Здравейте, във връзка от няколко месеца съм с едно момиче. Не сме от един град, но се виждаме всяка седмица и тн. Въпросът ми е следния. Преди месец ми сподели, че в началото на връзката ни е била в дискотека, и е поддала на флирт с някакъв непознат, но нищо не се е случило, просто искаше да ми сподели(разпитах общи познати които са били там и ми потвърдиха). Това рязко ми отдръпна доверието към нея, но все пак се опитах да го забравя. Преди няколко нощи, беше отново на нещо като купон и ми се обади да ми каже че си ляга, като усетих, че нещо не е наред но си премълчах за да видя реакцията й. На следващия ден ми се обади и ми сподели, че ме е излъгла, просто е взела нещо, за което ме излъга че няма да взима и е било много лошо и повръщала, когато ми е казала, че ляга. Не се чувствала добре, за да ми сподели. Но това отдръпна още повече доверието ми към нея. Поговорих с нея като и казах, че ме е разочаровала много когато ме убеждаваше въпросната вечер че ляга. Тя твърди, че не е лъжа това и не изпитва вина понеже ми е споделила... макар и на следващия ден. Обеща, че ще ми споделя всичко, но след това едва ли бих повярвал на квкото и да е..
Ако може няколко странични мнения по този въпрос, понеже се чувствам много объркан и доверието ми към нея пада все повече и повече, а без доверие всичко отива подяволите. Обе
Edited by schhh, 14 April 2015 - 12:46 AM.