Преход към съдържанието


asfr

Регистриран: 28 May 2013
Офлайн Онлайн: Mar 14 2016 08:43 AM
*****

#39379 поредният шит тест?

Posted by asfr on 21 June 2015 - 12:33 PM

Шитки се пускат, когато субкомуникираш мъжествено поведение и иска да провери дали си сроден с това, което показваш. Идеята е да те сръчка, за да провери дали, това ще те разклати.

 В случая ти е било некомфортно да я целунеш и заради това инстинктивно, си се опитал да я негнеш, за да я смъкнеш от лекия пиадестал, на който си я поставил в главата си. Чувствал си се неуверен и заради това се е счупил и гласа ти. Това е било достатъчно за да смъкне нивото на привличането в конкретния момент, чрез кофти "немъжествена" субкомуникация. Следователно е нямало нужда, да те шитва, за да провери каквото и да било. 

Това не означава, че не трябва да я пушваш, като я квалифицираш кофти, че не умее да се целува, че е прекалено стара, незряла ... по този начин я караш да те гони, но за да го стори трябва да я накараш да, инвестира емоционално в теб преди това, чрез добра мъжествена субкомуникация и доза емоция. И именно когато настакнеш този пуш, си способен да я завъртиш на където пожелаеш, поради инвестицията която е вложила в самото гонене. Разбира се за тези маневри си трябва усет за калибрация. Особено ако мацката е много валидирана.  

Изведи я пак, завърти и емоцията, ескалирай докосване постепено за да свикне с идеята и се опитай да я целунеш пак без да, и казваш каквото и да било, докато сте само двамата. Ако пак се дръпне продължи да и говориш на някоя рандум тема така все едно, не е станало нищо, и пробвай пак по-късно.  
#39284 какво трябва да правя в тази ситуация?

Posted by asfr on 23 February 2015 - 06:38 PM

Още нещо по въпроса относно това че ставаш добър. Всички ние сме били малки и сме били отглеждани от жени. Били сме привързани към тези жени и сме открили че когато правим това, което искат, когато сме послушни, има най-голяма вероятност да получим това което искаме. Още от малки, когато сме научили за любовта сме си представяли че това е нещо като любовта на майката към нас, която обаче включва и романтика. Ние никога не сме говорили открито за това, защото така или иначе това е една много емоционална тема, която би създала известен дискомфорт в нас. Ако бягме говорили открито, тези убеждения щяха да бъдат разклатени по някакъв начин,но ние винаги сме ги пазили само за се*е си. Защо сме си прдставяли така любовта? Защото любовта на майката към нас е безусловна и безопасна, майка ни ще ни харесва и обича дори и да сгрешим, поросто защото  сме добри момчета. Това винаги ни е давало усещане за сигурност и комфорт. Майчината любов се основава на комфорт и на избягване на всякакви предизвикатеслвтва, защото, когато сме малки се страхуваме и сме уязвими. 
Всъщност истината е че любовта между мъжа и жената няма нищо обюо с това. В основата на влаката стои едно напрежение, което в никакъв случай не бива да утихва. Съзнателно или не, ние винаги си представяме любовта , свързана с получаване на валоидация. Може би самта дума тук е сгрешена от обществените представи. Майчината любов и сексуалното напрежение между мъжа и жената не бива никога да се обозначават с една думам, защото става невероятно объркване. Когато чуеш думата "любов", това предполага някаква форма на комфорт, а това е точно обратното на свалката. Затова и когато говориш за любов към една жена и си фокусиран върху тази дума се отдалечаваш все повече от свалката и сексуалното напрежение. Колко често сме чували някой да казва: "Аз не искам свалка, искам любов". А АФЦ-тата повтарят това постоянно, като си мислят че това увеличава шансовете им с определено момиче.
Това е изкючително грешно. Дори и когато набюдаваме двойки, които са били дълги години заедно, често чуваме някой от тях да казват: "Между нас съществува дълбока и взаимна любов". Тпва всъщност, в повечето случаи означава, че в отнощенията между двама вече няма сексуално напрежение, а комфорт. Любовта е комфорт, а сексуалното напрежение - нещо съвсем различно. И наистина за да изграждане на дълготрайни взаимоотношения и отглеждане на дежа е необходим  в известна степен комфорт, но точно в свалката с комфорта много трябва да се внимава. Когато кажеш на някого "Обичам те", това представлява едно изкючително голямо инвестиране на комфорт в отношенията и трябва да има много силно привличане преди това, за да го компенсира и да не изчезне сексуалното напрежение. Не казвам, че никога не трябва да използваме думите "Обичам те" с една жена и да създаваме подобен комфорт с нея. Но това е нещо, което трябва да се използва много внимателно. 
 Сексуалното напрежение е обратното на комфорта и именно това води до свалка. Но за да създадем сексуално напрежение, първо трябва да се освободим от всички подсъзнателни блокове, които ни пречат. А те са много дори и да си практикувал дълги години свалки. Психологическите блокове си остават дълбоко в теб и изригват неконтролируемо по време на шит тестовете от жените. Всички тоези неща жените ги усещат несъзнателно. Мъжа който е слаб и все още подсъзнателно мисли, че свалката представлява валидация, попада на шитките, които го изваждат от зоната на комфорта. В повечето сличаи шит тестовете просто проучват дали все още някъде дълбоко в душата си, свързваш свалката с валидация, а успешния в свалките мъж е именно този, който може да издържи най-дълго без търсене на взаимност и потвърждение, че се справя добре от околната среда. 
Ти можеби си мислиш че всече нямаш нужда от външна валидация, но това е невъзможно. Невъзможно е да се изчистиш напулно от това и да бъдеш безгрешен. Дори и най-добрите имат моменти на съмнение в се*е си. Ако ти започнеш да си внушаваш, че нямаш такива моменти, това ще е само маска и проблемът ще се задълбочи.  Какво трябва да направиш тогава? Необходимо е просто да виждаш и да бъдеш в играта. Това означава да бъдеш там, където валят шит тестовете, там където са предизвикателствата и не само от жените, а от всякакъв род. Това е една възможност да научиш все повече за се*е си да откриеш слабите си моменти и несигурностите в се*е си. Така постепено ще започнеш да изчустваш всички остатъци от погрешното убеждение, че свалката е равна на валидация. 
Всичко това има един много дълбок еволюционен смисъл. Нямаше да съществува никакъв прогрес ако всеки търсеше комфорта и никой не приемаше предизвикателствата. Преодоляването на предизвикателствата създава нещо, а комфорта го установява. Мъж, който не се страхува от трудностите по пътя покорява света и жените в живота си. Това гарантира един постоянен прилив на емоции и свежа енергия. Затова свалката не се базира на любов което е комфорт, а на сексуално напрежение, което е предизвикателство.
#39272 Хора дайте да измислим някаква тактика

Posted by asfr on 13 February 2015 - 10:43 AM

Пич не я прави по-специална от другите! Така се обричаш на провал от самото начало. Викни само нея, в противен случай много бързо ще я френдзоннеш. Налази я постепенно и калибрирано и по възможност правете секс възможно най-рано (тоест 1-2 среща) за да направиш възможно най-силен емоционален хук. Така ще се връща отново и отново за да изпитва всички тези емоции, свързани с теб. Веднъж започне ли да орбитира около теб ще ти е по-лесно да ескалираш към по-дълготрайни отношения след това. Бъди процесно ориентиран и се наслаждавай на момента. Имай цели но помни че подгониш ли резултатност ставаш емоционално реактивен. Знам че е леко парадоксално но трябва да живееш изцяло в настоящия момент, тоест да си отпуснат и плавно да насочваш. Докато си с нея не търси стойност а отдавай такава чрез емоцията която създаваш от доминантна точка. Когато мислиш по целево-ориентиран начин, ти всъщност, избягваш настоящия момент, а той е единствения начин да даваш от се*е си. 
#39256 Бърз съвет

Posted by asfr on 15 January 2015 - 07:32 PM

От километър си личи че живееш в измислен свят. Не те съдя, чети по надолу:

1.

ЦИТИТАТ ОТ БИБЛИЯТА!!!:

"1. НЕ СЕ ПРЕКЛАНЯЙ ПРЕД КРАСОТАТА.
Време е да се събудиш от лигавите си сънища, приятел! Красивите жени не са нищо специално, просто имат късмет. Истината е, че много красиви хора оставят външният им вид да върши цялата работа в живота вместо тях и под тези страхотни гени всъщност са разглезени, недоразвити деца. Не позволявай на генетиката да те впечатли, вместо това накарай гаджето да ЗАРАБОТИ твоето одобрение! Трябва да си смениш умствената нагласа, така че вместо да се опитваш да я впечатлиш, да се опитваш да видиш дали тя отговаря на ТВОИТЕ очаквания.

Умствената ти нагласа трябва да е, че е преминала визуалния ти тест, но все още не си много убеден дали си заслужава. Кажи “здрасти”, поискай мнението й, направи някакъв коментар или дори й кажи да спре и да поговори с теб. Честно, няма значение как започваш разговора, ако подхождаш от страната на силата. 

Мисли, че не ти влизаш в нейния свят, а тя влиза в твоя! След като влезе, я третирай със същото безразличие, с което третираш приятелите си, за да може тя да се наслади на ободряващата промяна да е самата се*е си около теб, а не това, което ти си представяш за нея. 

Какво по дяволите? Защо още ти текат лигите? Промени си нагласата! Представи си, че ТИ си страхотният модел и си я представи като миризлива 100-килограмова грамада, която се опитва да ти влезе в гащите!"

2.

Поставянето на пиедестал отвъд външността, тоест на дийп емоционално ниво "синдрома единствената" е в следствие на прекалената мисловна инвестиция към конкретното момиче. НЕ МИСЛИ ЗА НЕЯ КОГАТО НЕ СИ С НЕЯ. Как? Ми създай си навик. Всеки път когато се сетиш за нея, удряш си един шамар и фокусираш мислите си върху нещо по продуктивно. 

3. 

Вкарай се в изобилие. Винаги играй няколко жени едновременно. Така буквално не е единствената. Това ще те направи по-независим спрямо всяка една от тях когато си тях. Как? - Осъзнай че животът е кратък и всички съвсем скоро ще умрем. Направи това за което повечето мъже никога не събират смелост. Излез от порочния кръг чрез действие. ЗАПОЧНИ ДА ЗАГОВАРЯШ НЕПОЗНАТИ ЖЕНИ!
#39226 Рапорт за една промяна.

Posted by asfr on 12 December 2014 - 08:45 PM

Написах тази тема за един друг форум но смятам че би било готино да я пусна и тук:

Преди около месец след тежка нощ развихме една тема тук за играта ми като цяло и опитите ми за промяна. До колкото помня в нея се засегнаха доста неща за играта и факторите около нея. Тъй като се насъбраха доста коментари в темата и много хора приявиха своето съпричастие и отдадоха съвет, някак се чувствам длъжен да споделя как са протекли нещата след това. 

В първата седмица няколко 1-2 вечари ходих сам в една дискотека около 2 през ноща. Дискотеката не е голяма и обикновено по това време има максимум 3-4 сета. Реших да пробвам нещо ново и послушах съвета на пичовете тук да пробвам директна игра. Отивах при сета и им предлагах директно танц след което ме шитваха или игнорваха и при което аз майндблоквах и просто се оттеглях. Все още изпитвах много голямо напрежение в сет и гледах как да избягам от сета след като го отворя. Плюсовете от ситуациите бяха че някой от жените бяха наистина много красиви и така предприемайки някаква игра разширявах лека полека зоната си на комфорт макар факта че ме режеха мигновено. Станах все по добър в това да не се обвързвам с резултата и да не се съдя заради това че нещо не се е получило. 

След около седмица звъннах на едни пуа-та от RSD Inner Circle. В първите няколко излизания с тях не напирахме толкова да отваряме а само излизахме за да си говорим. Това което забелязах в се*е си че отново ставах боязлив и се криех зад тях. Очаквах те да отварят а аз да стоя и наблюдавам сета и някак да ставам част от него. Да ама не... пичовете чакаха същото от мен. В крайна сметка с тях направихме 4-5 сета от който 2 задържахме и заведохме на Instant Date. В първия аз бях като фон и само леко се включвах в разоговрите, полафихме около час. Във втория аз отворих и ги дръпнах на една пейка на която говорихме около 20 мин след което разменихме номера и се махнах. Момичетата не бяха толкова красиви и не изпитах желание да ескалирам нещата по на там...

Преди около седмицa се запознах с други двама от RSD кръга. Единият бе излезнал от сериозна връзка и се върщаше в играта а другият го мъчеше с някаква с която твърди че има реална химия и междувременно си отваряше по някой сет. В първия момент тръгнах да отоварям с второто момче. Заговори някаква промотарка с която си говори около 5 мин и в последствие осъзнаха че са учили в едно и също училище и се познават. Втория сет го отворих аз. Бяха две момичета с оценка около 7. Не желаех да използвам готов опънър защото преди това бях опитал десетки пъти и просто не се получаваше. Това което направих бе да ги спра и да започна да обобщавам ситуацията като се стараех да държа контакт с очите и добър глас. На третото изречение моя чоек се усети че се опитвам да се скрия зад нещо и ми каза директно пред тях "не това не става". При което извади едно шише от студен чай и започна да им обеснява как за пръв път през живота си пил нести лимон и било уникално. Момичетата започнаха да го слушат с интерес. Тук за пореден път получих доказателство че истината е в импровизацията на момента и тябва да отпусна съзнанието си за да се науча да го правя. След като приклюи разговора си за чая започнах да вкарвам логистики от рода на това даи са ученички или студентки като се опитвах да правя предположения и да ескалирам някакъв разговор от тях на базата на асоциации.  Поговорихме малко за училище, след което за кино, други държави в който са били, книги и танците с който се занимават. Минаха около 10 мин и направихме Instant Date. По време на самото кафе седнаха срещу нас и това което целях като цяло е да се отпусна напълно и да обменям някаква инфовмация на базата на която разказвахме по някоя история от миналото си. По средата на кафето се появи някаква тяхна приятелка която след около 15 мин разговор осъзна че познава моя човек от някъде. Започна да обеснява как той я бил спрял преди около година и се преструвал на англичанин след което я разпитвал за мнеието и за силиконовите импланти. Цялата маса избухна в смях. Поговорихме още малко, моя човек обмени фб с едната която на мен ми беше допаднала повече, станахме и си тръгнахме. На следващия ден добавих момичето и ден по късно и писах. Изглежда хук-ната и рпоявява интерес в чата. Възнамерявам скоро да я изведа на кафе отново. Вчерта след сета моя човек ми разясни доста неща за това как е протекло всичко при него от как излиза и какво мисли че мога да подобря аз на базата на това което споделих за се*е си и видя в играта ми. Спомена че целта му вече не е брой сетове а по скоро качествени сетове. Разказа как често му се случвало да го познават или жените който отваря да имат приятелки който преди това е заговарял. Сподели че иска да създаде широк социален кръг в който постоянно да се създават предпоставки за появи на нови жени, защото Варна е по малка от колкото изглежда и е неподходяща за директна игра в която тръмбоваш по 50 сета на ден. Каза че това с което се занимаваме, колото и слабо да е като представяне като цяло е нещо много готино за жените понеже във варна има не повече от 20 активни пуа-та и на жените доста рядко им се случва да ги заговори някой на улицата. Вероятно част от магията бе повишилото ми се его от сета но като цяло започнах да гледам още по ентусиазирано на играта.

Направихме още 3 найт гейма с пичовете от RSD. В първия отворих троен сет в един нощен клуб с директно запознаване и това което ми направи впечатление бе че момичетата не ме изгониха. Явно този субкомуникирах по добра увереност или просто момичетата бяха по екстровертни. Говорих си с едната около 20 мин като отново се въртях в темите за университети, професии, градове, клуба и прочие.. Към края можех да продължа да говоря още но не знаех как да ги ескалирам по сексуално а не им се танцуваше. Излязах от сета. Върнах се около час и половина по късно. Поговорих още малко и ги офертирах да афтърпарти но отказаха можеби защото нямах конкретна оферта. Просто нямах идея къде мога да ги ескалирам. 

На втората вечер отидох с момчето което бе излязло от сериозна връзка наскоро. Пак бяхме в същия клуб. В началото денсахме за да влезнем в стейт и започнахме да отваряме сетове. 1-2 отворих доста слабо и ме срязаха. След това направих очен контак с една и я заговорих. Представих се и говорихме около 10 мин като обменяхме рапорт но се държеше така все едно и е все тая дали ще съм там или не. Липсваше хук. С крилото отидохме до тоалетната и тама заговорих някаква висока и сторйна между 6-7.  Отворих я с това колко съм възмутен че в толкова хубав бар тоалетните са общи. След това обърнах разговора към това от къде е, какво е учи, на каква възраст е и прочие като използвах тези логистики само като опорни точки за изграждане на рапорта. Оказа се че е с 6 години по голяма от мен. С крилото се върнахме на данинга. Там той се оплака как не бил в стейт и се канел да си ходи след половин час. При което го дръпнах да отворим един сет и да го вакрам в него но просто не се получи. След това му посочих двоен сет (6 и 7 с хубави тела) и му казах как може да отиде при тях и да им подаде гепи и да влезне с няква логистика. А ако го игнорнат да им каже как ги разбира понеже ги е видял че влизат преди малко и е нормално още да са здухани. След което просто да смени темата. Пича не се нави и постояхме още малко да си денсаме. После тръгна с мен да отваряме нещо, аз отворих пак онази която нямаше голям интерес и моя човек изчезна някъде. Като си тръгнах от нея се оказа че моя чоек е отворил двойния сет. Изчаках го да се върне на масата и го разпитах как е минало. Не изглеждаше особено ентусиазиран и почти се бе отказал като цяло от това да стои в клуба. Казах му че искам да отворя тея дето са го срязали и го питах за забавни идеи. Предложи да отида и да се представя с неговото име. Отидох обгърнах ги леко с представих се с неговото име и им казах че моя приятел, след което го посочих, ми е казал че са ме викали за да ми кажат нещо важно. Започнаха да се кикотят, прегърнаха ме и ми казаха съм бил в много голяма грешка и приятеля ми се ебавал с мен.  Не ги отразих и започнах, прегърнах ги и започнах да им обеснявам как съм ги видял половин час преди това да влизат в бара и са ми трябвали 30 мин да се надъхам да ги заговоря понеже мама ме пращала да си намеря добри момичета. Това не беше точно така защото не съм го мислил толкова да ги отварям. Просто ги тролвах като се преструвах на по голямо афц от това което всъщност съм cheesy.gif. Зпочнаха да ме шит тестват с това че съм бил много малък. Което бе абсурдно поради това че са с една глава под мен и приличат на 18-20 годишни. Майтапех се с това което казваха и игнорвах шитките при повторение. Заблеязах че пускаха супер много кино. Като ме шитна отново с това че съм малък, без да казвам каквото и да било я прегърнах и я целунах по бузата. Не се дръпна. Забелязах че има някакви моркови на масата и я накарах да ме храни. След малко 3ти пуа дойде при нас да го запозная. Похвалих го че танцува много добре и го накарах да им покаже някой танц. Забелязах че пича от по рано с който дойдох стой на отсрещната маса и ни гледа. Викнах го при нас и го вкарах в сета. След това направих най голямата простотия евър cheesy.gif. Излезнах си от сета и отидох до тоалетна като си въобразих че така ще ги пуш пулна малко и после пак ще си вляза. Да ама не. Като се върнах мойте хора вече танцуваха с тях. Казах си че няма смисъл да здухвам и ще си потърся други момичета. При което забелязах как точно в дясно от нас на 1 метър растояние на бара се намира момичето което заговорих в тоалетната. Отворих я с гепи и я питах нещо от сорта на тече ли купона.. отговори ми нещо при което каза че са си поръчали шотове. Запознах се с приятелките и започнах да и говоря някакви впечатления за шотовете и проготвянето им. Като станаха шотовете ме почерпиха 2 шота за наздравица и потанцувахме около минута. Пусках и кино на кръста. След минута пресента свършо и започна да говори нещо с приятелките си. Аз направих простотията да отида до първия сет с оная дето се държеше безразлично. Поговорихме 2 минути и отидох до тоалетна. Върнах се при оная но нея и групичката и ги нямаше и бяха останали само нашите който си танцуваха с 2те момичета от сета с морковите. Седнах до тях и почнах да си играя с телефона. На казвах си на ум тея мойте пичове ми взеха мацките ама карай важното е че играх. Чувствах се като победител и си початих малко на тела докато седях седнал до тях а те си танцуваха. След половин час се появиха онези с шотовете в другия край на клуба и викнах единия от мойте да ги отворим като му казах че излизам от стейт което не беше точно така.. Просто вече ми бе станало доста безразлично. Отидох и заговорих оная с това че се е опитала да ме напие и е избягала. Което разбирам че е кофти фрейм но просто това ми дойде на ум да кажа. Моя човек заговори приятелките и но се дръпнаха. Едната хвана тази на която говорех (момичето от тоалетната) и я дръпна към се*е си. Явно не бях спечелил компанията им което го отчитам като грешка. Порбвах да отида до момичето и да обменя фб с нея но някакъв пич ме спря и ми каза да се махам. Изглеждаше си типичния бял рицар. Силно се съмнявам да и е бил нещо повече от приятел. Но не виждах как мога да поправя ситация за това се махнах. Върнах се при нашите и потанцувах до тях докато танцуваха с мацките. Заблеязах че подават сериозно кино. В края на един от танците си казах чао с крилата, прегърнах мацките и казах че отивам да си лягам. Едната ме избазика пак че съм бил малък и за това съм щял да си лягам. Изсмях се и си тръгнах. На другия ден разбрах че единия пич почти я е клоузнал в тоалетните но приятелката и ги е спряла. После ги играли на афтър парти в дома на единия но до клоуз така и не се стигнало. 

Вчера ходихме на дискотека с още 2 пуа-та. Пристигнахме рано и в едната зала имаше само 2 сета. Единия троен, другия двоен. С единия пич се разбрахме аз да отворя единия, той да отвори другия а в последствие той да ме запознае с неговите а аз него с мойте. Отидох при тях веднага и ги отворих с нещо от рода на "Не мога да повярвам че по това време е толкова празно. Моят часовник ли избързва?" Не помня какво точно отговориха но се проведе някакъв разговор. Преминах през темите за града, университета и прочие. В началото говорех и с двете, после обменихме няколко изречения само с едната и другата ми влезна с някакъв въпрос за да се включи в разговора. След около 5 мин в сета им споменах нещо за това че пият вино и изглежда толкова романтично че ми приличат на лизбийки. Едната обясни че имала рожден ден преди два дни и в момента го празнувала. Очаквала да дойдат скоро още хора. Предложи ми да си купя някакъв алкохол и да остана на тяхната маса. Казах им че не пия когато съм в дискотека. Обменихме още няколко изречения и отидох в другия сет при крилото. Представих се и прокоментирахме сходни простотии. Говорих им и за някакъв наргиле бар в който се оказа че ходят и те и им разказах случки от него. На едната и разгледах обиците след което полафихме още малко и ги оставих. Не съумнях да ги хукна. Чувствах че им е леко все тая дали съм там и не влагат кой знае колко в разговора. В един момент от вечерта се изсипаха доста хора от потока в университета ми. Около 15 човека на 3 маси в трите края на дискотеката. Все хора който познавах. Минах покрай всички и използвах жените за малко експириънс. Запознах и крилата. Половин час по късно залите се напълниха. Решихме че е време за сетове и отворих още едни. Момичето беше с хубаво тяло но не бе особено привлекателна. Поговорихме малко пак по същете теми като търсех нещо за което да се захвана и да отдам някаква стойност чрез разказ. Повече не се върнах при нея. В края на вечерта ме засече в коридора дръпнах я към мен и зададох някаквъ въпроси. Каза че излиза за малко и след малко ще се върне. Върна се но нещо не ме привличаше и оставях тя да води разговора. 
Нека се върнем малко по назад. По едно време се върнах при онзи сет с рожденничката. Вече бяха дошли още 2 момичета и 3-4 ма момчета. Едната беше висока, стройна и добре облечена блондинка. Около 7 в лице. Забелязах я че стой леко в страни и скучае. Отидох и я заговорих с това дали и тя празнува рожденния ден с тях. Знам че беше малоумно но не се сещах как иначе бих могъл да вляза, пък и така субкомуникирах че вече се познаваме с рожденничката. Водихме сравнително интересен поне за мен разговор. Завърнтяхме пак основните теми и се закачих на това че ще учи в сащ. Поговорихме за социалността на американците като цяло, градовете който искам да посетя, студентските градчета, за това как ги дават по филмите и прочие. Буквално 10 мин не сме млъквали. Докато говорихме и пусках кино по гърба.  Изведнъж от инстинкт за самосъхранение, знам ли ми се прииска да изляза малко от сета и да отида да видя какво правят крилата. Казах и че отивам да видя едни приятели и по късно ще мина пак и се махнах. След половин час се върнах и видях че едното момче от групичката я беше налазило. Правеха си снимки и говореха доста интензивно. Отидох при нея докоснах я питах как е просто защото не се сещах как иначе да вляза. Не ми обърна внимание и някакъв пич се доближи и каза че момичето не искало да си говори с мен. Явно го играеше крило на оня и искаше да ме разкара. Така и стана... Това за пореден път ми подсказа че влезна ли в сет при добри резултати просто не трябва да излизам. Поправете ме ако греша.. 
В коридора на дискотеката на канапето видях една брюнетка със сравнително добра визия. Седнах до нея и започнах да и говоря как в дискотеката било супер шумно и съм излязал за да ми отпочунат малко ушите. Поговорихме около 30 мин като в началото беше с приятелките си а после те влезнаха и ни оставиха сами. Минах през базовите теми за университет, град, квартири, коментирахме музиката в дискотеката. Горових доста и за това че прилича на японка понеже е с дръпнати очи и и говорих някакви простотии за живота и азиатските култури. На няколко пъти в различни теми я майтапех заради очите, за това как щяла да ходи на бригада в япония и прочие. Забелязвах че навсякъде където предпоставях разговора към това да ми зададе някакъв въпрос тя го правеше. По едно време говорихме за запознанствата с непознати по такива места и тук малко се квалифицирах което беше тъпо. През цялот време по време на разговора бях допрян до нея, докосвах я по рамото и ня няколко пъти си слагах раката на коляното и. Нямаше съпротива но общо взето нямах никаква идея как да продължа. Хрумна ми глупавата идея да я заведа при приятелите и. Да се запозная с ях и да танцуваме малко за да и вкарам повече кино и да се опитам да я кис клоузна. Тъпо беше защото в момента в който отидохме при тях започна да се държи по дистанцирано с мен. Махнах се за малко. Като се върнах си показвахме няакви танци но избягваше контакт с мен. Накрая се отказах и си тръгнах.

 В изминалите 2 седмици се заиграх и в фб. Някакво непознато момиче ми лайкна 1 снимка и я заговорих. Проведохме 2-3 двучасови чата и реших че е време да я изведа. Пробвах но не нацелих момент в който да е свободна. Във вторник около 12 вечера бях в един наргиле бар и реших да и пиша. Ето текст гейма:


Аз:
В момента съм в един наргиле бар на центъра
Тя:
10.12.2014 г. 23:55
Тя:
Аз:
11.12.2014 г. 0:15
Аз:
Учиш ли
?
Тя:
11.12.2014 г. 0:16
Тя:

Аз:
11.12.2014 г. 0:45
Аз:
Голяма шарени е около теб
Готино си си го устроила
Тя:
11.12.2014 г. 0:46
Тя:
Da ne zaspq
Podsigorqvam se
Аз:
11.12.2014 г. 0:49
Аз:
Нали се сещаш че комфорта приспива
Тя:
11.12.2014 г. 0:50
Тя:
Nedei taka che sum gotova da zaspq
Аз:
11.12.2014 г. 0:59
Аз:
Ти си отпусната на стола, топло то е,  дишаш бавно и диафрагмено и клепачите ти леко натежават
Тя:
11.12.2014 г. 1:05
Тя:
Haha mnogo smeshno
Kato go prochetoh i pochti zaspah
Аз:
11.12.2014 г. 1:08
Аз:
Няма да продължавам нататък че ще ми се преиска да дойда при теб
Тя:
11.12.2014 г. 1:09
Тя:
Dokato doidesh shte sum zaspala
Аз:
11.12.2014 г. 1:11
Аз:
Лесно ще те събудя но пътят до там е дълъг а ме чакат в мода бар
Тя:
11.12.2014 г. 1:12
Тя:
Do kude e dulug putq
Аз:
11.12.2014 г. 1:14
Аз:
35
Тя:
11.12.2014 г. 1:15
Тя:
Che az ne jiveq v 35
Imash greshna informaciq
Аз:
11.12.2014 г. 1:15
Аз:
Ами
?
Тя:
11.12.2014 г. 1:16
Тя:
Eee sega nqma da si izdavam tainite
Аз:
11.12.2014 г. 1:17
Аз:
Близо ли е до Пикадили сега минавам от там
?
Тя:
11.12.2014 г. 1:18
Тя:
Koe pikadili
Аз:
11.12.2014 г. 1:18
Аз:
24
Тя:
11.12.2014 г. 1:19
Тя:
Ti zasho reshi che jiveq v 35 mi e interesno
Moje da se kaje che e blizko
Аз:
11.12.2014 г. 1:19
Аз:
Повечето ми колеги са там
Супер хайде да те отвлека за 1 час до мода бар.  Да се разсъниш малко
Тя:
11.12.2014 г. 1:21
Тя:
E nali te chakaha
Аз:
11.12.2014 г. 1:22
Аз:
Еми да тъкмо ще се запознаеш с готини хора
Тя:
11.12.2014 г. 1:22
Тя:
Chestno kazano sum gotova na vsichko samo da ne ycha
Ama ytre nqma da mi e zabavno
Аз:
11.12.2014 г. 1:23
Аз:
Именно за това ще е за час
После те гоня
Тя:
11.12.2014 г. 1:24
Тя:
Ayyy kolko milo
Аз:
11.12.2014 г. 1:25
Аз:
Идваш ли
?
Батерията ми пада
Тя:
11.12.2014 г. 1:26
Тя:
Tova e znak
Pochti me navino, no ne
Аз:
11.12.2014 г. 1:27
Аз:
Жалко щеше да е забавно
Пък супер яка музика
И атмосферата е неповторима
Тя:
11.12.2014 г. 1:28
Тя:
Eee samo me draznish
Аз:
11.12.2014 г. 1:28
Аз:
В момента стоя като името на кръстовището
До Пикадили
Ако не дойдеш ще те накарам да заспиш
Тя:
11.12.2014 г. 1:30
Тя:
Ayy che zagovor
Аз:
11.12.2014 г. 1:31
Аз:
Ще ми е супер готино да отида там с теб
Тя:
11.12.2014 г. 1:31
Тя:
Zasho?
Аз:
11.12.2014 г. 1:31
Аз:
Топчетата не са задължителни
Тя:
11.12.2014 г. 1:32
Тя:
Топчетата
Аз:
11.12.2014 г. 1:32
Аз:
Обичам да смесват хората от социалните си кръгове
Токчета
Имам 2% батерия последен шанс
Тя:
11.12.2014 г. 1:34
Тя:
За мен или за теб
Аз:
11.12.2014 г. 1:34
Аз:
За теб
Тя:
11.12.2014 г. 1:35
Тя:
До колко време трябва да си там
Аз:
11.12.2014 г. 1:35
Аз:
Ще ме почакат
На Пикадили съм точно отпред на паркинга
До врата
Тя:
11.12.2014 г. 1:37
Тя:
Колко може да чакаш
Аз:
11.12.2014 г. 2:03
Аз:
Pisa ti or telefona
Na kasierkata
V benzinostanciqta
Idvas li
Тя:
11.12.2014 г. 2:04
Тя:
Идвам
Аз:
11.12.2014 г. 2:05
Аз:
K set te chakam na predniq vhod na pikadili
Izlizam or facebook
Тя:
11.12.2014 г. 2:05
Тя:
Ок
Тя:
11.12.2014 г. 2:12
Тя:
Къде си

Около 2 през ноща се видяхме. Заведох я в бара и се оказа че сме сами. Седнахме на едно диванче и проведохме доста интересен разговор на неутрални теми. Бях се облехнал до нея и от време на време пусках кино по рамото. Хванах я за раката за да и разгледам гривната. Гледах я в очите и подържах добър глас. Забелязал съм как гласа ми се променя доста докато имам самочувствие в разговор с жени. Момичето е доста интелигентно и диалога се стиковаше много добре. Имаше и доста шеги. Това което забелязах е че тя избягваше да ме гледа в очите а навместо това гледаше напред. От части заради това, от части просто защото не знам как да ескалирам киното и да го калибрирам в ситуация в която не и е много комфортно и се притеснява да ме гледа не направих повече от към кино. В 4 сутринта затвориха бара и я изпратих до тях. Прегърнах я и си тръгнах. Прекарах си наистина добре и нито за миг не е имало момент в който да се омълчим и да не знам какво да и кажа, но не знаех как да я ескалирам по хард физически и дали би било достатачно калибрирано след факта. Момичето е сравнително сладка, около 6 като визия.Не ме кефи кой знае колко като визия но бих я извел още веднъж за да се опитам да я клоузна. Чесно казано бих приел съвети за нея. 

След подобни резултати егото ми малко се качи и се чувствам една иея по напред в пикъпа от преди. Изключително ми е интересно как ще се развият нещата завбъдеще. Ще се радвам ако някой е дочел рапорта докрай и реши да вкара някоя критика. Вярвам че има какво да науча от вас и съм способен да го тествам възможно най-скоро. След 20 се задумявам в родния ми град за да уча за сесията. Социалния живот се паузира за месец и половина. Малко се притеснявам да не дръпна назад тей като средата и изолацията ми влияят много. Отчитам големи ползи от пуа социален кръг и в следващия момент в който напуска града за известно време ще ме вкарат с среда в която почвата е неплодородна.
#39213 Какво да правя?

Posted by asfr on 02 December 2014 - 03:51 PM

Имаш проблем с вътрешната си игра като цяло (тоест това което вярваш по въпроса мъже - жени) и фрейма си (тоест поведението което изразяваш докато сваляш). Направил си доста грешки и наистина не разполагам с време да ти ги разясня за това ще давам по на кратко. 

Определяш се за по ниска стойност от нея. Ти си реактивен към нейните действия и в следствие на това се нагаждаш и чупиш собствената си рамка, жертваш личността си и се превръщаш в безличен роб, а от там губиш възможността да проявиш характер и харизва, да изразразиш стойността която те прави привлекателен. 

Оправи проблемите в главата си. Не поставяй жените напиедестал. Ако ти е трудно да го сториш за целта е необходимо да изградиш собствен живот и цели извън отношенията си с жените като ги оставиш те да бъдат нещо периферно случващо се между другото. Жените трябва да бъдат спътници кръжащи около действията в твоя живот, не обратното! Не мисли за тях когато не си с тях. Не мисли какво да правиш когато си с тях. Прави това което на теб ти е забавно! Себеизразявай се свободно когато си с тях, не търси стойност от тях, а отпусни харизмата си и прави това което чувстваш на момента като изхождаш от това че ти си твърд и равен с тях без да ставаш груб, реактивен, нуждаещ се, преследващ и некалибриран. Занимавай се с няколко жени на веднъж. Така няма да се фокусираш над нито една достатъчноза да стане тя прекалено извисена в ума ти. Заговаряй непознати жени и им предлагай стойност без да търсиш нещо от тях. Отваряй ги директно с намерението което чувстваш (това е нещо което аз самия научих и практикувам от скоро. Освобождава ме и ми предоставя изобилие от вълнения и избор от жени). Трябва да се изградиш твърдо като мъж и да приемаш нещата леко като пич докато ги бъзикаш и докосваш с умисъла че нищо не е достатъчно голямо и не си обвързвамс резултата защото именно това е необходимия майндсет. Ти си най важния човек в живота си!

Относно момичето знам че изпитваш някакви чувства но си удари един шамар и се съвземи!
1. Приеми че си равен с нея и нямаш нужда от нея за да бъдеш щастлив. Резултата е без значение. Щастието ти извира от теб самия и нищо извън теб не е способно да ти го отнеме. Ти си си ти и без нея. Ако нещата не се получат ти вече си знаеш грешките (заради което на практика вече си победител) с необходимото поведение лесно би открил дори по добро момиче. А дори по пътя да съзреш няколко неуспеха те просто ще те направят по-добър.
2. спри да я гониш, не бъди реактивен и не я поставяй предприоритет пред страстта си. 
3. Когато се свържеш с нея проведи забавен и неангажиращ разговор. Отдай стойност! 
4. Щом усетиш че е завладяна от стойността която си отдал и е в добро емоционално състояние е необходимо да я изведеш на среща на която ще сте само двамата. Предложи директно да се видите на срeща на място което предварително си определил. Препоръчително е да е екшън среща (билярд,боулинг, разходка сред природата или нещо от сорта.. Ако те попита защо го правиш не се притеснявай да изразяваш намерението си директно без да увърташ но бъди сдържан и се не хвърляй с двете ръце напред за да не станеш отново нуждаещ се. 

Ако ти откаже не я гони и не се нагаждай към часовете в който тя е свободна. Приеми че е изгубена кауза и гордо продължи живота си. 

Ако приеме:
5. Не и звани до деня на срещата. Час преди нея и звънни за да се доразберете къде ще се срещнете ако си пеша или от къде да я вземеш ако си с кола. 
6. На срещата седни до нея, а не срещу нея! бъди неглиже приеми че резултата е без значение (необходимо е да го вярваш за да се получи), отдавай стойност и не търси такава от нея, избягвай да задаваш въпроси и да водиш логистични разговори, придържай се към закачливи емоционални разговори. Не влизай в сериозни разговори за отношенията ви! Ако ти говори за бившия си или за женски простотий от рода на това къде си е лакирала ноките заобиколи темата и задай път на разговора към нещо което би било интересно преди всичко на теб. Знай цената си и се дръж мъжки. Не бъди реактивен!!! Не се опитвай да и се подмазваш с подаръци и нагаждане. Просто изразявай се*е си, това което си ти. Отпусни се и дай свобода за асоциации спрямо средата в която си и това за което си говорите. 

НЕЩО ЖИЗНЕНО ВАЖНО относно външните прояви на поведението ти: 
- Отпусни тялото си и се настани удобно. Не тропай нервно. Не се заключвай с ръце. Не си играй притеснително с предмети. Не прави резки движения, не се оглеждай така все едно си в някаква опасност. Просто релаксирай!
- Гледай я в очите докато си говорите но не се взирай като маниакална окачалка. Докато го правиш от време на времевизуализирай в главата си мръсните неща които би и направил докато я ч**аш. Сигурен съм че имаш пенис и ти е минавало през ума как би го използвал. Това ще оправи погледа ти и тя ще го усети. ;)
- Дишай диафрагмено и освободи гласа си. Говори така все едно е с два метра по далеч от колкото всъщност е. Но не дейда се провикваш :D. Говори и една идея по бавно и плътно. Подавай толкова въздух та да усещаш как гласа ти резонира в корема ти докато събеседваш. 

7. Не се притеснявай да пускаш сексуални бъзици и да ги ескалираш но наблюдавай какви реакции провокират в нея и калибрирай спрямо тях. 
8. И тук това което може би е най-важното и е основното различаващо те от средностатистически приятел. ДОКОСВАЙ Я!!! Бавно ескалирай докосванията в най-силните емоционални моменти в разговорите, започни с галене по рамена -> гръб -> коса. Ако ги приеме добре започни в разговорите докато близо до нея да я поглеждаш към устните и да връщаш погледа си към очите и. Направи го няколко пъти и обърни внимание как реагира тя. Ако след 2-3 не се отдръпне щом го правиш значи очаква да я целунеш. Налей малко емоция и го направи без да питаш. Ако се отдръпне се дръж така все едно нищо не се е случило. Продължете си темата, продължи докосванията на предходното ниво и след известно време опитай пак. 

Това е в общи линии. Надявам се да не съм изтървал нещо съществено. Препоръчвам ти независимо от резултата с това момиче да поработиш над вътрешната си игра. От там произлизат проблемите ти. За целта прочети ДЖ библията или ако знаеш английски направо изгледай:  http://thepiratebay.se/torrent/4096408/Real_Social_Dynamics_(Tyler_Durden)_-_The_Blueprint_Decoded_DVDs
#39147 Скапал съм се малко

Posted by asfr on 11 October 2014 - 02:03 PM

Имаш проблеми във вътрешната игра (тоест в главата си) който в процес на практика биват проектирани и навън чрез действията ти. Те субкомуникират на хората с който се опитваш да осъществиш някакви взаимоотношения ред неща. На чело е факта че се възприемаш за по ниска стойност от тях и чрез действията си като добро момче се опитваш да ги спечелиш. Трябва да осъзнаеш тези дупки в съзнанието си да ги откоригираш оформяйки ги като логически оправдани твърди принципи. Препоръчвам следното:

1. За да осъзнаеш и прозреш функционалните принципи за се*е си изтегли и изгледай "Real Social Dynamics (TylerDurden) - The Blueprint Decoded" от thepiratebay ето ти линкhttp://thepiratebay....ocial_Dynamics_(Tyler_Durden)_-_The_Blueprint_Decoded_DVDs Целта е да поправипсобственото си ядро така че докато ги гледаш се старай да вникваш максимално в тях и си води записки. Не се пришпорвай! Настройката, с която е необходимо да ги гледаш е следната. "Аз съзнавам, че имам проблем и съм готов да поема новите настройки, защото разбирам, че те са по-добри от старите. Те са начин да се себеусъвършенствам. Аз правя това само и единствено заради се*е си."

2. Най-лесния начин да спреш да възприемаш жените като нещо повече от теб и същевременно с това да подобриш уменията си е като се вкараш в изобилие чрез практика.Всъщност колкото и да си начетен по темата си нищо без практика. Съветвам те да си сложиш едно реално за постигане число от непознати момичета който ще заговориш на ден. Да речем 3. Това са си 21 момичета на седмица. Знам че това те плаши. В началото ще е необходимо да претръпнеш страха като се вкарваш в действие чрез „3 секундното правило“. То гласи, че трябва да заговориш сет в рамките на три секунди от мига, в който си го видял. Ако си нов в играта това правило е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Използвайки го, нямаш време да мислиш и осуетявашнамеренията си или с други думи да зацикляш и да се разубеждаваш сам дали да отидеш или не. С времето ще свикнеш да те режат, ще натрупаш социална интелигентност и усет за калибровка в следствие на което ще започнат да ти вържат, да им вземаш номерата, да ги вадиш на срещи и да правиш секс с тях. И именно тогава се появява това изобилие в което никоя не е специална, никоя не е на пиедестал и не бива обсипана подаръци в опити да бъде спечелена. В този момент ти вече не си доброто нуждаещо се момче. Ти си мъж с избор и критерий за качеството на стоката :)
#39141 Текст гейм 2 месеца след апроуча.

Posted by asfr on 05 October 2014 - 10:22 PM

Накратко. Първия и единствен сет в който получих номер, после имаше 1-2 с фб ама тях не ги броя. След нея имаше има няма 50 опита но все некалибрирани, кратки, без хук. Абе не мога да им говоря. Ама какво да се прави, сега се уча. Cold Approach я преди два месеца докато си вървеше към работата. Поговорихме си 10 мин, в началото импровизирах с някъкви глупости за това че съм я сънувал и получавам дежаву, после премина към стандартен разговор на не сексуална тематика.Говорихме си нормално (което е странно понеже обикновено замръзвам и вадя изречения от няма и къде) бях хладнокръвен но нямаше C&F и хук, даде номер и я затворих с прегръдка. След това смених града и не сметнах за необходимо да и звъня, пиша. Питате защо? Ми хвана ме страх и го рационализирах с това че е на далеч за да защитя егото си. Върнах се в града и реших да и пиша. И ето го текст гейма. Предупреждавам че това е втория текст гейм в живота ми! Сиреч хейтвайте ме здравата, прося си го! Обратна връзка е нужна и ще бъде експлоатирана в името на едно по-добро аз. 

[петък, 3 октомври 2014 г. 19:17] Аз: Как е, бейби? Липсвах ли ти?
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:20] Тя: А ти си?
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:21] Аз: Хаха, не си играй игрички с мен. Наистина ли не знаеш кой е?
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:21] Тя: Не
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:22] Аз: По дяволите. наистина с ме забравила. Оскърбен съм!
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:22] Аз: След всичко преживяно между нас
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:22] Аз: (teeth)
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:23] Тя: Лека вечер wink.gif
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:24] Аз: Хей винаги ли режеш така момченцата grin.gif?
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:25] Аз: Хайде от мен да мине
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:25] Аз: ето ти един жокер
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:25] Аз: веднъж получих ескорт от тедна малада дама на път към мола
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:26] Аз: хвалеше ми се с тродолюбието си и бизнес поста
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:27] Тя: Ако ще ми казваш нещо давай направо няма време за гатанки
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:28] Аз: Ти и аз утре на среща
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:29] Тя: Не излизам с непознати
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:29] Аз: Е не мога да ти подам рака през екрана
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:30] Аз: Пък и не е като да се познаваме
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:30] Тя: Име имаш ли си
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:31] Аз: Според зависи
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:31] Тя: От кое
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:31] Аз: На какво си готова за да го получиш
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:33] Тя: Всъщност на нищо
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:33] Аз: Е аз пък не си го казвам ей така
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:34] Тя: Тогава ти казах малко по нагоре
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:34] Аз: С прякор можем ли да минем
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:34] Аз: ?
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:34] Тя: Лека вечер
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:35] Аз: Да ама след това рязане какво би и било лекото
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:35] Аз: (teeth)
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:35] Аз: ?
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:35] Аз: бас ловя че твоя прякор е ножица
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:36] Аз: само решеж момченцата като с ножица
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:41] Аз: Е добре де от мен да мине.
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:41] Аз: Казвам се Стефан
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:41] Аз: приятно ми е (yummi)
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:42] Аз: И не не те тролвам наистина ще те вадя на среща!
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:43] Тя: Вярвай си
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:44] Аз: Е един мъж в днешно време ако не си вярва. За къде е? :П
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:45] Аз: Ще ме удостоиш ли с честа да се омъtyrjtrhtr
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:45] Аз: опа това не беше за тук
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:45] Аз: ... да споделиш името си с мен? (yummi)
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:46] Тя: Стефка и на мен ми е приятно
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:46] Аз: Как ти вкат на галено?
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:47] Тя: Стефи
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:47] Аз: Течка,
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:47] Аз: ?
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:47] Тя: Хаха
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:48] Аз: Ок Течи.
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:48] Аз: До каъде стигнахме
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:48] Аз: ?
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:50] Аз: Защо подяволите ми пускаш геолокаций от гробищата (teeth)
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:50] Аз: ?
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:51] Тя: Ще те помоля да спреш да ми пишеш
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:52] Аз: Хей да не погребваш предния извел те на стеща?
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:52] Аз: като се замисля нищо не знам за теб
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:53] Аз: знам само че работиш в парфюмерия и учиш във Винса
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:53] Аз: а дали това е истина? (mad)
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:54] Тя: Не бъркаш ме
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:55] Аз: А значи си онова другото момиче с тюлените?
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:55] Тя: И това не съм
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:56] Аз: Работата стана заплетена
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:56] Аз: А коя си ти появолите? Какво правиш в живота ми
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:56] Аз: ?
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:56] Аз: Как се озовах в този чат
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:56] Аз: ?
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:57] Тя: Аз ли да знам
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:57] Тя: Ха
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:57] Тя: Излез си тогава
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:57] Аз: Това скрита камера ли е
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:57] Аз: ?
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:57] Аз: знаеш че си длъжда да отговориш с да ако е
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:57] Аз: това е като с полицията
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:58] Аз: знам си правата !
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:58] Тя: Не
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:58] Тя: Стига глупости
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:59] Аз: Можеш ли да правиш масажи
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:59] Аз: ?
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:00] Тя: Не е твоя работа какво мога
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:00] Аз: Зависи. Щом ще излизаш с мен трябва да получа информация за качеството на стоката.
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:01] Аз: Можеш ли да готвиш?
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:01] Тя: Няма да излизам с теб
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:02] Аз: Това като онези
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:02] Аз: сещаш се
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:02] Аз: самоизпълняващи се предсказания
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:02] Аз: наистина ли вярваш че все още не знам отговоря
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:02] Аз: отговора*
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:03] Тя: Не ме интересува попринцип
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:04] Аз: Важното е че аз го намирам за интересно. А ти намираш за интерсно това което аз смятам за интересно след като все още си в този чат.
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:04] Аз: И не не се оправдавай с това че съм в телефона ти
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:05] Аз: Аз съм истински и то го знаеш (flirt)
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:08] Тя: Не го знам казах ти не ми се играят игрички не те познавам и това е не искам да съм груба но просто не ми губи времето
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:12] Аз: Еми сама си го избра. Аз ти предложих съкратена процедура. Но ти нее та не. Нека играем игрички. И сега ми се жалваш. "Не мога да те срежа грубо че ще сънувам страшни неща после"
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:13] Тя: Точно така
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:14] Аз: Повтори го с по назидателна интонация (teeth)
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:14] Аз: Повтори ли го?
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:14] Тя: Да
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:15] Аз: Я научих еднорога на нова команда
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:15] Аз: (clap)
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:15] Тя: Много смешно
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:15] Тя: Хаха
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:15] Аз: Нали ти казах какво намираш за интересно?
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:16] Аз: Същото се отнася и за смешното
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:16] Аз: (teeth)
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:16] Тя: Ок
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:16] Аз: Трудно ли ти е да набираш текст с тези копитца?
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:17] Тя: Да пречат ми
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:18] Аз: момент
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:32] Аз: Тук съм
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:33] Аз: до къде бяхме стигнали? Представям си как от час и половина набираш текст с тези копитца. Ще да си чевръст еднорог. Какво правят еднорозите когато не яздят розови дъги?
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:33] Аз: Режат момчеца в чатове?
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:34] Тя: Оцели в десятката; )
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:35] Аз: туко що ме накара да изцвиля
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:35] Аз: (teeth)
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:36] Аз: Обаче нещо не се връвза. Не си лошо мимиче. Предполагам че в релния живот си мила и сърдечна.
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:37] Аз: пасивна, тиха, срамежлива
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:38] Тя: Може би съм
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:38] Аз: и тайно чакаш онзи момент в който нещо или някой ще отключи нещо в теб и ще
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:38] Аз: нещо необудано
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:39] Аз: нещо нелогично
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:39] Аз: познах ли?
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:39] Аз: (smiley)
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:39] Тя: Не
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:39] Аз: е да ти никога не би си признала
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:39] Тя: Не чакам никой
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:39] Аз: защото си ми добро момиче
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:39] Аз: е да ти вече го намери (teeth)
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:40] Тя: Да
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:41] Аз: Как ти се вижда март? Нека насрочим свадбата за тогава.
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:42] Тя: Звучи прекрасно
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:42] Аз: Или пък не защо да чакаме до март
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:43] Аз: утре заминаваме за Вгас
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:43] Аз: до март ще ми родиш поне 1 дете !
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:43] Тя: Чудно
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:44] Аз: Обаче първо искам да знам
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:44] Аз: можеш ли да правиш масажи? И как си с готвенето?
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:45] Тя: А аз ти казах че няма да ти кажа какво мога и какво не wink.gif
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:46] Аз: значи не можеш
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:46] Аз: жалко
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:46] Аз: искам развод
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:46] Аз: !
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:47] Тя: Честито имаш го
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:47] Аз: Децата и седлото остават за мен !
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:47] Аз: Ранчото също
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:48] Аз: с моя адвокат ще ти взема дори сламата
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:48] Аз: (teeth)
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:51] Аз: наистина преля чашата. Аз ти се разкивам тук. А ти дори не споделяш как си в кухнята.
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:51] Аз: що за връзка
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:51] Тя: Хаха
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:52] Аз: кво се смее
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:52] Аз: ш
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:53] Аз: конче такова
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:53] Тя: Хахаха
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:53] Аз: (pig)
#39122 Давайте да обсъждаме нещо ?

Posted by asfr on 21 September 2014 - 07:24 PM

Единия вариант е да я изолираш от групичката някъде на страни за час и в момента в който се отпусне да започнеш да я играеш. Другия вариант който ми се вижда по кадърен е да я изкараш на среща спазвайки правилата от библията и ОМС. Там всичките глупости с предварително решение къде ще ходите, инициативата от твоя страна и прочие.. В допълнение ще кажа само преди да пристъпиш към уговорката когато и звъннеш да пуснеш някаква обща шега или нещо забавно целящо да я вкара в добра емоционална вълна която субкомуникира, че с теб е готино за да не ти флейкне когато 2 изречения по късно я попиташ за излизане. Внимавай само да не излезнеш натегач. Нали се сещаш за жените и емоциите, в смисъл как са водени от емоциите си. Ако е в силна емоция няма да те флейкне освен при тежка логистика. Мисля че ме разбра. Гледай да държиш доминантен фрейм. Гарантирано е че ще се пробва да те шитне. Ето примерен текст гейм от Lottike. Забележи как той диктува правилата, тя му пуска 2 шитки една след друга, той ги минава правилно и тя не му флейква. 

10153669_839644512747546_844440027968782

10574316_839644516080879_207579641888575

След като си уговорил среща не я търси повече до деня на срещата. Звънни и 1 час преди нея за да се разберете от къде ще я вземеш ако си с кола или къде ще се срещнете точно ако си пеша. 

На срещата седни до нея и си играй играта. С физическа ескалация и всичкото по реда си. Висока емоционалнта точка е когато наистина се забавлявате, да речем разсипваш я от C&F и тя изпитва всички онези приятни емоции... Пуска ти, индикатори за интерес, очите и светят защото те гледа като анимационен герой, пуска ти тригонометрия или ти и пускаш на нея, в смисъл такъв онзи трик в който гледаш ту в едното око ту в другото и после в устните и. Тук masterdj го беше казал много точно. "Послушай стомаха си.". Усетиш ли момента използвах правилото за 3ите секунди и я целуни. Ако не се лъжа съм чел кадърни рапорти от теб. Знаеш за какво говоря.  :)
#39119 Давайте да обсъждаме нещо ?

Posted by asfr on 21 September 2014 - 04:35 PM

А защо не опиташ да я изолираш, да я вкараш във висока емоционална точка и просто да я целунеш? Ако се дръпне просто запазваш самообладание, все едно нищо не е станало, оставаш още малко на това ниво, буташ още малко емоция и пробваш пак. Не мислиш ли, че задавайки и подобни въпросисубкомуникираш, че търсиш позволение и си неуверен в действията си? С това имаш ли си приятел на практика си просиш да те шитне. В пикъпа се калибрира след факта. Първо действаш, после коригираш в зависимост от това как реагира. Както казваше един наш съфорумник "Lottike" "По-лесно е да поискаш прошка, отколкото разрешение."

_____

Сега малко и за мен. Въпреки че през последните месеци спамвам яко тук :D , съм се превърнал в нещо като пикъпнърд и тепърва прохождам в практиката. Не ме е срам да сипризная че съм зелен. Ето малко и относно играта ми:

Външната ми игра се върти около:контакт с очите, език на тяло, бреайкинг рапорт (сиреч нисходяща интонация на гласа), рязане на таргета откъм валидация, C&F, push pull,негване (сиреч смъкване на стойността на таргета) и KINO(сиреч физическа ескалация). 

А относно това което се случва вътре в главата ми, вътрешната ми игра се върти около: целенасочен съм,самозабавлявам се, не реагирам емоционално, независимсъм от резултата, приемам че провал не съществува и всичко е част от пътя към едно по добра аз. Път през който е необходимо да се премине. 

Както казах занимавам се с практика от скоро:

Cold approach-овете ми (сиреч спирането на непознати) са не повече от 50 в рамките на 3-4 излизания. Първите отваряния не приличаха на нищо сигурно някой който спира непозната поради факта че се е изгубил несъзнателно би се справил по добре от мен макар и да не цели това :D . После взех да ги играя с заучени опънъри но атракшъна често падаше в първия момент след заучения репертоар и всичко увяхваше. След това започнах да се стремя да отварям ситуативно и натурално. Опитвах се да виждам нещо в тях и да отварям с него, а след това просто да спазвам всички онези неща от описаната си игра по горе докато съм chill. Плана е да ги дръпна на заведение а ако не се получи да взема телефонче. До сега съм дърпал на заведение само веднъж, а телефончетата са няколко. На две от тях ще и звъня тази седмица. На няколко пъти ми се случи и да ме флейкнат след обаждане. Като цяло се радвам че виждам модели на поведение, опитвам се да прилагам наученото и си хващамнякъкви грешки в поведението ми който се опитвам да фикснаслед това. Последната такава беше когато ходих до Софияминалта седмица. Отворих 10ттина сета за деня, в част от тяхLottike кръжеше около мен като наблюдател докато отварях соло и следеше за грешки, в друга част отваряхме заедно двойни и тройни сетове. Това което хванахме като грешка е че някой ги отварям с прекалено ниска енергия и поради това небилдвам емоционален атракшън, започнах да използвам повече жестове, игра с гласа и времево ограничение. Целях да бъда по харизматичен. Отварям с нещо от рода на "Не сепаникьосвай, не съм луд! Видях те и ми хареса, имаш ли няколко минути за да си поговорим?" 

Сега малко и за warm approach. Сиреч играта социалния ми кръг. Студент съм във Варна. Имам 3 социални кръга от по средно 10 човека в всеки от тях и 3-4 приятеля с който излизам странично. Като за първа седмица бях преситен от към социален живот в някой от дните излизах с по 2 компанииедна след друга. Почти не съм се прибирал в нас. Имам едно чувство като, че ли съм излязъл от матрцата и нямам търпение да видя както ще се случи от сега на татък, тъй като непрекъснато влизам като в низ от случайности и ми се случва нещо интересно. Единствените минуси са липсата на доспиване и финанси. Гледам постоянно да общувам с хората от различните кръгове, да не давам валидация и да ги редувам от към игнор за да покачвам стойност. Това което забелязах е че след като съм преминал през известна доза запознанство с непознати жени много по-лесно влизам в стейти се забавлявам с познати. Играя ги физически и следя да отварям и затварям с прегръдки тези който мога. Като резултат на 3 пъти три различни ми пускат коментар че имало нещо различно в мен и съм се бил променил. Тази седмица играх малко по-сериозно една от жените там която си има приятел. На 2 пъти излизахме заедно, единият бяхме сами и я игра според по-горните параметри за външната и вътрешната игра. Разбивам я от смях и едновременно с това я негвам. Единственото което отчитам като грешка е че не я играя физически. Това което забелязах е че въпреки това че бе с двата крака в рамката ми в първия момент в който се виждаме след това и аз решавам да я игнорна за да я накарам да ме гони тя не предприемам нищо. Приемам я като упражнение и реално не съм сигурен че искам нещо с нея макар че е 6,5 - 7. А за игнора знам че не здравословно да го мисля но имам няколко теории:

- в стая с по алфеещи и пада интереса.
- Абстрахира се емоционално защото хваща по късно логически че е била наврята в фрейм и започва да си мисли за гаджето си и социални норми. 
- пушва ме за да ме провокира да я гоня.

Сега малко минусчета за вътрешната ми игра. Пускам ги с цел да получа адекватни съвети. 
- В единия социален кръг се възприемам с ниска стойност. Това ме блокира от към влизане в стейт и съм прекалено пасивен. Трудно ми е да отдам стойност. Колкото и да си повтарям че резултатите в него са без значение и не ми пука дори да го изгубя защото бих могъл да създам нов и не е единствения продължавам да се филтрирам подсъзнателно и якичката блокирам. Не мога да се предразположа към онзи игрив фрейм когато вляза в стейт.
- Все още влизам в някъкви филми че външността играе роля, но все по рядко. Не третирам всички еднакво и трудно ставам игрив с 7 и 8+ ако ме режат от валидация. Наясно съм защо не би трябвало да е така но това е част от мен която не съм прокудил напълно. Поне за момента си мисля че това ще се поправи с времето.
#39099 Зона на комфорт при жената.

Posted by asfr on 06 September 2014 - 02:42 AM

"А какво мислиш за това. Когато се запознаваш с момиче казваш нещо или издаваш някаква информация за се*е си във формата на оупънинг."
 
След "Open" идва нещо което се нарича "Hook". Идеята нахука е да прескочиш през няколко теми на разговор, докато не накълве и не достигнеш до момента, в който тя повече иска да остане и да продължи, да говори с теб отколкото да си тръгне. Залагай кукички в изреченията, все едно си на риболов докато не накълве. В основни линии е добре да бъдеш загадка, така че щади информацията за се*е си, защото тя е ценна валута. Е разбира се можеш да кажеш някой основни неща. колкото да изградиш рапорт с цел доверие, но го направи интересно. Ако те попита, не бъди директен фактолог. Излъжи я игриво, с нещо абсурдно, когато ти зададе въпрос, увъртай нещата с цел майтап, накарай я да познае. Обвини я, че ти иска подобна информация защото те сваля или е серийна убийца... Прояви въображение и направи логистиката (сиреч баналните подробности) интересни. По-късно, когато и звъннеш можеш да използваш тези майтапи в разговора за да познае кой и е звъннал. Да се вземат телефонни номера е лесно. Използвайки тези общи шеги, който си изградил преди това по време на телефонния разговор ще намалят вероятността да ти флейкне и да останеш на сухо. Накарай я да почувства емоцията. Тоест субкомуникацията ще е "аа това е забавния пич. Заслужава си да се подмия и гримирам половин час, вместо да остана в къщи по пижамка пред телевизора защотото ще е забавно". Разбираш на къде бия. Нали идеята е все пак не просто да събираш номера а тези номера да не флейкват  :)?
________
 
   "После и задаваш въпрос"
 
 Не прекалявай с въпросите. Логистиката е нужна с цел рапорт целта е да я разреждаш оскъдно тук там в интересния разговор, колкото да не се чуди кой по дяволите беше този след това. Ето малко по въпроса с разговорите от пича който си ми линкнал. (http://valentinelife...rsation-skills/ )
 
В допълнение за разговорите ще кажа. За да не забиваш приеми следното:
- Всичко което казваш има стойност, само защото идва от теб
- Каквото и да имаш да казваш е интересно, само защото тя иска да знае какво ти намираш за интересно
- Бъди в момента, не мисли за напред
- Намали стандартите си. Спри да се филтрираш.
- Не е важно това което казваш, важна е енергията с която го казваш.
________
 
  "И после говориш за ние? Вмест аз и ти. Като ние няма да се разбираме. Ние трябва да си разменим номерата. Ние трябва да идем там. "
 
Хубаво е да използваш " ние " в интересен разговор, за общи фантазии, за бъдещето в което хиперболизираш с цел забавление. Така се изгражда представата за връзка. Примерно: "Ще избягаме за да се оженим във Вегас. Ще се изхранваме от продам на лимонада. Ти ще ми народиш 2 деца и когато пораснат ще ги обучим в джадайство...." Това което трябва да внимаваш обаче е да не изглеждаш нийди, подбирай си думите и внимавай с фрейма. Субкомуникацията на "ние трябва" е "аз съм нийди и се оправдавам зад думите си."
 ________
 
"А ти какво мислиш когато се видиш с момиче, как е по- добре вземаш телефона и излизаш от ситуацията? Или я вземаш със се*е си нанякъде." 
 
Приоритетите са следните:
1. Запознаваш се с нея, хукваш я и я дърпаш на заведение. Сиреч Insta-Date (директна среща). Това е най-добрия вариант. След това я водиш да похапнете или да се разходите някъде, докато през цялото време ескалираш и накрая отивате да правите секс. 
2. Запознаваш се с нея, хукваш я но има някаква логичнапричина поради която не можеш да я дръпна на някъде, да речем тя бърза. Вземаш и телефона. Но внимавай тук е добре да поискаш телефона и да приключиш във висока точка на атракшъна. А най добрия вариант е ако усетиш сексуален хук. Така намаляш шанса да ти флейкне когато и звъннеш след няколко дни.
________
 
"Или зависи дали градиш връзка или търсиш секс?" 
 
Не знам как го преценяваш това в момента на запознаването   :D. Карай небрежно и не влагай емоционално привързване. Не ставай зависим. Емоциите след секса, та дори тогава ги раздавай с смислено. Пази сърцето си! Ще то цитирам коментара на един наш колега относно връзката:
 
"Във всяка връзка единия дава повече от другия, никога взаимоотношенията не са 50/50 или са 60/40 или 70/30 когато мъжа дава повече се озовава в френд листа или бива зарязан, както много добре знаете. Когато жената дава повече това и носи емоции не винаги положителни, но тя има нужда от емоции както от храна и вода. При мъжете е по-различно, мъжа е просто същество все пак е версия 1 във версия 1.1(жената) господ е сложил подобрения в софтуера като по силни емоции. За да има стабилна връзка коефициента на давам получавам трябва да е максимално близко до 50/50 като никога не трябва да го достига 1. Емоциите се създават в крайните стойности който дава повече той изпитва по силните емоции."
 
________
 
 "Ама ти си странен." "И тя може би ще ти го дам"
 
Шитки. Ни и вдигай стойността излишно, не бъди нагаждач, стой си във фрейма и я дърпай в него, не бъди реактивен, иронизирай отговорите, интерпретирай ги грешно с цел забавление..... вариантите са много. Отпусни се   :)
 
Виждам че си открил RSD (Real Social Dynamics) поне за мен те удариха тавана на пикъп теорията в живота ми. Съветвам те ако ти отваря в държавата в която си thepiratebay да си изтеглиш и изгледаш: 
Real Social Dynamics - Superconference - Foundations
Real Social Dynamics (Tyler Durden) - The Blueprint Decoded 
Real Social Dynamics Flawless Natural
The Jeffy Show 
Real Social Dynamics - Transformations
 
Ако не ги отваря има и други варианти чрез проксита да се закачиш и да ги дръпнеш. Мога да те светна ако ти е проблем. 
Ако трябва да съм честен не съм гледал всичко все още. Гледай ги в последователността в която съм ти ги дал. Foundations се върти около външната игра (тоест заговарянето), The Blueprint Decoded се върти около вътрешната игра. (тоест много добро разбиране на света и изграждане на силен фрейм). Когато ги изгледаш всичките можеш да се гледаш инфилд клипове от играта на членовете им (Alex, Todd, Tayler, Julian, Jeffy, Tim). Да виидиш до кой от тях, твоята игра се доближава най-много и да попиеш малко опит. Кой ти го дава? :D#39094 Зона на комфорт при жената.

Posted by asfr on 05 September 2014 - 06:28 PM

Това настройване към реакциите се нарича калибриране. Тоест наблюдаваш поведението на таргета и правиш всички тези фини настройки в твоето за да извлечеш максималния резултат. А какви са тези настройки? На това те учи опита ти. Пробваш и следиш кое как работи за теб в дадени ситуации. Колкото и да заучава и обработва различни схеми, за начинаещия много от ситуациите просто остават невидими, или той ги интерпретира по погрешен начин. За да не се превърнеш в нагаждач обаче има нещо което се нарича "калибриране след факта". В играта се калибрира след факта. Казваш нещо, гледаш не и повлиява положително, променяш го след факта. Това е трудно, защото не трябва да бъдеш напълно реактивен, а по-скоро лидер. Изгубиш ли фрейма си, влезнеш ли в нейния, направи ли те реактивен... привличането изчезва.

"Буилднах толкова високо самооценяване, че момичетата ме имат за прекалено готин и си казват този нищо не цени в мене."
 
Можеш да покажеш дупки в бронята си, към който тя ще се закъчи. За това е писано в библята. Но това едва когато си изградил силно привличане. 

Режат те по 2 причини:
1. Не се калибрираш.
2. Не изграждаш рапорт. Тоест предприемаш ескалация преди да изградиш комфорта между вас чрез разговори които един вид я обезоръжават и ви сближават. 

Именно в емоционални разговори в които се гради рапорт и се инициират емоции се вкарва постепенно и докосването, което ще те различи от средностатистическия и приятел.

Ето ти един курс, който смятам, че би било полезно да изгледаш.
http://thepiratebay...._-_Beyond_Words
#39074 И ТЯ НЕ ЗНАЕ КАКВО ИСКА

Posted by asfr on 07 August 2014 - 05:52 PM

Момичето е в приятелския ти кръг. Ти си позволил това да се случи с поведението си. Дори за опитен дон жуан излизането от подобно състояние не става толкова лесно. Мога да ти нахвърлям план, как аз бих постъпил но това няма да проработи за теб, именно защото не притежаваш необходимата вътрешна игра и социална калибровка. Не се обиждай, но идея си нямаш, колко добре се вписваш в това което ние наричаме AFC


( Average Frustrated Chump или средностатистическа разочарована будала /букв. пр./ "Добро момче", което няма никакви умения в свалянето на момичетата и рядко успява да постигне целите си. Типичното поведение на AFC-то включва купуването на цветя и скъпи предмети на момичето с цел да и привлече вниманието, 'поставянето' й на пиедестал и като цяло правенето на 'услуги' на момичето с цел тя да бъде привлечена от него. )

Мога да открия поне 10 истории в този форум в който някой влиза и наговаря същите тези неща като теб, и се пита къде е грешката. Ти изхождаш от рамката, че си по ниска стойност от жените по презумпция. Това е първото нещо, което трябва да се промени. Съветвам те следното:

1. Забрави това момиче, просто няма да се получи и ако ме послушаш с времето ще разбереш защо съм бил прав.

2. Отърси се от всичко в главата си и се зареди с доза ентусиазъм, и желание да подобриш се*е си, в посока отношения мъж-жена.

3. Започни да четеш Дон Жуан библията заради се*е си. По долу ще ти дам линк за нея. Настройката, с която е необходимо да я четеш е следната. "Аз съзнавам, че имам проблем и съм готов да поема новите настройки, за които ще прочета тук защото разбирам, че те са по-добри от старите. Те са начин да се себеусъвършенствам. Аз правя това само и единствено заради се*е си."

Чувствай се свободен да ми пишеш на лично съобщение за това което не разбираш или смяташ за необходимо да споделиш. Даже ти препоръчвм да го правиш. По този начин ще усещам нивото ти, ще задържа фокуса ти и ще те насочвам в правилната посока.

Линк към ДОН ЖУАН БИБЛИЯТА http://donjuancentre...он-жуан-библия/
#39051 Ненормални

Posted by asfr on 26 July 2014 - 11:42 AM

Какво би си помислил за човек който стои да речем 30 мин до теб храни се и се престрашава да те заговори едва на ставане? Тук е необходимо да вкараш в живота си 3 секунотоправило, което гласи "Ако видим някоя готина мацка трябва да я заговориш в рамките на 3 секунди" защото иначе започваш да рационализираш прекалено много (да си самовнушавашлогически причини да не го сториш с цел да запазиш егото си, повлиян от инстинкта ти за самосъхранение) и си казваме неща от сорта на: "Няма смисъл да я заговарям..." ,"Дали сега е правилният момент?". Дори и да го сториш по-късно, тотогава тя си казва. Толкова време събира куража да ме загори. Той не е достатъчно готин и смел.Не е алфа.

Това с името ако се вкара след опупънър и атракшън е шит тест. "и аз леко спек. но в състояние да реагирам." Шит тестът не трябва да те провокира на емоционално ниво. Трябва да го отговориш с закачка илипроактивен (емоционално отконтролиран на логическо ниво)ингор. Прочети темата ми за шитките.http://donjuancentre...справим-с-него/

"ок няма нищо и си заминах" Отказъл си се защото си се подплашил от шитката и си карал с тях на логическо ниво, като в разговор с мъж. Почувствал си се застрашен и си избягал за да защитиш егото си. Рационализирал си с това (те са збъркани че не ми казват името си) Напротив! Това което е необходимо да предложиш е емоция, и то не каква да е а редуваща се емоция. Жените са емоционални същества, не се повлияват от логистиката а от емоцията. Именно заради това няма значение какво казваш а как го казваш. Щом не ти казва името си, буташ малко емоция чрез атракшун разговора и провбаш пак.

"Според мене приятелката й я хвана доста завист- ревинвост, че заговарям по младата и приятелка вместо нея" Чел съм за много пикъп артисти и всеки подхожда по коренно различен и същевременно ефективен до някаква степен начин, което доказва колко гъвкава може да бъде играта. Егото на мацката е в приятелката и. Можеш да използваш това. Добре е да спечелиш социалния кръг на таргета. Мистъри използва даже специален подход според който отваря социалната среда натаргета с голям атракшън и рутини и игнорва самия таргетдокато на го предизвика да му се квалифицира. В този момент започва да редува пуш пул + кино, изолира я и ескалира. 

Обичам да експериментирам с различни оупънъри за забавление но златния опуънър в историята е именно "Здравей". Не можеш да и влизаш с "Как се казваш?" освен ако това не е част от опуънъра. След "Здравей" следва лекатракшън и чак след това запознанство. До телефона трябвада се ескалира! 

"Вика имам си бойфриенд. И аз бая се отдалечих от пътя" Ако това ти го каже след ескалация най-вероятно е шитка.

"Не съм се депресирал спокойно." Изключи егото от уравнението. Трябва да си създадеш една рамка с нагласата че това което ще представлява тя е по добра версия на теб и да се открехнеш към нея. В сета имаш цел но не си зависим от резултата, не се афектираш спрямо егото си. Това е изкуство. Отваряш в рамката си, дърпаш таргета в нея, калибрираш според рамката. Представи си го като един прозорец за твоята къща през който могат да преминат само определени критерий. Именно когато тази рамка стане част от теб ти ще се превърнеш алфа, пуа, себеопозната и ценена личност. За да създадеш рамка първо трябва много ясно да осъзнаеш кой си, след това трябва да разбереш какво искаш, да се убедиш че го заслужаваш.

Ето пример с моята рамка. Прецеждам всички в света си спрямо нея и получавам това което се изисква в нея само защото тя е устроена така че да го изисква.

- Знам кой съм
- Знам какво искам
- Знам че заслужавам това което искам защото притежавам параметрите да го развия и експлоатирам.
- Това което изисквам е част от моят фрейм и поради това ще го изисквам от околността безкомпромисно.
- Филтрирам това което не фигурира в спирасъка накритерийте от живота си.
- Не реагирам емоционално. (тук се чудя как да реагирам ако в крайна сметка бъда успешно амогнат?! Игнор ?)
- Изисквам уважение.
- Отреагирам на липсата на такова с елиминиране на дразнителя от кръга ми или ако е невъзможно то поне с игнориране. Таргета в случая няма стойност за мен. Не е задължително всеки да се побира в критерийте ми но определено тези които не са там не са стойностни за мен.
- Боря се за това което искам.
- Не правя компромис със се*е си.
- Ходя там където искам и правя това което искам без да позволявам външни фактори да преуформят мнението ми. Особено ако те нямат стойност за мен и не ги намирам за логически ъбгрейд. 

Изгради собствена рамка. Ако откраднеш моята това няма да си ти. Идеята не е да застанеш зад маска, а напротив, дапреуформиш характера си към по функционален модел защото го приемаш за необходимост поради факта че целишсамоусъвършенствне и подобряване на вътрешната игра. Не правиш това заради жените, не правиш това заради външни цели. Правиш го заради се*е си, а всичко до което довежда маргинално е ефект от себеизявата на новото ти аз. За да се превърне в факт е необходимо истински да вярваш в рамката си и в причините да си в нея.
#39017 Заяждане

Posted by asfr on 10 July 2014 - 12:03 AM

Индикатор за интерес. Нормално е да ти пуска шитки ако е привлечена от теб, за да установи стойността ти. Ако притежаваш и валидираш такава ти е в кърпа вързана. Прочети темата ми за шит тестовете. Вярвам че ще припознаеш действията и в нея. http://donjuancentre...справим-с-него/