Преход към съдържанието


Снимка
- - - - -

Отрязване въпреки нивото на интерес. Някои може ли да ми разясни ?


 • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 asfr

asfr

  Опитен

 • Users
 • РипванеРипванеРипванеРипване
 • 86 Мнения:

Posted 18 October 2013 - 01:51 AM

Ситуацията е следната. Запознах се с едно момиче на което в началото не обръщах особено внимание но в продължение на около 2 седмици започна  усилено индикира интерес. Постоянно ме търсеше но аз често бях ангажиран с други неща и поне в началото не и обръщах достатъчно внимание. Общувахме предимно по интернет въпреки че почти всеки ден се засичахме. На живо разговорите протичаха малко трудно тей като като цяло е много притеснителна и постоянно ми се извиняваше за някакви абсурдни неща. Едва ли не извинявай че си говоря с теб.  Опитвах се за разчупвам леда и да говоря за леки теми, неща които ни заобикалят на момента и прочие. Тази вечер ме покани на рожден ден, Похапнахме, потанцувахме, поговорихме и реших че е настъпил момента да се пробвам. Изолирах я от останалите гости и тей като наистина нямам почти никакъв практически опит реших че е най-удачно директно да я попитам иска ли да бъдем нещо повече от приятели. И тук следва реакцията която наистина не знам как да интерпретирам. Тя буквално не ми отговори абсолиутно нищо. Изчаках около 5 сек. и се опитах да я провокирам да каже нещо. След няколко секунди неловко мълчание тя каза нещо от рода че не знае дали иска връзка и щяла да си помисли и да ми отговори след известно време. И тук идва въпроса защо се случи това след като държанието и в изминалите 2 седмици показваше голямо ниво на интерес? Как да го интерпретирам ? Какво да променя в действията си за да предотвратя подобни отрязвания в бъдеще с потенциални партньорки ? Преди малко ми звънна за да ме попита дали съм забравил чадъра си в тях тей като някои си го е забравил. Аз и отговорих че не е мои след което тя започна да ми се извинява че ме е отрязала ,че щяла да си помисли. Попита ме дали съм се засегнал. Отговорих и че всичко е наред и като цяло не приемам случилото се толкова тежко колкото си мисли. Пожелах и лека нощ и и затворих. Тук се питам защо тя в действителност ми звънна ? Ще се радвам ако анализирате ситуацията и ми помогнете да осъзная грешките и да се поуча от тях така като имам желание да се самоусъвършенствам. Изчел съм библията но все още дори най- основните неща са ми леко непонятни на практика.#2 Lenzz

Lenzz

  С малък опит

 • Users
 • РипванеРипванеРипване
 • 43 Мнения:

Posted 18 October 2013 - 09:05 PM

Пич , препрочети си Библията ,явно от един път не става тъй като твоя проблем е включен там http://donjuancentre...-начинаещия-дж/.

Главната ти грешка според мен , е че си я питал директно дали иска да станете гаджета , което само по се*е си е лош ход . Това , което според мен е трябвало да направиш е директно да я целунеш - просто действаш . Наистина няма някаква много сложна философия за това .

Ще ти разкажа една случка на приятел - питал по същия начин едно момиче същия въпрос и седели половин час в неловко мълчание. Също имало огромен интерес от страната на момичето , но просто ... не знам не се прави така . Като ми разказа тази случка , почнах да го псувам  :lol: .

 

Аз: Абе директно я целуваш как така ще я питаш дали искате да ставате гаджета?!?

Той: Луд ли си? Това е супер директно.

 

Да директно е и точно това според мен е едно от нещата , над които всеки трябва поработи. Ще чуеш много мнения по този въпрос (изказвам мое мнение ,не е нужно да го приемаш) , но според мен най-добре е в такива ситуации направо да действаш!!!

 

Пак ти казвам , ако имаш време прочети още един път Библията , защото са доста неща и е нормално да не запомниш всичко от веднъж . А относно мацката- следващият път , в който си в ситуация , в която ти се  прииска да я целунеш , недей да я питаш излишни въпроси , а просто действай ( Actions Speak Louder Than Words )  ;)

Успех.#3 enjoy

enjoy

  Опитен

 • Users
 • РипванеРипванеРипванеРипване
 • 54 Мнения:

Posted 20 October 2013 - 01:02 AM

Подкрепям горното мнение. Звучи доста неестествено да питаш момичето дали иска да сте гаджета. Не се обиждай, но така правеха съучениците ми в началното училище и дори тогава няма успех. Все едно да отидеш при контрольора в автобуса и да му кажеш: "Нали може да се возя гратис?". Намаляваш си шансовете - ако просто действаш, дори и да е била несигурна, е по-вероятно да не се дръпне, доколкото като я питаш я оставяш в контролираща позиция и отворена да продължава да мисли, а на жените мисленето им е трудно принципно.#4 Johnny Strong

Johnny Strong

  Seducer

 • Moderators
 • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
 • 392 Мнения:

Posted 20 October 2013 - 09:43 PM

Пича, на колко си години бре? Не съм очаквал такава тема с такъв подтекст да се появи тука. Мислех че форума е посещаван поне от >17 години хора :D Издънил си се и то мощно, дано не си над 15г щото си се изложил. Аз на 14-15-16 какви простотии вулгарни с момичетата от квартала правех да не ти разправям а и да не се хваля...

Така не стават нещата, мой. Така си мислех, че стават към 5-6и клас и дори и тогава не ставаха така, а аз опитвах няколко пъти. Имах един жесток fail тогава с една много готина съученичка, после и с една друга сладурана, после успях... както и да е лапешки раоти.

Какво значи да сте гаджета? Гадже е циганска дума и няма никакъв смисъл. вземи я забрави. Какво значи да имате нещо повече - какво повече бе мой, ти не я натискал, не си я целунал дори, не си правил секс с нея, какво повече имаш предвид? Ти не си имал никаква интимна близост с това момиче, че да ставате нещо повече. Ако не се изменяха така хубавите български думи с цигански гнусни скапани (много мразя циганите голям расист съм, но само към мангалите примерно много харесвам китайците и тяхната култура и японците също), нямаше да ни питаш глупости и смехории сега.

Любим е думата, или приятелка (не просто приятелка, а любима). Как може да ти стане 1 човек любим? Ами когато се обвържеш един вид с него, емоционално. Това се случва когато си влюбен в някой който много харесваш и изпитваш едни такива хубави и сладки чувства към него, като много силни симпатии, може и да се каже начална форма на любов (тя варира вече дали ще е по-умерена дали ще е по-силна), тогава изпитваш чувства и желания любимия ти човек или този който много много харесваш да го прегръщаш, да го целуваш, да го галиш, милваш, да правиш любов/секс с него. След като правиш известно време секс с нея, тогава чак и по-добре е тя да отвори първа темата за вашите взаимоотношения и какъв статут един вид имате, как гледате на тях и да поговорите. Има много момичета които искат само да правят секс, тоест да имат интимност без да влагат чувства; има и много момчета които това искат, като някаква част от нас от форума.

По-голямата част от момичетата обаче искат връзка, говоря по принцип, тоест не само секс, а секс + правене на други различни неща заедно и любов и евентуално в бъдеще при по-дълга връзка (над 2г) може да мислят за деца и семейство, това като са и двамата зрели и са се наживели, налудували. Рядко ще случиш на някоя мацка която не познаваш и която не си ч**ал вече, на която да и кажеш директно искам да правя само секс с теб и тя да ти каже, окей да тръгваме...

Всяко нещо става постепенно и трябва някакво време за да се случи естествено,. да отлежи и да се развие.

В твоя случай, каква връзка, ти не си имал никаква близост с нея, нищо не си имал с нея че да говориш за връзка, каква връзка? Ще ти разкажа как би трябвало да ти се развие в най-общия стандартен случай играта...

Изолирал си я, видял си че ти се кефи, харесва те, танцувал си с нея, имал си твоето време имал си твоите възможности да я докосваш да я усещаш и тя да те усеща теб. Както си я изолирал е бил момента да и кажеш най баналното: "Искам да ти призная едно нещо, не си мой тип, но ако беше щях да те изям като сладолед!" (ще я объркаш с това,. което е и целта хахахах) :) с един спокоен нормален глас, като съвсем леко се усмихваш, гледаш я в очите, и в тоя момент както сте седнали я придърпваш към теб бавно и я целуваш леко по устните, казваш и че е много сладка и много ти харесва, пак я целуваш този път малко по-дълго, гушваш я. И е готова... :D

След 2-3 седмици-4 най-вероятно тя ще иска да говорите за вас, ако не говори тя по принцип това значи че сте заедно вече, там като стигнеш сам ще разбереш.

Хайде и успех, другия път я награби въобще не го мисли!