Преход към съдържанието


Снимка
- - - - -

КАКВО НИ ЧАКА ПРЕЗ 2016 ГОДИНА


 • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Apostol

Apostol

  Опитен

 • Users
 • РипванеРипванеРипванеРипване
 • 58 Мнения:

Posted 29 December 2015 - 06:18 AM

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА

 

2016 година е година на Марс, но за една обща астрологична прогноза от особена важност са така наречените външни или бавни планети- Плутон, Уран и Нептун. Защото те оказват съдбоносно влияние върху земните дела. Работата е там, че тези наистина бавно движещи се планети няма да променят досегашното си положение и през новата година…

 

Казано другояче, зловредните планети Уран, Нептун и Плутон остават в същите зодиакални знаци както и през 2015 година. Това идва да рече, че тазгодишната глобална прогноза не може да бъде по- различна или по- добра от предходната.Конкретно: Плутон си остава в Козирог, а това означава, че силните на деня ще пъшкат както и преди под тежкото бреме на отговорността, която трябва да носят.

Нептун пък остава в Риби, а в глобален план това означава, че действителността ще е неясна, че тя много трудно ще може да бъде дешифрирана и проумяна.

Уран е както преди в Овен, а тази констелация навежда на мисълта, че мощните промени, настъпили в света, ще продължат и ще ни бъдат налагани с неистова сила и бяс.

Освен това Уран остава в квадратура с Плутон, а това е една разрушителна, насилствена тенденция, която няма да бъде овладяна. Ще се разиграват невиждани и нечувани драми, ще има много мъки, страдания, болезнени метаморфози и бедствия.

 

Плутон остава в знака на Козирога

 

Планетата нахлу в този зодиакален знак през 2009 година и тогава започнаха да се разпадат фундаментални структури на нашия свят. Бяха тежко засегнати политическите и икономическите основи на много държави. Както вече отбелязах, бавният Плутон и през тази година ще остане там, където е, а това означава, че разрушителните процеси ще продължат с пълна сила. Опасността от тотален разпад на целия досегашен свят е напълно реална!

 

Нептун остава в знака на Рибите

 


От Нептун в Риби ще се излъчват две отделни енергии. Едната е тази на състраданието и милосърдието, а другата на изтрезняваето и осъзнаването на факта, че сегашното статукво трябва и ще бъде променено.


Социалната държава все повече и повече ще губи почва под краката си. На много места по света ще се стигне до хуманитарни кризи.

 

Уран остава в знака Овена

 

От 2011 година Уран се намира в този зодиакален знак. Като планета на метаморфозата Уран ни сигнализира, че човечеството вече няма да е същото, че то що потърси и ще намери съвсем нови пътища. Мнозина ще проумеят, че старият световен ред е изчерпан. Той е буквално пред своя край. Това ще доведе до много по- страшни бунтове, възстания и безредици в целия свят.

Едно е сигурно обаче: и през 2016 година няма да настъпи краят на света. На сцената ще се появят обаче порядъчни и мъдри хора, които ще поведат хората по нови пътища към нови хоризонти.

 

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

 #2 megatone

megatone

  Нов

 • Users
 • Рипване
 • 4 Мнения:

Posted 11 January 2016 - 10:27 PM

Е как не ти омръзна да пишеш глупости?!?#3 snattence

snattence

  Нов

 • Users
 • Рипване
 • 5 Мнения:

Posted 27 April 2019 - 10:08 AM

„През 1924 година Звездата на Майката на Света – Венера, дойде много близо до земята. На земята дойдоха нови енергии”-Н.К. Рьорих, „Калпа Дзонг” – 1928 г.
Шри Матаджи е родена през 1923г.

Учението на Владика Майтрейя ще се разпространи по целия Свят и ще възглави новата ера, ерата на пробуждането на Духа, наричана още ера на Жената”. Е.И.Рьорих, „Писма”

как лечить бесплодие