Преход към съдържанието


Снимка
- - - - -

Живот преди брака и след това.


 • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1 faust

faust

  Опитен

 • Users
 • РипванеРипванеРипванеРипване
 • 61 Мнения:

Posted 12 May 2008 - 03:32 PM

Знаете ли кои са седемте фази на брака? Когато сме млади, мислим за живота като за: "живот преди брака" и "живот след брака". Но за някои хора второто се оказва по-голямата част от живота им - 50-60 години, че и повече.

Бракът може да бъде разбран по-добре, ако се разгледа като серия от фази, през които двойката преминава през съвместното си съжителство. Тези седем фази са взаимосвързани, но въпреки това всяка от тях е различна и по определен начин отделена от другите.

С това описание на фазите на брака се надяваме да ви помогнем да си обясните защо са се случили или се случват определени неща с връзката ви и да добиете по-ясен поглед за нейното възможно бъдещо развитие.

Фазата на медения месец

Всеобщо призната като романтична, нежна и идеалистична, фазата на медения месец настъпва веднага след сватбата и продължава от няколко месеца до година-две.

На практика, в древен Израел, мъжете не са били вземани на задължителна военна служба в първата година от брака им, за да им се даде време да установят отношенията, да уредят дома си и семейния си живот.

Характеризираща се със страст и интимност, тази фаза е много важна, тъй като подхранва съюза между партньорите.

Фазата на напасването

Тази втора фаза идва с края на първата - понякога постепенно, понякога изведнъж, в зависимост от обстоятелствата, които влияят върху партньорите поотделно и общо върху съвместния им живот. В същността си, приоритетната ангажираност на партньорите един с друг и новият им съюз, започва да намалява.

Завърнати в "реалния живот" от други грижи и отговорности, включително работа, осигуряване и обзавеждане на дом, раждане на деца, както и поради по-пълното опознаване помежду им, тази фаза е като проглеждане за цялостната картина на брака.

Осъзнаването, че си женен за някой, който не е перфектен и дори показва нежелани качества и черти, може да доведе до някои трезви разсъждения на тема: "Мале, какво ме пиле окълва...".

Фазата на препъни-камъка

След около три години, сблъсъците между съпрузите могат да станат чести. В тази фаза настъпва осъзнаването, че си женен за някой, който има толкова недостатъци, колкото и добри черти и всеки един от съпрузите се завръща към се*е си и към преоткриването на собствената личност, като това частично може да включва партньора.

В тази фаза попада и препятствието на седмата година - препъни-камъка на брака, за който психолозите днес твърдят, че може да настъпи по-рано - на петата или дори на третата година. Опасността от изневяра става толкова реална, колкото и разбиването на илюзиите, а конфликтите и разочарованията заменят предишните нежност и страст.

Фазата на преоценката

Късно в първата декада на брака и често при навлизането във втората, партньорите привикват към ситуацията и свикват със странностите на другия. Те започват да узряват, особено ако имат деца или добри семейни образци (например семейството на кумовете).

Тук започва едно завръщане към брака и ангажираността към семейството, партньорите преоценяват силните и слабите страни на брака си и започват да възстановяват брачния съюз, като същевременно семейния живот е във възходяща градация.

Фазата на съвместното развитие

Преодолявайки досадата, конфликтите и изкушенията до тук, двойката може да открие спокойствие пред второто или третото десетилетие на брака. Изведнъж се оказва че има втори шанс за преоткриване на другия.

С порастването на децата и с изграждането на добра кариера на единия или двамата съпрузи, това е чудесна възможност за тях да се фокусират отново един върху друг. Това е фазата, за която сте гледали във филмите - на подновяване на брачния обет и втория меден месец.

Фазата на кризата на средната възраст

И двата пола могат да преживеят психологическа криза на средната възраст, където те стигат върха на кариерата или брачния живот. Те изведнъж съзират надолу по склона първата половина от живота си и мисълта за приближаването на старостта може да е толкова драматична за някои, че те реагират твърде силно в стремежа си да задържат най-добрите си, силни - т.е. млади години. Това понякога е причина да напуснат брачния партньор, в търсене на по-млад.

Друг проблем в тази фаза се явява синдромът на празното гнездо или - казано по друг начин - раздялата с децата, които поемат по собствения си път.

Към това могат да се добавят и други проблеми, свързани с тази възраст, като загубата на родителите, влошаване на здравословното състояние, загуба на работата и пр.

Всички тези причини могат да изкарат най-лошото у човека на показ, което да доведе до проблеми в семейството - обвинения, съжаления, сблъсъци.... Партньорите, които са ангажирани един с друг могат да се справят и да намерят път през бурята, но много, за съжаление, разбиват семействата си именно през фазата на кризата на средната възраст.

Фазата на задоволството

След няколко десетилетия, съпрузите осъзнават - именно в тази фаза - че някакси са успели да останат заедно и че всъщност ще са много доволни това да продължи до края на дните им. Много двойки се обръщат назад и изпитват благодарност, че са имали партньора си до се*е си през цялото това време, в добри и лоши времена.

За други тази фаза се изразява в това да се влюбят отново един в друг, осъзнавайки, че са избрали възможно най-добрия партньор. В тази фаза присъства единствено удовлетвореността и щастието да си именно с човека, когото обичаш повече от всеки друг.

P.S. Гледах , че никаде няма за брака и тн.. Може и да не съм видял , за което моля да ме извините. Надявyм се да съм бил полезен поне на някого.

Темата е преместена от "Дон Жуан дискусии" в "Зрели мъже, семейни".

Edited by NRG, 12 May 2008 - 08:28 PM.


#2 Pesho24

Pesho24

  С малък опит

 • Users
 • РипванеРипванеРипване
 • 30 Мнения:

Posted 04 October 2008 - 10:22 PM

Поздравления, това е полезно и много ми хареса!!!!
Не се вписва много с генералната концепция на сайта, а и повечето потребители май не вярват много в брака, но рано или късно всеки стига до там.
Едно предложение - ако може да намирате повече материал точно за брачният живот, разнообразяване, потушаване на конфликти и др.
Според мен ще е доста полезно, и ще привлече нови потребители, главно по възрастни.

#3 Гост:_diva orxideia_*

Гост:_diva orxideia_*
 • Guests

Posted 01 November 2008 - 09:56 PM

Съществува ли формула на любовта?

Какво е любовта? Има ли любов от пръв поглед? Защо на едни им върви и те, срещнали се веднъж, после нито веднъж не са съжалили за това, а чувството на други изчезва някъде след първата физическа близост? И изобщо има ли я любовта? Поети, писатели, философи вече няколко века не могат да стигнат до единно мнение. Което е и разбираемо: "Колкото хора, толкова и любови". Докато учените за сметка на това имат свое напълно определено и научно обосновано мнение. Затова може да се каже, че са извели универсална за всички "формула на любовта".

Американската психоложка Хелен Фишер изследвала дейността на човешкия мозък в момент на "нежна страст". При това, не в момента непосредствено преди половия контакт, а именно в процеса на влюбеност, увлечение, любов, наричайте го, както искате. Тоест, има се предвид нещо разтеглено във времето. Ще попитате какво общо има това с мозъка. Ето че има! Оказва се, че състоянието на влюбеност, отговаря на напълно определени химически реакции и излъчвания, които се поддават на съвременните методи на сканиране. Именно тези процеси активизират мозъка ни в момента, когато ние изведнъж обръщаме внимание на това какви необикновени очи има момчето, което седи отсреща или на това, колко заразително се смее ето онази девойка. И може колкото си искате да говорите за "стрелата на Амур" или за любовта от пръв поглед, чиято съдба решава някой там на небето, но решаваща роля тук играе нашият мозък, нашият организъм. Това е научно доказан факт и от него не можеш да се скриеш никъде. И последствията могат да бъдат най-непредсказуеми: вие можете след час да забравите за предмета на вашата "мозъчна активност", а може и още половин живот да го сънувате.

Американските психолози, заели се плътно с този въпрос, са стигнали до извода, че състоянието на любовта се дели на три стадии: въжделение, страстно увлечение и привързаност. При това, всеки от тези стадии може, колкото и печално да е това, да се окаже и последен.

Първият стадий е въжделението. Е, това състояние е пряко свързано със сексуалното възбуждане, с потребността на организма от секс. И той продължава от няколко часа до няколко дни - докато не се смени хормоналният фон, докато организмът не "засити" своята сексуална жажда. На този стадий, май само романтичните и неопитни тийнейджъри или девойки, възпитани със сапунените сериали, където принцът идва на бял кон изведнъж и за цял живот, са способни да оценяват своето състояние като "любов до гроб". По-опитните особи, като правило рядко грешат по този повод. Нещо повече, много млади хора, не достигнали още съзнателния избор на един постоянен партньор, зациклят на първия етап, без да се стремят към останалите. А защо им е? Остротата на усещанията са налице на 100 процента, разнообразието от впечатления - също, а "силните страдания", ако ги обземат, то е само до момента на първото (второ, трето), съвсем конкретно физическо разтоварване.

Ако на този етап още не сте "скъсали" и сте напълно доволни един от друг, то настъпва вторият стадий на любовта - страстното увлечение. Това вече е по-сериозно! И продължава този стадий доста по-дълго (учените смятат - от 2 до 12 месеца). Да се говори за "трезв ум и здрав разум" в състоянието на влюбеност, е абсолютно невъзможно. Ето как Хелен Фишер го описва:
"Страстното увлечение представлява само по се*е си стадият, на който другата личност не напуска главата ви нито денем, нито нощем и вие не можете да се освободите от нея с усилие на волята. Вашият мозък е съсредоточен върху положителните качества на любимия човек и игнорира всички отрицателни". Това познато ли ви е? Именно в това състояние повечето влюбени до двадесет и пет години вземат жизнено важното решение "да живеят заедно дълго и щастливо и да умрат в един и същи ден". И, както вие сами разбирате, много от тях грешат, тъй като желанието да бъдат заедно в много голяма степен се диктува от все същите злощастни "химически изменения в организма": човек в най-прекия смисъл на думата се намира в еуфория.

Най-мощният химически допинг допамин, предизвиква чувстото на щастие, фенилетиламин усилива възбудата, серотонинът задържа вашите емоции в състояние на постоянен подем, норадреналинът създава усещането за всемогъщество. Е, как ви се харесва святото чувство на неземна любов, хладнокръвно разложено от досадните учени на съставащите го химически съединения? Можете да възразявате колкото си искате против подобна трактовка, но фактът си остава факт: с такава доза, никакви разумни доводи не ви действат. Между другото, Наполеон (явно не може да не се признае, че е бил умен), предлагал да се въведе закон, според който да се забранява на всички да встъпят в брак, ако се познават по-малко от половин година. А съвременните учени, подкрепящи "химическата формула на любовта", смятат, че тази граница е явно занижена.
Интересно е, че в женския организъм тестостеронът, наркотикът, затъмняващ съзнанието на човека, се съдържа 20 пъти по-малко, отколкото в мъжкия. Дали това е добре или зле - ето ви информация за размисъл.

Но рано или късно настъпва третият стадий на привързаност. Това е своеобразен изпит дали сте сгрешили, намирайки се в еуфория, или не. Именно този стадий американските психолози и предлагат за се смята за истинската любов, дадена ни действително за цял живот. Двамата щастливци сега не се занимават да правят любов от сутринта до вечерта и вече се появява време да поговорят и просто внимателно да погледнат един на друг. На преден план излизат съвсем други качества на партньора. И тук, уви, разочарованието може да настъпи много бързо. Нерядко именно в този момент мъжът бива осенен от мъдрата мисъл: "И какво толкова намерих в нея?", а жената започва да разбира, какво е имала пердвид майка й, когато й е казвала: "Не прави това".

Остава ни обаче само да обвиняваме опиянения от химическите реакции организъм, но от това едва ли ще ни стане по-леко. И все пак, справедливо е да признаем, че се срещат двойки, на които наистина им е провървяло: на тях продължава да им е добре заедно, те имат какво да си кажат един на друг, на много неща гледат по един и същ начин, а дори когато спорят, в споровете им се ражда истината, а не разочарование и сексът се явява логично продължение на близостта на две личности. Такава двойка може с пълно право да каже, че техният съюз е бил не само просто реакция на биохимическото избухване в организма им.

Ето такава е "химическата формула на любовта". С нея можете да не се съгласите, можете да спорите по нея - кой както му се харесва. Това тук са само "голи" научни факти, без претенции за авторски коментар.

http://margaritta.di.../yan/05love.htm

#4 yuanyiw

yuanyiw

  Нов

 • Users
 • Рипване
 • 5 Мнения:

Posted 09 December 2010 - 04:09 AM

The world called legend,i know everyone wanner be diffrent.
fast wow gold
The Legend of Martial Arts site has been updated with new information about some of the baddies players will encounter while in game. fast wow gold
cheap aion kinah
Developers spend time highlighting how far the game has come graphically since it originally debuted inNorth America as Kung Foo! cheap aion kinah earlier this year.
cheap aion kinah
Another thing that you’cheap aion kinah ll notice straight off the bat about these creatures is that the majority of the mobs you face are actually humanoid, unlike most games where you’ll find yourself bashing small, woodland creatures 90% of the time.
ffxi gil
And not only are these mobs humanoid, ffxi gil but they really exhibit a high level of personality due to very detailed and emotive facial features and amusing idle animations.
Final Fantasy XI GIL
One enemy may be menacingly holding a two-handed battle-axe one moment, Final Fantasy XI GIL only to put it away to take a swig from a loaded vial the next.
maple story mesos
These guys honestly feel alive, maple story mesos to the point where you may be surprised to find yourself actually mistaking a mob for another player.

#5 Jasondrgc

Jasondrgc

  Нов

 • Trial
 • Рипване
 • 3 Мнения:

Posted 11 October 2017 - 04:56 AM

след колко време след мисед подновихте опитите за бе*е.Аз мисля да изчакам един нормален цикъл и след това ако всичко е наред да действаме.Не ми се чакат 3 месеца.

#6 Andrerfnl

Andrerfnl

  Нов

 • Trial
 • Рипване
 • 4 Мнения:

Posted 11 October 2017 - 08:16 PM

В темата за Express Entry намерих следния коментар от Anna.N: "Когато сканираш дипломите - след wes evalution-а сканирай и оригиналите на самите дипломи. Не ти ги искат официално, защото WES служи като заместител, но четох в международния вече няколко пъти, че са reject-вали хора защото не са ги сканирали заедно с wes документа. За всеки случай " в такъв случай мога да изпратя сканирани "wes evalutionоригиналите на дипломите" БЕЗ заверените и преведени копия. Коментар от някой по темата?

#7 Piterrtwa

Piterrtwa

  Нов

 • Trial
 • Рипване
 • 4 Мнения:

Posted 12 October 2017 - 11:58 AM

Aз лично си ходих на работа и всичко останало си беше както преди,освен...това ,което ставаше в главата ми Все си казвах-"има време,нищо не се знае" И то взе ,че стана-ОТ ПЪРВИЯ ПЪТ Успех

#8 Ruddnioutirl

Ruddnioutirl

  Опитен

 • Users
 • РипванеРипванеРипванеРипване
 • 87 Мнения:

Posted 06 March 2018 - 06:59 AM

Faculty adult movie stars and penises There whore is! Pretty vulvas Help Uber-cute fresh nymph fucking and getting facial jizz shot free sex potos big pussy black pic teen tight ass pictures image nude sexy girl porn pics naked and sexy girls tight pics free po4n bigtitspics picture porno mature aked girls boobs big naked fucking sex pic big breast nude women full pussy pics sexy girls naked pictures fucking sexy big boobs nude pictyres xxx hd image hot women nudes

#9 Ruddnioutirl

Ruddnioutirl

  Опитен

 • Users
 • РипванеРипванеРипванеРипване
 • 87 Мнения:

Posted 06 March 2018 - 11:58 PM

This really is the very first dorm soiree with Potty Bon! Young fuckbox money-shot and honeypot close up fuck Adultery abjecting reality Uber-cute Gina Gerson Thin milky blondie taking enormous black cock naked woemn porn big tits hd nude big tit milf sex ics all girls nude indian womans nude photos girl porn beauty sexy naked wome perfect tit teen hot maked woman sexy hot fucking boobs tiny pussy galleries cum in mouth gallery nudes of sexy girls free mobile porn pics wet pussy pix wet teen pics free tittie pics free porno pic free sex pictures

#10 Ruddnioutirl

Ruddnioutirl

  Опитен

 • Users
 • РипванеРипванеРипванеРипване
 • 87 Мнения:

Posted 22 March 2018 - 01:46 PM

Thats a soiree that is fucking
Support the the webcam, I'll play with your pussy
Japanese woman in pantyhose

busty katie cummings busty fever
milk cock dry
gisele rocco
tiger beson
hd pornpros teens carmen and ma
indian desi girl sex with shopkeeper
latina gets her trannyhole fucked/2
spyes
tease cum goddess no cuming chastity
pettiya kadana xxx
cum on shoes pics
dog geril
indian bhabhi lllegal affairs with dever/2
hubby films shemale fucking his drunk wife
please stop you hurting my ass sex video/3
julia father in law japanese5
roller skating then flshed her ass and tits
download naruto hentai parodie paradise 3gp4
amgelfire bloqjob
dominant son bangs mom

#11 Ruddnioutirl

Ruddnioutirl

  Опитен

 • Users
 • РипванеРипванеРипванеРипване
 • 87 Мнения:

Posted 22 March 2018 - 04:07 PM

Chaos hits the roads to find some fresh booty
Fucking her brother's pal
Audrey Rose luving punishment

bro force to sleeping sis sex
mom and son xxx vidio
accidential sex
xxx bido
40 something busty milf
sex to goo
tiffany aniston
affair while husband go
long kock
mom n son asia jqpqng
sweet mmf
ebony wall mounted dildo
japanese wife cheat fuck
a robar
xxny
www xxxvideos
anal cum farting compilation
indian sil pack xxx vidio
caught looking up sister skirt
rape cum inside pussy

#12 JohnsonsB

JohnsonsB

  Напреднал

 • Users
 • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
 • 110 Мнения:

Posted 17 April 2018 - 10:10 AM

Nuestro equipo es un productor unico de documentos falsos de calidad. Ofrecemos solo pasaportes, licencias de conducir, tarjetas de identificacion, sellos y otros productos falsos originales de alta calidad para una cantidad de paises como: Estados Unidos, Australia, Belgica, Brasil, Canada, Italia, Finlandia, Francia, Alemania, Paises Bajos, Espana, Reino Unido. Esta lista no esta llena. Para obtener la informacion adicional y realizar el pedido simplemente visite nuestro sitio web: http://www buysellfakepassport.cc www. buysellfakepassport.cc >> E-mails de contacto: Soporte general: [email protected] Soporte tecnico: [email protected] ----------------------------------- Palabras clave: comprar pasaporte falso falso en linea de Afganistan compra falso pasaporte falso en linea de Albania compra falso pasaporte falso en linea de Argelia compra falso pasaporte falso en linea de Andorra compra falso pasaporte falso en linea de Angola compra falso pasaporte falso en linea de Antigua & Deps compra falso pasaporte falso en linea de Argentina compra falso pasaporte falso en linea de Armenia comprar falso pasaporte falso en linea de Australia comprar falso pasaporte falso en linea de Austria compra falso pasaporte falso en linea de Azerbaiyan comprar falso pasaporte falso en linea de Bahamas compra falso pasaporte falso en linea de Bahrein compra falso pasaporte falso en linea de Bangladesh compra falso pasaporte falso en linea de Barbados compra falso pasaporte falso en linea de Belgica compra falso pasaporte falso en linea de Belice comprar falso pasaporte falso en linea de Benin comprar pasaporte falso falso en linea de Bhutan compra falso pasaporte falso en linea de Bolivia compra falso pasaporte falso en linea de Bosnia Herzegovina compra falso pasaporte falso en linea de Botswana compra falso pasaporte falso en linea de Brasil comprar falso pasaporte falso en linea de Brunei comprar falso pasaporte falso en linea de Bulgaria compra falso pasaporte falso en linea de Burkina compra falso pasaporte falso en linea de Burundi comprar falso pasaporte falso en linea de Camboya compra falso pasaporte falso en linea de Camerun comprar falso pasaporte falso en linea de Canada compra falso pasaporte falso en linea de Cabo Verde compra falso pasaporte falso en linea de Rep. Centroafricana compra falso pasaporte falso en linea de Chad compra falso pasaporte falso en linea de Chile compra falso pasaporte falso en linea de China compra falso pasaporte falso en linea de Colombia comprar falso pasaporte falso en linea de Comoras compra falso pasaporte falso en linea de Congo comprar pasaporte falso falso en linea de Congo Democratic Rep compra falso pasaporte falso en linea de Costa Rica compra falso pasaporte falso en linea de Croacia compra falso pasaporte falso en linea de Cuba compra falso pasaporte falso en linea de Chipre comprar falso pasaporte falso en linea de la Republica Checa comprar pasaporte falso falso en linea de Dinamarca comprar falso pasaporte falso en linea de Djibouti compra falso pasaporte falso en linea de Dominica compra falso pasaporte falso en linea de Republica Dominicana compra falso pasaporte falso en linea de Timor Oriental compra falso pasaporte falso en linea de Ecuador compra falso pasaporte falso en linea de Egipto compra falso pasaporte falso en linea de El Salvador compra falso pasaporte falso en linea de Guinea Ecuatorial compra falso pasaporte falso en linea de Eritrea compra falso pasaporte falso en linea de Estonia compra falso pasaporte falso en linea de Etiopia comprar falso pasaporte falso en linea de Fiji comprar pasaporte falso falso en linea de Finlandia comprar falso pasaporte falso en linea de Francia compra falso pasaporte falso en linea de Gabon compra falso pasaporte falso en linea de Gambia comprar falso pasaporte falso en linea de Georgia comprar falso pasaporte falso en linea de Alemania compra falso pasaporte falso en linea de Ghana comprar falso pasaporte falso en linea de Grecia compra falso pasaporte falso en linea de Granada compra falso pasaporte falso en linea de Guatemala compra falso pasaporte falso en linea de Guinea compra falso pasaporte falso en linea de Guinea-Bissau comprar pasaporte falso falso en linea de Guyana compra falso pasaporte falso en linea de Haiti compra falso pasaporte falso en linea de Honduras comprar pasaporte falso falso en linea de Hungria compra falso pasaporte falso en linea de Islandia compra falso pasaporte falso en linea de India compra falso pasaporte falso en linea de Indonesia compra falso pasaporte falso en linea de Iran compra falso pasaporte falso en linea de Iraq compra falso pasaporte falso en linea de Irlanda Republica compra falso pasaporte falso en linea de Israel comprar falso pasaporte falso en linea de Italia compra falso pasaporte falso en linea de Jamaica compra falso pasaporte falso en linea de Japon compra falso pasaporte falso en linea de Jordania compra falso pasaporte falso en linea de Kazajstan compra falso pasaporte falso en linea de Kenia compra falso pasaporte falso en linea de Corea del Sur compra falso pasaporte falso en linea de Kosovo compra falso pasaporte falso en linea de Kuwait comprar falso pasaporte falso en linea de Laos compra falso pasaporte falso en linea de Letonia compra falso pasaporte falso en linea de Libia comprar pasaporte falso falso en linea de Liechtenstein compra falso pasaporte falso en linea de Lituania compra falso pasaporte falso en linea de Luxemburgo compra falso pasaporte falso en linea de Macedonia comprar falso pasaporte falso en linea de Malasia compra falso pasaporte falso en linea de Maldivas compra falso pasaporte falso en linea de Mali compra falso pasaporte falso en linea de Malta comprar pasaporte falso falso en linea de las Islas Marshall compra falso pasaporte falso en linea de Mauritania comprar falso pasaporte falso en linea de Mauricio compra falso pasaporte falso en linea de Mexico compra falso pasaporte falso en linea de Micronesia comprar falso pasaporte falso en linea de Moldavia comprar falso pasaporte falso en linea de Monaco comprar falso pasaporte falso en linea de Mongolia compra falso pasaporte falso en linea de Montenegro compra falso pasaporte falso en linea de Marruecos compra falso pasaporte falso en linea de Mozambique compra falso pasaporte falso en linea de Myanmar, Birmania comprar falso pasaporte falso en linea de Namibia compra falso pasaporte falso en linea de Nauru compra falso pasaporte falso en linea de Nepal compra falso pasaporte falso en linea de los Paises Bajos comprar falso pasaporte falso en linea de Nueva Zelanda compra falso pasaporte falso en linea de Nicaragua comprar falso pasaporte falso en linea de Niger compra falso pasaporte falso en linea de Nigeria compra falso pasaporte falso en linea de Noruega comprar falso pasaporte falso en linea de Oman compra falso pasaporte falso en linea de Pakistan compra falso pasaporte falso en linea de Palau compra falso pasaporte falso en linea de Panama compra falso pasaporte falso en linea del Peru comprar falso pasaporte falso en linea de Filipinas compra falso pasaporte falso en linea de Polonia compra falso pasaporte falso en linea de Portugal comprar pasaporte falso falso en linea de Qatar compra falso pasaporte falso en linea de Rumania compra falso pasaporte falso en linea de la Federacion Rusa compra falso pasaporte falso en linea de Arabia Saudita compra falso pasaporte falso en linea de Senegal compra falso pasaporte falso en linea de Serbia compra falso pasaporte falso en linea de Singapur comprar falso pasaporte falso en linea de Eslovaquia compra falso pasaporte falso en linea de Eslovenia compra falso pasaporte falso en linea de Somalia comprar falso pasaporte falso en linea de Sudafrica compra falso pasaporte falso en linea de Espana comprar pasaporte falso falso en linea de Suecia compra falso pasaporte falso en linea de Suiza comprar falso pasaporte falso en linea de Tailandia compra falso pasaporte falso en linea de Turquia compra falso pasaporte falso en linea de Emiratos Arabes Unidos compra falso pasaporte falso en linea del Reino Unido compra falso pasaporte falso en linea de Estados Unidos

#13 tosho

tosho

  Начинаещ

 • Users
 • РипванеРипване
 • 26 Мнения:

Posted 27 May 2018 - 08:59 PM

Много истини има тук, за които всяка една двойка трябва да е подготвена.#14 TyrozeImido

TyrozeImido

  Нов

 • Trial
 • Рипване
 • 0 Мнения:

Posted 26 December 2018 - 04:19 PM

write my essay for me
custom writing

viagra generic viagra generic
viagra for sale viagra for sale
levitra 20 mg levitra 20 mg
viagra for sale viagra for sale
write my essay write my essay
custom writing custom writing
viagra generic viagra generic
essay writing service essay writing service
viagra without a doctor prescription viagra without a doctor prescription
write my essay for me
write my paper for me


#15 FernizCract

FernizCract

  Нов

 • Trial
 • Рипване
 • 0 Мнения:

Posted 27 December 2018 - 04:05 PM

write my essay
write my essay for me

viagra generic viagra generic
viagra for sale viagra for sale
levitra 20 mg levitra 20 mg
viagra for sale viagra for sale
write my essay write my essay
custom writing custom writing
viagra generic viagra generic
essay writing service essay writing service
viagra without a doctor prescription viagra without a doctor prescription
best essay writing service
writing help