Преход към съдържанието


ElZeTH

Регистриран: 21 Jun 2005
Офлайн Онлайн: Nov 06 2009 01:17 AM
*****

Мнения на потребителя

В тема:Да има ли възрастово ограничение?

22 April 2008 - 11:33 AM

Неколкократно съм го казвал и съм принуден да го кажа още веднъж с огромни букви, за да може админите най-после да реагират:
ИМА СИ СЪОТВЕТЕН ЧЛЕН В НАКАЗАТЕЛНИЯ КОДЕКС, СЪГЛАСНО КОЙТО Е НАКАЗУЕМО РАЗВРАЩАВАНЕТО НА НЕПЪЛНОЛЕТНИ.
ВРЕДНО Е ЗА САЙТА НИ ТУК ДА ИСКАТ СЕКСУАЛНИ СЪВЕТИ ЛИЦА, ПО-МАЛКИ ОТ 18 ГОДИНИ, ЗАЩОТО МОЖЕ И ДА БЪДЕ ЗАКРИТ САЙТЪТ, А НА ДАВАЩИТЕ СЪВЕТИ ДА БЪДЕ ПОТЪРСЕНА НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ.
Има си съответни директиви на Евросъюза и, колкото и да се правят някои, че не важат за тях, те са си в сила.
А на админите за пореден път предлагам постовете на лица под 18 години да бъдат трити без предупреждение, а айпито им да бъде забанено. В противен случай сайтът рискува доста.


1. Има си подфорум за малолетните и непълнолетните В училище и университета
2. Всички потребители под 18 години да постват темите си в раздел В училище и университета
3. Над 18 - в раздел, според проблема на поста им.

ИМА СИ СЪОТВЕТЕН ЧЛЕН В НАКАЗАТЕЛНИЯ КОДЕКС, СЪГЛАСНО КОЙТО Е НАКАЗУЕМО РАЗВРАЩАВАНЕТО НА НЕПЪЛНОЛЕТНИ.


Бре...незнаех, че когато си изказваш мнението или даваш съвет по даден проблем , как да се  постъпи в дадена ситуация и как без много болка да се съпреживее някоя случка или раздяла четящите и/или търсещият тази информация  веднага се развръщава.... А аз си мислех, че това развръщаване се получава от  приятелите, баровете, дискотеките, тв порно каналите, филмите с насилие, секс; лъскавите вестници...и още много др.

ВРЕДНО Е ЗА САЙТА НИ ТУК ДА ИСКАТ СЕКСУАЛНИ СЪВЕТИ ЛИЦА, ПО-МАЛКИ ОТ 18 ГОДИНИ, ЗАЩОТО МОЖЕ И ДА БЪДЕ ЗАКРИТ САЙТЪТ, А НА ДАВАЩИТЕ СЪВЕТИ ДА БЪДЕ ПОТЪРСЕНА НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ.


Сексуални съвети е много общо казано... Не съм забелязал в някоя от темите да се съдържа насилие, или въпроси от рода: Как да я изнасиля? В случай на поява на такива теми.. те биват изтривани.

Ами тогава пробвай с 15-годишна и ще си имаш работа с Прокуратурата.


Ако я насили или тя се оплаче, тогава ще си има работа с прокуратурата.
Пич разбираме вижданията ти, че до 18 години не трябва хората да правят секс и да задоволяват сексуалните си нужди, но какво да се прави ... можеш още 1000 пъти да си изказваш религията по тоя въпрос, и в същия момент докато си пишеш тук, сигурно 1000  малолетни и непълнолетни  се ч*кат някъде.
Та това е истината... всеки се сношава с другия според ситуацията, чувствата, емоциите,.. а не според годините.

Дишай спокойно и добре дошъл в сегашния реален свят... И знай, че целта на форума е не да развръщава, а да поучава.

В тема:Fun

14 April 2008 - 07:38 PM

Един цар имал три дъщери. Когато най-голямата дъщеря станала за женене, той я извикал, подал й една пръчка и казал:
- Дъще хвърли тази пръчка с все сила и където падне пръчката, там ще се омъжиш!
Хвърлила дъщерята пръчката и тя паднала при най-красивия момък. След време и средната дъщеря станала за женене и тя хвърлила една пръчка и се омъжила за най-богатия момък.
Дошло време третата дъщеря да се жени. Хвърлила тя пръчката с все сила, но нещеш ли паднала в едно блато. Отишла тя да си види късмета и гледа един жабок държи пръчката в уста.
  - Е! - казала си най-малката дъщеря - такъв ми бил късметът! Но се сетила, че в приказките като целунеш жаба - тя се превръща в красив принц. Отишла, целунала жабока...но нищо! Целунала го втори път... но жабокът си оставал жабок! Целунала го трети път и тогава жабокът казал с дрезгав глас:
  - Много съм омагиосан, май ще трябва и да духаш!

-------------------------------------------------------------------------------------

Едно семйство отишва на нудитски плаж. По едно време идва детето и пита майка си:
- Мамо, какви са жените с големи ОЧИ?
- Те са прости моето момче.
- А жените с малки ОЧИ?
- Те са умни.
Детето задоволено от отговорите отишло да си играе. След малко пак пристига:
- Мамо, какви са мъжете с големи препинателни знаци?
- Прости са, прости
- А мъжете с малки препинателни знаци?
- Те са умни маминото.
Детето задоволено от отоворите отишло пак да си играе. след малко пристига при майка си и казва:
- Мамо, мамо, тате говори с една простачка и колкото повече говори, толкова по-прост става.

В тема:Каква музика слушате?

23 March 2008 - 12:14 PM

чакай и аз да се изтъпанчапоп фолк/ яко чалга, люта ракия и дансинга е на масата.А честито....

xaxa...след повечко ракия , може и да е под масата

SEHNSUCHT поздрав за теб : http://vbox7.com/play:48cbdd11 много луда песен :)

и нещо за Piron :) : http://vbox7.com/play:7213b1f2 :P

В тема:Каква музика слушате?

22 March 2008 - 03:44 PM

Поздрав с :

Rammstein - Te Quiero Puta.mp3

Alice Cooper - Poison.mp3

В тема:Трудна житейска ситуаця

19 March 2008 - 02:29 PM

Грешка - това, е нещото, което всеки човек прави, това е постъпката, за която понякога си отговорен ти, понякога обстоятелствата, НО....човешко е да се греши. По твоя по горе изложен проблем romper, има толкова много съвети, толкова много начини ( споделени вече от колегите в форума ).. и ти четеш ли четеш, и усещаш, че нито едно мнение не ти е присърце, така както искаш , така както го виждаш ти, в твоето съзнание. Това се получава така, защото нито един от нас не може да мисли, да чувства това, което ти изпитваш и чувстваш, към децата си, към жена си, към любовницата си. Ние можем просто да ти кажем, своите гледни точки, като странични наблюдатели, а и някои - вече съпреживели подобни моменти...Но това, което ти казваме ти може единствено да попиеш, да помислиш, но РЕШЕНИЕТО, какво ще правиш с живота си вземаш и избираш единствено САМ.

Има два пътя, по които може да тръгнеш :
Първият е утъпкан, умачкан и винаги, когато минаваш по него те отвежда до твоето сиво, но сигурно ежедневие..това е пътя, по който си вървял тези години.. Загледай се хубаво в него, ще откриеш много болка, мъка, .. но някъде там ще намериш и следите на любовта, на обич, следите на баща.
Вторият ти изглежда толкова буен, толкова привлекателен и наистна е така, защото е напълно нов за теб. По него има само 2-3 любовни авантюристични стъпки, които си направил съвсем скоро...това те съблазнява и ти идват едни помисли в главата.. дали ще мога да мина в същия ритъм на тези 2-3 следи целия път... но колкото и да се стараем, знай romper, че хората грешат, рано или късно ще се наруши този ритъм на стъпките... Но сега когато е нов, всичко е толкова привлекателно... толкова чисто... събужда чувства и тръпка, каквато няма да намериш по стария път.

Избора е пред те*е, точно в момента

Дали да избереш стария маршрут, на който знаеш, всяко едно камъче къде седи, всяка една разбита дупка на пътя, знаеш до къде те отвежда.. а именно до сегашния ти ДОМ, в който се намират твоята жена и деца.
Път, който можеш да минеш спокойно с затворени очи.

Или да избереш другия - този, по който всичко е толкова непознато, толкова лудо, изпълнен с адреналин, чувтства, емоции,.. неща, които вече са били отживелица за теб....но няма откъде да знаеш къде свършва края му.. и дали изобщо ще свърши някога...
Това е пътя, по който можеш да напишеш историята си наново.

Каквото и решение да вземеш, то ще е изцяло ТВОЕ...

Не остана много за казване...

Просто живей живота си, така, че да се чувстваш щастлив, прави това, което те радва, направи всички онези неща, за които си мечтал, а не си имал възможност да сториш, радвай се на всеки момент.. бъди отговорен, бъди внимателен Не позволявай на грешките ти от миналото да съспият живота ти.. учи се от тях, старай се да не се повтарят ... защото romper живота е достатъчно кратък, и никога не можем да знаем къде и кога ще прекъсне линията на живота, за си позволим да изживеем един нещастен и мъчителен живот, в замяна на живот, който след години обръщайки се назад, в миналото, няма да съжаляваме за нито един изживян момент...

Успех...