Преход към съдържанието


Снимка
- - - - -

Хубава колежка и липса на опит


  • Please log in to reply
19 replies to this topic

#1 Bartok

Bartok

    Опитен

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипване
  • 62 Мнения:

Posted 25 November 2011 - 02:54 AM

Здравейте, понеже виждях подобна ситуация, на тази, в която съм ще внеса само няколко промени.

В моя курс хубави колежки - бол, една обаче ми грабна вниманието. За пръв път отидох на 3та или 4та лекция по предмета, нямах домашните и лекциите и от дума на дума с колеги, чакащи пред аудиторията се запознах с доста колеги (мъже). Ненадейно едно дребно и добре изглеждащо (момиче) се включи и в крайна сметка си менкахме имейли, а тя започна да ми праща домашни и лекции, като всеки път питах за тях.

Малко бекграунд за мен - спортувам боен спорт, стегнат съм и мога да не ям, но тренировки не пропускам. Също имам и доста богата обща култура. Обичам да се състезавам, да побеждавам и да налагам мнението си ( елегантно, не със сила). Обаче, хич не ме бива с момичетата. Чел съм библията, както и още няколко книжки за alpha male. Правил съм си и експерименти. Ако искам да се запозная с някой мога да го направя, дори в ситуации, когато непознатия човек е в кофти настроение. Определено имам и природен чар - не за сваляне, но да грабна доверието на някого. Проблемът с момичетата ми едно време беше големия ентусиазиам - предполагам съм изглеждал отчаян. Тогава смятах, че е достатъчно да си най-умен и силен и ако се стараеш всичко е твое. Ама мацките имаха други идеи.

И понеже в един момент ми писна да се самоунижавам с опити да омилостивя някого, реших да сменя тактиката. Но изникна друг проблем - като се запозная с момиче, изобщо не отварям теми за секс, близост, жени, не ги разпитвам за гаджетата им или нещо интимно, стремя се да не говоря за това колко съм "велик"/готин. Но пък излиза, че съм на другия край - леко темерут.

Номерът, е че не знам как да пусна мухата - да я накарам да си мисли, че може и да я харесвам (обаче да се чуди) и след това да я превърна в нуждаещата се страна.

Знам доста от теорията тук, част съм осмислил, но нещо, някъде съм прецакал. А това ме изяжда, не толкова заради липсата на секс, колкото когато видя някой мунчо с момиче....ок с това което ми се полага по право - защото съм по-умен и по-здрав от него. Моята плячка.

И понеже моля за съвет, търся не толкова теория, колкото някакви по-прости или конкретни трикове. Друго определящо ситуацията ми е че никога не съм имал пример (в компанията ми) на свалячи и всичко съм научвал или от трета ръка или от ръка летяща към лицето ми, след гаф :D.

И втората ситуация от скоро...
Забравих да добавя - бях заел на колежката лекции, защото в последствие тя изпусна занимания и така се получи, че се срещнахме в една дискотека, където тя беше да празнува празник на нейна приятелка. Аз естествено се отбих да поздравя въпросното момиче, сприятелих се с алфа-та на тяхната компания и си говорих с него, когато не говорех с нея. В един момент подех лека закачка с нейна приятелка (номерът, да я накараш да се конкурира за вниманието ти). Горе-долу добре вървяха нещата, докато в един момент момичетата не започнаха да правят чупки все едно танцуват, но докато са седнали по столовете. Мина ми мисъл да я поканя на танц (но счетох, че може да повторя грешката с големия ентусиазъм). Стоях там около час, можех да остана й още но ми се струваше, че по-голям пробив няма да направя.

Обмислях и втората ситуация, ще мис е да избистря грешките в нея.

П.П. Знам теорията за следващата мацка - не стане ли с една мнаваш на друга. Но ми се ще да си набележа определена и да я сваля, за да се докажа на самия се*е си. Защото от толкова "следващата" почнах да ги "джуркам:, като тото, обаче без джакпота....Ако нещата се сговнят, определено ще го преживея, но искам да си взема поука, така, че ще съм благодарен за някакви градивни съвети.

#2 syan

syan

    Нов

  • Users
  • Рипване
  • 6 Мнения:

Posted 26 November 2011 - 02:02 AM

За да се нуждае от те*е трябва да намери нещо у те*е което да иска.
Помогни и да го намери.

Най крато :
В деня на лекциите
Ти: Знаеш ли ... прекрано е че ми помагаш с лекции.
Тя: ( няма значение какво ще каже )

Ти: Мога да ти отделя малко време в което да ти се реванширам. Хйде лсед лекции отиваме на кафе за 15 - 20 мин.
Тя:
1- Вариант :
Не заета съм ще се пребирам.
Ти: Ок няма проблем супер не обичаш да си губиш времето. Товя е много хубво и кви ги връшиш в свободното си време ?
Тя: ( без значение какво ще каже намираш обща точка и създаваш интерес връска направо в тази посока. Тука може много да се испише и има много иследвния в областа. В най - общи и повърхностни линии схемата е тази )

2- Вариант :
Да няама нищо против ( или нещо там няам значени приема)
Когато отивате там действаш като при вариант едно да разбереш повече за нея и да прицениш изобщо тя споделя ли твойте интереси и може ли да имате общи точки.

Ако все пак и това знаеш. Моля да ме извиниш. Опитвам да помогна.

Успех.

#3 Bartok

Bartok

    Опитен

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипване
  • 62 Мнения:

Posted 26 November 2011 - 01:56 PM

Хей, благодаря за идеята, понякога не ми хрумва идея как да преминавам плавно от тема в тема, това определено би помогнало. :cj:

П.П.
А канейки я на среща, макар и по подобен начин, няма да ме накара д аизглеждам, като търсещия, като някой в нужда?

Edited by drquin, 26 November 2011 - 02:08 PM.


#4 syan

syan

    Нов

  • Users
  • Рипване
  • 6 Мнения:

Posted 26 November 2011 - 09:08 PM

Тънък момент е тука да действаш. Не да изразяваш желание. Да кажеш искам това и това от те*е (желание). Да направиш това, което искаш е сила. Мадамите обичат силата.

Забележи какво и казваш:

"Мога да ти отделя малко време ...... Хйде след лекции отиваме на кафе" ( тука тя няма особен избор , жените обичат да не знаят какво искат ).
Разбира се това, как ти ще кажеш това - има голямо занчение и каква енергия ще добавиш към това.

Общо взето не казвай това което иксаш да направиш все едно търсиш удобрението и ДЕЙСТВАЙ бъди смел.
Това което искаш да направиш го прави и ще видиш, че в повечето случай десйтва ( в повечето защото по някога дори и всичко да е направено както трябва нещата не се получават).

П.П. Ако тя намери стойност в те*е. Тя ще се нуждае.

#5 master-dj

master-dj

    70

  • Admin
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 622 Мнения:

Posted 28 November 2011 - 12:37 AM

Хайде след лекции отиваме на кафе


Малко "подобрена" версия:
- хайде след лекции идваш с мен
- къде?
- ще видиш, ще ти хареса, ако си послушна
или
- ще видиш, ще ти хареса, ако се държиш прилично
или
- ще те отвлека и ще те продам в чужбина. Би трябвало да взема добри пари за теб... трябва да проверя дали имаш някакви специални умения и таланти...

и хора, стига сте ходили по тези кафета бе, дагоева... какво можете да правите в кафето, освен да си говорите... измислете нещо по-интересно. кой знае колко хора преди теб са й предлагали да ходи на кафе само същия ден... (това не е към никого конкретно, а по принцип към всички). измислете вариант, при който имате много повече опции за кино...

#6 Bartok

Bartok

    Опитен

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипване
  • 62 Мнения:

Posted 28 November 2011 - 02:22 AM

С риск да прозвучи, както Нютон, когато го ударила ябълката: "Я мислех, че съм седнал под круша" - как да я отцепя от групата (в която сме момчета). питам за някаква хитрина, защото в това отношение идеи нямам освен - "ела че ми трябваше".


А относно местата....още не съм го обмислял, обаче ме бива в импровизациите. Веднъж вкарах във филм една 7мица, като я заведох на музей.....с изложба на илюстрации към Кама сутра :very_happy: Е по нататък наторих положението, но все нещо трябва да разказвам на внуците. :very_happy:

#7 Bartok

Bartok

    Опитен

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипване
  • 62 Мнения:

Posted 01 December 2011 - 02:17 PM

(Не)доразвитие на темата

Както по-горе посочих, отбиването на овчица от стадото винаги ми е било интересно, точно колкото и неясно. И понеже не получих съвет относно хитринките и механизмите, започнах да обмислям такива сам. Е не стигнах до нова идея, но съдбата обича смелите...и хубави и умни - т.е. мен. На мен ми се наложи да пропусна лекцията и малко по-късно получих смс запитване, за другата група по същия предмет, от "заподозряната" колежка. Така и така бях решил да отида в другата група и тайно потривах ръце, че съдбата ми я дава на тепсия (точех ножовете :ph34r: ).

Тръгвам вчера за лекции - задръствания- глупости, очертаваше се да стигна точно навреме, но за да има места писах на колежката "запази 1 място" - едновременно се подразбира, че е молба, но и звучи доста заповедно. Стигам аз до лекцията и получавам смс, че тя си е у дома и "дано не ме е вързала". Оказа се че лекцията всъщност е по друго и програмата е сбъркана. Бях решил, че ще я закова с едно коки & фънни, а както знаем от боя и битките или удряш веднага или поемаш удар....за това рискувах й писах без да му мисля много, че места има доста в залата. А после - "Мене да ме вържеш - непоправима оптимистка :)". Сега като се замисля е доста Коки, но дали не е в повече?

#8 fancooler

fancooler

    Начинаещ

  • Users
  • РипванеРипване
  • 27 Мнения:

Posted 01 December 2011 - 02:27 PM

Прекалено много "логична мисъл" вкарваш...

Защо не й кажеш, че имаш нужда от помощ, нещо относно лекциите или каквото считаш, че ще звучи правдоподобно. После винаги може да поискаш "реванш" и да я поканиш да излезете.

Друг вариант за който се сещам е просто като я видиш да поведеш разговор с нея и да й кажеш по някое време: "Ние хубавичко си говорим тука с тебе, но трябва да вървя. Хайде да продължим друг път..." След което й дай телефона си и кажи нещо от рода на: "Напиши ми телефонния си номер. Аз ще ти се обадя."

Това, че в университета е постоянно заобиколена от хора не означава, че е пречка да поговориш нормално с нея, нали? :)

Успех!

П.С. Докато писах мнението си ти си добавил нов пост и става ясно, че имаш нейния номер. Покани я на среща бе мен! ;)

Edited by fancooler, 01 December 2011 - 02:30 PM.


#9 Bartok

Bartok

    Опитен

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипване
  • 62 Мнения:

Posted 01 December 2011 - 02:36 PM

Аз й имам телефона, виждали сме се веднъж извън университета (отиди до предишните мнения, там съм описал работите). Номерът, е че понеже нещо не идва редовно на лекции, нямам, как да "ме спасява" и аз да й се реванширам съответно след това.


П.П.
Абе пич, аз как ще й пращам/получавам смс ако вече й нямам телефона :very_happy:

#10 master-dj

master-dj

    70

  • Admin
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 622 Мнения:

Posted 01 December 2011 - 04:39 PM

Това с искането на помощ не е много добра идея... Не трябва да излиза, че ти трябва помощта ѝ, а да се справиш с нещо.

Най-лесно да я изолираш е да я хванеш за ръка и да ѝ кажеш "идваш с мен"... Каква е ситуацита, в която искаш да я изолираш? Ще подготвя една статийка, че тази информация малко е недостатъчна в Библията...

#11 Bartok

Bartok

    Опитен

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипване
  • 62 Мнения:

Posted 06 December 2011 - 05:16 PM

Няма развитие по тамата, с колежката ен се засичаме псоледните 2 седмици и съответно моя ентусиазъм изстива. * ми декември със сигурност няма да се засечем, затова обявявам, ч еще търся нови ловни полета :naughty:

#12 Bartok

Bartok

    Опитен

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипване
  • 62 Мнения:

Posted 29 December 2011 - 05:24 PM

Нова дилема, по-скоро разработаката на морално-етичен кодекс :D



Момиче в магазин (няма да уточнявам за какво) - доста контактна, а аз изиграх доста добре cocky & funny. Момичето определено е симпатяга и с чуство за хумор. Бих я оценил на 5 ца. Повече привлича със закачки. Та - нямам особен опит и определено мога да се пробвам с нея, знам, че шансът да не ми даде тлефона си и излезе на среща е адски малък. Обаче питам по-опитните - не е ли донякъде долно да се пробвамд а я забивам, ако ми е по-скоро за пробата?

В момента притеглям нещата на кантар и още се чудя, често ме спохождат пристъпи на "състезател", з акойто е важна не наградата, а знанието, че е успял. Утре трябва да реша, дали ще отида и взема телефона, защото от там наттатък, ще мине прекалено много време и съответно ще "изстине" от затоплянето.

Разправяйте имате ли си някакви специфични ценности свързани със забиването на мацки?

#13 One_day

One_day

    Начинаещ

  • Users
  • РипванеРипване
  • 29 Мнения:

Posted 02 January 2012 - 09:00 PM

Твърде много смисъл и умисъл даваш на това.Задай си въпросите дали искаш да го правиш и дали ти доставя удоволствие?

#14 One_day

One_day

    Начинаещ

  • Users
  • РипванеРипване
  • 29 Мнения:

Posted 02 January 2012 - 09:00 PM

Твърде много смисъл и умисъл даваш на това.Задай си въпросите дали искаш да го правиш и дали ти доставя удоволствие?

#15 One_day

One_day

    Начинаещ

  • Users
  • РипванеРипване
  • 29 Мнения:

Posted 02 January 2012 - 09:00 PM

Твърде много смисъл и умисъл даваш на това.Задай си въпросите дали искаш да го правиш и дали ти доставя удоволствие?