Преход към съдържанието


Снимка
- - - - -

объркана ситуация


 • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 J.J.

J.J.

  Нов

 • Users
 • Рипване
 • 2 Мнения:

Posted 13 May 2013 - 04:31 PM

Здравейте на всички. Преди време се запознах с едно момиче. Тогава нямаше как нещата да се получа между нас защото и двамата имахме връзки. От началото много ме привличаше, защото наистина си прекравахме страхотно като излизаме заедно. През лятото и двама неусетно (поне при мен беше така) се влюбихме един в друг. От тогава до сега нон-стоп искам да прекарвам повече време с нея, а когато съм с нея забравям за всичките проблеми надвиснали над главата ми, забравям и за всички други хора... просто, когато съм с нея колкото и клиширано да звучи целият свят изчезва и оставаме само ние двамата. В момента и двамата сме без партньори, но преди точно месец си говорихме, защото аз исках връзка с нея, но тя се среща с някакво момче. Тя поиска от мен време да реши с кой иска да бъде. Знам,че в миналото тя е била наранявана доста, но се опитах да й кажа,че когато човек обича някого толкова колкото аз нея никога не бих си позволил да я нараня по какъвто и да е начин. Никога не съм изпитвал някаква зависимост към хората, но към това момиче изпитвам наркоман към своята дрога ... искам да прекарвам, колкото се може повече време с нея, но за мое съжаление не се получа това, което искам. А още по-объркващотото е че тя ми е признавала,че е влюбена в мен силно и много ме обича, но не смее да кажа с теб ще бъда... може би аз съм устроен просто, защото като обичам едно момиче съм бил с нея и съм правил всичко за нея. Не знам дали само си играе с чувствата ми и казва, че ме обича или наистина го чувства. Моля ВИ дайте ми някакъв съвет, защото вече не знам какво да правя... нито какво да мисля. Просто никога до сега не съм изпадал в такава ситуация и ми е супер странна и заплетена.#2 sarafaa

sarafaa

  Начинаещ

 • Users
 • РипванеРипване
 • 18 Мнения:

Posted 16 May 2013 - 07:58 PM

Здравей просто нямаше начин да  не ти дам моето мнение по въпроса дано съм крайно изчерпателен !! Понякой път изпадаме в такива ситуаци като тази особено новаците който сега тепърва правят крачки напред с дамите . Понеже това което ти си попитал става въпрос че това е приятелската зона която е много нагло нещо .. От там се излиза трудно понеже ти като не си предприел някакви стъпки да си остойш животинската си мъжественост се получило така че тя те е възприела само като приятел с който може да споделя да си говори да излиза . От тук нататак няма излизане приятел просто тя вече е свикнала с това неможе да излезнеш от тук трябват ти много мъки и жертви и НЕРВИ .. Но сега ще ти кажа и лека за това твое състояние защотото съм сигорен че ще се запиташ как да е забрая . Ето и лека значи едно момиече се заменя с друго момиче звичи малко грубо но аз ти си го казвам от личен опит . Бях се влюбил в една много готина 7-ца но тя ми изневери но както и да е това е друга тема . Като ти се счупи телефона или развали какво правиш ядосваш се преглатваш го отиваш и си взимаш нов и след опредлено време го забравяш ! Така е и при дамите те са толкова емоционално същества това им е вградено в природата ти ако беше си показал интереса който стой и дреме в теб но тази нерешителност за дейсвие пречи  ти си се прецакал . Трябвало е още като ти е харесала да действаш моментално просто а не да отлагаш тя вече те е възприела като приятелка най - добра .. С съжаление ще ти кажа според мен няма да стане нищо действаи с някоя друга !!#3 J.J.

J.J.

  Нов

 • Users
 • Рипване
 • 2 Мнения:

Posted 18 May 2013 - 09:25 AM

Здравей sarafaa искам да поясня, защото мисля,че не се изказах добре. С това момиче от 7 месеца правиме секс, които наистина е страхотен. Даже няма да лъжа правихме секс още, когато и двамата бяхме обвързани с по-горе споменатите личности. Няма да си кривя душата и няма да заблуждавам никого,че секса, който правихме с нея беше страхотен, но просто вече искам повече от нея, а не знам защо тя се чуди и мае дали иска нещо повече от мен, защото когато сме говорили на тази тема... тя ми е казвала,че била влюбена в мен и ме обичала, а когато тя кажела на някого, че го обича наистина го чувствала.... но все още се колебаела кой да избере дали мен или другото момче, което присъства в нейният живот сега и тази ситуация много ме обърква. Не знам какво да правя и не знам какво да мисля, което колкото и странно да е до сега никога не ми се е случвало :)

За това се обръшам към Вас хора да ми дадете някакъв съвет... Дали да продължавам така, защото от няколко месеца имам толкова силно желание да прекарвам, колкото се може повече време с нея и което е още по-странно за мен изпитвам зависимост към някой човек, както изпитвам зависимост към нея....#4 sarafaa

sarafaa

  Начинаещ

 • Users
 • РипванеРипване
 • 18 Мнения:

Posted 18 May 2013 - 05:07 PM

Ти фъстъци ли имаше в устата да не ми кажеш виж ся тропни и с крак покажи и че не те устроива това между вас . Кажи че ти самия се чустваш изморен от това и искаш да е стеб ако не е да си тръгва с две думи казано . Ти си мъж не си момиче да ги приемаш толкова навътре работите  но незнам само едно виждате се оправяте се и ко толкова искаш връска ако си на 20 до 30 години за ко ти е приятелка но това е друга тема която е обмислям аз да си направя . Та кажи си и направо какво увърташ ако ме обичаш ще си с мен ако не спасявай се .. И брат не и вярвяй толкова че те обичала защото и аз мога да кажа на някой обичам те и същтото време за се занимавам с други !! :)