Преход към съдържанието


yastaprasta

Регистриран: 03 Nov 2004
Офлайн Онлайн: May 26 2011 03:00 PM
-----

#1822 Бързото свършване...

Posted by yastaprasta on 18 December 2004 - 10:43 PM

Ще си пишем в ICQ тогава, мерси.
А това което трябва да ти отговоря в темата, което и другите тможе да прочетат :
Първия път сексолога ми вкара психоатаки че това не е никакъв проблем, и въпреки че това не ми бяха първите сексуали контакти каза, че ще се оправи след още някоя друга седмица секс...
Това не стана.
Следващият път ми писа едни хапчета AURORIX. Каза че са антидепресанти, на СТРАНИЧНИЯТ им ефект е забавяне на еякулацията. При моя случай СТРАНИЧНИЯ ефект беше ТЪРСЕНИЯ. Те не помогнаха и мисля че ме е излъгал, щото си е мислел че просто се стягам и спичам, а хапчетата проосто ще направят да не ми пука и така. Но и от тях нямаше ефект. Струваха 11лв 10 броя, пие се 1 хапче половин или един час преди.
Следващия път беше МНООГО учуден че не са имали ефект, каза да си зема от онези ГЕЛОВЕ, този път от сексшоп. Не ми каза име, каза че не били скъпи.
Като ходих в сексшопа имаше 2 вида, единия 40, другия 48 лв. БАХТИ ЦЕНИТЕ!
Там продавачката ми препоръча СПРЕЙ , флакона имал около 100 пръскания, 40 лв.
Не съм пробвал нито гела, нита спрея. Първо, че цената е на ниво,но не ми е невъзможна, но  второ--- че то докато си пръснеш,, или докато се мажеш....някакси целия секс би загубил смисъл, подтискащо би било и за двама ни, нали? Като насила.


#1436 Бързото свършване...

Posted by yastaprasta on 03 November 2004 - 07:21 PM

Здравейте на Всички.
Немога да разбера с какво съм наказан да е така.
На 19 год съм, имам приятелка...Нищо в нея не ме притеснява, не съм и стеснителен...
Обаче като вземем да правим секс се случва мноого лошо- 1-2-3 движения могат да ме свършат...Независимо при каква поза. Наистина недоумявам защо е така. Втория тек е приблизително същия...
Секс нормално дълго време сме получавали или ако след първия път продължа, ч**ам с мек докато заякне, за втор път, или (като последния път) чак третия тек. Но по първия начин- първо, че е неприятно по едно време, второ, че невинаги може да разчитам че ще стане, и трето- че е опасно заради спермата в презерватива.
Моля за почощ или съвет. И без да ми предлагате тези Durex Performa, ако обичате.
Благодаря Ви отсега.