Преход към съдържанието


Don Kiko

Регистриран: 04 Apr 2007
Офлайн Онлайн: May 07 2011 08:58 AM
*****

Мнения на потребителя

В тема:тя харесва ли ме или просто се държи страмно

12 February 2011 - 10:57 AM

защо е нужно да си сменяш името и да пишеш две различни теми с едно и също съдържание и едно различно изречение? това показва несигурност ;)

В тема:какво озанчав това и какво да направя

12 February 2011 - 10:54 AM

В десети клас съм има една мацка която ме кефи но историята е сложна.Миналата година тя ме харесваше излизахме един път но после осрах нещата и тя ми каза че не ме харесва.Тази година започна пак да проявява интарес,като говорим от дъжд на вятър тя се усмихваше преди 5 седмици в един от часовете ми каза да не се притеснявам толкова от нея но на следващата седмица въобще не ми обръщаше внимание и не ме заговаряше.Сега не говорим толкова но последния петък седях зад нея в час,тя беше на предния чин с нейна приятелка и когато си вадеха учебниците шумно ги тръшваха на чина.Като шега след тях и аз си тръшнах моята чанта на чина и тогава тя се опита да ме удари с учебника си като се усмихваше.Освен това ми прие приятелството по facebook което бях пратил преди 1 седмица.Какво означава нейното поведение и какво да направя.


приела ти е приятелството във ФБ??? това е знак... съдба... направо отивай да купуваш годежен пръстен ;)

В тема:Провалих се в последните секунди..

12 February 2011 - 10:51 AM

Бла бла бла , запознах се с момиче , работата готова уж , намеси се моя "приятел" почна да я зарибява въпреки , че вика , че не е и тъй работата отиде , избра си него , причината беше , че съм правил децки работи и само съм се сърдил заради него... Историята е много дълга казвам ви я в збит вариат , оформи се така наречения триъгълник... ;X Такааа , къде сбърках , лично според мене наручших основното си правило , без чуства , рационалното мислене пред всичко и започнах да се ядосвам , ако не бях показвал това нещо , а да се държа все едно нищо не е станало дали щепе да е пак така ? Това е основната си грешка , която отчитам , не можах да игнорирам емоцйите си... Винаги успявам , винаги го правя , всяка секунда контрола ми е пълен , но се поддадох , защото момичето като дизайн беше 9ка , беше ми навита и просто отлетях... Таа въпроса ми е следния , онзи мой "приятел" е педер*с това е ясно , но ако бях си се държал като машина дали щяха да се прецакат нещата , не ме разбирайте погрешно , не ми е разбито сърцето , нямам такова , разбита ми е пишката , че изпусна толкова хубаво еб*не и много ме е яд впрочем , следната мисъл не ми излиза от главата "толкова време , толкова труд , толкова усилия да се усъвършенствам и да стана добър в тези неща и пак на земята... ;) ;X


съвсем нормално... 2 причини. първата няма да я разбереш, но надявам се да зацепиш втората. 1. форума ограничава. прекрасен е кат цяло, дава ти мироглед, визия за нещата, но в един момент трябва да намериш твоя начин... да бъдеш себе си, а не този, който е писал статиите. в един момент трябва да се откъснеш от всички тези писания, за да си успешен във всяка ситуация. но за това първо трябва да научиш добре правилата (форума), а после да продължиш да четеш, ама много, да практикуваш още повече, да се срещаш с нови и нови хора и да ходиш на нови и нови места... това е да си успешен.
2. докато се фокусираш върху крайния резултат няма да се получава. фокусирай се върху мацката, върху нейния живот, мисли, емоции и интереси. всеки е различен, но точно в това се крие тайната - подхождай адекватно... интерпретирай и адаптирай научените неща, а не ги декламирай.

ти сам написа каква е разликата между успеха и неуспеха - едно ставане повече :D

Успех!

В тема:Вече разбирам лесбийките...

12 February 2011 - 10:42 AM

Учудвам се на жените, че още се хващат на такива простотии и евтинии като евтините смешки и комплименти които мъжете им правят. Истината е че на жените им е дошло до гуша да бъдат сваляни с заучени фрази. Аз ако бях на жените такива дето ми пускат тъпите си посредствени комплименти и смешки, чувани над 1 милион пъти преди щяха да бъдат наритани в топките. Започвам да разбирам лесбийките честно... Мъжете са виновни за това да има лесбийки. Щото тия смешни евтини трикове за свалки дето повечето мъже практикуват са жалки отвсякъде. Не, не става въпрос за методите на пик-ъпа. Говоря по принцип. Човек трябва да подхожда с уважение към жената, а не да й досажда както правят повечето свалячи. Ако бях жена пак щях да харесвам жени както сега. Понякога се чудя на жените какво харесват в нас мъжете, реално погледнато освен желанието за продължаване на рода не виждам какво може да ги накара да ни харесват. Много сме жалки като ги сваляме, много! И те го знаят - не се смеят на шегите ни, а се смеят на нас.


а ти по какво си падаш, че не разбрах? по-добре направи най-тъпия опит, от колкото да не направиш нищо... щото иначе си оставаме едни умници в един форум. и статистиката ти куца... масата жени са супер ограничени... дори прости ;) единици са останалите, тъй че нищо от това което написа не е обосновано. и нека те попитам - в първи клас започна ли от раз да пишеш красиво и безгрешно или изписа тетрадки с буквички и ченгелчета?

В тема:Аз ли съм побъркан или и на вас ви звучи абсурдно...

23 January 2011 - 02:32 PM

кажи ми честно... успокояват ли те тези оправдания??? чувстваш ли се по мъж??? щото пред нас не минават :)

знаеш много добре отговора, но щом имаш излишно време в тоя живот, което да губиш с хора, които нито те заслужават, нито те оценяват... губи го :) истината е, че и двамата ви тласка навика - ти да ч**аш всеки ден нещо готино, тя да е сигурна в теб, в положението ти... и това спокойно може да продължи докато не срещне следващия дон жуан... или прост селянин, който има характер ;)