Преход към съдържанието


master-dj

Регистриран: 26 Aug 2004
Офлайн Онлайн: May 04 2019 12:52 PM
*****

#38021 Първи опит за свалка -провал или следва продължение

Posted by master-dj on 16 April 2013 - 03:50 PM

Следващия път, когато не знаеш какво да правиш, просто й кажи "Хей, приятно ми беше да си побъбрим (и да се посмеем как ми падна колелото), но трябва да изчезвам, защото ме чакат. Чао!" Пробвай и да добавиш "Дай ми телефона си и някой път може пак да се посмеем". Ако ти откаже на този етап, просто се усмихни и си тръгни. Тук има много други неща, които можеш да направиш, но на този етап това би било достатъчно...
#38015 Нови акаунт вече с ограничение да пускат нови теми

Posted by master-dj on 14 April 2013 - 01:24 AM

От днес съм поставил следното ограничение за борба с ботовете - всеки нов регистриран потребител първоначално влиза в специална междинна група. Потребителите в тази група НЕ могат да пускат нови теми. След като направи 5 мнения по други теми, авоматично бива прехвърлен в групата на нормалните потребители с право и на нови теми.

 

Извинявам се за неудобството на новите от тук нататък, но всички ботове пускат нови теми и това ще ги отреже доста сериозно...
#38014 Малко новини за ъпдейт на форума

Posted by master-dj on 13 April 2013 - 11:21 PM

Извинявам се на всички за дългото отсъствие на форума, но първо беше хакнат жестоко от братушките, които бяха почнали да го използват за разпространяване на спам, и второ, за да реша проблема с хакването, трябваше да го ългрейдна до по-нова версия, а с това имаше проблем заради объркан енкодинг на кирилицата. 

 

В момента всичко и ОК и ако имате някакви проблеми, пишете тук. Напомням, че форумът има и много добра мобилна версия, така че можете да го ползвате пълноценно и през мобилни устройства. 

 

Засега ще стои този скин, защото от предишния имаше доста оплаквания, че е прекалено тъмен. Ще направя само някои леки визуални промени. 

 

Искам да помоля модераторите при наличието на ботове да НЕ трият темите, а само да ги скриват, за да намеря общи точки между акаунтите им и да мога по-ефективно да ги блокирам. Като цяло, бот регистрациите ще намалеят драстично (а не драматично, както го превеждат някои хора ;) )
#37935 Бъдещето на форума

Posted by master-dj on 01 February 2013 - 02:39 PM

Здравейте, приятели!

През 2014 г. се навършват 10 години от откриването на форума ни!

Понеже знам, че напоследък не му отделям толкова време, колкото ми се иска, искам да направя някои промени...

1. Искам всеки, който желае да помогне в разширяването на Библията, да се свърже с мен на ЛС и аз ще му предоставя материали, които да подготви. Могат да помогнат и начинаещите, стига да знаят английски език и да могат да превеждат добре. По-напредналите ще влагат повече от се*е си :)

2. Сложил съм 2 бутона за дарение най-горе под логото на форума. Нека всеки, който преценява, че форумът му е помогнал с нещо, сам да прецени какво може да дари за бъдещето развитие на форума. Освен PayPal и OKPay, скоро ще добав и нови начини, включително СМС-и. Парите от даренията ще се използват за форума и за хората, които помагат за развитието му - това са администратори, модератори, както и хората, които ще помогнат за разширяването на Библията по точка 1 :)

Нека заедно да отпразнуваме 10 години на форума с един обновен форум, с разширена Библия и много-много успех с жените и в живота като цяло!

Поставям първата цел - закупуване на лиценз за форума, за да бъде софтуерът легален и да нямаме повече проблеми със спам, ботове, актуализации на форума и други грешки, които понякога съпътстват кракнатите версии!

Цел: 175$


#37933 Правила за раздела

Posted by master-dj on 01 February 2013 - 01:42 PM

В този подфорум нови теми могат да пускат само модератори и администратори. Потребителите могат да коментират свободно по темите.

Ако желаете да публикувате тук рекламна информация за ваше мероприятие, се свържете с мен на ЛС за уточняване на условията за това.


#37792 Жена съм и искам мнение от семейни мъже.

Posted by master-dj on 28 December 2012 - 10:55 AM

Малко със закъснение да се включа...

Пичове, аз също не съм очаквал такива реакции от потребители на форума...

Като е омъжена и има дете, това не означава, че трябва да забрави за секса (с други)!

"Зрели" не означава "задръстени"!

Ако ситуацията все още е релевантна, мога да се включа с някакви съвети и аз.


#37756 Как ДЖ Библията промени живота ми

Posted by master-dj on 30 November 2012 - 12:05 AM

Точно това, според мен, разделя истинския ДЖ от посредствения - дали си успял да преработиш всичките изписани неща като начин на мислене и дали си ги направил част от твоята същност. ДЖ Библията не е просто редица от методи, а един начин на възприятие на заобикалящата ни среда. Не само относно жените, а животът като цяло. Този сайт ми даде нещо, което не може да бъде купено с милиарди долари. Даде ми насока в живота за това как да се развия като личност и да стана по-добър човек. Даде ми една база фундаментални знания за живота, които с времето ми помогнаха да се чувствам по-сигурен в се*е си и изградиха принципи в мен. Не абсолютно всичко съм приел като вярно, дори с някои неща не бях съгласен. Помогна ми да отворя вратата в мен, която толкова много искаше да бъде отворена, че просто й трябваше леко открехване, за да нахлуе цялото и съдържание в мен.. колкото и скапана да е тая метафора.

Ако masterdj (човекът написал библията) го чете това нещо, искам да знае, че ако има някого, на когото искам наистина да благодаря, това е той. Дано да го прочетеш.

Много ме радва да прочитам понякога такива думи. Respect за постигнатото! Точно това е идеята!


#36853 Рапорт - чалга клуб

Posted by master-dj on 07 December 2011 - 06:06 AM

Най-лесния някоя мацка да ме откаже да правя каквото и да било към нея е да разбера, че слуша чалга... Не знам как търпите и музиката, и "слушателките" ѝ... Честно!

Това не е критика, просто лично мнение


#36848 Fail Challenge!

Posted by master-dj on 07 December 2011 - 05:32 AM


Преди 4 години едното, другото преди 3 месеца... Абе, хора, вие на тримесечие ли сваляте мацки? Не знам дали си схванал идеята на тази тема, но случките не са хич за тук... Отивай за нов опит! СЕГА!


#36812 Прощавали ли сте изневяра? Е , как е?

Posted by master-dj on 28 November 2011 - 01:11 AM

Изневяра се простява, само когато сте в суинг отношения и предварително договорено, че е позволено; или ако сте си секс-дружки; или пък ако още не ви е достатъчно сериозна връзката и не сте си "ексклузивни" (за което НЕ трябва да обелвате дума преди нея...) Но и в трите от тези случаи, де-факто изневяра няма... Единственото изключение е, ако има намесено дете, тогава вече е според ситуацията...


#36810 Хубава колежка и липса на опит

Posted by master-dj on 28 November 2011 - 12:37 AM

Хайде след лекции отиваме на кафе


Малко "подобрена" версия:
- хайде след лекции идваш с мен
- къде?
- ще видиш, ще ти хареса, ако си послушна
или
- ще видиш, ще ти хареса, ако се държиш прилично
или
- ще те отвлека и ще те продам в чужбина. Би трябвало да взема добри пари за теб... трябва да проверя дали имаш някакви специални умения и таланти...

и хора, стига сте ходили по тези кафета бе, дагоева... какво можете да правите в кафето, освен да си говорите... измислете нещо по-интересно. кой знае колко хора преди теб са й предлагали да ходи на кафе само същия ден... (това не е към никого конкретно, а по принцип към всички). измислете вариант, при който имате много повече опции за кино...


#36770 Fail Challenge!

Posted by master-dj on 24 November 2011 - 11:55 PM

Лека полека ще напипате всичките положителни неща на това упражнение :)


#36765 Тя харесва ли ме?

Posted by master-dj on 24 November 2011 - 06:31 PM

Брат, бе пробвай да и разкриеш чувствата си пък с думи. ..Никой от нас тук не знае какъв си оратор и манупилатор...
Може да си новия Дон Жуан де Марко и да я докараш до екстаз само с думи шепнейки и на ушето, за какво ще я целуваш и ще
четеш Библията  :lol:

Ти така, просто да поспамиш ли?


#36759 Fail Challenge!

Posted by master-dj on 24 November 2011 - 12:52 AM

Master DJ is BACK! Радвам се много, че прословутия автор на ДЖ Библията е най-сетне отново сред нас. Трябва да има специална секция в която да отговаря на въпроси на фенове. В писмото което получих по имейла се казва, че ще има нови глави от Библията. Това е радващо, макар, че в момента не вижам такива. Та така, ще следя форума...

Всъщност са добавено 2 неща в Библията - Митове за жените и Скрити секс сигнали. Особено второто ще е доста голямо като обем, така че ще го качвам на парчета лека полека...


#36741 Оръжия за масово съблазняване (ОМС)

Posted by master-dj on 23 November 2011 - 12:15 PM

Автор на английския оригинал на ОМС е Senor Fingers - Преводът с някои адаптации е от мен.