Преход към съдържанието


Don Kiko

Регистриран: 04 Apr 2007
Офлайн Онлайн: May 07 2011 08:58 AM
*****

#35185 Всичко ли е пари?

Posted by Don Kiko on 12 January 2011 - 12:49 PM

а колко теми има изписани по тоя въпрос...

мненията ви ме връщат на идеята, че в България (само в България) парите и колите те изграждат като голям човек... лидер. това е, което жените реално търсят - лидер. и е супер смешно, защото всички тъпи мутри с големите им бмвта и кеша им, станаха облик на силните хора... смешно :) за да си лидер, не ти трябва кола и пари, а визия за живота, ценностна система :) и ако първо станеш лидер, то неминуемо ще имаш след това парите и колите, но ще са заслужени и няма да парадираш с тях :) погледни го от друга гледна точка... когато всичко се гради на парите, а те са преходни и в един момент станат дефицит, тогава губиш и жените и приятелите и всичко, защото мишките напускат потъващия кораб първи.

преди два дни една девойка ми призна, че съм такъв хилав и слабичък... като момченце, а в мен има пламък за 10 човека и че сигурно мога да изям всеки, който поискам...

в крайна сметка и аз имам мерцедес, но съм си го заслужил... вярно предимство е, но по същия начин девойките се возеха и в предната ми кола - фиат типо с PK регистрация :) и имаше една единствена, която се засмя, но честно - трябват ли ти такива???

та идеята, е че не парите, колите, дрехите или мускулите те правят човек, а какво имаш в главата... защото няма такова понятие като съдба... ние сами я ковем :) щом нямаш пари колкото твоя приятел си постави цел... изкарай пари и дай на децата ти живот като неговия... че и по-готин :)

Успех!


#35155 Дайте малко критика и мнения , че ще се побъркам

Posted by Don Kiko on 05 January 2011 - 11:07 PM

за по принцип според мен няма правила, защото няма две еднакви жени или две еднакви запознанства... 3 дни са за новаците за имат някаква рамка все пак :) мога да се обадя утре... мога и след 3 седмици. зависи от това как сме се запознали, какво сме се разбрали, с каква уговорка съм и взел телефона и тн. важното е да я заинтригуваш... ако супер много се изкефи на запознанството ви, няма значение дали ще се обадиш след 2 или 5 дни :) тъй че споко!

но проблема ти е в главата, а не в правилата и обаждането... грешката не идва от там ;) в крайна сметка идеята на всичките ми писания е хората да израстват като личности... дори и да не станете лидери, бъдете личности с принципи и виждания... и не прецаквайте всичко заради една жена :D


#29633 Общ отговор на въпроса "Как да си я върна?"

Posted by Don Kiko on 23 May 2009 - 03:17 PM

А това е най-основното и първо нещо което трябва да се направи, а именно да се прецени дали има шанс или не. Дали си струва - всеки решава индивидуално.
Ако жената си е тръгнала, без видима причина, без голяма караница  или някакви гафове - значи по добре се откажете - "She is not into you"
Ако вие сте сгафили лошо - накрая сте казали много лоши неща, много обиди, или дори сте си позволили да я ударите - по добре се откажете, и се засрамете от се*е си (Никога не удряайте, или обиждайте лошо жена, колкото и голяма кучка да е!)
В останалите случаи, мисля че има шанс, и то не чак толкова малък, пак да се съберете.
Който споделя това мнение, и има нещо да каже, нека напише нещо отдолу или да сподели личен опит.

Аз мисля че най-важното е, да оставите да мине малко време (примерно няколко месеца) без да имате никакъв контакт.
След това просто бъдете искрени и се извинете по подобаващ начин или измислете нещо оригинално....


въпреки цялото ти предубеждение, първите ти два поста бяха смислени, но този ме шокира. да нараняваш жена с думи, а да не говорим и за физически е признак не само на слабост, а и на простота. какво печелиш от това? освен, че може съвеста да те гризе цял живот? ще ти кажа какво печелиш - "мамка му права бях... тоя е пълен нещастник". накажи я с усмивка, с нежност, за да спечелиш "мамка му... дали не правя най-голямата грешка в живота ми?!"

сега да върнем лентата назад... тази статия е написана за хора, които нямат нужното мислене, нямат нужната сила и опит за да върнат когото и да било. иначе невъзможни неща няма!

ти говориш за случай, когато си имал дълга връзка и сте се разделили. преди да решиш, че си изгубил ЖЕНАТА и да се втурнеш в някакви луди филми... замисли се защо сте се разделили... ама не конкретния повод, а причините, защото в повечето случай с повода прелива чашата, а тя се пълни от доста време. след като мине известно време и започнеш да мислиш трезво, се замисли по този въпрос. следващата стъпка е да осъзнаеш, че от всяко нещо има по-добро. тоест, че винаги може да намериш пъти по-добра жена във всяко отношение. не трябва да си слаб и да се страхуваш от това или че ще останеш сам. като започнеш да мислиш трезво виж чия вина е по-голяма... и пак помисли. ако примерно ти е изневерила... мисли... защо ти е изневерила и какво ще я накара да не го прави пак??

за това казваме, че няма смисъл... да започвате старата песен на нов глас... събирате се, разделяте се, събирате се, разделяте се, жените се, разделяте се, събирате се, деца... събирате се, разделяте се... вече имаш фактора деца и неможе да мислиш егоистично за се*е си... осъзнал си, че си направил грешния избор и какво? ще се разделиш с жена си и ще разделиш едно смейство... ще накараш децата да избират между двамата човека, които обичат най много... между родната им майка и между героят в техните очи??? или пък ще останете заради децата... и ще си тровите живота сами и ще почерните и децата с ежедневни скандали дори... ти сам каза побоища... и какво ще стане с психиката на децата??? какви ще станат като порастнат?

ако прецениш, че нещата не са точно така или че не съм прав действай :D

вече ако вината е твоя... ако си се правил на дон жуан, а не е трябвало... изправи се срещо предизвикателството... казват, че когато си намерил човека изневярата се прощава... немога да ти кажа от опит :cj: но има начини... ако имаш волята, силата и правилното мислене, то всичко може да постигнеш :D тъй че в крайна сметка успех... но пак - мисли трезво


#29052 Общ отговор на въпроса "Как да си я върна?"

Posted by Don Kiko on 27 April 2009 - 01:02 AM

Тя се върна :beat_up: Еми страхотно явно така работят нещата казваш си продължавам, и тя се връща :flirt:


супер... ако си спирка на градски транспорт или ЖП гара. май хората си тръгват и се връщат спокойно само по спирките и гарите