и половина от първата вечер, но отново не успях да постигна това, което искам.Наистина не съм изпадал в такава безизходица до сега.А проблемът е. че за разлика от друг път съм хлътнал яко.Останалите момичета, които се заиграват с мен, дори не ми и правят впечатление.

 

Много ще се радвам ако някой даде съвет или сподели подобен опит и каква е била развръзката.Възможно ли е да е толкова свестно момичето, че да са нужни 2 месеца, или просто ме разиграва.

 

П.С. Съжалявам за дългия пост, но исках да опиша нещата малко по-детайлно.А и това ми е първа тема във форума.Поздрави!#2 manuel_de_la_mare

manuel_de_la_mare

  Disaster

 • Users
 • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
 • 130 Мнения:

Posted 31 October 2016 - 10:36 AM

Позволил си да те води за носа. Разбирам увлечечението ти по нея, но както се казваше... "мислиш си, че си влюбен, плъзнали са пеперуди в стомаха ти..., спри, поеми си дълбоко въздух и помисли, може просто да ти се е*е".
Никога не изоставяй съветите на Библията и никога не показвай, че си хлътнал, това е като да играеш със свалени карти. Да, знам, че е мега трудно, но после ще бъдеш благодарен на се*е си.
Вкарай игнорирането и иронията в ход, например: "Тии..., да не би да си девствена? Аз с девствени не се занимавам, оставям ги на онези, които се страхуват от критика.".
И обърни внимание и на останалите момичета, фен клуба не трябва да затваря врати, това ще я амбицира и накара да преосмисли тъпите си шит тестове. Постарай се да се чуеш с някоя друга, докато е при теб, но другата да те потърси. Извини се учтиво, че трябва да вдигнеш и после говори с нея бавно и спокойно със съблазнителни нотки. Също, вкарай й и ти шит тестове, като е толкова отворена. Следващият път като идва при теб, накарай я да ти сготви, да разчисти у вас, каквото и да е, просто да свърши нещо с трудов резултат за теб, а ти през това време излез и се виж с някоя друга. Направи го под предлог, че трябва да се видиш с приятел за нещо важно. Така и така ти се дърпа и не я ч**аш, поне я ползвай за други полезни неща. Ползвай я така, все едно сте женени от 10г. Не забравяй, че мъж, който не иска е като жена, която не дава. Тя ще се усети, ако не е чак толкова руса.;)

П.П. И да, твърдо при това, разиграва те! Няма чак толкова свестни, че два месеца да чакаш. Тия останаха в поезията, романите и старите филми. Ти си скуби други, пък ако ти се чака, чакай си, но не като немска овчарка, гледайки я с очакване и изплезен език.

Edited by manuel_de_la_mare, 31 October 2016 - 10:48 AM.