Преход към съдържанието


sinlesssweets

Регистриран: 15 Nov 2013
Офлайн Онлайн: Частен
-----

#39357 ГРУБ СЕКС

Posted by sinlesssweets on 01 May 2015 - 01:17 PM

Плесни и един руски чимбер и да се свършва ;)
#39294 Съветче

Posted by sinlesssweets on 02 March 2015 - 09:53 PM

Излизам с една мацка от 1 месец.Постоянно се целуваме натискаме , обарване , последния път дори и бърках хаха , на пейки.Но като стане дума за секс ...пфуу неще урустията гадна..казва че трябва да има поне малко любов, да има връзка , да ходим...ама хич не ми се занимава с такива простотии..СЛЕДВАЩАТА или?
#39268 Непълноценен живот и породилите се от това ефекти. Рапорт от изминалата седмица.

Posted by sinlesssweets on 10 February 2015 - 08:59 AM

ПРИЯТЕЛ , не момичето е било скучно , а ти отегчен.Явно не виждаш смисъл в действията си..всеки е минал през този период..Изкарай се от ролята на Дон Жуан..това е само за забавление ,А НЕ НАЧИН НА ЖИВОТ! Наблягай на ученето..то ти е най-важната брънка в живота,но и се запиши на нещо , на което да си изкарваш всичко.Приятелю ,твърде си млад ,за да си такъв непукист и черногледец.Излизай по-често със приятели,не с момичета..без да се усетиш си станал нуждаещ се..искаш само момичета.Забрави ги,излез с приятели ,забавлявай се ,запиши си на бокс/кик бокс/ММА /muah thay и тн..Изкарвай го някъде.Ти си на 22, в разцвета на силите си.Живота е твърде кратък ,за да се хаби така.Надявам се ,си ме разбрал.
Успех! Но не с момичетата или с пикъпа ,а в ЖИВОТА.Искрено ти пожелавам да станеш такъв,какъвто искаш! Някой опитен доктор , или психолог или кой знае какво още.. ;)


#39244 Сравнение

Posted by sinlesssweets on 03 January 2015 - 10:23 PM

Привет , Колеги! Нека всеки изкаже своя случка от скоро и всеки да коментира станалото! Нека сравним мисленето си! Пуснете по един рапорт , не се срамувайте! хаха
#39243 Бърз съвет

Posted by sinlesssweets on 03 January 2015 - 09:54 PM

Така разбирам те....Одръпни се малко да и се увеличи интереса..Правете секс и на сутринта се дръж леко агресивно и студено..Тя ще започне да се чуди какво се случва и ще те търси вниманието ти все повече...Но се съмнявам , че ще продължи дълго време ..в крайна сметка ще се усети ;) . Айде късмет
#39086 Дон Жуан БИБЛИЯ

Posted by sinlesssweets on 17 August 2014 - 10:10 PM

Всички статии са наред. :)


#39058 Ненормални

Posted by sinlesssweets on 29 July 2014 - 12:46 AM

Доста объркана представа имаш за шитките....почети малко , осмисли  и приложи..в 1 вия случай  не е трябвало да я хващаш толкова директно за дупето...тя е длъжна да ти каже „не ме докосвай повече” , инак ще излезе курва , а това е най-лошото за жените.„Звънях ѝ  през 4 дена” ...още тук казвам СЛЕДВАЩАТА....Звънкаш ѝ 1-2 и ако се прави на путка я заебаваш..Относно боулинга ..когато тя ти е казала „искаш ли да вземем някой с нас” ...ЕТО ТОВА Е ШИТ ТЕСТ.Тя проверява твоята реакция.Ти не си се справил с теста,защото си се притеснил и изнервил...„Остави , аре чао” , по този начин ти се предаваш , а тя побеждава...егото ти е наранено,но и този момент го има в развитието.

За втория случай..
Секс сигнали казваш,а?
Това с косата не е особено сигурно...а пък ме съмнява и тая 9-ка  ;) , те се срещат изключително рядко.
Да си прехапва устните постоянно, да кокетничи,да се облизва докато говорите, да е в отворена поза...ТОВА СА СИГНАЛИ.
Когато са те накарали да им носиш багажа , това е 3 тият вид шит..тест...по този начин те проверяват дали ще им се подчиниш безусловно , те те контролират..мисията е неуспешна.
Когато „9ката” , ти е казала ,да питаш приятелката ѝ, защото тя е заета - това е възможно да е шит тест..тя отново иска да види реакцията ти, ако се разочароваш тя ще те зареже , защото си слаб.Не е трябвало да позволяваш да те унижават така....но спокойно - по света има още много жени. :)

П.с. Съжалявам , че темата не е формирана правилна или , че е възможно да има грешки , но все пак пиша от телефон. :)


#39014 Дневна и нощна игра

Posted by sinlesssweets on 07 July 2014 - 10:24 PM

Според мен по-добре е през деня...хахахах още се смея като си спомня един случай:
Забих една мацка (беше тъмно и бяхме на плажа) отидохме в квартирата ми и яко секс ...на сутринта се събуждам и се чудя къв е тоя вампир до мене :D :D
#39011 Малко дадено назат във живота

Posted by sinlesssweets on 07 July 2014 - 12:48 PM

Отпусни се.Излез от този твой свят...заговаряй всякакви хора ,от пенсионери до момичета..постоянно контактувай...толкова е приятно да си общителен..имам чувството , че проблема ти идва от самочувствието..
Усмихни се ,излез и общувай. :)


#39000 Харесвам момиче, но не знам какво да правя

Posted by sinlesssweets on 04 July 2014 - 04:44 PM

аз също имам такъв проблем в училище като ходя по коридорите си казваме здравей и тя като ми го каже се усмихва винаги Понякога като я погледна тя веднага си отмества погледа.Живеем в един блок,само етажа не е един и същ :D какво да правя моля кажете ми

Брато живееш в един блок с нея.Действай звънни й някой път на врата кажи й , че ти се пие кафе и си самотен.Това е само пример ..не й казвай , че я харесваш с думи,покажи й го,-поискай й телефона или пък я покани на среща или я накарай да се разходите....има толкова много вариянти , но никога не я питай какво и се прави...да знам звучи малко егоистично , но Ти си мъжът и ти трябва да доминираш. Не започвай с подаръци и цветя....охх започнах да ти преразказвам Библията...
Айде и успех. :)
#38999 И ТЯ НЕ ЗНАЕ КАКВО ИСКА

Posted by sinlesssweets on 03 July 2014 - 11:19 PM

Абе пич..пояснявай..първо това е чалготека...второ тая мацка няма нищо да направи докато ти не направиш нещо...не си задавай въпроса „харесва ли ме” , а се питай„аз харесвам ли я достатъчно”....и не и намеквай ...бъди директен.


#38995 Интересен случай

Posted by sinlesssweets on 02 July 2014 - 11:28 PM


До одеве бях на басеин с приятели.Бях супер отворен и позитивен запознах се с много мацки..на някои им взех тел , а други ми даваха фб...но както и да е :) . Видях една много симпатична мацка(тази ще нарека У) и отидох до нейният чадър и й казах , че е жалко да седи така само момиче и че ако дойде с мен до бара , ще я черпа 1 бира...дойде , изпихме си я и после влязохме да плуваме..не отричам да съм я хванал за дупето във водата уж да й показвам как се плува ^^ ^.^ . Обаче имаше един проблем който доста често се среща...досадна приятелка жадна за внимание.Първоначално се бях насочил и към двете и общувах главно със приятелката й (ще я нарека Х) и чак после се обърнах към целтта си.Но на Х явно й хареса вниманието ми ,защото почна да ни се меша безмислено в разговорите , да ме следи на всякъде като покорно кученце и т.н...

Та говоря си аз със таргета си и по едно време Х идва с думите: 'за какво си говорите, искам и аз " 
У я изгледа много злобно и я попита дали не иска да се попече на шезлонга :D . Moмичето се садна леко и излезе с думите "ок и без това ми е тъпо със вас" 
Излизам аз от водата и оставям У на нейния си чадър.Подсушавам се и отивам до басейна , топвам си краката и започвам да снимам моите приятели с телефона си (който е скъпичък).
Идва някой и ме бута в басейна със все телефона.Излизам от водата с цел да пребия онова копеле....и к'во...оказва се , че това е У.
Тя дойде и започна да ми се извинява , много съжалявала ,не видяла , че съм с телефон и така...аз понеже съм си песимистичен човечец :D и казах 'няма страшно маце , само дай 1 кърпа" .Идва тя с кърпата и започва да бърше телефона по най-некадърният възможен начин.Слава Богу се включи и след малко и казах , че ще трябва да се реваншира за това някък..тя попита как и  се замислих и й казах "мммм ми виж целувката е добра компенсация" .Тя се засмя и ме целуна.
Имам и телефона...имам и сигурна среща , защото съм показал стойност..
Интересно ми е обаче , дали е искала да ме целуна или ме е целунала ,защото се чуства длъжна и й е гузно след случката.(И такива ги има :D ) .#38935 Тема за Момичетата

Posted by sinlesssweets on 20 June 2014 - 03:36 PM

John прилигам ти шит-тест..хаха ;) , шегувам се естестествено...разрових се в сайта  , съединий разни работи .. И най -важното пичове взех си изпита с отличен :)


#38881 10-тобална система за оценяване на жените.

Posted by sinlesssweets on 15 June 2014 - 10:04 PM

Преди да започна искам да кажа , че това е дело на CASANOVA

 

10-тобална система за оценка на жените.

За съжаление 10-тобалната система за оценка на момичетата се трактува от много .... не съвсем адекватно. Например, един перец пише като описание на момиче, което му харесало: “Фигура добра, а лицето за 7-ца”. Хора, 7 – това е добре, ако е за фигура. А той предава негатив. Още по-добре е да кажем 8, то тогава девойката ще е дори много добре. Некрасиво се получава.

По-долу привеждам описание на скалата. Няма да се позовавам на автори. Да кажем така – тя е съставена от Достойни Членове. (Добре де, добре, първоначално взех скалата на Кладун, малко я попромених, дадох по-подробно описание с допълнения и я поредактирах не без помощта на уважаемите ... от типа на Блек Панда и Фагота)

0 – недостижим максимум на отвратителни външни данни
1 – отвратителна
2 – уродлива
3 – страшничка
4 – некрасива
5 – неутрал, нулево впечатление
6 – симпатична
7 – много симпатична
8 – красива
9 – много красива
10 – недостижим максимум на привлекателни външни данни

Сега по-подробно описание.

0 – Тук всичко е ясно, в природата, за щастие не се среща.

1 – Ами много уродлива. Като например най-страшната и мръсна просякиня на Централна гара. На когото наистина му е интересно може да отиде и да се убеди. Накратко “чудовищно подобна мутантка”.

2 – Уродлива значи уродлива. Пфу. Има се предвид, че спокойно не можеш да я гледаш. Ще ти се или да се обърнеш или да псуваш. Накратко, най-гадното нещо, което може да ти се яви на жизнения път. Не дай боже такива колеги и партньори по бизнес. Ще се наложи да общуваш.

3 – Това вече е по-добре. Най-страшната жена, която засега все още не предизвиква отвращение. Т.е. може да се общува без проблем. Тя не естрашна, а именно страшничка. Между другото – обикновено са много добри по характер момичета (ако разбира се не са се озлобили срещу тежката си съдба).

4 – Просто некрасиво момиче. Може да се каже глуповатичка. Ами не й е дал господ външни параметри, случва се. Между другото, както практиката показва, започвайки от четворките влизат в действие личните качества на ... Т.е. четворката на единият... може да се окаже шестица в картата на друг. Въобще, като че ли картите дават разсейка плюс-минус 2 бала. Ако ти си изкопал шестица, то не се съмнявай, че някой ще я вземе за четворка, а някой за осмица. Но виж, тройка или девятка тя почти сигурно няма да бъде при никого.

5 – Най-разпространената категория. Обръщам внимание, че нулево или неутрално впечатление се създава не само ако жената има изтъркана външност “ни риба, ни рак”, но и по съвкупност на параметрите. Например: красиво лице и келява фигура. Или още нещо. ПРосто, оцемявайки я в цялост, разбираш, че не прави никакво впечатление. Еми петица и петица. Какво още може да се каже.

Петица с потенциал. Това вече е неофициална градация, използвана от неголямата група на ДЧ. Просто от неутралните се изисква по някакъв начин да се отделят момичетата, които не са нищо особено, но все пак има нещо привлекателно в тях. Случва се, гледаш момичето и да я наречеш симпатична някак езикът не ти се помръдва, ами несимпатична е тя, макар че какво да правиш и петица с мъка я определяш, момиче та момиче, слава богу, ако не е четворка, а те привлича, разбираш, че е некрасива (се*е си не можеш излъга), но някаква зацепка в нея има. От операта “с малко биричка ще стане”. Но това си е такава градация – за любители.

Следва чист позитив.

6 – Най-важното е да разбереш и запомниш: шестица – това е добре. Това е реално мило и симпатично момиче, с което ти се иска да излизаш, така да се каже, да общуваш във всички (или в някои) плоскости. Ако по повод на тройките, четворките, петиците всеки си решава сам, индивидуално, то шестиците ние ч**аме с удоволствие, задължително :-). Между другото това е такова, поддържащо убеждение, по принцип може и да не ги ч**аме. Огромното болшинство .... започват да ч**ат от 4-ки или от 5-ци, особено придирчивите - от 6. Тези, които ч**ат “не по-ниско от 8”, просто неправилно калибрират.

Момчета “много симпатична” – 7. Тук всичко е ясно – момичетата стават все по-добри и по-добри – това е реалният максимум, който се среща в ежедневието. Красиви единици са и се натъкваш на тях рядко. При мен ,в сградата работят хиляда души или малко повече от хиляда. Столовата е обща. За няколко месеца видях практически всички. Та така – има две-три седмици. Това е най-доброто, което има.

Спомената в предисловието седмица с фигура осем (както и със седма) – това е класно момиче, която може да се постави в МЛТР, без да се замисляш. С нея можеш да се гордееш, нея можеш да вземеш за реално вдигане на имиджа при каквито и да е събирания. 6 и 7 – това е максимумът на това, което можем да срещнем в местата за обществени разходки, от типа на Централните площадзи и улици. Блошинството напредал народ общува именно с тези нива (6 и 7), т.е., със симпатични и много симпатични от тяхна гледна точка момичета и това е прекрасно : -)

8 – А ето, че тук вече, момичето е реално красиво. Една-две на хиляда. Фразата “някакви изтъркани жени, само осмици ми попадат” няма никакъв смисъл. Хора, “красотата” – това е рядко качество, такова звание го заслужават единици. Красотата – това е когато ти я гледаш и не ти се иска да си отместиш погледа, когато ти се иска да гледаш и да гледаш. Разбира се, критериите при всички са различни, но под думата “красива” в класическият смисъл се подразбира известна уникалност, отделяща момичето от тълпата подобни й. При определянето на баловете съветвам да се изхожда от следната естествена пропорция:


на една 7/10 се падат десетина 6/10,
на една 8/10 се падат пет 7/10,
на една 9/10 се падат двадесет до четиридесет 8/10


Съответно, на една 9/10 се падат няколко хиляди 6/10, което не е чак толкова много. Изводи си правете сами. И личната карта при това не играе, вкусовете са различни, но понятията и термините са общи. Лично аз познавам много авери и единици от тях могат успешно да се запознаят с осмица. Всички тези вопли във филдовете “Тя беше 8.5, а в леглото заслужи останалите 1.5” – са евтинии. Нито умението да бродираш, нито това как правиш минет не добавят балове. Ако си е да речем шестица, шестица ще си и остане. Често осмица става седмицата, към която изпитваш чувства, доколкото тя твърде много ти е допаднала на картата. Тогава за теб тя е красива. Да, тогава тя е осмица. Ти я отделяш от останалата маса подобни на нея. Това е правилно. А заявления от типа на “имах три седмици и пет осмици и дванадесет деветки за последната половин година” – са свидни опити, фукня, напразни опити да се окажеш по-готин, отколкото си, предизвикани от неувереност в се*е си, недостиг на глюкоза в организма или опити да следваш някакъв график за деня, който превишава емоционалните, умствените и физическите ти възможности.

9. – По отношение на броя на Деветките беше казано по-горе, но ще повторя. Деветката е една на десет-двадесет хиляди!!! Разбира се, че може да обявяваш всяко момиче за деветка, гот е, но ако в картата на други авери тя се окаже 3/10, то тук няма какво да правите. Повтарям, работата тук не е във вкуса и в картата, работата е в термините: можеш да назовеш джип малък мотоциклет, но той от това по-голям няма да стане. За да се калибрира по-лесно има едно простичко правило. Деветка е тази, която на пръв поглед ти се е сторила непостижим идеал. Момичето си е просто супер. Максимумът достижим на тази планета. Момчета, аз съм виждал за 2003 година живи около пет (не петдесет, а пет!) деветки. Това бяха реални красавици. Не наричайте деветка който ви падне. Ако момичето е красиво, то това е осмица. Деветката е безпределно красива. Икономисвайте тази оценка като оценявате момичетата. Думата “Деветка” заменя ентусиазирана псувня от тридесет-четиридесет думи. Деветката е максимума. Това означава, че по-красиви момичета на тази Земя просто няма. Има още нещо за това ниво. Като в спорта – в един вид могат да бъдат 3-5 върхови спортсмени и световни шампиони по различни критерии. Ето това са и аналозите на деветките. Деветката е просто “The best”. По-добро няма.

10. – За да подчертая нереалността ще я опиша така: Десятката е праймер на митичното сферично гуру във вакуум. : )

 

И накрая малко условна статистика:

В Москва има, примерно 5.000.000 жени, от тях във възрастовата граница от 15 до 30 години са 2.000.000 Разпределението по балове изглежда по следния начин

 

Бал
Фактическа численост
% 1 от 9
100
По-малко от 5 %от общия брой
8 от 20 хил.
8
4 000
20% 7 от 500 7 20 000 10% 6 от 100 6 200 000 40% 5 от 10 5 500 000 25% 4 4 850 000 40% 2 3 400 000 20% 5 2 20 000 1% 100 1 2 000 0.1% 1000
 
 

Таблицата най-вероятно отразява почти достоверно ситуацията - с 4-ки и 5-ци е пълно, 6-те и 3-ки стигат. Седмици ако потърсиш, също е напълно реално да намериш. Крайностите 1,2,8,9 – се срещат рядко. При което 1-ци и 2-ки пет пъти повече от 8 и 9. да, животът си е помия, остава винаги повече отколкото от нещо що-годе прилично.

РАВНОСМЕТКАТА: Всяко десето момиче има бал 6 и нагоре. Наистина има и още една новина – еднозначно скапана (1-3 ) се оказва едва всяка пета. Така че, я си помислете, видели ли сте днес пет-шест десятки и цял вагон с осмици или това най-вероятно са били все пак шестици с четворки.

Още няколко думи по отношение на практическото използване. Цялата тази десето бална система върши много добра работа за последващата обратна връзка. След полева работа, при случайни запознанства и др. Не възниква необходимост да се правят нюанси. Достатъчно е само да определиш готов ли си да ч**аш това момиче. Ако си готов – върви се запознавай. Останалото после. Болшинството авери поставят филтъра си на 5. То ест, 5 и повече е ДА (запознаваме се, общуваме, ч**аме). Което е по-ниско – НЕ, използва се само за РА (развлечение на аверите). Особено придирчивите пери като че ли работят от 6, но това не е съвсем така. Реално те работят с петици с потенциал. За това и собствено се въведе дадената спомагателна градация. Тя дели момичетата на ДА/НЕ. Така да се каже – дву-бална система, където границата минава по петицата.

Още веднъж повтарям. Оценявайте момичетата реално, по външни данни/външно впечатление/външен вид. Нейният вътрешен свят може да се опише отделно. Когато гледаш момичето душата, все едно не я виждаш. Защо ти е да я отчиташ. Вътрешният свят няма никакво отношение към дадената скала. Не си струва да завишаваш оценката – от това по-готино на никого няма да стане, а пък за сметка на това в очите на останалите приятели можеш да се окажеш евтино парче или просто глупак, за по просто. Трябва ли ти?
#38865 Еб*ти проблема

Posted by sinlesssweets on 08 June 2014 - 11:21 AM

Пич,да нямаш вагина? О.о