Когато започнах този форум преди 7 години, честно си признавам, не съм си мислел, че ще просъществува толкова време и че толкова хора ще го ползват редовно... За съжаление, през последните години не съм в БГ, имам ужасно много работа и не ми остава време за виртуалните контакти тук... Пожелавам на всички вас този форум да ви стане излишен и да влизате тук колкото да давате съвети на новаците

Тъй като все пак ми е неприятно, че форумът е малко позарязан от мен, искам първо да благодаря на модераторите, които се грижат в момента за него!
Второ, инсталирах последната версия на форума и би трябвало да поизчезнат някои проблемчета и бъгове. Той вече има доста добър скин, предназначен за мобилни устройства. За по-големите фенове има и поддръжка на приложението TapaTalk, което работи за iPhone, iPаd, Android, BlackBerry. Рекламите са понамалени малко.
Много ми се ще да започне да ми остава повече време и да се върна активно тук... Но междувременно това вас не ви касае особено много...
Така че официално обявявам, че ако получа сериозна оферта от човек или хора, който наистина ще развива форума и ще помага на всички негови потребители, съм готов да го продам, за да получите всички вие повече от това, което получавате сега...
Това няма да се случи на всяка цена, а само ако ще го вземе човек, който наистина ще работи за развитието на форума! И това по никакъв начин не значи, че ако ми остане време в бъдеще, няма да подновя да пиша активно тук. Цената не е по-важната в случая, но нека все пак не получавам обидни за форума предложения