Преход към съдържанието


Снимка
- - - - -

Проблем след запознанството с момичета в facebook


 • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 moko95

moko95

  Нов

 • Users
 • Рипване
 • 6 Мнения:

Posted 18 September 2013 - 02:04 PM

здравейте имам следния проблем с момичетата след запознанството ни във фейсбук например не знам какво да правя пишем си и всичко останало докато не дойде в момента да поискам да се срещнем и тогава те ме режат въпросът е къде бъркам в училище също не знам по какъв начин трябва да се запознаем дадено момиче аз например и пиша първо по facebook просто не знам как да го направя в училище сам ако накарам някой мой приятел той ми се измива и ми казва че не става така.като цяло имам проблем общуването с момичетата след като се запознае с дадено момиче незнам как да действам за следващия път помогнете ми кажете ми как трябва да го правя през facebook нещо не се получава затова ще бъда много благодарен ако ми дадете примери как да го направя за тези които имат опит лесно но за мен без опит е трудно

#2 Comeback

Comeback

  Начинаещ

 • Users
 • РипванеРипване
 • 12 Мнения:

Posted 18 September 2013 - 10:19 PM

Начини има много ,но като за начало трябва да преодолееш страха си  да заговаряш жени, а това става с практикуване. Жени има навсякъде и един полезен съвет ,който мога да ти дам е да не ти пука.Просто набелязваш дадено момиче и действаш. Най –доброто място за начинаещи според  мен е улицата ,особено ако живееш в голям град – купища хубави жени и винаги можеш да помолиш някоя  да  те упъти тъй като си се  изгубил . Доста полезна инфолмация по темата има в ОМС , качена  е във форума и можеш да я намериш . Зарежи Facebooка  поне за известно време , излез на улицата и действай. Успех.#3 Johnny Strong

Johnny Strong

  Seducer

 • Moderators
 • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
 • 392 Мнения:

Posted 19 September 2013 - 09:14 PM

miccev, имаш 1 + от мен.#4 ItalianMike

ItalianMike

  It's time to toss the dice

 • Moderators
 • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
 • 205 Мнения:

Posted 21 September 2013 - 09:30 PM

Хм... То на този въпрос отговори много и някои ще са подходящи за теб, други не, колегата @miccev е отбелязал няколко важни нещо, ето и от мен нещо.

 

Първо - не бъди еднообразен, бъди интересен. Сега ще кажеш: "Е, то е много лесно да се каже, ама как се прави". Много лесно. За да не си еднообразен, трябва да бъдеш различен, т.е. да се възприемаш като човек с чувство за хумор, но като човек с много страни, много пластове, многообразен и евентуално - запознат с много неща от живота. Опита ти помага да звучиш интересно, но това което помага още повече, е чувството за хумор, което може да направи всяка тема, с която боравиш - много по-интересна, водеща към непредвидими неща, караща хората около теб да се усмихват, смеят, да са щастливи. Етц. Не мога да те науча да бъдеш забавен - аз навремето търсех материали относно това как да бъдеш забавен, но осъзнах, че това което го пише там е... суховато, че смехът и хуморът не могат да се синтезират в изречения. Да бъдеш забавен идва от начина ти на живот, от самоопрделението ти и от опита ти, ако тези неща не са... подходящи да са част от твоята забавна личност, нямаш основи, над които да надградиш. Аз лично винаги съм бил човек с добро, даже доста добро чувство за хумор. Дори когато не ми се получават нещата не отдавам на това особено голямо значение, или съм изморен, или не съм на кеф, или просто човека пред мен, или хората около мен, не са достатъчно дорасли да оценят хумора ми. Но да бъдеш забавен е важно. И НЕ ЗА ДА РАЗВЛИЧАШ ОКОЛНИТЕ! А за да развличаш се*е си, да ти е забавно на самия теб, защото тогава можеш да изненадаш приятно и самия се*е си, да си толкова спонтанен и интересен, че дори на теб да ти е супер приятно в твоята компания - това трябва да търсиш, ако решиш да се опиташ да подходиш по този начин. Защо ти казвам това? Защото поне според мен, доста хора подхождат супер сериозно, супер мачовски, или супер еднообразно, ако щеш дори плоско - към онлайн свалките. Това не е начина. Ако не си забавен и спонтанен и интересен и себедостатъчен 1. си като всички останали 2. не можеш да прецениш що за характер е човека отсреща. Защото повярвай ми - най-добрият начин да прецениш една жена е като си приятно забавен, като и подадеш топка тук и там и прецениш тя как реагира. Ако можеш да накараш жена да се усмихне само чрез онлайн чат, и по-важното - ако тя те накара също да се усмихнеш - go for it  - мацката е доста вероятно да си заслужава. Но стига толкова за това, че ще взема да звуча като грамофонна плоча. 

 

Нещо много важно - мисля си, че не си свикнал да ти казват не. ДА ТИ ОТКАЗВАТ Е НЕПРИЯТНО! Който мисли другояче - е, да ме извинява, но най-вероятно се опитва да лъже и се*е си, и нас. Забележете, не казвам, че да ти отказват е лошо, или че не е полезно, а че не е приятно. Аз съм се тренирал да не ми прави впечатление като ми откаже жена, даже си мисля, че може да се каже, че вече не ми прави впечатление, даже винаги се засмивам като стане, защото ми е смешно. Но това е просто защото смятам, че да ти откаже някое потенциално гадже е смешно по една или друга причина, забавно. Но да ти отказват като цяло е гадно. Когато се свързвам с хора относно бизнес взаимоотношение и ми откажат - ми става тегаво. Още не съм се научил да ми е смешно. И това е съвсем нормално. Както е нормално да не ти е приятно и като ти отказват жените, поне докато не свикнеш, ако изобщо успееш да свикнеш, тъй като доста хора нямат решителността да стигнат до точно този момент. Как можеш да посвикнеш с това, без да си пропилееш шансовете с 20-те мацки от твоето даскало като ги заговаряш, а отвътре ти е тегаво? Не мога да кажа, че ще подейства при теб, но...

 

Започни да раздаваш флаери. Това е едно от най-неблагодарните неща, което можеш да правиш в областта на рекламата. Имам предвид флаери лице в лице, не по пощенските кутии. Правил съм го два пъти през живота ми - веднъж да помогна на приятел да си раздаде флаерите по-бързо и да ходим да пием кафе( май това беше причината :D но главно за да му помогна) и втория път когато трябваше някой да раздаде флаери за един мой бизнес, а не ми се наемаше човек ( което беше тъпо решение от моя страна, но бях относително неопитен тогава). Мога да ти кажа, че е толкова неприятно, колкото да те отреже потенциално гадже. Даже повече. Много повече. Потенциалните гаджета поне те режат с причина - било прическата ти, усмивката ти, облеклото ти, външния ти вид, характера ти, с две думи - имат си причина да те отрежат. А като раздаваш флаери - хората просто те подминават безпричинно, клатят глава и те подминават, все едно държиш отровна змия в ръцете ти, а не листче хартия, което нито хапе, нито нищо. С две думи - много досадно. Дори когато ставаше въпрос за моя бизнес, раздавах флаери 1-2 дни докато ми писне и другите флаери ги раздадохме с колегата и двама познати по пощенските кутии, просто защото да раздаваш флаери е неблагодарна работа. И неефективна като цяло, ако някой се интересува от бизнес ефекта им - прецакване си е от всякъде спрямо парите, които струва да ги напечаташ. Както и да е. Намери си работа като раздавач на флаери, дори да е само за седмица. Или помогни на някой приятел/приятелка да раздава нейните. И ти гарантирам, че ще свикнеш дотолкова с отрязването, че като те отреже жена ще ти е направо забавно, защото поне знаеш, че си има причина да не те харесва, а не просто да те подмине без да й пука кой и защо си там. :)

 

Колкото до това какво да правиш след запознанството с момичето - тук пак може да се напише прекалено много. Ето ти няколко базисни неща. В смисъл неща, които е добре да са там, ако ще й искаш номера или ще я каниш на среща. 

1. Трябва да ви е забавно да общувате. По-горе говорих за това.

2. Тя трябва да ти има доверие. 

 

Ако се обадиш на някой по телефона и му предложиш услуга/продукт - този човек няма да купи от теб ако е объркан или ако ти няма доверие. Същото важи и при общуването ти с жена, с която си се запознал в интернет.

 

Ако когато я поканиш на среща тя е объркана за теб, за това какво й предлагаш и или ти няма доверие, тя ще ти откаже. 

 

Дори аз бих отказал на някоя, която не разбирам или на която й нямам доверие. Колкото и готина да е. Живеем в ерата на психопатите, опасни времена, насилието се тиражира навсякъде, в музиката, във филмите, сериалите, игрите и т.н. Така че и хората са по-предпазливи. Особено жените. Защо?

 

1. Защото те са по-слабия пол( тук не конкретизирам някоя специално, тъй като има жени, които са доста по-силни физически и психически от дадени мъже).

2. Защото ако теб те изнасилят( между другото в българското право няма термин като изнасилване на мъж, така че или рядко се случва, или никой не взима възможността насериозно), ти няма да забременееш. Но ако жена бъде изнасилена - шансовете да забременее и това да й донесе и дългосрочни последствия са реални, така че... Схващаш на къде бия. Освен това произтичайки от точка 1 - мъжът е много по-лесно да изнасили жена, отколкото обратното, заради физическото надмощие на мъжкия пол. 

3. Тази точка има прилики с точка две - когато жена направи лош избор за мъж, това може да й докара дете. Което е нещо за цял живот принципно. Така че те са по-внимателна и предпазливи от нас в този смисъл.

 

С две думи трябва да преодолееш тези предрасъдъци преди да каниш някоя на среща. 

 

На теб може да ти звучи несериозно, но като се замислиш, ако вечерта си вървиш по улицата и те нападнат да речем 4-5 човека, ти ще се бориш, и даже може да свалиш един-двама от тях, а защо не и всички, напълно възможно си е. Но една жена, която поначало си изостава във физическа сила спрямо тях какъв шанс има срещу петима? Даже срещу един би й било трудно.

 

Така че тя трябва да ти се доверява, да чувства, че това, което ще предприеме с теб, независимо дали е разходка в парка посред бял ден или на лунна светлина, е нещо, което е достатъчно безопасно като обстановка и като вероятност ти да си някой психопат. Така че това са базисни неща, с които трябва да си наясно когато се запознаваш с мацка в нета и искаш да се стигне до среща. 

 

След това - трябва да знаеш кога да поискаш телефона. И как. Отговора е прост:

Искаш й телефона тогава и когато си сигурен, че има добър шанс да ти го даде. :)

 

Имаш само един изстрел в случая, make it count. :)

 

И нещо също много важно - когато вземеш телефона й - нещата трябва да вървят напред. 

 

Стандартното развитие е хубаво да е:

Запознанство

Телефон

Среща

 

Като когато вземеш телефона, не чакаш седмици за среща, поне не и когато обстоятелствата го позволяват. Няма да ти отговарям защо, тук просто ще трябва да ми се довериш. 

 

За предпочитане е до няколко дни от взимането на телефона да уговориш среща. Изобщо срещата е добре да е до седмица след като си й взел телефона, или до две седмици, нещо от сорта. 

 

Защото тя ти е дала телефона си с причина. Която причина я е накарала да почувства, че иска да излезе на среща с теб. Но ако не поведеш нещата решително с правилната посока, момичето просто ще изгуби интерес, или да го наречем тръпката, и тогава ходи гони вятъра. :)

 

Та така. Това са основни неща, които в момента се сещам. Може да са ти от ползва, от теб зависи. 

 

Поздрави! :)


Edited by ItalianMike, 21 September 2013 - 09:54 PM.


#5 moko95

moko95

  Нов

 • Users
 • Рипване
 • 6 Мнения:

Posted 24 September 2013 - 08:07 PM

благодаря за съветите последно време по facebook се опитах да се запозная с повече от 30 момичета всичките до една ми казаха не когато се стигаше до желание за среща просто facebook не е мястото cвалки

#6 Tommybaikq

Tommybaikq

  Нов

 • Trial
 • Рипване
 • 2 Мнения:

Posted 11 October 2017 - 02:26 AM

Здравейте колеги Имам следният преобле,свалях двигател за смяна на колянов вал със лагери след като качих двигателя купих ново масло всичко точно мотора си пали но има един проблем нещо тряска в горната лява част на двигателя мислих че не качва масло но не е от това няма грешки но си трака някаква идея от какво може да е проблема ..? Ще постна линк с видео след малко ако имате някакви идей ще съм ви благодарен

#7 snattence

snattence

  Нов

 • Users
 • Рипване
 • 5 Мнения:

Posted 27 April 2019 - 02:37 AM

Разстоянията между отделните "етажчета" на лимнофилата са показател за силата на осветлението, валиснерията и сагитарията разчитат повече на кореновата ситема за изхранване, така че трябва да мине време последната да се възстанови след пресаждането. Общо взето не очаквай бурно развитие на растенията в началния период, особено ако не са стеблени. С добавяне на СО2, дори и без увеличаване на сегашното ти осветление, очаквай неколкократно по-бързо развитие на нещата. Търпение и опит са необходими за създаване на красив растителен аквариум.

как лечить печень