Най-очевидните пропуснати покани
Posted 10 November 2004 - 06:16 PM
Коя е най-очевидната покана от страна на момичв, която не сте схванали навреме?
Например когато бях на 17, една съученичка ми каза "Криси и аз си говорихме и аз й казах, че според мен би ми харесало с теб в леглото".
Бях на 17 и напълно пропуснах момента, че тя всъщност иска да ми каже "Искам да разбера колко си добър в леглото".
Бях на 17 и напълно пропуснах и факта, че след като тя и Криси са си говорили за това, значи и ДВЕТЕ са си мислили същото!
Мдаааа....
Кой друг има интересни случки?
Гост:_diva orxideia_*
Posted 11 November 2004 - 01:13 AM
бях на 15г заклета дественица и имах приятел на 20г който естествено имаше физически нужди при това добре развити и със голям апетит....една вечер остана при мен да спи /бах сама/ когато си легнахме аз се нагласих да спя а той започна да се тресе ...ама какъв ужас чак зъбите му тракаха хахаааааааа аз го питах студено ли ти е и го завивах със едно две три одеала а той не не спокойно сега ще ми мине ...господи от къде да знам аз че треската му била в гащите хахааааааааа така и не ми посегна ...беше много мил и нежен ...незнам как е спал и дали го помни но аз още помня...
Posted 19 November 2004 - 04:47 AM

Osven tva slu4avlo li ti se e obratnoto?Taka 4e az ot distanciqta na vremeto moga samo da gadaq dali e imalo takiva nameci...
Posted 22 February 2005 - 12:51 AM

ПП.: Не съм ли глупав?

Posted 30 August 2005 - 07:38 PM
Е разбрах какво има предвид ама не отидох

Posted 08 September 2005 - 04:06 PM
Тя:
-Хайде да си лягаме...
Аз:
-Ами хайде...
Е легнахме си... Обаче в този момент и през ум не ми беше минало че тя всъщност иска да правим секс...

Всъщност беше правилно че не го направихме защото тя се беше скарала с гаджето си и щях да се възползвам от нея... А аз не ги обичам тия работи, но срама си ми остава

Гост:_diva orxideia_*
Posted 08 September 2005 - 05:29 PM
Всъщност беше правилно че не го направихме защото тя се беше скарала с гаджето си и щях да се възползвам от нея...

Attached Files
Posted 09 September 2005 - 04:43 PM
Posted 07 January 2006 - 10:31 PM

беше на морето,бях на 16,едно момиче танцува с мен,мого готина мургава загоряла по-добре да спра дотук

А винаги винаги винаги съм си мечтаел за ношно къпане и секс на плажа

Posted 21 January 2006 - 12:53 AM
леееелеееее вие нищо не знаете хахаххахаха
![]()
беше на морето,бях на 16,едно момиче танцува с мен,мого готина мургава загоряла по-добре да спра дотуктя беше приятелка на един приятел.По едно време ме хваща за ръката и казва ''хайде навън''Седим,гледаме се в очите и си говорим.Бях пийнал но си спомням,че ми каза ''все пак,когато си на морето ако не направиш едно нощно къпане и секс на плажа,все едно че не си бил на море'' и аз ''да'' и после пак влезнахме щото ми звънна джиесема,разделихме се замалко,компанията вика''аре,тръгваме'' и дори не успях да и кажа чао
А винаги винаги винаги съм си мечтаел за ношно къпане и секс на плажа
човече ти ме хвърли в тъч

Posted 21 January 2006 - 01:12 PM

Posted 12 April 2006 - 11:50 PM
Моята история е, че веднъж с едно момиче бяхме в нас и гледахме филм. То си беше ясно, че тя беше дошла за да се наебеме (а и беше хубава на всичко отгоре). И какво направих аз... нищо.. само се целувахме

Posted 19 April 2006 - 11:55 AM

Posted 16 February 2007 - 02:31 AM

Или пък гадйето да ти кайа
- Мило къпана съм
А вие да кайете
- Загъни се да не истинеш
Attached Files
Posted 03 March 2007 - 01:06 PM

Не можах да разбера дали е било нарочно или неволно,защото не я заговорих(тогава все още не бях влизал в този изключителен сайт