101 романтични идеи
Posted 10 November 2004 - 01:52 PM
Ако тя заминава за няколко дена, й кажи, че се притесняваш за нея и затова си й осигурил бодигард. Тогава й подари малко мече.
Гост:_diva orxideia_*
Posted 11 November 2004 - 12:34 AM
Posted 11 November 2004 - 12:48 AM
влизам си аз в апартамента и от коридора мирише на пилешки пържоли ...аууууу мислех си че комшийката се е уляла да готви но отваряйки вратата на хола и святкайки лампата изкачат всичките ми приятели и започват да пеят честит рожден ден ...масите сложени балони хвърчат ....унемях загубих говор и картина беше невероятно готино изживяване ...докато бях така унемяла ме затрупаха със цветя целувки и подаръци бях много много щастлива ...но това не беше всичко половин час след това пристигна дисководещ това вече ме довърши лудницата беше налице и аз се размазах тотално...
Edited by diva orxideia, 11 November 2004 - 12:53 AM.
Posted 11 November 2004 - 12:17 PM
Повече подробности
Гост:_goresht shokolad_*
Posted 11 November 2004 - 10:56 PM
Наименувайте звезда с името на момичето. Можете съвсем официално да дадете име на една от многото звезди, за което да получите официален документ/сертификат.
Повече подробности
оооооооо аз не искам толкова много само масаж вана много секс със пура и добро пипие прибави малко лизане мазане и купона е налице

Edited by goresht shokolad, 11 November 2004 - 10:57 PM.
Posted 12 November 2004 - 11:35 AM
Купи фосфоресциращи залепващи звездички и напиши на тавана над леглото "Обичам те!". Тя ще ги види, когато угасите лампата. Все пак внимавай да са такива, които не оставят следи след като се отлепят.
Posted 12 November 2004 - 04:28 PM
При някой специален случай, купи 11 истински и 1 изкуствана роза. Сложи изкуствената в средата на букета.
Добавяш картичка със следния текст:
“Ще те обичам, докато и последната роза не увехне.”
Posted 13 November 2004 - 06:01 PM

аз ужасно много обичам цветята ще ми се някой ден да бъда затрупана от цветя просто така без повод ...да няма място по стаите от цветя...сигурно ще получа инфаркт от щастие

Attached Files
Edited by diva orxideia, 13 November 2004 - 06:20 PM.
Posted 15 November 2004 - 05:00 AM
Купи домейна с нейното име, ако е свободно, например www.martinaivanova.com. Направи уеб страница с някаква романтична поема и красива роза. Когато тя разглежда в Интернет, й дай идеята да провери дали това име е заето. Нека тя сама го напише и отвори сайта.
Posted 17 November 2004 - 12:17 PM
Купи стилно огледалце и й го подари с картичка, на която пише примерно "В това огледало ще виждаш най-красивата жена на света!".
Posted 17 November 2004 - 12:39 PM
няма ли да е по добре ако пише "виждаш ли мила това което и аз...едно нежно красиво цвете пълно с много любов и страст" незнам но ми звучи по истински ...нещо което наистина може да се почуства със сърцето

Posted 19 November 2004 - 09:05 AM
всички тези неща и много други. само че зависи от начина на поднасяне.
всичко трябва да е от сърце. трябва да бъде поднесено по такъв начин че да накара другия да се разплаче едва ли не от щастие.
романтика.......... има ли я изобщо в наши дни?
Posted 19 November 2004 - 02:05 PM
Вземи книгата, която тя чете, отвори там, докъдето е стигнала и с МОЛИВ подчертай букви в някой параграф, който й предстои да прочете скоро. Нека подчертаните букви формират примерно "Обичам те". Например:
Подчертаното ще зачовърка любопитството й и с малко повече късмет тя ще извади буквите и ще си ги запише. Можеш да закодираш и някое по-дълго съобщение, за да се потруди тя пвоече...Дворецът беше лабиринт, а минаването им през него -мъчително и незабравимо. Отначало минаваха от сграда на сграда под тъмното небе.
Posted 12 January 2005 - 07:20 PM

Posted 13 January 2005 - 12:34 PM
101 Romantic Ideas:
http://ftlbg.com/MAR...antic_Ideas.pdf
Edited by Fatalnia, 13 January 2005 - 12:35 PM.