Преход към съдържанието


CASAN0VA

Регистриран: 06 Oct 2009
Офлайн Онлайн: Jan 04 2024 02:56 AM
*****

#39048 Среща на форума 2014

Posted by CASAN0VA on 25 July 2014 - 06:56 PM

Sunny Beach е добра оферта за хора, които искат да натрупат опит в дневната и нощната игра с мацките! :D 
#38895 Какъв парфюм носи професионалният сваляч?

Posted by CASAN0VA on 18 June 2014 - 01:11 AM

Ако сте решили да си взимате скъп парфюм, не се водете по акъла на приятели и познати, и не взимайте нищо от рода на One Million, Armani Code и т.н. Хубави са, спор няма, имал съм ги и двата, но доста масово се употребяват, а целта е да сте различни. Изберете си един уникален аромат и го пазете в тайна, за целта може да хванете 2 или 3 момичета в близост до магазина за парфюми и любезно да ги помолите да ви отделят няколко минутки и да ви кажат кои мъжки аромати им правят най-силно впечатление, след това изборът е ваш.

 

Зимата когато се носи шал, номера с парфюмът и шалът е много ефектен. Преди да излезете се напръсквате, също така малко и шалът. След това ако сте на среща и момичето не се е облякло добре, може да й предложите да си наметне вашият шал, също така може да й го оставите да се прибере с него. След това вашият аромат ще бъде с нея през цялата вечер, а за какво ще си мисли само тя си знае... :D пък й остава повода да се видите отново, за да ви го върне. 
#38876 Фейсбук

Posted by CASAN0VA on 14 June 2014 - 08:52 PM

Вече всеки втори иска фейсбука на момичето при запознанство. Едно време плейбой-те взимаха телефоните и се отличаваха като по-достойните. И сега нищо не се е променило. Като се запознавате с момиче, създайте привличане, покажете, че сте забавни, готини и т.н. изградете кратък рапорт и телефонния й номер ви е в кърпа вързан, дори и срещата ви е почти сигурна, но не трябва да чакате много дни след като сте й взели номера, защото бързо ще забрави хубавото начално впечатление и ще се зачуди защо изобщо ви е дала телефона си. Най-много 2 дена може да чакате. И запомнете, вие контролирате нещата, вие сте лидерите, вие звъните когато на вас ви е удобно, а не на нея, така, че вие контролирате цялата ситуация. Фейсбука важи, но при мацки с оцена до 6 или 6.5 по десетобалната система, в много редки случаи може да накарате 7-ца да ви пише, камо ли да се видите. Така, че упражнявайте социалните си умения, но в реални ситуации, разговора на 4 очи винаги създава по силна връзка, заради очния контакт по време на разговора.
#38479 Развитието и проблемите на един новак

Posted by CASAN0VA on 27 November 2013 - 05:53 PM

И още нещо.Да и кажа ли,че съм девствен или по-добре не?

 

Баце, аз до момента в който правих секс за първи път, бях гледал толкова порно, че знаех всичко как става и курвата която оправих направо й разказах играта, аз си мислех, че тъй като ми е за първи път ще се издъня и най-вероятно ще свърша преждевременно, ама не... клатих я 2 часа и тъпата кучка накрая ми вика, че на скоро не е имала по-добро ч**ане... тъй, че действай, моя съвет е да не казваш, че си девствен, защото ако тя не е, може да си помисли, че няма да се получи добър секс и да се откаже, а всъщност може и да те бива по природа, тъй, че мълчи си, ако нещо е недоволна накрая, можеш да кажеш просто: днеска не ми е ден и тва е, зор ти е дали вярва или не! :D
#38378 Как да се направя малко на интересен ?

Posted by CASAN0VA on 25 October 2013 - 04:16 AM

Брат, съмнява ме, че излизаш с 10-ка. Не, че нещо, но тези играчи, които се виждат с 10-ки, не киснат по компютрите, камоли по форуми за съблазняване. Осъзнаваш ли, че 10 е най-високата оценка за оценяване на жени ? 

 

Дори и така да е и да речем, че си късметлия, като си тръгнал да сновеш по форумите, поне потърси малко, 1-во, защото вече има отговор на въпроса ти и 2-ро, той чака да го намериш и да го научиш! 

 

За да те улесня малко, за начало се втурни към 1-ва и 2-ра точка на "МАШИНАТА"!

Успех!
#38354 Ем какво да ви кажа

Posted by CASAN0VA on 20 October 2013 - 07:19 AM

Lenzz , недей да бъдеш скептично настроен, защото е напълно възможно и то не от вчера или от скоро, а от много време и винаги е било толкова просто, само, че сложното е да достигнеш нивото на пичовете от клипа или които и да са други, които го правят с лекота. Мисля, че не веднъж съм казвал, че няма значение какво казваш, а как го казваш, имай предвид, че трябва: да изглеждаш добре и уверен и да говориш със самочувствие. Тези неща ако ти липсват, не се постигат лесно, но могат да се постигнат и за отрицателно време в зависимост от това колко труд полагаш. Аз от няколко години насам, не съм се замислял за никакви схеми как да взема номера на някоя, кога да й го поискам и т.н. Просто ми хрумва, че й искам номера, казвам й да ми продиктува номера и готово.

 

Когато решиш да караш колело, ти просто се качваш на него и тръгваш, правил си го хиляди пъти и когато тръгваш да се качваш - не се колебаеш дали можеш да паднеш преди да потеглиш, защото си се убедил, че си добър в карането на колело и няма какво да те спре. 

 

Страх ли те е преди да се качиш на колелото ? - НЕ!

Чувстваш ли притеснение преди това ? - НЕ!

Наслаждаваш ли се на карането след като потеглиш? - ДА! 

Това се нарича увереност!

 

Същото трябва да стане и с жените, трябва да ти е комфортно когато се приближиш до тях и когато разговаряш с тях, ако не изпитваш никакво притеснение от това, тогава няма да има значение как ще поискаш телефоните им.

Заложи на натуралната игра и зарежи всички заучени и изпитани фрази и т.н.

Започни да заговаряш всички хора, само със "Здравей!" - без да очакваш никаква реакция от тях, просто го казвай на когото решиш. Когато ходиш по магазини, разговаряй колкото се може повече с персонала, карай ги да те консултират, ако купуваш и мериш дрехи, попитай за мнението им, как ти стоят и т.н. В бутиците в най-голям процент работят мацки, които са задължени да говорят с теб, защото им плащат, възползвай се от това, така ще преодолееш безпокойството от разговор с жени и няма да се чудиш за какво да си говорите когато заговориш някоя мацка с цел!

 

Познавам толкова отракани момчета, които ако ги погледнеш отстрани - ще кажеш, че са изсмукали всичката информация от всички пик-ъп форуми, защото подхода им наистина го бива, начина по който говорят - също, и абсолютно всичко, което е важно за една свалка. Но истината е, че повечето от тях дори не знаят какво е пик-ъп, не знаят, че има форуми за свалки и ще се спукат от смях ако им го споменеш, те просто ще ти кажат: "ходи и говори с мацката и я закарай у вас", може би ще кажеш: "да, бе, баш така става", ами баш така става, те не осъзнават колко добри са станали с опита си и благодарение на алфа излъчването им вече всичко им се струва прекалено лесно, защото когато си алфа, не са ти нужни много усилия, също така не знаят, че благодарение на големия си опит са придобили качества за които много мъже могат само да мечтаят. Затова, моя съвет е: практикувай и ще се ошлайваш! Повечето принципи, които си чел във форума са верни и ще са ти от полза, но само в началото, после вече всичко ще работи в твоя полза както и да го правиш, ако го правиш с увереност!

 #37991 Търся помощ!

Posted by CASAN0VA on 24 February 2013 - 08:07 AM

Fuark, благодаря, че си избрал точно мен да цитираш по въпроса, но все пак аз ще изкажа още едно мнение за случая.

Има вариант момичето да е от рядко срещаните и все още да не си изгорял от играта. Покани я на среща!
Когато бях на 15 се запознах с едно момиче в сайт за запознанства, за нея беше достатъчно само това, че съм сладък.
Тогава не бях чувал за форуми,техники за съблазняване и прочие. Писахме си повече от 2 седмици.
След това започнахме да се виждаме. Излизали сме над 10 пъти докато се осмелих да я целуна, и то беше по нейна провокация. (бях супер срамежлив по онова време,но обичах да се усмихвам винаги и това беше силата ми)
Попита ме: какво става с онези целувчици, само за по скайп ли бяха ?
А аз й отвърнах: Я се премести на този стол до мен, тя дойде и направо я сграбчих... :D
Имах страхотна връзка с нея, близо 1 година, редовно правехме секс, като за AFC си бях много добре с нея.
Мисълта ми е, че има момичета, които ако наистина те харесват като личност, няма да те поставят толкова бързо в графата "само приятели", познавам момичета, които ме харесват още от когато бях в началното училище, винаги съм се държал само като приятел с тях и до ден днешен още съм им слабост... Така,че...
Във форума обсъждаме как се съблазнява предимно най-често срещания тип жени,те изискват качества у мъжа и т.н.
Но това не означава,че няма и други типове жени,има много скромни момичета,които биха се разтопили само от разкриването на чувствата ти,но те са рядкост и повечето от тях не са привлекателни,но всеки си има и вкус.
Момичето за което говорех горе обаче беше адски сладка,сериозна,чаровна и същевременно срамежлива,но вярвай ми срещал съм една камара момичета,бил съм с още толкова, и това момиче до ден днешен си остава една от най-добрите с които съм бил.

Съветвам те да прочетеш Библията, прочети и наличните засега статии "Оръжия за масово съблазняване" и действай, покани я на среща!
Ако пък случайно чуеш фразата "нека си остане просто приятели", зарежи!
Поне ще знаеш,че си опитал,това е най важното във всяка игра,винаги пробвай докато имаш шанс,защото ако не опиташ после ще съжаляваш и ще се чудиш какво би станало ако си бил опитал!!!

Успех с мацето, и запомни, че момичета ще срещнеш МНОГО, всички ще ти се струват страхотни, но след тях винаги ще срещаш още по-страхотни!


#37749 Дон Жуан БИБЛИЯ

Posted by CASAN0VA on 04 November 2012 - 02:01 AM

Изпрати ми лично съобщение и прикачи въпросния файл,ако има нещо повече там,ще го прикачим към темата с БИБЛИЯТА.


#37527 Секс с 9+

Posted by CASAN0VA on 06 May 2012 - 09:11 PM

Ситуация : аз, таргета и две приятелки в една стая. Аз и 9 сме на малко легло, следователно доста близо, а девочките бяха на другото.
Бавно ескалирах от целувки по раменете и врата до опипване. След някво време двечките си заспаха и правихме секс.  Оказа се, че се дърпала, щото сме били в един клас и щяло да е неудобно.

Когато станеш по-опитен ще осъзнаеш,че секса е най-лесното нещо,което можеш да получиш от една жена!
Следващия път когато искаш секс,можеш да започнеш с въпроса: "какви са ти любимите секс пози ?" разбира се,не е нещо уникално,но може да ти даде отговор на въпроса - дали иска да прави секс с теб,следователно ако почне да споделя любимите си секс пози и фантазии с теб,значи ти е в кърпа вързана,важното е да се съгласиш с 2 от любимите й секс пози (тези,които усмееш) и да кажеш,че на теб също са ти любими и да вметнеш още 2 или повече,които тя не е споменала. По този начин ще покажеш,че не си гръгла нула в леглото и тя ще бъде заинтересувана и ще иска да си легне с теб. Това е един стар шаблон,който използвам все още 'понякога' и работи. Работата е изцяло там,да бъдеш уверен и да не се притесняваш да питаш за това,което те интересува,неуверените мъже точно при темите за секс се проявяват като такива,защото 1-во: срам ги е да говорят за това, и 2-ро: мислят си,че по този начин момичетата ще ги помислят за неудачници - НЕ! Жените са също толкова сексуални - колкото и мъжете. Те също копнеят да правят секс с теб - още в момента когато видят колко добре изглеждаш и колко си секси (също както нас,но може да ти го признаят само когато си свършиш добре работата),достатъчно е само да преценят,че си достоен,след това ти водиш по пътя към леглото!

Това е моя скромен съвет,виждам,че си се справил и те поздравявам! Но запомни това,което казах в началото: секса е най-лесното нещо,което можеш да получиш от една жена!


#37404 Жена съм и искам мнение от семейни мъже.

Posted by CASAN0VA on 24 February 2012 - 06:58 PM

Здравейте, жена съм и имам нужда от мъжко мнение. На 33 г. съм,  омъжена съм от 11 години, имам страхотно хлапе и добър съпруг. Имала съм няколко извънбрачни връзки, не съм моногамна, от малка съм такава и явно няма да се променя. Тези връзки винаги са само на сексуална основа, аз друго не търся. Сегашната ми връзка е с мъж, 10 години по-голям от мен, семеен с деца. Сексът е страхотен. Виждаме се 1-2 пъти седмично, зависи от ангажиментите. Не говорим за работа, семейство и деца. Всеки си има личен живот и другия няма място в него. Но през последния месец, два, нещата започнаха да се променят. Появиха се въпроси от типа на: Харесваш ли ме?; Липсвам ли ти?; Какво най-много ти допада в мен? и пр. Освен това той започна да се интересува от личния ми живот, от работата, да споделя за своя, стана загрижен, нежен, абе с две думи промени се. Иска да се виждаме по-често, за повече време. Аз взех да се дърпам, не че не искам, но просто нямам възможност. По принцип не искам за се разделям с него.  Та искам да попитам семейните мъже: Какво става? Възможно ли е да се появят чувства? Или това е поредната криза на средната възраст? И доколко трябва да се тревожа, за да не си прецакам семейството по някакъв начин.


Моля потребителите,които не са компетентни или си нямат и на представа какво говорят,да не злобеят!
Това,че на вас не ви изнася - не означава,че трябва да кажеше непременно мнението си!


С решението си да имаш втора връзка с мъж ти вече си си подписала развода.
Не е 100% сигурно,че ще стане,но натам е тръгнало.
Щом имаш сексуален интерес към други мъже,хубаво,човешко е и напълно натурално,но си намери брачния договор или поне си спомни в какво се закле пред олтара преди да се подпишеш! :)
Мисълта ми е,че след като си знаела,че ще имаш сексуален интерес и към други мъже,защо изобщо се омъжи?
Не ти държа сметка,но просто трябва да се съобразяваш повече с това,което искаш и да избереш най-добрия начин за теб,а той явно не е брак,защото така рискуваш да нараниш "мъжа" си и детето си!
Относно въпросния мъж,да щом има вече интерес към теб,значе ще се влюби непременно - ако не прекъснеш връзката си с него!
Ако не прекъснеш връзката си с него,рискуваш много,знаеш ги мъжките безсмислени номера,ще ти звъни постоянно,ще те притеснява,или не дай си боже дойде някоя вечер пиян да ти блъска на вратата и да ти се обяснява в любов!
Може и да е възрастен,но могат да се очакват всякакви неща от влюбен мъж!
Поговори с него и се изяснете,свалете си всички карти на масата и се разберете,ако нещата ще прерастват в любов най-добре си сложете край и всеки да поеме по пътя си.
Помисли си какво ще правиш,кой ще изриташ,него или брака си ?


Поздрави!


#36755 Fail Challenge!

Posted by CASAN0VA on 23 November 2011 - 11:49 PM

Вие определете като фейл ли е не е ли. :)


Братле,това е мисия в която трябва да се забавляваш,така го приемам лично АЗ!
Главната цел е - ДА,да стане Fail,но ако нещата потръгнат в твоя полза,както във случая,който преразказа,не е трябвало да се "ебаваш" с дамата,трябвало е да й оставиш малко по-добро впечатление,току виж наистина може да остане като "Надежда - за секс!" За спешни случаи,или както решиш.

Не е задължително първия ти подход за деня да е Fail,може да започнеш с тази нагласа,но в крайна сметка ако мацката е готина и си заслужава за поне една/няколко срещи или ч**ане,просто й взимаш телефона.

По късно или след това,ако видиш някоя друга,можеш да се изгавриш с нея и по бруталния метод,който описа в поста си.

Целта е да се забавляваш,без значение дали си решил да се ебаваш или решаваш или да я сваляш на момента,или в някой друг ден,като й се обадиш за среща.

Поздрави! :)


#36750 Общ отговор на въпроса "Как да си я върна?"

Posted by CASAN0VA on 23 November 2011 - 06:33 PM

Жени като шума,коя от коя по-добра. Няма такъв извод като "Тя е най добрата,тя е жената за мен,тя е всичко,искам я!"

Цитирам master-dj по памет:

Жените са безполезни,освен за секс,повечето са скучни,непохватни и глупави!
Всяка от тях може да бъде лесно заменена с друга,по-добра!

Случвало ли ви се е,когато си хванете ново гадже и отначало я боготворите и я слагате на пиедестал,казвате си "тя е красива,свястна,умна,всичко което съм искал!"
След това да е идвало време,когато тя започне да се държи тъпо,да се държи непохватно,да стане скучна,дори да те дразни и да ревнува!
След това си казваш: Е ? Май НЕ това е момичето,отначало всичко беше страхотно,но явно не е тази за която я мислех,трябва да я зарежа!
- Тя е била същинско AFC в женски род,имитирала е повечето неща,които е научила от нейни приятелки или познати,но в последствие е забравила да се преструва и е започнала да показва истинската си същност,която на теб явно не ти харесва...

Ето ви един цитат над който трябва да се замислите: "Вчера е история,Днес е подарък,Утре е мистерия!"
- Живейте за днес!

Ще дойде време,когато ще започнете да съжалявате за всичките си пропуски от живота,за всяка минута изгубено време!

Днес те е зарязала приятелката,излез веднага и се запознай с ново момиче,ако с това момиче не се получи,зарежи я и отново потърси друга и се запознай с нея.
Така докато не намериш тази,която ти е приятно да бъдеш с нея,тази от която няма да те е страх,че може да те зареже всеки момент,заради друг или каквото и да било!

И за изненада: Ти не можеш да бъдеш с най-добрата жена на света,но можеш да намериш достатъчно добра за ТЕБ,такава която ще е истинска и ще отговаря на идеала ти за жена.

Както знаете (предполагам) от филмите:

Дон Жуан след хиляди жени,намерил неговата "Доня Ана"
Казанова също след неизвестен брой жени,намерил неговата "Франческа"

Всеки един МЪЖ може да бъде,и с това което му подритне съдбата,и с това което най много иска - а именно ИДЕАЛНАТА ЖЕНА ЗА НЕГО!
- Просто не преставайте да я търсите,докато не я намерите!

Когато една жена ви е в главата,но знаете,че не е идеалната за вас,спомнете си всичките грешки,които тя е допускала през времето на вашата връзка,спомнете си за всичките й недостатъци,за всичко което ви дразни в нея,така,че да ви стане ясно,че тя не е СТОКА,че тя е една гадна и сляпа кучка,която не ви заслужава!

След това излезте навън сред другите жени и се огледайте колко сладки и горещи мацки има наоколо,колко по-добри има от тази,която ви е отрязала или зарязала.
Когато свикнете с това мислене,трябва да знаете,че сте една карчка пред много други мъже,и ще можете лесно да забравите една и да си намерите друга!


#36717 Fail Challenge!

Posted by CASAN0VA on 23 November 2011 - 12:07 AM

Днеска излизах малко из града,да разгледам за дрехи и аксесоари,минах в доста магазини.
За тези,които не им е минавало през акъла,ходенето по магазини може да бъде наистина забавно,аз преди го правех и за спорта.
Полезно е защото можеш да контактуваш с жени/продавачки/консултантки съвсем свободно,те няма как да те отрежат,защото са длъжни да контактуват с теб по доста приятен начин,това е една възможност да разчупиш социалните фобии,за тези,които все още се страхуват да говорят с непознати жени.
Аз лично съм ескалирал до лични разговори с продавачки/консултантки в бутици за дрехи,забавно е,дори в повечето от всички бутици,са все подбрани,млади,секси мацки!!! :D

Та,обикалях малко и реших да пийна нещичко,отново в МОЛ-а,защото е около центъра на града.
Отивам долу в ПИКАДИЛИ,да си купя цигари,виждам една мацка се върти около един щанд. Следователно,заговарям я!

АЗ: Знам какво търсиш,ела да ти покажа къде е!
ТЯ: (гледа надоумяващо,но се върза)
АЗ: (заведох я до един друг щанд и й показвам един лубрикант в тубичка) Това е нали! :)
ТЯ: Какво е това ?  :mellow:
АЗ: Ето вземи,прочети!
ТЯ: Оооу,ама аз не търся това,дори нищо подобно!!!
АЗ: Е как,точно това ти трябва,тоест ще ни трябва за довечера! :)
ТЯ: Моля ? На нас ? Та ние не се познаваме!
АЗ: Уоу,стига,ще бъде страхотно,дори не думай! ;)
ТЯ: Ама че перверзник,ти чуваш ли се ?
АЗ: Разбира се,искам да правя секс с теб довечера и мисля,ще бъде невероятно,нямаш си и на представа!
ТЯ: Моля ? Секс ? Абе ти да не си пил нещо ? Да не употребяваш наркотици ?
АЗ: Оу със сигурност НЕ! Тези неща са вредни,а аз много държа на личното си здраве!
ТЯ: Еми съжалявам,но няма как да стане...
АЗ: Е глупости сега,знам,че го искаш,дори се обзалагам,че вече си представи част от вечерта,която ще прекараме заедно!
ТЯ: Абе ти май от дума не разбираш,остави ме,имам да си върша работа,връщам се да търся това,за което съм дошла... (изниза се)
АЗ: (леко се провикнах,и я соча с пръст) НЕ ЗНАЕШ КАКВО ГУБИШ! (100 карата усмивка!)

Доста хора въртейки се из маркета гледаха странно,но на мен не ми пукаше и грам,забавлението е на първо място,наистина се забавлявах! :)


#36690 Едно момиче

Posted by CASAN0VA on 21 November 2011 - 09:34 PM

Благодаря :) До колкото разбрах от книгата и от други постове важното е НА МЕН да ми е хубаво без да правя излишни жертви. Наистина благодаря за отделеното внимание :)


Правилно си разбрал!
Чувствай се свободен да споделяш всичко,което не ти е ясно,ние ще ти отговорим и дадем мнение по въпроса! :)


#36653 Пичове Помощ,голем спек.

Posted by CASAN0VA on 19 November 2011 - 04:01 PM

myxall Съвета ми към теб е,да се замислиш много сериозно,какво искаш от тази жена!!!

Тя е омъжена,има две дечица,тези дечица си имат своя баща,мислиш ли,че си заслужава да развалиш отношенията на това семейство или да ги разделиш,заради една или няколко авантюри ?

Аз не мисля така!

Бъди искрен спрямо жената,кажи й точно какво искаш от нея,ако възрази,просто спри!

Сигурен съм,че не можеш да заместиш мъжа й в никакъв случай,не я карай да си мисли,че искаш нещо,което ти не искаш,бъди напълно искрен с намеренията си към нея и й ги кажи!