Преход към съдържанието


Снимка
- - - - -

Бързото свършване...


  • Please log in to reply
126 replies to this topic

#46 speedy

speedy

    Нов

  • Users
  • Рипване
  • 6 Мнения:

Posted 25 December 2004 - 01:53 AM

SUPER STE VSI4KI!!! MNOGO BRAVO , EBATI PI4OVETE STE (mnogo se radvam 4e ima hora kato vas koito naistina iskat i se opitvat da pomognat ).

Samo iskam da kaja na "yasmania", 4e temata sum ia pro4el ot samoto na4alo, no ne vidiah ne6to koeto da mi pomogne ( vsi4ko sum go opital s izkliu4enie na mojebi dve ne6ta koito sled malko 6te spomena )


Kakto vi kazah mackata mi mnogo ne se kefi da ia blija ( makar 4e mene 4estno kazano me kefi, i to dosta - togava vinagi ima orgazum - klitoren ), kvo ostava za 4ukane s prusti i vibrator. Mnogo puti sme si govorili i mi e kazvala, 4e nikoga ne e mastrubirala v jivota si ( zvu4i stranno, no fakt ), su6to i mi kaza, 4e ako ima vibrator ne bi go izpolzvala, trugna li da i burkam v p****ta s prust4e, vednaga po4va da mrunka, mnogo riadko e bilo da si zamul4i ta daje i da i haresa. Taka kato vi obiasniavam sigurno 6te si pomislite, 4e jena mi e nekva skromna ( daje zaluhava ), no ne e takava, pravili sme sex i mi e duhala na mnogo 6antavi mesta, prosto ne i dopadat tezi igri4ki za koito vie mi govorite, a mene mnogo me e iad zaradi tova, za6toto az li4no dosta im se kefa na tezi raboti, a ako i na neia i haresva6e tova 6te6e mnooooooooooooooooooooooooogo, mnogo, mnogo da olesni ne6tata. Zatova mi ostava edinstveno DUUUUUUUUUUUUUUUUUULGOTO 4****E. Edin moi priatel se be6e zahvanal za tova s PCto, no sled vreme mi kaza, 4e tva sa pulni gluposti, no tuka gledam, 4e pi6ete nekvi savsem drugi raboti.?.?.? Ta ako moje niakoi da mi kaje nekvo info otnosno tova- 6te sum MNOGO blagodaren!!!
Drugoto koeto me nakara da se zamislia e tova s "urologa" - do sega ne sum hodil na takova ne6to v jivota si i se 4udia, ako otida dali vuprosniat urolog 6te moje naistina da mi pomogne ili samo 6te mi napulni glavata s gluposti, i dali 6te e niakoi deto si razbira ot rabotata, da ne e nekuv samozvanec i da stane o6te po-zle polojenieto?*???**?**?**?

Ob6to vzeto sled cialoto tova pisane imam dve OGROMNI molbi kum vas:
1.- daite nekvo info otnosno PCto ( ako naistina ima efekt )
2.- preporu4aite niakoi urolog ( da e niakoi razbira4 - v Sofia )

Puk sa dori i ni6to da ne stane v kraina smetka ( no az mnogo se nadiavam da stane ne6to ) - horata sa go kazali - ZDRAVE DA E :D :P :D Da sme jivi i zdravi, tova e nai-vajnoto!!! Veseli praznici na vsi4ki i budete vse taka pe4eni :D ;) ;)

#47 ttt

ttt

    Опитен

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипване
  • 83 Мнения:

Posted 27 December 2004 - 01:43 PM

Уролог не ти трябва - мисля че нямаш физиологичен проблем, а психологичен. Трябва ти сексолог - Румен Бостанджиев. Този е най-добрият според мен в БГ. Като такъв сигурно взема повечко пари, но поне ще си сигурен че не е шарлатанин. Според мен си заслужава да инвестираш в това.

За РС мускула - трудно ще ти го обясня в един пост. Пиши ми един майл да ти пратя една книжка.

Иначе като мацката ти не ти допада в леглото защо си с нея и защо изобщо се опитваш да й угодиш. Намери си някоя мръсница за която стандартния секс ще е отживелица и си жевей щастливо. Иначе ти ако си отдавна с това момиче и тя знае че се притесняваш от това че свършваш бързо и е вероятно да не иска да я задволяваш по други начини защото един вид го правиш за да й угодиш. Излиза че ти си в по-слабата пзиция и така изчезва мъжкото от теб - демек спираш да я възбуждаш.

Една жена иска да достави удоволствие на мъжа си. Иска той да е силният, а тя да е слабата. Дори цяла нощ да ти прави свирки, ако вижда че това ти харесва истински и тя ще е доволна. Ако жената не може да те задоволи или осеща че си напрагнат в секса и нещо в него не ти доставя истинско удоволствие то и тя самата почва да не изпитва удоволствие и да се притеснява т някой неща. Побвай някой път да не мислиш за нея, а само за се*е си. Правате всико бавно и се наслаждавайте един на друг. Накарай я да ти прави свирки и ако искаш й се изпразни в устата. Просто се забавлявай с нея без нито за миг да мислиш за няйният оргазъм. Прави си кефа без да ти пука.

Другото нещо - ти сигурен ли си че знаеш как точно да задоволиш жена с пръсти и език. Самоубочението не е най-добрият вариант. Аз случих на момиче което да ме научи да го правя - казваше ми как й харесва и как не. Пробвай твоета приятелка да те научи. Ако тя не иска има достатъчно литература по въпроса. Може й жените тук да помогнат.

Последното - твоета мацка трябва да се научи да маструбира за да е наясно с оргазма си. Ти сигурен ли си че тя изобщо някога е имала оргазъм. Обикновенно ако не маструбират и до оргазъм не са стигали изобщо. Легнете си, ти легни зад нея, прегърни я с едната ръка и почни да я галиш около клитора и малко над него, вземи нейната ръка и почни да го правиш все по близко да клитора й но с нейните пръсти. Дръж ръката й но почни да й даваш все по-голяма волност. Постепенно я остави тя да води. Като видиш че се чувства комфортно така, махни ръката си и почни да я галиш около гърдите и да импровизираш с нещо което знаеш че на нея й харесва. На пипай ръката й - нека тя се задоволи сама.

#48 Гост:_diva orxideia_*

Гост:_diva orxideia_*
  • Guests

Posted 28 December 2004 - 07:25 PM

Тошко е абсолютно прав за всичко ...бравос Тоше :lol: защо ли се замислих пак :blink:
само незнам наистина кое е по добре уролог или психиатър аз бих заложила на мръсницата....от нея ще научиш много и вероятноста да помогне е много по голяма....Тоше прав си и за това че не всеки знае как се задоволява жена със пръсти и език и това може да ти покаже само тя....
изглежда твоята мацка не ти помага за да се справиш ...напротив...и това допълнително те подтиска ...ако един от партньорите е егоист в леглото и се държи като дърво неминуемо се отразява и на другия ...замислих се най вече над това че тя не маструбира нима е възможно ...ако наистина е така не ми говори че прави страхотен секс няма да го повярвам ...маструбирането е най естествената човешка нужда която ни помага да се опознаем по добре а честото маструбиране говори за богата фантазия и апетит ...

#49 yastaprasta

yastaprasta

    Начинаещ

  • Users
  • РипванеРипване
  • 24 Мнения:

Posted 29 December 2004 - 10:31 AM

Аз мисля че ако момичето му го обича и наистина държи на връзката им, тя би имала интерес да се интересува кое би накарало сексуалния им живот да върви добре...а не това да не и пука и да оставя редица забрани.
Определено без разбиране и готовност на партньора да помогне, нищо не би постигнал нито ти, нито аз нито който и да е
Аз си обичам приятелката, бих направил всичко за нея...важно е обаче да зная че и тя е готова на това. И понеже съм се убедил в това, мога да кажа че нещата започват да се пооправят...
Доста неща сме преживели в сексуалния си живот, както хубави така и разочароващи, но при самовнушение че предстоят редица от най-хубавите а останалите изчезват....

#50 speedy

speedy

    Нов

  • Users
  • Рипване
  • 6 Мнения:

Posted 08 January 2005 - 02:19 AM

zdraveite pi4ove:)!!! za mnogo godini, da ste jivi i zdravi i o6te dulgi godini da mojete da davate cenni suveti!!!

Emi to se e vidialo - 6te hodia na urolog.
A ina4e kato vi 4etoh pisaniata.............................neznam na koe po napred da otgovoria???

Daje do predi malko pisah, no vidiah 4e 6te triabva da pi6a o6te mnooooooooooooooooooooooogo mnogo dulgo, zatova go iztrih.
Nadiavam se nai nakraia da nameria neobhodimata pomo6t i skoro da vi se hvalia kolko dulgo pravia liubov s priatelkata si ;) :D ;) .
4ao za sega - ae sus zdrave ;)

Edited by speedy, 08 January 2005 - 02:26 AM.


#51 ogito

ogito

    Нов

  • Users
  • Рипване
  • 8 Мнения:

Posted 10 January 2005 - 01:59 PM

на мен ми се е случвало да се изпразвам бързо(5-10 минути), както и да не мога да се изпразня супер много време(до 3 часа), наскоро ми се случи и далеч по-гадното(липса на ерекция) и съм си извадил един извод:

Всички тея проблеми са на психическа основа. Когато правиш секс трябва да си отпуснат и да не мислиш за нищо(камо ли негативни неща), просто да се наслаждаваш. когато си насаждаш някакъв страх "пак ще се изпразня бързо", "дали ще го дигна" или "мамка му защо не мога да свърша" ти се приближаваш до провала и отдалечаваш от успеха. Най-важно е да си уверен в се*е си!

поздрави хора! яки сте ;) ;) ;)

#52 yastaprasta

yastaprasta

    Начинаещ

  • Users
  • РипванеРипване
  • 24 Мнения:

Posted 10 January 2005 - 02:35 PM

Бе човек, ако си чел добре темата трябваше да разбереш, че в конкретния случай 5-10 минути, които ти наричаш БЪРЗИ, са си задоволително добре...

#53 ttt

ttt

    Опитен

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипване
  • 83 Мнения:

Posted 10 January 2005 - 02:55 PM

Абе yasmania, какво става с теб? Имаш ли напредък?
Скоро мернах една хубава статия за бързото свършване, ако я намеря пак ще я постна.

Иначе това което казва ogito е вярно. Има един принцип на спъващото се дете. На едно лапe като му кажеш внимавай да не се спънеш примерно и то с голяма вероятност ще се спъне, защото съзнателно не го осъзнава, а подсъзнанието се опитва да присъздаде смисъла на изречението за да го разбере. За подсъзнанието отрицателните частици и допълнителни думи не значат нищо. Ти му казваш:
"Внимавай да не се спънеш", а то чува:
"Внимавай, спъване" и се спъва защото подсъзнанието започва да пресъздава чувството на спъване за да го разбере.

Това е много валидно за свършването. Въпреки че вече не си малко дете, нещата свързани със секса почти изцяло се управляват от подсъзнанието. Когато се запиташ дали ще свърша бързо или кога ще свърша и подсъзнанието ти чува единствено "свършване" и почва да пресъздава всички чувства и физиологични реакции свързани с това и ти просто свършваш. Не можеш да го контролираш, защото не се оправлява от съзнанието, а от подсъзнанието.

#54 yastaprasta

yastaprasta

    Начинаещ

  • Users
  • РипванеРипване
  • 24 Мнения:

Posted 10 January 2005 - 03:02 PM

Пусни статията като я намериш...да видим дали е нещо ново.
Иначе, на ICQ ще ти кажа как е при мен като се засечем...

#55 speedy

speedy

    Нов

  • Users
  • Рипване
  • 6 Мнения:

Posted 11 January 2005 - 01:27 PM

E ako izdurjah po 5-10 minuti 6tiah da vikam "URA", no polojenieto e dale4 po-zle.
Ina4e psihikata 4e si e ot zna4enie - taka si e , niama spor. Ot kakto po4nah da mislia 4ak tolkova mnogo za tova i da se pritesniavam si e** maikata - ve4e sum napravo za sekundi - UJAS. No i predi kogato vaob6te, ama vaob6te ne mi puka6e pak biah super, super burz ( 1-2min ) , taka 4e mislia 4e vse pak si triabva urolog. Ako tribva 6te pia sekvi vidove hap4eta i kvo li o6te ne , no tova ve4e prosto ne se izdurja.

#56 zizi

zizi

    100% жена

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 402 Мнения:

Posted 11 January 2005 - 05:43 PM

абе това мъжете сте си дървени философи.
не мога да разбера защо бягате от проблема и не отидете на лекар, ами умувате и разсъждавате с дни и месеци. страх ви е да си го признаете пред друг ли / защото тук всичко е анонимно /. хора - лекарите са затова да помагат все пак. не мисля че едно посещение на лекар би ви убило.
ако не ви хареса може да не вземете впредвид съветите му, но от друга страна би ви помогнало.
от месец следя темата и все се надявах че в нечии глави се е вляло малко сиво вещество - но уви.
не се сърдете не искам да ви обидя обаче се държите като малки момченца пред инжекция. :)

#57 speedy

speedy

    Нов

  • Users
  • Рипване
  • 6 Мнения:

Posted 11 January 2005 - 11:47 PM

абе това мъжете сте си дървени философи.
не мога да разбера защо бягате от проблема и не отидете на лекар, ами умувате и разсъждавате с дни и месеци. страх ви е да си го признаете пред друг ли / защото тук всичко е анонимно /. хора - лекарите са затова да помагат все пак. не мисля че едно посещение на лекар би ви убило.
ако не ви хареса може да не вземете впредвид съветите му, но от друга страна би ви помогнало.
от месец следя темата и все се надявах че в нечии глави се е вляло малко сиво вещество - но уви.
не се сърдете не искам да ви обидя обаче се държите като малки момченца пред инжекция.


Dosega prosto niamah vreme. Dneska hodih do edna bolnica no urologut ve4e si be6e trugnal :) Utre oba4e 6te otida navreme i se nadiavam nai nakraia da se nameri nekvo re6enie.

#58 Гост:_diva orxideia_*

Гост:_diva orxideia_*
  • Guests

Posted 12 January 2005 - 12:56 AM

аз лично съм съгласна със Тошко че проблема е първо в главата и с течение на времето може да се наложи консултация с лекар както и намесата му...

замислете се само и си спомнете за няой ваш здравословен проблем който да кажем известно време ви е тормозил и вие се чудите какво става в един момент когато сте щастливи или затрупани от работа спирате да мислите за проблема и той сякаш се решава за периода от време в който вие забравяте да мислите...което не значи че не може да бъде активиран от даден дразнител отново но когато пак го игнорирате той отшумява...так става с нервния стомах, главоболието, запека, дори хемороидите се активират когато сте нервни...язва...и още много заболявания които се изострят от различни дразнители...повечето от тях са психологични проблеми...

докато вие възприемате секса като състезание кой ще издържи по дълго вместо да се наслаждавате няма да постигнете много....секса не е 5часа клатене има много други неща които го правят страхотно изживяване...а за партньорките ви щом това не е ясно толкова по жалко за тях...изтърват много а вие по добре си намерете други и не мислете по дяволите за това кога ще свършите просто се наслаждавайте пълноценно на това което усещате...

и немога да разбера защо така се държите за това кой кога свършва ...ако приемем нещата от друга гледна точка няма да се чуствате зле...коя е тя ли...ми да кажем едни хора се хранят по бързо други го правят цял час....един пише по бързо друг бавно и какво за това никой не ви съди нали но в леглото ви винят ами не смятам че е правилно в крайна сметка има хиляди начини да доставите удоволствие на жената и да я докарате до многобройни оргазми без дори да я ч**ате ...тогава пак стигам до факта че жените ви не ви разбират ...естествено това при положение че вие все пак полагате старание и усилия да промените фактите ...и от това което съм чела не оставяте жената незадоволена ...а тук се сещам да питам тя какво прави за да помогне ...

#59 liliputin

liliputin

    Нов

  • Inactive
  • Рипване
  • 2 Мнения:

Posted 15 January 2005 - 10:56 PM

Ей, какво стана защо спряхте да пишете.
Намерих случайно темата и я следя от сумати време.
Не съм се включвал защото проблемите са ми като на speedy и yasmania.
По скоро като на speedy, защото и с моята мацка е нещо подобно едвам я прикотквам да правим секс.
Направо ужас.
Пробвах какво ли не и тц.
Ходих и на уролог - здрав съм си.

#60 Гост:_diva orxideia_*

Гост:_diva orxideia_*
  • Guests

Posted 16 January 2005 - 02:11 PM

diva orhideq, благодаря ти за мнението, хубаво е това което си написала, НО
По този начин не ме предизвикваш да търся или намеря начин за решение на ситуацията, а по- скоро ДА СЕ ПРИМИРЯ С ТОВА и да търся по- различни алтернативи.
НЯМА ДА СЕ ПРИМИРЯ обаче, не и докато не опитам всичко възможно и разумно.
Тези неща относно другите форми на задоволяване на жената...ясно ми е горе-долу, практикуваме ги нерядко. Но, по този начин не изтривам срама от челото...на момичето може и да и е хубаво, но тези неща може да ги направи ВСЯКА друга жена примерно. И тогава къде отива мъжкото в един човек като мен?
Затова...
Неможе да няма решение...

<{POST_SNAPBACK}>


не те карам да се примириш ...това е един по безболезен начин за психиката самочуствието и мъжественоста ти да се бориш с проблема си не да се чустваш половин мъж и жената до теб да е незадоволена...ако ти паравиш повече за нея и ако тя държи на теб би трябвало също да ти помага и заедно махнали негативните мисли може да се справите много по безболезнено ...сега какво печелиш като се празниш бързо и тя е незадоволена не е ли по добре да включиш вибратор и да знаеш че тя е задоволена от тук следва част от това което ти тежи и на теб да падне като лоши мисли и естествено това като чяло ще се отрази на секса който правиш....