Преход към съдържанието


Снимка
- - - - -

Как да преминем към секса?


 • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 schhh

schhh

  С малък опит

 • Users
 • РипванеРипванеРипване
 • 30 Мнения:

Posted 28 October 2014 - 10:25 AM

Здравейте момчета. Преди 1 седмица се записах на един курс и се запознах с едно момиче, 8/10. Писахме си, ходихем заедно на курса и тн. забавлявахме се доста. Но курсът свърши и не сме се виждали няколко дни. Снощи си писахме и й предложих да я поканя в нас да пийнем по едно хубаво винце (става въпрос за следващата вечер, тоест тази). Нейната рекация беше - не си ме поканил, не съм дошла :) Та въпросът ми е как да насоча нещата към интимната част?


Edited by schhh, 28 October 2014 - 10:25 AM.


#2 Fuark

Fuark

  Опитен

 • Users
 • РипванеРипванеРипванеРипване
 • 64 Мнения:

Posted 28 October 2014 - 08:56 PM

Мога само да ти кажа да се довериш на първичния си инстинкт и  се надявам, че ще се справиш. Ако все още преглеждаш нервно темата си през 5 минути ти се извинявам, но мога да ти дам по-добър съвет. Честно казано не знам, и ми е кофти, че никой не е отделил 2 минути да напише 2-3 реда. Успех!

П.С Кажи ни как е минало в репорт.


Edited by Fuark, 28 October 2014 - 08:57 PM.


#3 nickelback

nickelback

  С малък опит

 • Users
 • РипванеРипванеРипване
 • 48 Мнения:

Posted 29 October 2014 - 01:51 AM

Вземи леко вино 1-2 бутилки. Розе или червено, но да влиза лесно. Процентът навсякъде е един и същ, но по-леките вина се пият бързо, а ефектът е един и същ. Някакво мезе може. Виж правилата на играта "никога не съм". Може в някакъв етап да поиграете. Включва се игриво състояние и смях, което е по-добре от странни паузи. Не знам на какви години сте, но я покани във време, в което няма да иска да си тръгва след 2 часа. Тъй като сме тръгнали с игричките, може в някакъв момент да седнеш до нея или тя до те*е (с тази игра имаш оправдание) и да си пишете думи по гърбовете и другия трябва да познае коя е думата. Аз обичам да пиша "секира" :D като стигнеш до "к" и веднага започва да се смее и/или да коментира. Кажи и, че има мръсно не подсъзнание, ами съзнание!!, защото си имал предвид секира, а не секс. Оттам се смее и докато е във висока емоционална точка я целуваш /така и така сте близо, заради играта/. Разбира се няма като влезе и веднага да я почнеш с тия игри..., говорете си и в някой леко по-тих момент "ХАЙДЕ ДА ИГРАЕМ НА ЕДНА ИГРА" Много го обичат това. Вярно са трикчета, но са забавни и работят и определено махат напрежението. Гледай докато се стигне до този момент да сте привършили с бутилката. След целуването си махнал бариерата и можеш да играеш с ръцете нататък. Ако леко се дърпа, не се паникьосвай. Жена ако не ти се дръпне, значи или е много загоряла или нещо не е в ред. И недей да тръгваш веднага да бараш между краката. Трябва да е на етапи. Докато играеш втората игра можеш извън правилата в някакъв момент да е пробваш на гъделичкане, но леко. Абе използвай си въображението... И гледай постоянно да има някакво действие, защото пасивността убива.

 

Ако стане си чакам бирите.#4 schhh

schhh

  С малък опит

 • Users
 • РипванеРипванеРипване
 • 30 Мнения:

Posted 01 November 2014 - 04:40 PM

Нещата се развиха малко странно. Вечерта преди да дойде в нас, ме попита дали искам да отидем при някакви техни приятели, за да сме пийнели по 1-2. Аз се съгласих като сметнах, че така ще ми е по лесно после. Впоследствие отидохме и на бар цялата компания. След като се разтанцуваха повечето с няе останахме един до друг, и просто както си приказвахме я целунах. След това вече беше лесно. На тръгване от дискотека и предложих да отидем в нас. Тя се съгласи. Легнахме си, но отказа да правим секс, с мотива че не било редно. Опитвах какво ли не, но не успях да я убедя. На седващия ден аз трябваше да заминавам, но тя пожела да се видим и другата вечер. Реших да остана, видяхме се вечерта,хапнахме, пийнахме хубаво винце и после нещата се случиха. Не можах да разбера къде беше проблема още първата вечер да се случат.#5 nickelback

nickelback

  С малък опит

 • Users
 • РипванеРипванеРипване
 • 48 Мнения:

Posted 02 November 2014 - 07:17 PM

Може да е защото е искала контрола, може да е защото не си е обръснала краката (примерно), може да е защото не иска да се чувства като курва, че е спала с те*е на първата вечер, може и да са още 1000 причини, а може и да няма. Няма как да знаеш, а може и тя да не знае. Може да я питаш по-нататък, но не се надявай 100% на искрен отговор. Леко неочакван развой, според мене, но явно те е харесала и не си се държал напълно като бастун, няма как да знам. От информацията, която имам - отказала е вечеря директно у вас и ти е направила контрапредложение. После ти се е дръпнала от секса по една или друга причина и го е отложила за следващата вечер, което отново е проява на контрол. Хубаво е, че сте правили секс, защото сега силите са равни. Сексът е козът, който жените имат и след като го изиграят сте общо взето наравно. Излизайте, ако ти се занимава, прецени си я и сам реши как да действаш. ДЖ Библията няма да те подведе, като цяло, ако не знаеш как да процедираш, но винаги си прекарвай всичко през главата и никога не действай буква по буква. Това е голяма грешка. Успех.#6 schhh

schhh

  С малък опит

 • Users
 • РипванеРипванеРипване
 • 30 Мнения:

Posted 03 November 2014 - 05:29 PM

След вечерта, в която спахме заедно, силите даже са наклонени изцяло в моя страна. Получавам съобщения и ме търси постоянно, налапала е здраво. 
Попитах я относно това, защо се е  отдръпнала първата вечер в леглото, особено като преди само няколко часа в дискотеката бяхме готови да се изядем буквално на сепарето. Отговорът й един вид беше, че не иска да изглежда лесна. 
Благодаря ви за помоща момчета, една кратка история с добър край :) 
До следващия случай :) и Успех :)#7 nickelback

nickelback

  С малък опит

 • Users
 • РипванеРипванеРипване
 • 48 Мнения:

Posted 04 November 2014 - 12:29 AM

Хахахаххайайайайхаха. Женската логика, бате.
Браво

#8 dragsterr93

dragsterr93

  Начинаещ

 • Users
 • РипванеРипване
 • 22 Мнения:

Posted 07 November 2014 - 03:38 PM

Да не изглеждала лесна.. хаха па на другия ден вече го е поела, какво да говорим такива са важното че ти се е получило, защото аз така бях с една само в леглото тя искаше сериозна връзка а аз не и така си заспахме без да правим секс, само обарвания, но бяхме и хлапета, какво да се прави. Поздрави ! :)