Преход към съдържанието


Снимка
- - - - -

Развитието и проблемите на един новак


 • Please log in to reply
86 replies to this topic

#1 John Wilmot

John Wilmot

  Напреднал

 • Moderators
 • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
 • 130 Мнения:

Posted 08 October 2013 - 06:41 PM

Здравейте на всички.В по долните редове ще изложа моята малка трансформация с нещата които съм научил последната година  някаде и ще ви помоля за съвет и мнение по някой въпроси които са ми в главата от известно време.Само да уточня,че в момента нивото ми с жените е малко над нулата(като се има предвид,че преди бях някакво минусово ниво)

В момента съм 17 годишен,тренирам мма и ходя на фитнес.Също мога да кажа,че се храня доста здравословно.8,9,10 клас(сега съм 11) не съм излизал с момиче и горе-долу не съм си приказвал с такова.Самочувствието също не беше на ниво.Бях много зле.Не се грижех за външният си вид и се страхувах леко от правенето на нови запознанства.Цялата ми промяна ЗАПОЧНА като прочетох една книга,която се казва,,Не пипай тази книга,, на Ян ван Хелсинг.Тя нямаше нищо общо с жени,но като я прочетох нещо в мен прищрака.Исках да се усъвършенствам,имах глад за знание.Почнах да ходя на фитнес,обръщах по голяма внимание на облеклото и хигиената си.И така полека,полека се подобрявах.Последното лято(това след 10 клас) направих голяма крачка.Това което ми помогна беше,че се впуснах в неизвестното.Имам предвид,че с едни стари приятели(1 момче и 1 момиче) ми казаха,че ще работят благотворително и ме поканиха да се включа. .Аз сметнах,че ще е добра идея и се съгласих.През двете седмици на работата,връзката ми с тези стари приятели се затвърди.Почнаха да ме канят да излизам с тяхната компания,завързах и нови запознанства,канеха ме на партита и на дискотеки.Самочувствието ми нарасна,станах по-спокоен сред хора,говорех по-изразително и бавно,гледах хората в очите.Също така спрях да маструбирам(повече от 2 месеца).Вече мога да си танцувам на публични места без да ме..... нали какво мислят другите.Поуката която аз си извличам от това е,че за да се подобриш трябва да искаш промяната.Не да искаш не е достатъчно,трябва да си готов на всичко за нея.И естествено да правиш неща които не ти допадат(т.е да излизаш повече,да се социализираш и да завързваш нови контакти).Аз продължавам да се развивам и усъвършенствам.Имам още много да уча,което ме води до моито въпроси към вас:

 

1.Има едно момиче, с което си пишем по фейса.Нека я наречем ,,Г,, .Тя е в приятелски отношения с това момиче от благотворителната работа за което писах по горе. ,,Г,, е казала,че съм много готин и хубав,но когато я поканя да отидем на кафе в една компания тя ми излиза с някакви извинения(вчера я поканих за 2ри път).То всъшност първия път,тя каза,че има голям шанс да дойде,но аз отмених цялото събиране,защото времето беше ужасно.Пише примерно наказана съм,но ще се постарая да дойда.Праща ми сигнали,че ме харесва,но не иска да излезем.Примерно е започвала тя чата като ме пита някаква дума по немски,като се има предвид,че е в специален клас по немски и е отличничка.Да не би да иска да сме само двамата,но не вярвам,защото не сме се виждали още.

 

2.Дайте някакви съвети за зарибявки в даскалото.Примерно гледам,че някое момиче ме гледа.Пресрещаме си погледите.Усмихвам и се.И после какво.Да отида и да кажа ,, Здрасти, знам, че съм красив и че те привличам, но може ли да си прикриваш импулсите малко повече,, и после да се представя ли.Какво бихте ме посъветвали

 

3.В клас си говоря редовно с 2 мацки,но от време на време ми се присмиват леко.Примерно казвам,че си водя дневник за тренировките и те ми викат ,,Каквооо водиш си дневник кога си биеш чекии,, и някво почват да имитират.Пробвах да им кажа ,,Еее, браво! Най-после един добър отговор!,, само че малко по модифицирано,но не ми се получи много.

 

Много бих се радвал ако прочетете тези дълги редове и ми дадете някъкви насоки.


Edited by John Wilmot, 29 August 2014 - 11:16 AM.


#2 Fuark

Fuark

  Опитен

 • Users
 • РипванеРипванеРипванеРипване
 • 64 Мнения:

Posted 08 October 2013 - 07:31 PM

Поздравления за промяната и адаптирането, но има само един проблем, който аз виждам..Гледаш всичко да е по учебник..готово научени фрази от Библията тип "Еее, браво! Най-после един добър отговор!". Бъди оригинален, интересувай се от всяка сфера, говори с много хора и обогатявай речника  За #1 си мисля, че или е срамежлива или не знае какво иска. Аз бях в същата ситуация преди броени дни. Бях канил едно и също момиче, което ми прави комплименти и дава ИОИ,два пъти на среща и се отказах, но тя продължаваше да ми пише и накрая тя ме покани на среща и излезнахме. Аз си имам правило да не каня повече от два пъти, направи си сметката дали наистина си заслужава трети път.


А това да кажеш на някое момиче "Здрасти, знам, че съм красив и че те привличам, но може ли да си прикриваш импулсите малко повече" на мен лично ми се струва страшно неразумно. Аз лично никога не говоря за се*е си дали съм красив или не, оставям момичетата да го говорят това и действа много по-добре :) . Например имам една съученичка, която е 4-ка в лице и 6-7 в тяло и се има за вървежна,хубава,красива и е страшно отблъскващо. Отклоних се от темата.


П.С CASAN0VA ми беше препоръчал няколко четива, които смятам, че ще ти помогнат. Пиши ми ЛС за да ти ги прикача :)
Отново, браво! :)


Edited by Fuark, 08 October 2013 - 07:36 PM.


#3 Comeback

Comeback

  Начинаещ

 • Users
 • РипванеРипване
 • 12 Мнения:

Posted 09 October 2013 - 02:36 PM

Поздравления за пътя ,който си изминал ,но трябва да знаеш ,че пътешествито едва сега започва. Целият ни живот е едно голямо пътешествие ,или е такова поне за тези от нас ,които се стремят  да бъде, така ,че не спирай да се развиваш.  Надявам се ,че знаеш метода на котката и кълбото прежда ,а именно колкото по близо е кълбото  до котката  ,то толково по лесно е за  нея да го улови и интереса и към него се губи. Постави кълбо прежда на разстояние от нея и ще видиш как ще събудиш любопитството и и ще я накараш да го преследва като луда. Така ,че надявам се да си разбрал какво имам в предвид. Дистанцирай се малко от даденото момиче , спри да и пишеш и ако тя наистина има интерес сама ще те потърси. Друг е въпроса ,че си направил грешка с това да я каниш да излизате с други хора. Среща само ти и тя далеч би увеличила шансовете ти с това момиче ,а  и би я предразположило към кис клоуз. Изпълни първо горе написаните неща и евентуално ако тя продължава да те търси, въпреки че не и обръщаш внимание я покани. Все пак има още милиони хубави момичета и тя не е единстваната.  Имам  един свой метод ,който използвам ,когато имам интирес към дадено момиче от моето училище  ,а и съм забелязал такъв от нейна страна. Научавам в кой кабинет има , отивам и  моля даскалката да я освободи за малко ,а  отвън и давам едно листче и химикал като я моля да си напише номера. Става и ако се извиняваш на бившата , но файда от това няма. Надявам се да съм ти помогнал. Успех.#4 John Wilmot

John Wilmot

  Напреднал

 • Moderators
 • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
 • 130 Мнения:

Posted 11 October 2013 - 04:08 PM

Искам да напиша как се развиха нещата и да кажа как ще процедирам от сега нататък.Нали я бях поканил и тя ми беше казала,че е наказана.Добре,стават и такива неща,ама на другия ден пише във фейсбука ,,някой за кафе от 14,30,, и аз си викам еби са.Ся съм в режим пълен игнор и май ще се захващам с едно ново момиче.Какаво мислите правилно ли постъпвам.Замалко да забравя,да благодаря за бързите и полезни отговори :)


Edited by John Wilmot, 11 October 2013 - 04:09 PM.


#5 Johny Depp

Johny Depp

  Начинаещ

 • Users
 • РипванеРипване
 • 18 Мнения:

Posted 12 October 2013 - 12:18 PM

Свиквай приятел , след време тези работи няма да ти правят толкова впечатление ! (:#6 John Wilmot

John Wilmot

  Напреднал

 • Moderators
 • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
 • 130 Мнения:

Posted 13 October 2013 - 10:42 AM

Да дам малък ъпдейт.Ходих четвъртъка на едно изложение и нали бях с приятели.Едно от момичетата с които бях видя едни нейни приятелки и те дойдоха при нас за 5 минутки и после си тръгнаха.Едно от момичетата(тези които дойдоха за малко) ме е харесало и й е казало.Скоро ще излизаме(нямаме уговорена среща,но и това ще стане).Пожелайте ми късмет и ако се сещате някакви полезни съвети ДАВАЙТЕ ги.


Edited by John Wilmot, 13 October 2013 - 10:44 AM.


#7 John Wilmot

John Wilmot

  Напреднал

 • Moderators
 • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
 • 130 Мнения:

Posted 15 October 2013 - 09:01 PM

Братлета добри новини.Току що си уредих среща с момичето за което говорех.Показва много голям интерес.Съботата ще излизаме.Първо ще сме само двамата и после ще се присъединим към едни приятели.Въпроса е да я изпратя ли накрая до тях и да пробвам да закрия вечерта със целувка.Какво ще ме посъветвате.#8 enjoy

enjoy

  Опитен

 • Users
 • РипванеРипванеРипванеРипване
 • 54 Мнения:

Posted 16 October 2013 - 01:49 AM

Действай, добре си го измислил :)#9 John Wilmot

John Wilmot

  Напреднал

 • Moderators
 • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
 • 130 Мнения:

Posted 19 October 2013 - 07:38 PM

Кво да ви кажа момчета.Върнах се от срещата.От мен да знаете,може да си мислите,че сте велики и всичко ще е по вода и ще бъдете про дон жуан,да ама не.Поне първите няколко пъти.Направих някои големи грешки,като БЛОКАЖ ДОСТА ЧЕСТО. Хубавото беше,че момичето е свястно и явно ме харесва ли и аз не знам и като замълчахте тя почваше да говори.Взех номера и естествено пак се осрах.Казвам и може ли да ти взема номера.Дава ми го нали и аз викам благодаря.Най-тъпото нещо което можеше да кажа,го казах.Контакт с очите доло горе имаше,но не постоянно.Докосванията почти ги нямаше.Като се замисля тя ме докосваше повече от колкото аз нея.Флирта може да се каже,че го нямаше.Имаше още няколко изцепки,които няма да ги споменавам.Няма как така ще е,поне първите няколко пъти.Ще си взема поука и да се надяваме следващия път да е по-добре.Ще съм много благодарен ако изразите мнение и дадете някакви съвети каквито ви дойдат на ум.#10 Johnny Strong

Johnny Strong

  Seducer

 • Moderators
 • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
 • 392 Мнения:

Posted 19 October 2013 - 10:57 PM

ще ти кажа три неща, върху които да се замислиш и да опиташ да промениш!

 1. много сериозно гледаш на срещите и на резултата от тях, не трябва да ти е фикс идея да се представиш отлично и без блокажи и т.н. основата ти цел е да се забавляваш и да се закачаш с мацката. след това идва и структура на играта или лек план на коя среща какво развитие в съблазняването да целиш. по-малко сериозен и с очаквания - по-спокоен отпуснат и лежерен.

 2. не се шашкай че си направил блокажи, никой не е станал перфектен с раждането си освен натуралните свалячи, тия които са единици и приемат мацките като даденост и тяхно право. ще премахнеш тия неща като се успокоиш и си спокоен по срещите и с практиката си. практиката изчиства грешките.

 3. гледай в ума си да си поставиш като цел-игра, да я надминеш в закачките и в майтапите, в докосването като закачлив. но опитвай нищо няма да стане, не се страхувай от провала, опитвай и то спокойно да я докосваш и да инициираш докосване. много пъти ние си мислим, и аз съм си мислел преди когато бях извън играта, охх тая е много готина как ще я докосна трябва да имам повод, сигурно ще се стресне и т.н. ами не, всъщност много рядко се случва да се стресне или дръпне. идеята обаче е да движиш ръката си по-бавно и плавно когато я докосваш и с усмивка на лице и гледайки я в очите с 1 мек поглед. това работи. и тук трябв апросто практика, инициираш докосване дръпване докосване дръпване докосване дръпване и е хубаво да я докосваш постепенно и то в пик на емоциите и, когато се кефи на твой майтап или някаква история.#11 enjoy

enjoy

  Опитен

 • Users
 • РипванеРипванеРипванеРипване
 • 54 Мнения:

Posted 20 October 2013 - 01:29 AM

Как си уговорихте среща без да ѝ имаш номера :) Предполагам по скайп/фейсбук ? Още тук ти е първата грешка според мен - най-малкото, че може да ти се наложи да направиш промяна или да ти изкочи нещо. Взимай им номера още като се уговаряте за срещата.

Наистина гледаш прекалено сериозно - не си на изпит, а не среща и целта е да си изкараш хубаво.

Според мен, избягвай въпроси от рода на "може ли", "искаш ли" и т.н. освен в формални отношения - в офиса / университета (дори и тук е спорно). Много по-добре звучи "Кажи си номера" - също така, ако искаш да предложиш нащо пробвай с "Хайде, ....". Ако се постараеш, за 2 седмици ще се научиш и ще ти идва без да се замисляш. 

Иначе, друго, доста може да не се съгласят с мен, но лично аз предпочитам като излизам с момиче на среща да сме само двамата. Една забавна история извън контекста малко - един приятел си хареса едно момиче и за наше очудване я кани да гледа мач заедно с нас, където се бяхме събрали 15-тина момчета - по-отегчено момиче не бях виждал, пича си гледа мача, а нея я зариби един друг през това време и нашия човек гледа тъпо накрая и се чуди какво се обърка.#12 John Wilmot

John Wilmot

  Напреднал

 • Moderators
 • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
 • 130 Мнения:

Posted 20 October 2013 - 11:25 AM

Мисля,че част от проблема ми е,че нямам чувства.Не знам как точно да го обясня.Не говоря за щастие,смях,тъга.Изпитвам сексуално влечение към жените,не ме разбирайте погрешно,просто не съм изпитвал това усещане на близост или един вид свързаност до сега.Не мога просто да тръгна с някое момиче ей така,без поне капчица влечение.#13 enjoy

enjoy

  Опитен

 • Users
 • РипванеРипванеРипванеРипване
 • 54 Мнения:

Posted 20 October 2013 - 03:53 PM

"...,просто не съм изпитвал това усещане на близост или един вид свързаност до сега. Не мога просто да тръгна с някое момиче ей така,без поне капчица влечение."

Не мога да те разбера - каква близост и свързаност може да търсиш от почти непознато момиче?#14 John Wilmot

John Wilmot

  Напреднал

 • Moderators
 • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
 • 130 Мнения:

Posted 20 October 2013 - 05:23 PM

Хммм мисля,че разбирам.Благодаря#15 John Wilmot

John Wilmot

  Напреднал

 • Moderators
 • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
 • 130 Мнения:

Posted 23 October 2013 - 11:22 AM

Днеска или утре ще звънна да уговоря втора среща.Плана ми е разговора да е кратък.Мисля да кажа:

,,Здравей,аз съм........Напоследък ми се е догледал някакъв хорър/трилър,съботата ще дават един много як.Искаш ли да отидем,,

 

Преди киното малко ще си поговорим нали,няма веднага да се срещнем и да влезем в залата.Ще ми обясните ли как стоян нещата с плащането.Аз мисля да взема билетите преди срещата.Но примерно как да взема пуканки.Да кажа ли ,,аз ще си взема пуканки,ти искаш ли нещо,, И тя ако каже ,,да ето ти пари,, аз ще откажа и ще кажа,че аз ще платя.Въпроса ми какво ще стане ако тя настоява да си плати,какво да кажа аз.

 

Вътре в киното какви докосвания да правя.

След като свърши филма ще я изпратя до спирката и ще се приближа до нея,хващам я за талията,поглеждам я в очите и целувам.Понеже съм малко зле,след целувката да я изчакам ли докато автобуса й дойде или да се целунем още няколко пъти и да си тръгна.Предполагам,че след като съм я целунал вече,това означава,че ходим нали?

Ще ме извините за тъпите въпроси,но не всеки е натурален дон жуан. :)