Преход към съдържанието


nickelback

Регистриран: 05 Apr 2011
Офлайн Онлайн: Feb 05 2015 12:14 AM
*****

Мнения на потребителя

В тема:Бърз съвет

24 January 2015 - 04:41 PM

не мога да правя теми нови и затова ви питам тук : Здравейте на всички пиша ви тук за съвет, защото наистина имам нужда. Става въпрос за нещото наречено „единствената“ поне така го наричат. От опита ми досега знам че е много гадно защото не мога да се справя или става много бавно в продължение на месеци. В училище винаги съм имал женска компания около се*е си.Когато започвах различни връзки и приключвах не беше кой знае какво защото не съм се влюбвал може би докато не се появи ТЯ

http://postimg.org/image/n8bm8idnp/  с нея беше най-хубавата предпоследна година в училище 2012-2013 но всичко има своя край и точно това ме разби защото продължавах да я виждам и мисля за нея в 12ти клас. Тя не беше с друг тогава сега е но проблемът е че не можех да я преодолея до септември 2014 когато срещнах друга http://postimg.org/image/n9lk1xfhh/ и двете красиви и то много за мен но когато нещата не тръгнат или приключат това ми е проблемът мисля само за това което е можело да бъде което не е трябвало да става.Сега с това второто момиче нямам връзка тя си има сериозен приятел но аз също съм и приятел но това което искам е да намеря начин да ги преодолявам дадена връзка не искам по 6-7 месеца да съм баси сдухания заради някаква която съм обичал поне аз това чувствах и просто ми трябва този съвет начин защото ще полудея. Кажете ми какво да направя за да забравя спомените всичко как за продължа защото знам че ще имам и други връзки но да се повтаря всичко когато ме зарежат защото аз досега не съм зарязал момиче не че са много 5 са били досега но тази в 11 клас беше сериозната която ме сдуха и сега съм така. Благодаря ви 

Най-важното от всичко е, че виждаш проблема и имаш желание за промяна. Това е първата и най-важна стъпка към решаването на всеки проблем. Чети Библията, там има доста полезни съвети. Трябва да осъзнаеш няколко факта, които много биха ти помогнали в такива ситуации. Когато усетиш, че жената до те*е или пък жената, която сваляш те избягва, решила е, че не те обича вече, усещаш студенина и лошо отношение или пък те е отрязала - помни, че няма как да я накараш да те харесва отново/обича. В този свят всичко можеш да постигнеш, но това на сила не става. След това си задай въпроса дали искаш да преследваш човек, или да си с човек, който не изпитва същото към те*е. Една от големите лъжи на влюбения мозък е, че "тя ще започне да ме харесва, тя ще си промени чувствата и отношението....." илюзия. Няма такова нещо. Като приключи, ще ти е криво известно време, това няма как, но трябва да мислиш трезво, не се поддавай на негативните си чувства и на слабостите си да я търсиш отново. Най-лесният заместител е нова приятелка, за хората, които по-трудно се оправят с това.

 

Обграждай се с хора, които по-лесно се справят с подобни ситуации, така ще имаш добър пример около се*е си. Аз, например, след почти 3-годишна връзка се разделих с първата си сериозна приятелка, след което тя веднага се хвана с някакъв друг, защото просто е такава, че не може да седи сама. Доста жени са така. След раздялата ми беше гадно 2 месеца, максимум 3 да са били. Гадно в смисъл на - през 1-2 дена се сещах и 1-2 пъти на седмица имах едно странно лошо усещане на носталгия и терсене. След това ме обзе радикално безразличие. На моменти си пишем по няколко реда, понякога случайно попадат снимки от фейсбука ѝ с някакви снимки, понякога с новия ѝ приятел, НИЩО не усещам. Нула. Нито гняв, нито болка, нито любов, нито си мисля за това 2 минути след като съм го видял или съм се сетил нещо. Това го постигнах без да се опитвам да го постигна. Не съм си намирал хоби, което да ме разсейва, не съм си хващал нова приятелка, не съм изпадал в безразборни секс маратони, пиех си нито повече, нито по-малко от преди това. Всичко това са опити да притъпиш болката, да забравиш. При някои хора работи след дълго време, при други не.

 

Това, което искам да кажа е, че истинският отговор не е в опити, в себебаламосвания, в обвинения, в ярост, в мисли. Отговорът е да си промениш ценностната система. Моята е такава, че дори идеалът ми за красота, интелект и характер да е пред мене, без тя да ме харесва/обича/иска, както искаш го наричай, няма как да ме накара да страдам за нея. Не си струва някой, който не изпитва това, което ти искаш да изпитва към те*е да му отдаваш от чувствата си, ИЛИ ако преди е изпитвал нещо, а вече не - СЪЩО не трябва да се продължава. Когато съществото ти попие и вътрешно осъзнае и възприеме тази парадигма - няма да имаш никога повече проблеми с това и ще си много по-щастлив и свободен.


В тема:Искам да споделя с вас едана история

07 December 2014 - 06:42 PM

Много на сериозно си го взел и сте имали различни очаквания. Трябва в ранен етап да се разбере кой какво иска и кой какво очаква, за да не изпадате в такива ситуации. Жените могат да бъдат много по-брутални от мъжете, ако им позволиш.

 

Бил си използван. Тя ти е взела номера, тя е контролирала кога да правите секс и кога да се чувате. Ти си позволил да изпиташ някакви чувства. Всичко е въпрос на гледна точка, разбира се. Ако не ти дремеше и искаше само секс от нея, без да се впрягаш, тогава нямаше да изпаднеш в подобна ситуация.


В тема:Лезбийки и би- сексуални

05 November 2014 - 01:56 PM

Не е и е вътре в нас. Концепцията е доста сложна за някой незапознат. Поне за мене беше. Но най-елементарното обяснение е "гласът в главата ти". Даже Mystery, въпреки че не е запознат с концепцията на егото от практика е успял да измисли 3-секундното правило / да заговориш в рамките на 3 секунди след като си видял момичето/, защото ако го направиш преди тези 3 секунди действаш преди да ти се е активирал вътрешния глас. Не е знаел защо е така, но все пак е стигнал до това заключение, което според мене го прави доста добър PUA. След задълбочаването ми в материята, точно това ни спира да заговаряме жени, да сме щастливи, да сме спокойни, да правим това, което искаме - гласът в главите ни, егото. И е много далече от лесно да се избавиш от това и да можеш да го контролираш. Трудно е да можеш да контролираш мислите си само за продуктивност, а не те да контролират те*е като ти вкарват смесени емоции чрез ненужни мисли и тн. Материята е много интересна и абсолютно реална за всеки един човек, който не е претърпявал инсулт. Всеки който си мисли, че това са духовни, будистки, зен или шамански дивотии, просто да разгледа материята, да прочете книгата. Аз имам агностични възгледи, все пак :D

 

За лесбийките не мога да ти кажа. Познавам няколко. Някои ги усещаш, други просто няма как. Имам една в курса, която никога не бих предположил, че е обратна. Това не трябва да те бърка особено, или ще стане, или не.


В тема:Лезбийки и би- сексуални

04 November 2014 - 10:08 PM

Целта не ми беше да те обидя. Изказах мнение базирано единствено на това, което прочетох. Не искам да те карам да се чувстваш зле или да те депресирам, по-скоро да ти кажа къде, според мене, бъркаш. По начина ти на писане предполагам, че вътрешният ти глас е безспирен. Постоянно мислиш, преосмисляш, предполагаш другия какво мисли, правиш сценарии за потенциални бъдещи ситуации, прекалено преанализираш отминали ситуации и това те побърква. Не е нещо ненормално, даже всеки го има, малко или много. Отучи се от това, защото ще ти дава само негативни емоции и цялото забавление от жените и живота ще отиде на кино. Това не е целта на пикъпа, далеч не е това целта. Целта е да се забавляваш, да се промениш в положителна насока, да можеш да имаш жените, които искаш, да си щастлив, да си усмихнат. Поне аз съм бил в подобна на твоята ситуация преди години и ми е било много тежко. И отново, не искам да те обиждам по никакъв начин. Спри си автоматичните дефанзивни механизми на егото, доколкото можеш, и се опитай да разбереш какво искам да ти кажа.

 

Прочети и се опитай да осмислиш тази статия. http://donjuancentre...гледна-точка-1/

 

Друго нещо, което може много да ти помогне за проблемите, които всеки един човек има в някаква степен е тази книга. Eckhart Tolle - The Power of Now. Има я и на български. Не е дълга. Много добре обяснява в подробности за вътрешния ни глас, или т.нар. его и как можем максимално да се отървем от негативите му. На мене много ми помогна и продължава да ми помага. И не е само към те*е, а това е книга, която всеки един човек трябва да прочете, независимо дали се занимава с пикъп или не. Фундаментална е.

 

Ако искаш и се обади пак, пиши ѝ, но ако не ти отговаря недей на сила да ходиш при нея, защото шансът да не свърши добре, предвид сегашните обстоятелства, не е голям. Концентрирай си енергията в други жени. Щом си хубав, това е в голям плюс. Апроучвай други, направи си по-голям набор от таргети, за да не си фокусираш вниманието само в една.

 

Не претендирам, че съм гуру, а само си казвам мнението. Някой ако не е съгласен или иска да каже нещо друго винаги може да го направи.


В тема:Текст гейм 2 месеца след апроуча.

04 November 2014 - 12:32 AM

Взимаш си бележка и продължаваш нататък. И най-важното - не се отчайваш за глупости.