Ситуацията е следната: заиграхме се с една бивша съученичка (с която сме били само и единствено приятели и то не най-добри) в интересен чат. След обичайното 'привет, как си' я питам има ли няма ли ново гадже, ала бала... Мацката каза, че нямала, съответно питах как я кара на такова въздържание

, при което получавам интересен отговор - че не си падала по въздържанието и си имала приятелче за тази работа. Аз бях приятно изненадан, тай като и аз съм в същото положение, а и сега нали е време за почивки и т.н. и споделям, че оставам сам за известно време (тя ми праща намигване и следното: "...и ще дойде най-щастливия ден" (когато ти ще си далеч от мен

)))) Питах я дали нейното приятелче няма да почива и той, и да измислим нещо по въпроса...

. Тя бе крайно изненадана от провокацията, каза че не се била замисляла за опознаване в този аспект и приложи довода си, че сме приятели с нея. Предложих и да гледа на това като едно приятелство в по-широк мащаб и споделих, че не бих отказал авантюра с нея. Отговора и бе, че не знае... не мислела, че ще излезе нещо, тъй като сме били твърде различни, след което вкара емот икона със сълзи (?!). Казах и, че въпреки това, съвсем сериозно не бих имал нищо против да опитаме, все пак няма да създаваме 'семейство и приятели'... Ще си помисля бе отговорът й, като добави, че това било като намокряне със студена вода за нея. Добавих, че съм се надявал водата да е топла..

Допълних няколко финални думи, с които поясних че досегашната ми партнъорка не ми е гадже, нито се явява ревнивата ми женам, ако я притеснява нещо това. Отговори ми, че това не я притеснява и повтори, че нейното приятелче също не и е гадже. След което се разделихме като си пожелахме лек ден и работа. Да уточня само, че телефоните си ги имаме отдавна и че срещите не са проблем.
Дискусията ни бе преди 3 дни, вчера и днес чатихме пак, но не съм повдигал въпроса отново, нито дори съм намеквал за което. Какво правим оттук нататък?!
Някакви идеи за продължение от Ваша страна?! Евентуално и критика относно допуснати грешки или потенциални такива?! Благодаря предварително за съдействието!
Edited by di3sel, 11 July 2008 - 12:42 AM.