Преход към съдържанието


nickelback

Регистриран: 05 Apr 2011
Офлайн Онлайн: Feb 05 2015 12:14 AM
*****

#39260 Бърз съвет

Posted by nickelback on 24 January 2015 - 04:41 PM

не мога да правя теми нови и затова ви питам тук : Здравейте на всички пиша ви тук за съвет, защото наистина имам нужда. Става въпрос за нещото наречено „единствената“ поне така го наричат. От опита ми досега знам че е много гадно защото не мога да се справя или става много бавно в продължение на месеци. В училище винаги съм имал женска компания около се*е си.Когато започвах различни връзки и приключвах не беше кой знае какво защото не съм се влюбвал може би докато не се появи ТЯ

http://postimg.org/image/n8bm8idnp/  с нея беше най-хубавата предпоследна година в училище 2012-2013 но всичко има своя край и точно това ме разби защото продължавах да я виждам и мисля за нея в 12ти клас. Тя не беше с друг тогава сега е но проблемът е че не можех да я преодолея до септември 2014 когато срещнах друга http://postimg.org/image/n9lk1xfhh/ и двете красиви и то много за мен но когато нещата не тръгнат или приключат това ми е проблемът мисля само за това което е можело да бъде което не е трябвало да става.Сега с това второто момиче нямам връзка тя си има сериозен приятел но аз също съм и приятел но това което искам е да намеря начин да ги преодолявам дадена връзка не искам по 6-7 месеца да съм баси сдухания заради някаква която съм обичал поне аз това чувствах и просто ми трябва този съвет начин защото ще полудея. Кажете ми какво да направя за да забравя спомените всичко как за продължа защото знам че ще имам и други връзки но да се повтаря всичко когато ме зарежат защото аз досега не съм зарязал момиче не че са много 5 са били досега но тази в 11 клас беше сериозната която ме сдуха и сега съм така. Благодаря ви 

Най-важното от всичко е, че виждаш проблема и имаш желание за промяна. Това е първата и най-важна стъпка към решаването на всеки проблем. Чети Библията, там има доста полезни съвети. Трябва да осъзнаеш няколко факта, които много биха ти помогнали в такива ситуации. Когато усетиш, че жената до те*е или пък жената, която сваляш те избягва, решила е, че не те обича вече, усещаш студенина и лошо отношение или пък те е отрязала - помни, че няма как да я накараш да те харесва отново/обича. В този свят всичко можеш да постигнеш, но това на сила не става. След това си задай въпроса дали искаш да преследваш човек, или да си с човек, който не изпитва същото към те*е. Една от големите лъжи на влюбения мозък е, че "тя ще започне да ме харесва, тя ще си промени чувствата и отношението....." илюзия. Няма такова нещо. Като приключи, ще ти е криво известно време, това няма как, но трябва да мислиш трезво, не се поддавай на негативните си чувства и на слабостите си да я търсиш отново. Най-лесният заместител е нова приятелка, за хората, които по-трудно се оправят с това.

 

Обграждай се с хора, които по-лесно се справят с подобни ситуации, така ще имаш добър пример около се*е си. Аз, например, след почти 3-годишна връзка се разделих с първата си сериозна приятелка, след което тя веднага се хвана с някакъв друг, защото просто е такава, че не може да седи сама. Доста жени са така. След раздялата ми беше гадно 2 месеца, максимум 3 да са били. Гадно в смисъл на - през 1-2 дена се сещах и 1-2 пъти на седмица имах едно странно лошо усещане на носталгия и терсене. След това ме обзе радикално безразличие. На моменти си пишем по няколко реда, понякога случайно попадат снимки от фейсбука ѝ с някакви снимки, понякога с новия ѝ приятел, НИЩО не усещам. Нула. Нито гняв, нито болка, нито любов, нито си мисля за това 2 минути след като съм го видял или съм се сетил нещо. Това го постигнах без да се опитвам да го постигна. Не съм си намирал хоби, което да ме разсейва, не съм си хващал нова приятелка, не съм изпадал в безразборни секс маратони, пиех си нито повече, нито по-малко от преди това. Всичко това са опити да притъпиш болката, да забравиш. При някои хора работи след дълго време, при други не.

 

Това, което искам да кажа е, че истинският отговор не е в опити, в себебаламосвания, в обвинения, в ярост, в мисли. Отговорът е да си промениш ценностната система. Моята е такава, че дори идеалът ми за красота, интелект и характер да е пред мене, без тя да ме харесва/обича/иска, както искаш го наричай, няма как да ме накара да страдам за нея. Не си струва някой, който не изпитва това, което ти искаш да изпитва към те*е да му отдаваш от чувствата си, ИЛИ ако преди е изпитвал нещо, а вече не - СЪЩО не трябва да се продължава. Когато съществото ти попие и вътрешно осъзнае и възприеме тази парадигма - няма да имаш никога повече проблеми с това и ще си много по-щастлив и свободен.
#39177 Текст гейм 2 месеца след апроуча.

Posted by nickelback on 04 November 2014 - 12:32 AM

Взимаш си бележка и продължаваш нататък. И най-важното - не се отчайваш за глупости.


#39163 Как да преминем към секса?

Posted by nickelback on 29 October 2014 - 01:51 AM

Вземи леко вино 1-2 бутилки. Розе или червено, но да влиза лесно. Процентът навсякъде е един и същ, но по-леките вина се пият бързо, а ефектът е един и същ. Някакво мезе може. Виж правилата на играта "никога не съм". Може в някакъв етап да поиграете. Включва се игриво състояние и смях, което е по-добре от странни паузи. Не знам на какви години сте, но я покани във време, в което няма да иска да си тръгва след 2 часа. Тъй като сме тръгнали с игричките, може в някакъв момент да седнеш до нея или тя до те*е (с тази игра имаш оправдание) и да си пишете думи по гърбовете и другия трябва да познае коя е думата. Аз обичам да пиша "секира" :D като стигнеш до "к" и веднага започва да се смее и/или да коментира. Кажи и, че има мръсно не подсъзнание, ами съзнание!!, защото си имал предвид секира, а не секс. Оттам се смее и докато е във висока емоционална точка я целуваш /така и така сте близо, заради играта/. Разбира се няма като влезе и веднага да я почнеш с тия игри..., говорете си и в някой леко по-тих момент "ХАЙДЕ ДА ИГРАЕМ НА ЕДНА ИГРА" Много го обичат това. Вярно са трикчета, но са забавни и работят и определено махат напрежението. Гледай докато се стигне до този момент да сте привършили с бутилката. След целуването си махнал бариерата и можеш да играеш с ръцете нататък. Ако леко се дърпа, не се паникьосвай. Жена ако не ти се дръпне, значи или е много загоряла или нещо не е в ред. И недей да тръгваш веднага да бараш между краката. Трябва да е на етапи. Докато играеш втората игра можеш извън правилата в някакъв момент да е пробваш на гъделичкане, но леко. Абе използвай си въображението... И гледай постоянно да има някакво действие, защото пасивността убива.

 

Ако стане си чакам бирите.
#39162 Текст гейм 2 месеца след апроуча.

Posted by nickelback on 29 October 2014 - 01:21 AM

Тези чатове са несериозни. Чатовете, като цяло. Не можеш да направиш особено впечатление в чат, като се правиш на отворен, а по-скоро ще изглеждаш смешно. Защо? Защото в чата всеки се прави на отворен. Помня като бях на 15-16 и мацките бяха много отворени, а на живо - противоположното. Чатовете са добри за изграждане на рапорт, което не е малко. Доказателство за това е, че много връзки са тръгнали от чатове. Според мене играта е там в чата да си леко недостъпен понякога, не винаги, но да се държиш нормално, а като си на живо с мадамата тогава да си шмекер. Ефектът е много по-силен. Любимото ми оправдание след известно време чат(един чат) с момиче е да кажа, че не харесвам да чатя, макар че правя изключение този път(не винаги е нужно). Казвам, че обичам живата обстановка и предлагам среща. Прекомерната виртуална комуникация ви поставя във фрейм, в който ако не си много опитен може да се притесниш на живо. Прекалено много рапорт = френд лист, обикновено - друга причина, поради която не е добра идея. Разкрива мистерията и желанията преди да можеш физически да създадеш привличане. Ако момичето не иска да излезе с те*е, не си струва да се губи време и без това.

 

пп. Като видя някой да пише "АЗ СЪМ НАГРАДАТА, ЗА БОГА" ми става ясно колко някой още е AFC. Добре е като за начало, но гледай да възприемеш идеята, а не да си овца в псевдовълча кожа.
#39134 Давайте да обсъждаме нещо ?

Posted by nickelback on 26 September 2014 - 12:38 PM

Явно момичетата си нямат работа.Постепенно се включвай в разговорите и си лафете общи приказки,разсмивай ги и т.н . Говори и обръщай внимание на по-грозничката , ако искаш да взмеш телефона на хубавата.Но преди да направиш тази стъпка покажи на момичетата , че си готин и забавен , а след това си говори почти изцяло с по-грозната , за да усети липсата ти другото момиче.Постепенно ще видиш как тя започва да се закача , да иска вниманието ти ;) Айде успех.

Съгласен съм с това, но понякога съм имал backfire. С тая тактика. Добре е да си говориш и с двете, но да обръщаш повече внимание на по-грозната и от време на време да негваш по-хубавата. Щото, ако е тотален игнор, ще се засегне и ще намери начин да те изключи от разговора. Как ли? Просто ще тръгне да разправя някакви техни си неща на приятелката ѝ и с тяло ще те изключи от разговора. Вместо като алфа, ще седиш като пръч и ще трябва да се разкараш, за да не изглеждаш още по-тъпо. Другото лошо е, че ако покажеш интерес към по-грозната и тя го усети, а после суичнеш към хубавата, грозната ще е засегната и ще злослови или пък тя ще те разкара от сета. Щом са от университета можеш да излезеш с тях, да викнеш някой твой приятел или просто компания колеги, и оттам, когато пречката е разсеяна, да атакуваш плячката. Вариантите са безброй. Гледай да не влезеш и в френд листа. Най-добрият изход от ситуацията е 3-ка.

 

инфо:

Защо често се среща грозно момиче с красиво? И двете имат изгода. Красивата си вдига самочувствието, защото е по-харесваната и по-красивата и няма конкуренция, което е много важно. Грозната си вдига социалния статут, влиза в среда, в която се въртят повече мъже, че може и да омотае нещо /различно от дюнер/.
#39133 Давайте да обсъждаме нещо ?

Posted by nickelback on 26 September 2014 - 11:48 AM

asfr...

 

Спал съм с няколко, които са били в сериозна връзка. Там е по-различна играта, особено ако сте и двамата част от един социален кръг. Даже едната вече е сгодена и ще се жени. Още поддържаме връзка, но не сексуална. Наскоро ми каза, че аз съм бил единственото изключение. Предвид обстоятелствата и начина, по който се държеше, когато имахме сексуална връзка, съм склонен да ѝ вярвам. Определено ми погали егото, щото е поне 7 на външност и не е някоя куха пачавра, като масата.

 

Когато сте от един социален кръг и си има приятел, трябва да имаш търпение и много добре да знаеш каква ти е целта - дали да спиш с нея или да я направиш твоя приятелка. Второто не го препоръчвам, защото после няма да си сигурен дали няма да ти извърти същия номер, което ще бъде основно твой проблем, но пак си е такъв. Тя трябва да е сигурна, че няма да я преследваш с СМС-и, да драматизираш пред другите, да се раздрънкаш, да се влюбиш в нея и тн., така че преди тя да е имала възможността трябва да знае, че "не си в етап от живота, в който искаш каквото и да е сериозно". Става бавно, когато сте в социалния кръг гледаш да предавате енергия с погледи, много дискретни /от другите/ докосвания, опитваш се да изолираш без никой да разбере. Пишете си, намираш начин косвено да ѝ кажеш, че си дискретен. Искай 1в1 среща.. усети какво ѝ липсва от приятеля ѝ. В дълги връзки може би 80% от случаите това е тръпка и всичко е станало еднообразно, вече я няма тая страст в секса и тн., но трябва да си сигурен. Даваш това, което липсва, добавяш и един хуй отгоре. Доста хора се отказват, като чуят "приятел". Истината е, че често се случва тези с приятел да го искат повече от другите. Моята теория е, че е така, защото свободната мацка може да се нае*е, с който си иска, докато обвързаната може да го иска, но ѝ е забранено, което я кара да го иска още повече. Зависи и от момичето. На първо място е доказателството за дискретност. Трябва да слушаш между думите и да четеш между редовете, за да разбереш какво ѝ се иска точно.

 

 

За мене... В етапа, в който съм в момента съм загърбил доста пикъпа, даже не мисля за него по начина, по който преди години. Истината е, че идеите преподавани в пикъпа не са само за жени. По-скоро са движещата сила на Вселената. Може да се ползва както за жени, така и в семейството, бизнес средите, университета, навсякъде. Усвояването на концепцията на пикъпа в абстрактен план, който да повлияе на ценностната система и действията на отделния индивид е много ценно нещо, което това "учение" ни преподава. Т.нар., както asfr се изрази, стейт, в който трябва да бъдеш за пикъп го има във всички сфери на живота. Усвояването на начина за влизане в определен emotional state, е от голямо значение за индивидуалния успех в каквото и да е. Силата, която се иска да апроучнеш някое красиво момиче е същият тип сила, която ти трябва за да се издигнеш в работата, да създадеш и контролираш бизнес, да продаваш продукт, да се разбираш със съквартирантите си, да отстояваш принципите и желанията си и пр.

 

Всеки, който е нов в това - пикъпа, нека се опита да не го възприема само като тактики за прилъгване на жени. Тактиката работи ситуационно, но в по-дългосрочен план, ако не си се променил, ще загубиш и ще боли много повече, защото ще си имал илюзията, че си голямата работа, но всъщност не си.

 

Въпреки че от доста години съм наясно и съм практикувал много пикъп, до момента, в който е станал част от мен, имал съм моменти, в които съм се чувствал зле, слаб, неуверен. Имал съм ги моментите. Това, което ме е спасявало от подобни състояния винаги е било действието. Опитваш се да си събереш емоциите, намираш си начин, променяш леко стейта, ако трябва даже леко се преструваш и след това - действаш. Просто действаш. Ако е момиче - отиваш при нея, пробваш се. Без значение резултата от опита - винаги се чувстваш по-добре. Винаги.
#39072 Малко дадено назат във живота

Posted by nickelback on 05 August 2014 - 09:28 PM

Виж тази тема. http://donjuancentre...гледна-точка-1/

 

Каза, че работиш. Опитваш се да разговаряш с колеги, колежки. Питай ги някой път да излезете за по бира. Ако толкова се чудиш какво да говориш, като излезете започни да говориш нещо за работата - интересна случка с клиент, колега, условията, говори нещо за се*е си, задавай въпроси. Възможно е човека/хората срещу те*е да са разговорливи и оттам разговора да тръгне нанякъде.

 

Кофти проблем е, но с желание всичко се поправя.
#39071 Шит тестовете?

Posted by nickelback on 05 August 2014 - 09:13 PM

Ако разбираш английски, пробвай гугъл. Намирал съм много често срещани с добри отговори.
#39070 Скала 1-10 crazy/hot смях

Posted by nickelback on 05 August 2014 - 09:10 PM

http://9gag.tv/p/a9z...-women?ref=fbl9

 

много смях с доза истина. Следващия клип е как някакъв тип заговаря множество жени в Амстердам (мисля) и директно им казва че са сладки и ги пита дали искат да правят секс с него. Има и навити ;д малко, но има.
#39068 Ненормални

Posted by nickelback on 05 August 2014 - 08:43 PM

Говориш за тайминг но ми се струва че пресилваш нещата. Струва ми се че прекалено много се фиксираш над детайлите. Бъди по гъвкав. Относно шитките. Има два начина да ги отразиш. Първият е чрез хумористична забележка или действие, не ти казва името след оупънъра, изсмиваш се и казваш о колко секси е с цялата тази мистериозност или "нямаш си? О тогава ще ти измисля едно. (и измисляш забавен прякор). Казва ти че си има приятел, изсмиваш се и казваш нещо от рода на "отъкмо няма да ти е скучно когато съм зает" или "тъкмо ще има кой да ни носи закуска на сутринта" Втория начин да преминеш шитката е чрез игнориране. Мисълта ми е че целта им е да провокират в теб емоционална реакция. Ако имаш рамка в която си достатъчноалфа дори да не ги забелязваш ще ги игнорираш достатъчнобезразлично, че да не може да се извлече ефект от тях. Такова нещо като шит в твоята реалност просто няма да съществува. Примерно: Преди няколко дни отворих една 7мица, поговорихме си 10ттина минути и на финала когато и поисках телефона тя ми каза нещо от рода на "виж колко съм добра", субкомъникацията може да се прочете и като "виж колко съм добра че ти го давам", на което може да се отговори с нещо от сорта на "ооо не щом си добра не го давай! Аз събирам номера само на лоши момичета." но рамката ми беше до такава степен доминантна, поне в очите ми, а ако е така това се усеща и от околните, че думите и дори не ми направиха впечатление, даже ми се стори, че ми се оправдава, че си дава номера понеже и е неудобно и въобще не го отразих. Навмесно това просто смених темата. Не е нужно да се вглъбяваш в шитките. Ако притежаваш затвърдена рамка, калибровката си идва от самосе*е си. 

Щом се притесняваш от 8+ отваряй повечко, не се стреми към да извлечеш някакви краткосрочни резултати, научи се да се отпускаш в тази среда. Предполагам че знаеш какво е зона на комфорт. Излизай по често от зоната си на комфорт. Щом усетиш че ти е неудобно да направиш нещо и рационализирашпрочини да не си го причиниш като така запазваш егото си и задоволяваш инстинкта си за самосъхранение, отиди и го стори. Да ще изпиташ всички тези емоции, на страх и прочиено по този начин ще разшириш зоната си на комфорт. А колкото по широка е тя толкова по свободен да сесебеизразяваш си ти. Пример: Имам един приятел който наскоро отиде при уролог без да има проблем с каквото и да било само за да си събуе гащите пред него, и импровизиражкиде опише въображаем проблем за да осъществи преглед. Момчето имаше спомен за това как когато бил на 12 му се наложило да установи основателен преглед при уролог и това за него е било притеснително. Повтаряйки това умишлено той разшири зоната си на комфорт. Не ти казвам да си развяваш патката по улиците, но ако отваряш достатъчно 8+ ще дойде момент в който ще започнеш да се отпускаш и да изразяваш по-добре се*е си и пред такива. С времето ще се повиши и социалната ти интелигентност. Тоест ще ти идва отръки да отваряш и разговаряш с жени без да го мислиш много много. Ще ти е по лесно да прескачаш от логическо на емоционално ниво с тях. Ако те среже с нещо на което не можеш да отговориш, не бягай веднага. Остани и извлечи ощеекспириънс. Смени темата, пусни забавен коментар, изсмей се на това което се е случило, разкажи някоя история. Можеш да и наговориш толкова много глупости преди да си тръгнеш. За това как е минал деня ти, какво ти е направило впечатление и причие. Това са все неща на базата на който тя ще извлече информация за теб, за личността ти. Това е и мястото на което можеш да и инжектираш доза емоция. А емоцията пристрастява. Ти си тръгваш защото се чувствашдисконфортно, ако не го сториш това не би се променило веднага но с времето ще ти бъде все по-лесно, докато в един момент това няма да бъде пречка за теб. 

Що се отнася до докосването. То е основната разлика междуфрендзоната и сексуалността. Ако не го правиш колкото и да си добър в останалата част ще си останеш просто приятел. Идеята е да заявиш намеренията си от начало за да те приема тя като потенциален партньор. Докосването е лесен начин индиректно да я предразположиш към това което е толкова естествено да последва в следсвие. Докосването започва с здрависването при запознанствата, то е лесен начин и да демонстрираш самочувствие чрез леко задържане. По късно преминава в леко докосване по рамото докато изпитва тя приятни емоции, казваш нещо смешно и я докосваш когато се засмее. По този начин тя ще асоциира докосването с чувството. С времето докосването ексалира. Има тема за това в библията, препрочети я. Помня че тесъветваха да разчупиш доскомфорта си от докосване в клуб защото там музиката е силна и докосването е по социалноприемливо. Така ще натрупаш по бързо повече практика извън зоната си на комфорт. 

Като че ли това е за сега. Най-важното е, че си започнал с отварянето на непознати жени. На мен ми беше достатрудничко да прескоча това стъпало. Не се вглъбявай в теорията за да се пребориш със страховете си. Тази битка се води навън. Най-естественото нещо в този момент е даизлезеш, за да продължиш напред.

На това "ооо, виж колко съм добра" аз го интерпретирах в първия момент като - колко съм добра, че успях да те накарам да ми искаш телефона. ахаххахаахх, от което директно ти идва анти шит тест отговор. смятай колко съм се извратил с времето ;д
#39031 Съвет за напреднали

Posted by nickelback on 19 July 2014 - 10:39 AM

Това, че има много ухажори не го мисли. Не те бърка. Нормално е да има ухажори, щом си я харесал. Не харесваш грозни и тъпи, все пак.. Обаждай се от време на време, но не много често. Виж дали връща обажданията и усети отношението към те*е какво е. Без значение дали има игра или не, недей да я правиш център на вселената ти, защото ще се опариш. Звънкай, играй си, но в същото време си намери и друг субект/и, към които да разпределяш енергията си. Това почти винаги е най-добрият избор.
#38814 Развитието на един млад ДЖ

Posted by nickelback on 19 May 2014 - 01:30 AM

Мене някоя като си извади телефона и започне да чати я отебавам тотално. От време на време пускам бъзици за телефона, а в останалото време не обръщам внимание. Разбирам да си изкараш телефона за 5 минути, защото има нещо важно, но другото е (неосъзнато) неуважение на недорасла пикла. Такива не ги толерирам. Имам една такава дето само си гледа телефона, но тя компенсира с факта, че когато си събуя гащите и не задава въпроси.

 

Ситуацията, както я описа ти, е следната - пу*ката е взела внимание от те*е, предполагаемият як пич. Изнудил си я за телефона и тя е благоволила, след това някакъв още по-голям бастун й сервира бяла роза и всичките й познати, приятелки и съученички виждат, и нейното его започва да стърже таванната керамика на чалготеката с пълна сила. Чувства се богиня, а реално е 50-килограмова средностатистическа брънтия, чиято цена е изкуствено вдигната от закоравели чекиджии. Често срещан сценарии. Това е в общия случаи, де, разбира се. :)

 

Това, което си направил добре, е че си се пробвал, а не си стоял, като пън. Това е добре, защото колкото и да те режат, единственият 100% сигурен шанс, че няма да ти върже жена е, ако не си пробвал. Грешките са там, че веднага тръгваш да ги бараш и се налага да ти бутат ръцете. Като тръгнеш да ги бараш леко, в един момент ги отблъсни ти, преди да са го направили те, отдалечи си вниманието и след това го върни, така 2-3 пъти, примерно, или по усет най-добре. Това ги обърква, защото им изземаш ролята и се чудят какво се случва. Това е push-pull техниката и работи. В момента, в който някоя започне така да не ти обръща внимание, като тази /гледа си телефона, а ти само й се вреш/, просто в редки случаи я базикай и през това време си намери нова жертва или просто я игнорирай. Обсипването с внимание в такава ситуация не ти помага по никакъв начин. Жените са програмируеми роботи, точно като нас, но се влияят от малко по-различни правила на привличане.
#38754 Как да се направя малко на интересен ?

Posted by nickelback on 23 April 2014 - 03:21 AM

Пичага , 10 -ки не съществуват. ;) Не можеш да намериш перфектното момиче - или е красива но малоумна , или грозна и умна... :)

Темата е стара.

Съгласен съм, че 10-ки не съществуват, но останалото, което си написал, са пълни глупости. Стереотипи са това. Има както красиви и умни, така и грозни и малоумни.

 

пп. Внимавайте със сериозните връзки с момичета, които са зарязали приятеля си заради вас. Както са сменили стария клон за нов, така може да сменят и вас след време. И обърнете внимание дали къса приятеля си преди да се целува/е*е с вас или първо ги прави тия неща и след това къса. Да си имате на ум.
#38732 Развитието и проблемите на един новак

Posted by nickelback on 07 April 2014 - 11:42 PM

john wilmot, съветът над моя +

излез от стереотипа на правилно и грешно. Докога ще я караш така, като по учебник? Може би опънърите да, първоначалното изграждане на привличане, комфорт и вдигане на цената си са с цел да заинтригуваш момичето. Оттам нататък, в момента, в който си я заинтригувал, взел си телефона, да кажем и излизате.. трябва да разчиташ на се*е си, на собствената си мъжественост включваща същността ти, силните ти страни, самоувереността ти, състоянието ти на духа, убежденията ти, искрените ти неподправени желания.. Не взимай всичко толкова на сериозно. Тук-там си използвай някой трик, но разчитай основно на се*е си. Не може като излезеш с някоя и постоянно да си повтаряш какво трябва и не трябва да говориш и КАК да се държиш.. ако си го мислиш това по време на срещата, обикновено си зациклил, като цяло и не е на добре. Не си на изпит, а на лунапарк. Забавлявай се.
#38723 Живота ми след прочитането на ДЖ БИБЛИЯТА

Posted by nickelback on 02 April 2014 - 12:54 AM

Объркващо ти е структурирането на поста.

 

Един от основните проблеми в донжуановството, е че цялата концепция се възприема прекалено на сериозно. Време, опит и осъзнаване трябва, като последното не при всеки идва и при всеки осъзнаването е различно. Искам да кажа, че ако искаш да си добър с колите - четеш книги за двигатели с вътрешно горене, по цял ден висиш в сервиза, пробваш се, влагаш енергия, емоция и взимаш работата си на сериозно. При жените, обаче, е по-различно. В момента, в който ги вземеш много на сериозно, ги отблъскваш, защото могат да почувстват дали си шанаджия. Трудно е от само се*е си да го осъзнаеш, но в ДЖ Библията има един метод, на който никой зарибен бъдещ сваляч не обръща внимание. Това е да не поставяш жените на пиедестал и да не са ти номер 1 в приоритетите, да си имаш хоби и тн., НО дори когато се прочетат тези изречения, те не се разбират напълно правилно, според мене. Повечето момчета преди да осъзнаят за какво става дума /като това може да отнеме години или никога да не се случи/ се ПРАВЯТ на заети, ПРАВЯТ се, че не им пука толкова за жените, ПРАВЯТ се че не си мислят за тях и тн. и точно там е проблемът. По-важно е какво ти се случва в мозъка, защото каквото ти се случва в мозъка ти се случва и в реалността. Жените могат да те мислят за отворен и за големия бай х*й, про ебач и тн., но не те чувстват така, както ти би искал. Оттам идва и неуспехът. Не им отдавай толкова значение. Като ще излизаш с някоя, недей да броиш секундите и дните до 5-я ден, ако си решил тогава да звъниш, а просто си живей живота, усмихвай се при мисълта, че може да те отреже. Аз дори се кефя, като ме режат, не се обиждам. Доставя ми удоволствие да ме режат, забавно ми е да ме режат. Дори снощи в бара ме отряза една мацка, която на сутринта, като видях снимките, които си бяхме правили и снимките в фейса си отказах поканата за приятелство. В същото време тази вечер правих секс с момиче, което е лудо по мене и визуално е няколко ери пред нея. Наистина ми доставя удоволствие, като ме режат. Гледам им реакциите, правя си социални експерименти, говоря каквото ми падне. Отдавна не следя за индикации на интерес, просто ги усещам. Отдавна не си водя бележничета с реплики и потенциални шит тестове. Всичките тези техники са направени да излъжеш мацката, че не ти наранява егото. Според мене мъжете се борят срещу грешния противник. Ако можеш да си унищожиш егото, тогава няма нужда на мислиш за шит тестове. Казвал съм, че съм мнооого готин и хуя ми е 25 санта и прочие коки-фъни лафове, казвал съм и че хуя ми е като китайска бормашина. Експертите ще го нарекат DLV, когато кажеш на някоя мацка нещо лошо за се*е си или се надсмиваш над се*е си. Истината е, че това какво ти излиза от устата има много по-малко значение, отколкото ти си мислиш, че има. Побеждаваш се*е си, егото си, побеждаваш този глас, който ти казва "как можах да съм толкова тъп, да се проваля, да кажа това, а не онова, да не я целуна в онзи момент" и тн. и тн. Да намалиш вътрешния си филм и да се наслаждаваш на всеки един момент от съществуването си е много трудно занятие. Много по-трудно от свалянето на жени. Всъщност е лесно, но за целта трябва осъзнаване, съответно прочетени книги, години опит и да ти е през оная работа какво мислят за те*е въобще. Всеки ще каже "ее.. мене не ми пука, мене ли, хаха", но това е поза. Да не ти пука означава да не мислиш за това, да не ти работи вътрешния глас, да не се чувстваш зле от това, а за да го постигнеш това трябва много сериозно израстване.

 

Опитай се максимално да се забавляваш. Попивай техники, реплики и тн., защото това са стъпки, които дават самоувереност, но не се вживявай много за която и да е, дори за бъдещата ти приятелка. Прави ТОЧНО ТОВА, което ти идва отвътре и го прави с НАЙ-ГОЛЯМАТА УВЕРЕНОСТ, която може да съществува. Тя ще дойде с времето. Не робувай на клишета, не възприемай контактите ти с момичета, като правилно и грешно и тн. В един по-нататъшен момент, ако собственото ти развитие в тази посока върви добре, ще разбереш, че трябва да казваш нещата, които искаш да казваш и да ги казваш с най-големият вътрешен мир, който можеш да имаш. Това дали момичето ще се изкефи или не по начало не зависи напълно от те*е. Искаш да я целунеш? Отиваш и я целуваш. Искаш да и кажеш нещо? Казваш й го. Чувстваш, че си постъпил глупаво? Извиняваш й се. Няма нищо немъжествено в това. Трябва да разбереш, че в момента, в който започнеш да робуваш на безбройните клишета "истинският мъж е..." ти НЕ СИ истински МЪЖ. Истинският мъж прави абсолютно и единствено каквото си иска. Като имаш определен вътрешен филм и си задай въпроса "какво наистина искам в момента" отговорът ще ти изскочи веднага. Просто го направи. Не се съобразявай с 30-40 килограма по-слабо същество от те*е, което те контролира с вагината си. Целият свят се върти около 3-4-секундната еякулация, която получаваш докато си го вкарваш в дупка, която е по хлабава от захвата на дясната ти ръка.

 

едит; При почти всички го има филма при отрязването. В общия случай е гадно да те отрежат, да се разделят с те*е и тн. Това е слабост. Слабост, която ако я има е със сигурност експлоатирана. Слабост е да те е страх от това, защото то рефлектира върху всичките ти действия, съответно неуспехът ти е по-голям. Приемай всеки един неуспех с усмивка и вътрешен мир. Старай се, по-скоро, защото не е лесно, особено в началото. Не е лесно да преч**аш егото си. Дори повечето хора нямат и представа какво всъщност е егото, защото то е сериозно замаскирано и вкоренено в същността ти, почти неидентифицируемо. Всеки човек го има, при някои по-силно изразено, други по-малко. Егото е една концепция, не може да бъде обяснено много лесно. Мисля да напиша някоя статия. Айде успехчита.