Преход към съдържанието


Снимка
- - - - -

Алфа поведение в училище


 • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Fuark

Fuark

  Опитен

 • Users
 • РипванеРипванеРипванеРипване
 • 64 Мнения:

Posted 03 February 2013 - 12:18 AM

Въпроса ми е под разбиране от заглавието. Как да се държим мъжки в училище при положение, че сме умни, но ни харесва да правим някоя друга глупост с аверчетата. Не искам да свалям момичетата или да се страхуват от мен един вид. В момента може да се каже, че съм клоуна на класа и за да ги сплотявам понякога казвам глупави неща за да започне някакъв разговор, особено когато излезем момчета и момичета извън училище на кафе. Лошо ли е, че правя много бъзици? Нормално ли е, че понякога казвам глупави неща измежду шегите си?
Благодаря предварително и се надявам този сайт да продължи да съществува!

Edited by Fuark, 03 February 2013 - 12:19 AM.


#2 Fuark

Fuark

  Опитен

 • Users
 • РипванеРипванеРипванеРипване
 • 64 Мнения:

Posted 07 February 2013 - 05:52 PM

Тука повечето хора сте е*ати животните. Поствам нещо, което се свързва с всеки и ВСЕКИ има мнение и след като 90 човека са го видели няма и един отговор.
Айде, изкажете си мнението..спрете да чакате някой друг да постне нещо, което съвпада с мнението ви.

#3 CASAN0VA

CASAN0VA

  Маниак

 • Moderators
 • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
 • 361 Мнения:

Posted 10 February 2013 - 06:13 AM

Пич, успокой се малко, недей така с грубия език. Ще ти кажа нещо за твоя случай, кратко и ясно, ако не си го чул:
Няма значение какво казваш, а как го казваш!!!

Какво общо има в твоя случай ли?

Питаш дали има нещо лошо когато често се бъзикаш, ами няма, щом обичаш да го правиш.
Важното обаче е да не се спичаш ако някой ти направи забележка или пък някой се обиди, извини се и бъди със същото весело настроение, не позволявай забележките на другите да ти развалят настроението, просто им кажи: ХА! Вие от майтап не разбирате ли? Какви сте скучни! И продължавай да бъдеш готин! Хората обичат забавни хора, които не им пука от нищо и никой не може да им развали настроението, ето това е да си алфа! Прави каквото искаш, когато искаш и със който искаш, който не го одобрява му благодари и бъди с хора, които ще ти се радват! Запомни,че всички хора са различни и няма начин да се харесаш на всички без да жертваш нещо от се*е си, затова бъди сред хора, които приемат и се забавляват на светлината в която обичаш да бъдеш!


Поздрави!

Edited by CASAN0VA, 10 February 2013 - 06:15 AM.


#4 Fuark

Fuark

  Опитен

 • Users
 • РипванеРипванеРипванеРипване
 • 64 Мнения:

Posted 10 February 2013 - 05:58 PM

Евала Casanova!
Нервирам се, защото всеки само чете и очаква от администраторите да отговарят. Всеки сякаш си мисли, че мнението му не е от значение..

#5 Fuark

Fuark

  Опитен

 • Users
 • РипванеРипванеРипванеРипване
 • 64 Мнения:

Posted 07 May 2015 - 02:07 PM

Как се развиха нещата и как си виждам грешката сега. 

Нека анализираме "алфа" поведението в училище. 

Най-важното за мен е да поздравявате всеки който познавате.
Това показва уважение към другия и другите забелязват, че имате "широк" социален кръг. Без значение какви са хората. Не мрънкайте, а казвайте поздрава ясно за да ви чуят. Понякога може просто да се усмихвате или да махате вместо да викате. 


П.С Ако говорите ниско, се научете да говорите високо. Цял живот хората ще искат да ви чуват и всеки мрази хора, които си мрънкат. Знак за това е ако често ви карат да повтаряте или да говорите по-силно.

- Да, ама като не познавам никой кой да поздравявам?

В училище може да се запознавате лесно. Често става чрез общи приятели (твои съученички говорят с техни приятелки). Не е нужно да казвате "Няма ли да ни запознаеш", а често можеш просто да им се включиш в разговора и след това да се запознаете. 

Другия вариант е ако вървите до училище винаги да намирате с кой да говорите. Без значение кой е. Не говоря за това всяка сутрин да се чакате с някой ваш приятел, а просто излезте сами и помислете откъде минават масово хора. Аз като по-малък минавах по  по-кратък път, но беше измежду блокове и рядко се засичах с някой. Сега вървя 150 метра повече, но много рядко вървя сам (само когато закъснявам).

Третия вариант е както споменах нагоре просто да се включвате в разговорите на другите. Помня как известен рапър беше в моя град на участие и на следващия ден си говорих с типичен геймър, когато по-голяма с външна визия на модел се включи в разговора ми. Той е зле изглеждащ, слабичък с много странно говорене и движене (Нещо като тикове от притеснение).

 Аз: Какво ново при теб?
Той: Е, нищо..
Аз: Много си скучен ей (смеейки се)
Тя(3 години по-голяма, една от най-красивите в нейния випуск): Много е скучен обаче ей
Аз: Абсолютно. Я кажи ти какво прави уикенда? (Започваме да вървим един до друг и я прегръщам през кръста)
Тя: Ходих в ---
Аз: Наистина ли? Как беше участието на --, раздаде ли се? 
Тя: Да, беше много готино,ти беше ли там?
Аз: Не, викаха ме две приятелки, но така и не отидох. Много съжалявам :( А ти как се казваш?
Тя се представи и след като излезнахме от сградата на училище просто я пуснах и й казах чао.

- Как да се държа в часовете? 

Не е нужно да си клоуна на класа за да си харесван. Не е нужно да повтаряш класа, защото ученето уж било за загубеняци. Няма нищо лошо в това да учиш, но ако знаеш никога не говори неща за да се впишеш. Всеки мрази този, който казва, че не знае нищо и изкарва 5.50 на класно. 

Безсмислено е да спориш с учители и да искаш да си "над тях". Ако ти се скарат за нещо просто се избъзикай ако учителя носи на бъзици, или се извини леко иронично (с гласа си просто го казваш някакси артистично).

Във всеки клас има комплексари (хора, които удрят,обиждат или се занасят с теб). Никога не бъди от тях. Отнасяй се с уважение с всички и те също ще се отнасят така с теб. Гледай да се разбираш с всички, ако не ти харесва някой просто му кажи. 

----------------
  ПОХОДКА 
----------------

Много е важно как вървиш при положение, че всяко междучасие сменяш залата/стаята и се засичаш с минимум 30 човека. Ако трябва гледайте филми и обърнете внимание на походката. Уверената походка трябва да е с умерено темпо, да не бързаш (освен ако не закъсняваш). Не много бавно, не много бързо. Ако вашите приятели бързат много просто им кажете да намалят. Гърба трябва да е изправен (не прекалено- изглежда някакси смешно ако изкарвате гърдите пред вас). Всеки път когато видя някой с изгърбена походка и ПОГЛЕД НАДОЛУ ми става ясно, че живота го е смачкал и няма нищо положително в този човек. Всеки търси положителна емоция, затова и честото усмихване помага. Ръцете трябва да се движат с темпото на краката. Ляв крак - дясна ръка напред (с лека гънка в лактите)


За нищо друго не се сещам в момента. Отделих време да напиша този пост, защото ако имаше кой да ми ги каже тези неща преди 2 години щях да съм много благодарен. Ако съм помогнал на един човек, то си се струвало всичкото това писане. Ако съм забравил нещо, допълвайте.#6 hristo00

hristo00

  Начинаещ

 • Users
 • РипванеРипване
 • 25 Мнения:

Posted 09 September 2015 - 02:34 PM

Зависи до каква степен го правиш. Понякога момичетата харесват тези, които се правят на интересни, но ако прекалят те започват да се дразнят.