Преход към съдържанието


Снимка
- - - - -

Най-добрите секс позиции


 • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 John Wilmot

John Wilmot

  Напреднал

 • Moderators
 • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
 • 130 Мнения:

Posted 26 December 2014 - 02:23 PM

Здравейте колеги,предлагам ви да дискутираме нашите любими секс позиции и тези чрез които тя може да достигне най-лесно оргазъм.Позициите не са всичко,все пак за една жена да постигне оргазъм са нужни и други неща като интимност,емоции,страст и др.Първо трябва да й побъркаш мозъка добре,да я накараш да чака и такива неща за да се постигне оргазъм.Та така де :D чакам с нетърпение вашите мнения :)#2 Comeback

Comeback

  Начинаещ

 • Users
 • РипванеРипване
 • 12 Мнения:

Posted 27 December 2014 - 02:31 PM

Влез в главата на една жена . Накарай съзнанието и да рисува картини,от които пулса й се учестява, и горещината я побърква , правейки я безсилна срещу всичко ,което ще ѝ се случи с теб . Тогава си на прав път.Целувай я ,вдишвай я и се наслаждавай на красотата на голото женско тяло ,защото това определено им харесва ,а и на нас нали ? Изчакай момента ,в който започне да трепери от възбуда и очите ѝ блуждаят ,търсейки теб.Тогава започни с орална любов и остави нещата в ръцете на въображението си .Лично за мен, позите нямат толкова голямо значение , колкото комплексното отношение към момичето . Иначе съм забелязал ,че кучешката им дава много силна стимулация на най - чувствителните части от вагината,а също така мисионерската ,когато краката и са широко отворени или върху раменете ми. Правете всичко с кеф ,защото в секса няма мръсни работи .Айде със здраве и весело посрещане на новата година .

#3 manuel_de_la_mare

manuel_de_la_mare

  Disaster

 • Users
 • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
 • 130 Мнения:

Posted 16 July 2016 - 08:17 PM

По корем, хубаво е да е завряна в някой ъгъл (ама да им пазите главите все пак :D ).

Легнала странично, все едно е седнала (единият крак е приплъзнат леко по-нагоре), краката са й притиснати един в друг, а пеперудата открита. Играчът трябва да не е легнал като/до нея, а в поза като за лицева опора. Много се разтапят в тази поза.

В поза близка до горната, тя лежи по корем, в поза обърната четворка (единият крак е изпънат, а другият свит в коляното). Някои дори си стимулират клитора за двоен кеф.

The doggy style, обаче с лявата ръка й навиваш косата и я хващаш ама здраво, а с дясната - кеф ти цици, кеф ти гъз, кеф ти клитор, кеф ти анус... Според стоновете които издават, ще се ориентирате в ситуацията.

П.П. Разкошно, както и престижно е да я караш да свършва във всяка отделна поза, след нея преминаваш в следващата. Искат се здрави ръце, гърди и гръб за първите три пози (не нейните ест').
И никакво бързо свършване, трябва да молят за него... Секса е бил корав, когато отиват към банята с видими затруднения.

Edited by manuel_de_la_mare, 16 July 2016 - 08:28 PM.