Преход към съдържанието


Most Liked Content


#6031 1. Какво искат жените?

Posted by neglect on 06 January 2007 - 01:38 PM

ок малко коментар на тая тема  от мен. ;)

Той е голям егоист, изключително груб и невъзпитан – не само с дамата до се*е си, но и с околните. Затова и никой не го възприема. Жените не обичат грубото отношение към тях, затова и такъв тип мъже хич не им допадат. Може първоначално да привлече вниманието им, но много скоро престава да бъде интересен.


тук малка грешка.Много ама много жени избират арогантния,непукиста,невъзпитания-те виждат в него мъж,макар тези си качества.

Простак също има успехи със жените,но и голям брои от тях ги отблъсква.

И все пак зависи.#1436 Бързото свършване...

Posted by yastaprasta on 03 November 2004 - 07:21 PM

Здравейте на Всички.
Немога да разбера с какво съм наказан да е така.
На 19 год съм, имам приятелка...Нищо в нея не ме притеснява, не съм и стеснителен...
Обаче като вземем да правим секс се случва мноого лошо- 1-2-3 движения могат да ме свършат...Независимо при каква поза. Наистина недоумявам защо е така. Втория тек е приблизително същия...
Секс нормално дълго време сме получавали или ако след първия път продължа, ч**ам с мек докато заякне, за втор път, или (като последния път) чак третия тек. Но по първия начин- първо, че е неприятно по едно време, второ, че невинаги може да разчитам че ще стане, и трето- че е опасно заради спермата в презерватива.
Моля за почощ или съвет. И без да ми предлагате тези Durex Performa, ако обичате.
Благодаря Ви отсега.


#38702 Игра

Posted by ItalianMike on 09 March 2014 - 05:12 PM

Така... по принцип не искам да те объркам, но ми се струва, че не си съвсем честен със се*е си. 

 

Как така ти си наградата? Имам предвид - сигурен ли си, че ти си наградата? Да оставим настрана колко грозно звучи това, в този форум доста се преекспонира с термина, така че не е твоя вината. 

 

Но ако ти наистина беше наградата, щеше ли да се питаш как да й покачиш интереса? И щеше ли да отвориш тема във форума за да питаш нас, точно същото нещо? 

 

Първо - разбрал си концепцията съвсем грешно. Не си ти наградата. Наградите са това, което получават примерно професионалните състезатели независимо в кой спорт, за спортни постижения. Наградите по начало са неодушевени предмети. 

 

Тогава концепцията напълно грешна ли е? Не. Много на място си е. Стига да я разбираш.

 

А тя е много проста:

 

Наградата е вниманието ти.

 

Значи да повторя - не ти си наградата. Не можеш да бъдеш наградата, защото първо не си неудошевен предмет и второ да си награда не е някакъв особен комплимент, защото победители по принцип са тези, които получават наградите. А наградите имат навик да висят по рафтовете на победителите. 

 

Наградата, истинската награда, е вниманието ти. 

 

Безопасно е да считаш това за вярно. Защото имаш контрол над това в какво да съсредоточиш вниманието си. Вниманието на човек е нещо постоянно, за него се ползват сетивата, както и част от работата на мозъка. Благодарение на вниманието си ние опознаваме света и сме част от него. Благодарение на вниманието ни ние имаме концепция за това какво е реалността. Както и концепция за това, че във всеки един момент живеем в реалността. 

 

А защо вниманието ти би било награда за някого изобщо? Защото когато обръщаш внимание на някой човек например, ти отделяш от твоето време и не само, за да мислиш за него или да общуваш с него. Това е едно от най-ценните неща, които можеш да дадеш на някой. 

 

И сега ще ти обясня концепцията за вниманието както трябва. Защо вниманието ти би било наградата за някого? Освен горните неща. Първо - представи си, че си в Англия, на някой площад и отпред Кралицата на Англия изнася реч. Ако тя реши да слезе в тълпата, да се здрависа с теб, да отидете настрана и да поговорите за 5-10 минути, няма ли да се почувстваш поласкан? Най-вероятно ще се почувстваш поласкан. Но защо ще се почувстваш поласкан? Защото смяташ Кралицата на Англия за важна личност. До известна степен тя си е важна личност. Поради ред причини. Но не това е важното. Важното е, че ако си човек, който има добро мнение за се*е си, човек, който смята живота си за интересен, човек, който е доволен от живота си - то твоето внимание е също толкова важно нещо, колкото вниманието на Кралицата на Англия. 

 

Защото можеш да намериш десетки, стотици и хиляди неща, с които по-добре да си запълниш времето или повече да се забавляваш, или повече да научиш, или да бъдеш по-удоволетворен, отколкото да говориш с някоя мацка в университета. 

 

Като например да говориш с някоя мацка, която ти е взела портмонето? Усещаш ли се колко абсурдно звучи? 

 

Както и да е. Идеята ми беше, че ако искате да ползвате това с "Аз съм наградата", го ползвайте като хората. И заради правилните причини. И по правилният начин, който е "Аз отделям от ценното си време, за да ти обърна внимание, така че по-добре да си заслужава". 

 

Това е. 

 

Конкретни съвети по ситуацията ти няма да ти давам. Ако си внимавал какво пише горе и си го разбрал, си поне десет пъти повече мъж, отколкото си бил преди да го прочетеш. Така че сега имаш десет пъти по-добри възможности в живота, и може би в свалките в частност. :)

 

Поздрави! :)
#37568 Често срещани въпроси и отговори

Posted by Johnny Strong on 19 May 2012 - 01:06 AM

Започвам с някои често срещани въпроси, на които ще дам отговори от моя гледна точка на базата на моя опит в пик-апа. Всички колеги и пик аптъри да се считат за поканени да добавят въпроси и отговори или да коментират вече добавените.

1. Трябва ли да бъда социален/разговорлив за да имам успех с жените?
JS: -Да, трябва да бъдеш социален, да умееш да започваш разговор, да го водиш и да ескалираш през това време.
Жените са много социални същества и за тях е от съществено значение да си не по-малко социален и комуникативен от тях.

2. Тя ми е просто приятелка, а аз искам повече. Какво да правя? (тоя въпрос мисля че го има и в Библията) Това е т.н. желание за излизане от "зоната на приятелите". Наистина, много срещан въпрос във форума, има обяснения в няколко теми, потърсете ги преди да пускате нова, говорено е вече. Но ето и моето мнение:
- Кофти, сгрешил си в началото. Прекалено многото време, което си отделил за разговори с нея, и не си действал те е поставило в графата на приятелите.
Тоест мъжете които само говорят с нея но не правят секс.
Изхода е да спреш да я третираш като само приятелка, да не и отделяш толкова време (тоест лек игнор) за разговори и да я предизвикваш след което да ескалираш.

 

Прочети и ето тази тема, колегата е обяснил също: http://donjuancentre...-от-firendzone/

3. Тя е много красива, много специална, направо откачих. Какво да правя?
- Поеми си дълбоко въздух, не е най-красивата нито най-уникалната. Не, не я слагай на пиедестал, въпреки това което ти казва сестра ти или майка ти.
Изясни си първо какво искаш да правиш с нея и какво целиш - секс, приятелство или връзка и т.н. след което си прецени шансовете и дали ще си струва времето което ще и отделиш. След това действай.

4. Как да и покажа че я харесвам, какво да правя?
- Не и го казвай с думи, покажи го с действия. Не, не и купувай цветя просто ей така на първата среща, не и прави подаръци. Това на подсъзнателно ниво и показва че си с по ниска стойност от нея и че се опитваш да си купиш вниманието и, а също и времето което ти отделя. Тия неща се подаряват след като си доволен от нея - правил си най-страхотния секс с нея без да се охарчиш или ти е направила най-хубавата свирка до сега и за това си решил да наградиш доброто и поведение.
Не и пиши по скайп, колко е хубава и колко я харесваш и какво би правил с нея, вместо това я покани на среща и стъпка по стъпка го направи.

5. "Започнах да излизам с 1 колежка/приятелка/съученичка и т.н. на кафе, първа среща, втора говорим си всичко тече прекрасно и виждаме колко общи неща имаме, тя ми каза че има приятел и че ЕМОЦИИТЕ, ЧУВСТВАТА и ПРЕЖИВЯВАНИЯТА, които и създава харесва най-много в него. Аз блокирах и тя каза че иска да си ходим. Отидохме си, на другия ден не ми вдига, не ми пише и изглежда ме заеба. Къде сгреших, исках да я ч**ам!?
(Тия ваши истории и подобни са десетки в тоя форум, хайде вече осъзнайте някои неща...)
- Няма действия, липсват каквито и да било сексуални действия. Липсва водене на мъжа към сексуален развой на срещата. Жените искат да бъдат водени, ако бъдат оставени те да водят, веднага загубват интерес и преминават на друг обект, който да завладеят.. Жените не искат да ги убеждаваш логически и с думи, а искат да видят колко ги харесваш и как не можеш да се удържиш на действия, на емоции - искат емоции, за да влезнат в сексуално състояние. Не се опитвайте да ги убеждавате с думи и да им се квалифицирате. Има едно начало на срещата (привличане има щом е на среща с вас), първа фаза (опознаване), втора (комфорт), но липсва сексуалната част - докосване, игра с нейните емоции думи, предизвикване, физическа ескалация и завършек - целувка или секс.
Най-често всички спират и приключват до комфорта липсва сексуалната игра и воденето към секс.
От личния ми опит се убедих че ако ви харесва една жена и е на среща с вас, и показва че и харесвате достатъчно, на втора или трета най късно среща трябва да има секс, а на първата или втората най късно целувка но най добре на първата още. Жените мразят да ги мотаем и да си говорим просто приказки ей така, те също като нас търсят секс най-скоро. В случай на протакване, провала е гарантиран.

6. Тя ми каза че си има приятел от сто години, и се чувства много добре с него обича го и т.н. Или тя ми каза че не е такава, че не си ляга с непознати и т.н. Хахахах...
-Това е поредния шит тест, с който се опитва да ви премери вербално топките или поне да опипа дали имате такива.
Шит тестовете са използвани от жените за да отсеят мухльовците и смотаните, тези които не са добри в свалките и секса от качествените алфа мъже тези които знаят какво правят и как и докарват на жените множество оргазми.
Има тема за шит тестовете, не мисля да повтарям и разтягам нашироко.

За да разбереш дали е сериозна или е шит тест, провокирай я с действия като преди това се пошегуваш с нея.

7. Тя е много надута, високомерна, кучка която се прави на много велика и не ме отразява. Опитва се да си играе с мен, един път ме търси друг път ми дава заето или се ебава с мен. Каква е пък тази, как да я оправя?
-Най добре и тегли една майна и я заеби. Занимавай се само с момичета които показват интерес и то силен към теб, не си губи времето с прости п*тки. Това което можеш да направиш иначе е да се забавляваш с нея, като и правиш негативни комплименти или т.н. нег хитове (вербални или невербални).. Но да се е***аш с нея, няма да повиши значително шансовете ти да я спечелиш ако тя не гледа на теб сексуално и не я привличаш.

8. Как да я сваля по интернет, по скайп, по фейсбук?
Не се занимавай с простотии и не си губи времето да я сваляш чрез информационните технологии.
Съблазняването и свалянето трябва да става изключително и само на живо. Използвай гореописаните начини за комуникация само за уреждане на среща, или за кратки разговори с приятели/роднини.
Не я подгрявай най-добре по интернет първо а за после да оставиш на живо, ефекта е негативен върху играта ти на живо. Един мъж показва топки и смелост, типично мъжко качество на живо.
#36750 Общ отговор на въпроса "Как да си я върна?"

Posted by CASAN0VA on 23 November 2011 - 06:33 PM

Жени като шума,коя от коя по-добра. Няма такъв извод като "Тя е най добрата,тя е жената за мен,тя е всичко,искам я!"

Цитирам master-dj по памет:

Жените са безполезни,освен за секс,повечето са скучни,непохватни и глупави!
Всяка от тях може да бъде лесно заменена с друга,по-добра!

Случвало ли ви се е,когато си хванете ново гадже и отначало я боготворите и я слагате на пиедестал,казвате си "тя е красива,свястна,умна,всичко което съм искал!"
След това да е идвало време,когато тя започне да се държи тъпо,да се държи непохватно,да стане скучна,дори да те дразни и да ревнува!
След това си казваш: Е ? Май НЕ това е момичето,отначало всичко беше страхотно,но явно не е тази за която я мислех,трябва да я зарежа!
- Тя е била същинско AFC в женски род,имитирала е повечето неща,които е научила от нейни приятелки или познати,но в последствие е забравила да се преструва и е започнала да показва истинската си същност,която на теб явно не ти харесва...

Ето ви един цитат над който трябва да се замислите: "Вчера е история,Днес е подарък,Утре е мистерия!"
- Живейте за днес!

Ще дойде време,когато ще започнете да съжалявате за всичките си пропуски от живота,за всяка минута изгубено време!

Днес те е зарязала приятелката,излез веднага и се запознай с ново момиче,ако с това момиче не се получи,зарежи я и отново потърси друга и се запознай с нея.
Така докато не намериш тази,която ти е приятно да бъдеш с нея,тази от която няма да те е страх,че може да те зареже всеки момент,заради друг или каквото и да било!

И за изненада: Ти не можеш да бъдеш с най-добрата жена на света,но можеш да намериш достатъчно добра за ТЕБ,такава която ще е истинска и ще отговаря на идеала ти за жена.

Както знаете (предполагам) от филмите:

Дон Жуан след хиляди жени,намерил неговата "Доня Ана"
Казанова също след неизвестен брой жени,намерил неговата "Франческа"

Всеки един МЪЖ може да бъде,и с това което му подритне съдбата,и с това което най много иска - а именно ИДЕАЛНАТА ЖЕНА ЗА НЕГО!
- Просто не преставайте да я търсите,докато не я намерите!

Когато една жена ви е в главата,но знаете,че не е идеалната за вас,спомнете си всичките грешки,които тя е допускала през времето на вашата връзка,спомнете си за всичките й недостатъци,за всичко което ви дразни в нея,така,че да ви стане ясно,че тя не е СТОКА,че тя е една гадна и сляпа кучка,която не ви заслужава!

След това излезте навън сред другите жени и се огледайте колко сладки и горещи мацки има наоколо,колко по-добри има от тази,която ви е отрязала или зарязала.
Когато свикнете с това мислене,трябва да знаете,че сте една карчка пред много други мъже,и ще можете лесно да забравите една и да си намерите друга!


#38722 Чумата на нашето време

Posted by Apostol on 30 March 2014 - 09:16 AM

  ЗАЩО БИБЛИЯТА НА ИДИОТА Е БИБЛИЯ НА ИДИОТА

 

  1. Телевизията изяжда времето ви. В началото хората гледали телевизия, когато имали свободно време. По-късно били измислени сериалите и хората започнали да живеят само тогава, когато им оставало свободно време. През останалото време те се блещели в телевизорите си.


2. Телевизорът ви прави по-глупави. Дългата прекомерна употреба на телевизия угнетява мозъка ви. Отсъствието на мозъчна активност, която трябва да взима решения и да създава, е заместена от пасивното поглъщане на информация. В повечето случаи тази информация е напълно непотребна или лъжлива. Този факт превръща човека в растение. Защото в крайна сметка телевизията не е нищо друго освен празни приказки на празни хорица, пробутвани на празноглавци...


3. Телевизията ви прави по-лоши и ви поболява. Съвременните продуценти добре разбират, че хората са привлечени най-много от секса, страха и алчността. Това прозрение те ползват за стръв. Наслието вече ни залива катадневно от екрана, а това застрашава сериозно душевното ни здраве.


4. Информационно предозиране. Телевизията не просто ви прави един информационен чревоугодник, а направо ви осакатява. Спомнете си как вчера седяхте пред телевизора и първо гледахте филма, след това шоуто. Рекламата. Новините.

5. Рекламата. Таблетки, превръзки, бира, банки, напитки, превръзки, бира, таблетки, коли, кафе, напитки, супермаркети, превръзки, бира, Nokia, таблетки… и пак от начало. Не ви ли писна?


6. Телевизията ви прави по-нещастни. Ох, тези сериали! За домакините – сапунки, за контето – гламурни, за интелектуалците – доктор Хаус. Вие започвате с голямо любопитство да гледате един чужд живот, след това се увличате и накрая тази фантазия става частица от вас.


7. Телевизията ви прави по-бедни. Недостатъкът на телевизора е, че излъчваните реклами ви карат да купувате неща, от които нямате нужда. Много по-голям проблем е, че вие абсолютно неосъзнато попивате духа на консуматорството в най-непривлекателния смисъл на думата.

 

8. Телевизията ви заблуждава и мами. Телевизионният журналист е една опасна и долнопробна кръстоска между курва, лайно и идиот. За пари той е готов да продаде и майка си.


9. Животът ви е по-важен от телевизионната програма. Закоравелите телевизионни зрители вече отдавна са свикнали животът им да се диктува от  телевизионната програма. Още ли гледате телевизия?...

 

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

 

 
#36767 Fail Challenge!

Posted by nemo on 24 November 2011 - 08:49 PM

Да се включа и аз. Мислех, че по-често ще пиша тук, но това е висш пилотаж, рано ми е още на мен :)

Та, запознавам с тая мадама на улицата и тръгваме към едно кафене. Но аз ли погрешно разбрах или тя нещо размисли, като стигнахме рече:"Аз няма да сядам, може да ме изпратиш, ако искаш" Аз реших тогава, че ми прави някакъв намек, защото стои и очевидно не бърза да тръгне, смених темата и след малко
Аз: Щом няма да сядаме тук, правиш ли хубаво кафе?
Тя: Къде?(подхилва се)
Аз: У вас
Тя(мазна усмивка): Нееее, аз не пия кафе
Смених пак темата, поприказвахме още малко. И хем вика, че си тръгва хем не мърда и стои там и вече се чудя какво се случва. Ама и не ми се занимаваше с нея, защото се разбра, че е на 35(аз я прецених 27-28) и срещу моите 22 в най-добрия случай да се позабавляваме. И реших или да ме режи или да се прибира с мен, че да не си губя времето повече
Аз: Искаше да си ходиш, няма да те бавя повече. Искаш ли да ме поканиш у вас?
Тя: Неее, мисля, че се разбрахме, ти си на 22, аз на 25 (и се обяснява)
Аз я бъзикам, че ще я изоставям за по-млада жена и някакви други глупости и яко смях и не си отива. Накрая аз я оставих, яко ме разтресе тоя разговор. В случая аз сам се отрязах, но до сега не съм бил така директен с жена, камо ли 10 минути в разговра с непозната. Просто цялата ми реалсност и разбираня се разклатиха из основи :)


#25774 Дон Жуан БИБЛИЯ

Posted by NRG on 01 February 2009 - 09:10 PM

ВАЖНО: Статиите по-долу са във форума "Дон Жуан Статии и Съвети", който е достъпен само за регистрирани потребители. Регистрирането е безплатно и става веднага без излишни подробности.

В живота на всеки човек идва време, когато се поглежда и си мисли "Как мога да се усъвършенствам?". За повечето, борбата продължава през целия живот без да се подобрят. Някои други просто се отказват и си живеят в посредствеността. Остава много малка бройка. Може би като подарък, може би по случайност.... Те попадат на този сайт!

Време е да направиш промяна! Ако искаш да изживееш живота си без никога да разбереш пълния си потенциал, натисни бутона Back СЕГА!. Ако искаш да подобриш живота си и да бъдеш личността, която можеш да бъдеш... Чети надолу!

Без повече формалности представям...

Дон Жуан БИБЛИЯ

Тук ще намерите връзки към статиите, включени в Дон Жуан БИБЛИЯТА. Тъй като статиите ще бъдат добавяни постепенно, и списъкът на връзките ще бъде допълван. Ако желаете да получавате статиите по емаил, отбележете съответното поле в настройките в контролния си панел.

Новаците да започнат тук
- Използвани съкращения
- Въпроси и отговори за начинаещия ДЖ
- Първата стъпка на новака към новия му живот, Част 1
- Първата стъпка на новака към новия му живот, Част 2

Самоусъвършенстване
- 15 урока
- Десетте заповеди
- Щастие
- За новите - аналогия между момичетата и видеоигрите
- Ако те отрежат
- Митове за жените

Доброто момче и лошото момче
- Тайната на лошото момче
- Добрите момчета ги зарязват?
- Доброто срещу лошото момче, част N
- Изповедта на едно „добро момче”
- Cocky & Funny - примери

Практика
- Ръководство за първата среща
- Вашият най-добър ход
- Най-очевидните пропуснати покани
- Истинска история за предизвикателството
- Скрити Секс Сигнали

Самочувствие
- Да си перфектен е скучно
- Кой може да се нарече Дон Жуан?
- Истината за жените - за тези, които си нямат понятие и търсят секс
- Любов и романтика – по МЪЖЕСТВЕН начин

Привличане
- Тайната как да я привличаш
- Контакт с очите (защо е важен)
- Усмивката
- Примерен начин за съблазняване на момиче

Разговор
- Правило номер 1: Вземи телефонния й номер
- Как да си добър в разговорите
- Всичко... освен НЕ
- Разговор със сърцето й

Секс
- Болести, предавани по полов път
- Порното и жените
- Помирисването работи... оооо, даааааа
- Как да станеш СТРАХОТЕН любовник

Дълги връзки
- Дълга връзка
- Как да задържиш момичето
- 101 романтични идеи
- Естественият прогрес на една връзка

Бързо съблазняване
- Разговор за съблазняване
- Съблазняване без скорост
- Съблазняването: Твоят ключ към привличането
- Как да я вкараш в леглото. Метод 1

Дискотеки и клубове
- Магията на танца, силата на очите
- Вашите умения в дискотеката
- Ръководство за дискотеката
- Ръководство за дансинга

Докосване
- Мисли за докосването
- За какво всъщност служи докосването (за напреднали)
- Цялата разлика е в докосването
- Докосването – за начинаещи и напреднали

Здраве и фитнес
- Ръководство за хранене
- Ръководство за отслабване

Крилото
- Почти пълен списък кой откъде е
- Знаеш ли как да бъдеш крило? Правилата!

Машината
- Част 1: Ниво на интерес
- Част 2: Още за нивото на интерес
- Част 3: Не ГРАДИШ връзка, КУПУВАШ връзка
- Част 4: ДЕЙСТВИЕТО - слабото й място
- Част 5: Жените и информацията
- Част 6: Три думи ще променят живота ти
- Част 7: Стани мистерия
- Част 8: Заговарянето
- Част 9: ВИНАГИ бъди готов
- Част 10: След срещите


---------------------
P.S.
1. ВСИЧКО в тази тема е дело на master-dj. Аз само я възстанових.  
2. Благодарности на VOIVODATA, който предостави ДЖ Библията като запаметена web страница (backup copy).
3. Още не мога да разбера къде изчезна оригиналната ДЖ Библия. Има вероятност да е изтрита по погрешка.


#39317 ТАЙНИТЕ НА ПРЕУСПЕЛИТЕ ХОРА

Posted by Apostol on 29 March 2015 - 10:31 AM

ТЕХНОЛОГИЯ НА УСПЕХА

 

Американският автор Дан Шуабъл, който пише и за Forbes, споделя, че от 2007 насам е разговарял с над 1 200 главни изпълнителни директори на големи компании, знаменитости, автори, политици и дори с астронавт. "Когато разговарям с тези хора, винаги забелязвам общи черти, които всичките те имат и които допринасят за техния успех", казва той. От всичките тези разговори Шуабъл е формулирал 14 общи черти на преуспелите хора. Ето ги и тях: 

 

1.Те знаят кога да останат и кога да си тръгнат

 

Преуспелите хора знаят кога точно трябва да сменят работодателя си, да основат компания или да обявят фалит на своя компания. Те имат добра интуиция и не се страхуват да направят труден избор, въпреки силите, които стоят срещу тях. 

 

2. Те правят повече от това, което се изисква от тях

 

Те гледат на длъжностните си характеристики само като началото на това, което могат да направят с работата си. След като свършат със задължителните си задачи, те винаги питат за още проекти, които ги предизвикват. Те дори са готови да поемат досадната работа, която никой не иска да върши, за да бъдат екипни играчи. 

 

3. Те са готови да се провалят, за да могат в крайна сметка да успеят

 

Всички преуспели хора знаят, че нищо не става лесно и са готови да се провалят повече, отколкото да успеят в нещо. Готови са да се учат от всеки провал, тъй като това ще им помогне да вземат по-добри решения, които ще доведат успеха по-късно. И докато много хора се отказват, след като се провалят в нещо, един успял човек ще продължава да проявява постоянство. 

 

4. Знаят, че от тях зависи собствения им късмет

 

Късметът произтича от усърдната работа, която поставя човека в позиция да успее. Няма просто така да ви излезе късметът и да успеете. Преуспелите хора знаят това. Те правят поне по едно нещо всеки ден, за да се поставят в по-добра позиция и да им се усмихне късметът, след което да го използват, за да израстват. 

 

5. Те си поставят реални цели, които могат да изпълнят

 

Преуспелите хора се будят и вече са планирали деня си, докато останалите се чудят какво да свършат след това. Техните цели са много фокусирани и големи, но въпреки това постижими и съвпадат с техните силни черти. Те знаят на какво са способни и инвестират всичките си усилия в тази посока, избягвайки слабостите си. 

 

6. Те поемат отговорност за се*е си и за своите действия

 

Те не разчитат на други хора, за да свършат работа. Вместо това се опитват да намерят решенията, използвайки максимално настоящите си активи. Ако направят грешка, те си признават и незабавно търсят начини за подобрение следващия път, не допускайки същата грешка втори път. 

 

7. Те внасят промените вместо да бъдат засягани от тях

 

Преуспелите хора не чакат да бъдат засегнати от икономическите тенденции. Те са хората, които създават тенденциите и правят така, че нещата да се случват.

 

8. Те могат да се приспособяват към промените на пазара

 

Преуспелите хора са готови да се променят, за да бъдат актуални в света на бизнеса. Те разбират, че ако стоиш на едно място и пренебрегваш тенденциите, ще изостанеш. Те постоянно имат нови идеи, търсейки следващото голямо нещо и придобивайки нови умение. 

 

9. Те могат да разкажат историята си ефективно

 

Ако попитате някой преуспял човек с какво се занимава, той ще може да ви разкаже всичко накратко. Те знаят кои са, с какво се занимават и могат да ви накарат да повярвате в тях. Те имат силна позиция и са много убедителни и уверени. 

 

10. Те задават правилните въпроси на хората, които могат да дадат правилните отговори

 

Преуспелите хора знаят, че трябва да решават проблеми, като се възползват от мрежата си от контакти. Те не се притесняват да напишат имейл или да се обадят на най-подходящия човек, който може да отговори на техните въпроси. Те винаги са подготвени с правилните въпроси и винаги са готови в замяна да помогнат на другия човек. 

 

11. Те се учат цял живот и постоянно напускат зоната си на комфорт

 

Повечето хора смятат, че като завършат университет, са приключили с учението, но преуспелите хора си остават учащи се. Те постоянно научават нови неща и трупат нов опит. Не се страхуват да опитват нови неща и да се провалят. 

 

12. Те знаят кои са и къде е тяхното място в този свят

 

Преуспелите хора са уверени и могат да водят се*е си, а и другите. Те имат собствена визия и мисия и търсят как да я внедрят в ежедневния живот. Те знаят кои не са и не си губят времето с неща, в които не са добри или от които не изпитват задоволство. 

 

13. Те са по-заинтригувани от самото пътешествие, отколкото от финансовото изражение

 

Преуспелите хора избягват схемите за бързо забогатяване. Те са по-концентрирани върху граденето на продължителна кариера чрез усърдна работа, поемане на рискове и изобретателност. Те се наслаждават на пътешествието, въпреки пречките, защото правят нещо, което има смисъл. 

 

14. Те създават, вместо просто да консумират

Докато много хора са заети да си губят времето с фейсбук или да гледат телевизия, преуспелите хора създават нови инструменти, презентации и идеи. Те са хората, които правят нещата, от които другите имат нужда, вместо да бъдат прости консуматори.

 

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ
#39218 Какво да правя?

Posted by John Wilmot on 04 December 2014 - 02:01 PM

Нито ходите,нито сте правили секс или сте имали какъвто и да е интимен контакт и ти по някаква странна причина си развил чувства към нея?Какви са тия глупости...Я се стегни мъжки.Остави момичето да си прави каквото иска,прави си и ти каквото искаш.Не й дръж сметка.Тя не е твоя.Двамата сте равни.Ти си достатъчно добър за нея и тя за теб.Няма причина поради която да се спичаш и напиваш после.Коя е тази жена-една малка прашинка в твоя живот.Не й отдавай толкова внимание на това ниво.Помисли ги нещата!!

Успех :)
#39213 Какво да правя?

Posted by asfr on 02 December 2014 - 03:51 PM

Имаш проблем с вътрешната си игра като цяло (тоест това което вярваш по въпроса мъже - жени) и фрейма си (тоест поведението което изразяваш докато сваляш). Направил си доста грешки и наистина не разполагам с време да ти ги разясня за това ще давам по на кратко. 

Определяш се за по ниска стойност от нея. Ти си реактивен към нейните действия и в следствие на това се нагаждаш и чупиш собствената си рамка, жертваш личността си и се превръщаш в безличен роб, а от там губиш възможността да проявиш характер и харизва, да изразразиш стойността която те прави привлекателен. 

Оправи проблемите в главата си. Не поставяй жените напиедестал. Ако ти е трудно да го сториш за целта е необходимо да изградиш собствен живот и цели извън отношенията си с жените като ги оставиш те да бъдат нещо периферно случващо се между другото. Жените трябва да бъдат спътници кръжащи около действията в твоя живот, не обратното! Не мисли за тях когато не си с тях. Не мисли какво да правиш когато си с тях. Прави това което на теб ти е забавно! Себеизразявай се свободно когато си с тях, не търси стойност от тях, а отпусни харизмата си и прави това което чувстваш на момента като изхождаш от това че ти си твърд и равен с тях без да ставаш груб, реактивен, нуждаещ се, преследващ и некалибриран. Занимавай се с няколко жени на веднъж. Така няма да се фокусираш над нито една достатъчноза да стане тя прекалено извисена в ума ти. Заговаряй непознати жени и им предлагай стойност без да търсиш нещо от тях. Отваряй ги директно с намерението което чувстваш (това е нещо което аз самия научих и практикувам от скоро. Освобождава ме и ми предоставя изобилие от вълнения и избор от жени). Трябва да се изградиш твърдо като мъж и да приемаш нещата леко като пич докато ги бъзикаш и докосваш с умисъла че нищо не е достатъчно голямо и не си обвързвамс резултата защото именно това е необходимия майндсет. Ти си най важния човек в живота си!

Относно момичето знам че изпитваш някакви чувства но си удари един шамар и се съвземи!
1. Приеми че си равен с нея и нямаш нужда от нея за да бъдеш щастлив. Резултата е без значение. Щастието ти извира от теб самия и нищо извън теб не е способно да ти го отнеме. Ти си си ти и без нея. Ако нещата не се получат ти вече си знаеш грешките (заради което на практика вече си победител) с необходимото поведение лесно би открил дори по добро момиче. А дори по пътя да съзреш няколко неуспеха те просто ще те направят по-добър.
2. спри да я гониш, не бъди реактивен и не я поставяй предприоритет пред страстта си. 
3. Когато се свържеш с нея проведи забавен и неангажиращ разговор. Отдай стойност! 
4. Щом усетиш че е завладяна от стойността която си отдал и е в добро емоционално състояние е необходимо да я изведеш на среща на която ще сте само двамата. Предложи директно да се видите на срeща на място което предварително си определил. Препоръчително е да е екшън среща (билярд,боулинг, разходка сред природата или нещо от сорта.. Ако те попита защо го правиш не се притеснявай да изразяваш намерението си директно без да увърташ но бъди сдържан и се не хвърляй с двете ръце напред за да не станеш отново нуждаещ се. 

Ако ти откаже не я гони и не се нагаждай към часовете в който тя е свободна. Приеми че е изгубена кауза и гордо продължи живота си. 

Ако приеме:
5. Не и звани до деня на срещата. Час преди нея и звънни за да се доразберете къде ще се срещнете ако си пеша или от къде да я вземеш ако си с кола. 
6. На срещата седни до нея, а не срещу нея! бъди неглиже приеми че резултата е без значение (необходимо е да го вярваш за да се получи), отдавай стойност и не търси такава от нея, избягвай да задаваш въпроси и да водиш логистични разговори, придържай се към закачливи емоционални разговори. Не влизай в сериозни разговори за отношенията ви! Ако ти говори за бившия си или за женски простотий от рода на това къде си е лакирала ноките заобиколи темата и задай път на разговора към нещо което би било интересно преди всичко на теб. Знай цената си и се дръж мъжки. Не бъди реактивен!!! Не се опитвай да и се подмазваш с подаръци и нагаждане. Просто изразявай се*е си, това което си ти. Отпусни се и дай свобода за асоциации спрямо средата в която си и това за което си говорите. 

НЕЩО ЖИЗНЕНО ВАЖНО относно външните прояви на поведението ти: 
- Отпусни тялото си и се настани удобно. Не тропай нервно. Не се заключвай с ръце. Не си играй притеснително с предмети. Не прави резки движения, не се оглеждай така все едно си в някаква опасност. Просто релаксирай!
- Гледай я в очите докато си говорите но не се взирай като маниакална окачалка. Докато го правиш от време на времевизуализирай в главата си мръсните неща които би и направил докато я ч**аш. Сигурен съм че имаш пенис и ти е минавало през ума как би го използвал. Това ще оправи погледа ти и тя ще го усети. ;)
- Дишай диафрагмено и освободи гласа си. Говори така все едно е с два метра по далеч от колкото всъщност е. Но не дейда се провикваш :D. Говори и една идея по бавно и плътно. Подавай толкова въздух та да усещаш как гласа ти резонира в корема ти докато събеседваш. 

7. Не се притеснявай да пускаш сексуални бъзици и да ги ескалираш но наблюдавай какви реакции провокират в нея и калибрирай спрямо тях. 
8. И тук това което може би е най-важното и е основното различаващо те от средностатистически приятел. ДОКОСВАЙ Я!!! Бавно ескалирай докосванията в най-силните емоционални моменти в разговорите, започни с галене по рамена -> гръб -> коса. Ако ги приеме добре започни в разговорите докато близо до нея да я поглеждаш към устните и да връщаш погледа си към очите и. Направи го няколко пъти и обърни внимание как реагира тя. Ако след 2-3 не се отдръпне щом го правиш значи очаква да я целунеш. Налей малко емоция и го направи без да питаш. Ако се отдръпне се дръж така все едно нищо не се е случило. Продължете си темата, продължи докосванията на предходното ниво и след известно време опитай пак. 

Това е в общи линии. Надявам се да не съм изтървал нещо съществено. Препоръчвам ти независимо от резултата с това момиче да поработиш над вътрешната си игра. От там произлизат проблемите ти. За целта прочети ДЖ библията или ако знаеш английски направо изгледай:  http://thepiratebay.se/torrent/4096408/Real_Social_Dynamics_(Tyler_Durden)_-_The_Blueprint_Decoded_DVDs
#38708 Общ отговор на въпроса "Как да си я върна?"

Posted by Xtigyro on 21 March 2014 - 01:34 PM

Време е за тема "Как да не си я върна?"... за тези, които искат да запазят мъжкото в се*е си и да живеят пълноценно.
#37527 Секс с 9+

Posted by CASAN0VA on 06 May 2012 - 09:11 PM

Ситуация : аз, таргета и две приятелки в една стая. Аз и 9 сме на малко легло, следователно доста близо, а девочките бяха на другото.
Бавно ескалирах от целувки по раменете и врата до опипване. След някво време двечките си заспаха и правихме секс.  Оказа се, че се дърпала, щото сме били в един клас и щяло да е неудобно.

Когато станеш по-опитен ще осъзнаеш,че секса е най-лесното нещо,което можеш да получиш от една жена!
Следващия път когато искаш секс,можеш да започнеш с въпроса: "какви са ти любимите секс пози ?" разбира се,не е нещо уникално,но може да ти даде отговор на въпроса - дали иска да прави секс с теб,следователно ако почне да споделя любимите си секс пози и фантазии с теб,значи ти е в кърпа вързана,важното е да се съгласиш с 2 от любимите й секс пози (тези,които усмееш) и да кажеш,че на теб също са ти любими и да вметнеш още 2 или повече,които тя не е споменала. По този начин ще покажеш,че не си гръгла нула в леглото и тя ще бъде заинтересувана и ще иска да си легне с теб. Това е един стар шаблон,който използвам все още 'понякога' и работи. Работата е изцяло там,да бъдеш уверен и да не се притесняваш да питаш за това,което те интересува,неуверените мъже точно при темите за секс се проявяват като такива,защото 1-во: срам ги е да говорят за това, и 2-ро: мислят си,че по този начин момичетата ще ги помислят за неудачници - НЕ! Жените са също толкова сексуални - колкото и мъжете. Те също копнеят да правят секс с теб - още в момента когато видят колко добре изглеждаш и колко си секси (също както нас,но може да ти го признаят само когато си свършиш добре работата),достатъчно е само да преценят,че си достоен,след това ти водиш по пътя към леглото!

Това е моя скромен съвет,виждам,че си се справил и те поздравявам! Но запомни това,което казах в началото: секса е най-лесното нещо,което можеш да получиш от една жена!


#36810 Хубава колежка и липса на опит

Posted by master-dj on 28 November 2011 - 12:37 AM

Хайде след лекции отиваме на кафе


Малко "подобрена" версия:
- хайде след лекции идваш с мен
- къде?
- ще видиш, ще ти хареса, ако си послушна
или
- ще видиш, ще ти хареса, ако се държиш прилично
или
- ще те отвлека и ще те продам в чужбина. Би трябвало да взема добри пари за теб... трябва да проверя дали имаш някакви специални умения и таланти...

и хора, стига сте ходили по тези кафета бе, дагоева... какво можете да правите в кафето, освен да си говорите... измислете нещо по-интересно. кой знае колко хора преди теб са й предлагали да ходи на кафе само същия ден... (това не е към никого конкретно, а по принцип към всички). измислете вариант, при който имате много повече опции за кино...


#36787 нестандартна ситуация

Posted by syan on 26 November 2011 - 12:29 AM

При мен се получи нестандартна ситуация:
обади ми се старо гадже с което се виждаме от време на време.
Приятелски и двамата не искаме да задълбаваме повече.
Та ситуацията е доста комплицирана.
Нейна приятелка иска да ме запознае с друга нейна приятелка.
и тя ми даде нейния номер с идея да се обадя на тази нейна приятелка.
Въпросът ми е как да процедирам?
Да изчакам ли 4-5 дена или .......


Винаги съм вярвал в това, че нещата които изглеждат на пръв поглед загубена кауза ще има начин да се променят.
Казвам го защото ще се опитам да дам мнение просто от какво да се предпазиш.

Дано да съм ти полезен. То няма да е конкретен съвет, а по скоро, нещо като начин на държание към който да се предържиш и нещо от което да се предпазиш. Ти ще преценип вече как да процидираш с действия.

Тука най - големия ти проблем според мен е това, че ти се явяваш "подарък".
1) Тя те получава на готов.
2) Не се е борила за теб.
3) Нямаш стойност която тя трябвало да "плати" един вид за да те заслужи.

Нещата, които получаваме на готово не ценим, тези които сме се борили за тях и изразходвали лична енергия и желание са ни ценни.
Един вид не допускай да си помисли, че тя те получава на готово и като и умръзнеш ще те исхвърли, като вещ, която и е умръзнбала.

Според мен, когато се срещнеш с нея може да демостриаш някаква стойност, която тя да оцени. А срещата да е като за да се видите .... , но зависи какво искаш, ако е секс за една вечер горното не те интересува.

Мога още да испиша смятам, че това е достатъчно. Дано съм ти полезен.


#36754 Fail Challenge!

Posted by Johnny Strong on 23 November 2011 - 10:42 PM

Ето и от мен, една днешна история не знам дали е фейл по дефиниця от мастера или е ебавка (тъй като за мен фейл не е това да си направиш кефа като се шегуваш с непознати мацки с идеята че не ги сваляш) но и в двата случая целта ми беше да заговоря мацка готина, да се базимам не ами да е гъбаркам направо с нея да се правя на луд и накрая да премина към някакво рязко навлизане в личното и пространство и живот с целта все пак да ме отреже и да не се получи свалка от дневната игра.

Случката е на връщане от разходка. Отивам на спирката няма тролей, няма хора почти. Гледам с периферията си така като пристъпвам 1 маце с тъмно сини впити дънки и слабичка, с черна къса коса и някакво черно яке с пух отгоре (тъкмо мой тип) чака, ама се вкочанило от студ, сигурно чака половин час вече.  :very_happy:  Вътрешно ме изби много на смях, не знам защо... Викам си сега ще направим една ебавка с тая кака. Минавайки покрай нея леко си завъртях главата да направя ай контакт и да проверя дали има интерес. Тя се обърна веднага и ме погледна в очите, задържа към 3 сек и после отмести, аз се усмихнах леко и продължих на няколко метра от нея.

Обърнах се да си чакам и да се порадвам още малко как тя зъзне, и гледам че ме гледа и не мърда. Минаха към 15 секунди и аз си завъртях главата към нея, и размахах ръце с една голяма усмивка. Тя за секунда отмести погледа си, после го върна и ме погледна учудена:

АЗ: Хей, само с погледи ли ще флиртуваш с мен или ще се запознаем и ще продължим да се опознаваме (и се хиля...)
ТЯ: (тя се шашна леко но се захили и тя... предполагам се чуди 5 секунди какво да каже, е аз я изпреварих...)
АЗ: Сега ще дойда към теб и ще ти се представя, но моля те не бягай няма да те гоня :D
ТЯ: Хахаха, няма, спокойно! (Тука се усмихна и се получи добре)
След малко...
АЗ: Аз съм Иван.
ТЯ: Аз съм Надежда. Приятно ми е.
(пауза от около 5 секунда в които я гледам с леко присвити вежди, смях и мисли асоцииращи се с нея)
АЗ: Надежда ли?  Приятно ми е и на мен.
При чуването на това име и вида на това маце, което се връзваше с името избухнах в смях е не много брутално, но не можах да се стърпя и го показах. (Мисля си, не Надя брат, а Надежда - не е ли лудо?? :D :D  Каква надежда, това ми е първата надежда на която мога да тегля 1 чеп, но се разубедих че не съм такъв човек хахаха не мога хем да се ебавам хем да ми прави кеф да ги ч**ам после обикновено само се ебавам). Тя се обиди:
ТЯ: Какво? Много се смееш, защо? Много си невъзпитан!
АЗ: Така е... но да оставим това настрана. (леко и смигнах) Не се смея на теб, а на едни мои мисли свързани как правим разни неща с теб и аз ти казвам цялото име... :D  (тука се разсмях и я бутнах по рамото)
ТЯ: Така ли? (Усмихна се и ме погледна въпросително) И какви мисли?
АЗ: Отдавна ли чакаш тролей, като гледам така си се сковала,  сигурно стоиш тука от половин час?
ТЯ: Не, не, от 10 минути.
АЗ: Е, достатъчно, на мен вече ми настръхнаха зърната на гърдите от студа
Искаш ли да ги пипнеш или искаш довечера да си поиграеш с тях?
ТЯ: (смее се) Брей, много си бил забавен...  Нищо такова, ние току що се запознахме, нищо няма да получиш от мен :D
В тоя момент идва тролея, мислех си че няма да дойде и ще трябва да се ебавам с нея цяла вечност, а на мен времето ми е ценно и все пак не целях да я свалям, а видях че почна и да се кефи на моите простотии и ебавки и вече иска да ме разпитва общите глупости. Реших да я отрежа и да се освободя от разговора с нея, викам и:
АЗ: Да, да, знам. Хайде аз излитам с тролея за Сторго, Чао.
ТЯ: Хей, чакай аз съм за центъра, с тоя тролей мога да отида там. Ще пътуваме заедно.
АЗ: Предположих, след като чакаш и ти, а мислех че вече ще се отърва от теб, но какво да правим ще пътуваме заедно,
качвай се, все пак всички тролеи хващани от тук минават през центъра :D
Сядаме там и почва да ме разпитва, на колко години съм, къде уча, какво правя. Аз не и казах а и отговарях абстрактно. Тя се озадачи. Питах я 2-3 неща от рода на:
АЗ: Много хубаво дупенце имаш. С тия дънки се очертава колко е малко и колко много обича да си играят с него. С какво бельо си? Розови боксерки на бели пеперудки ли? Хахахах
ТЯ: (В първата част на репликата се засмя леко и се изчерви, във втората част обаче се намуси и се ядоса) Пфф голям си кретен, един комплимент не можеш да направиш. Хайде след малко слизам.
АЗ: Това беше негативен комплимент, ти не разбираш тия неща. Явно само за секс мислиш... идваш с мен вкъщи, чака ни една страхотна вечер!
ТЯ: Абе ти си луд!  И как ще стане това? Как си го представяш?
АЗ: Ами как, като гледам още ми говориш, и не си убедена вече така ли? Да ти помогна ли (и се навеждам да я целуна, тя обръща буза, аз не я целувам по бузата) Засмях се
И тя ме пита...
ТЯ: Ей, какво правиш? Не бързаш ли малко?
АЗ: Не, как. Знаеш че ще ходим вкъщи да се забавляваме под завивките нали? Или у вас предпочиташ да ме заведеш?
ТЯ: Много си готин, ама няма да ти се отвори парашута сега, отивам на работа а и не те познавам (и това го казва с една голяма мазна усмивка), звънни ми ако искаш да излезнем. Ето ти номера ми...
АЗ: Ще направим 1 кафенце след седмица, а
ТЯ" Що не...
АЗ: Хм... окей, няма да ми избягаш! ;) Казвай го...
ТЯ: 0883 454 55х
Аз я записвам като "Надежда - за секс" Тя ме вижда и вика:
ТЯ: Офф ама верно си голям кретен, ае заеби...
АЗ: Е как да те запиша, като "Надежда за живот" ли? Или "Надежда за лаф" ли?
ТЯ: Абе просто Надя.
АЗ: Ами трябваше да ме отрежеш много по-рано, не се ли усети че се ебавам с теб?
ТЯ: Нищо, както и да е, хайде чао.
АЗ: Чао, мила.

Малко дълго се получи, ама все пак да пресъздам с по-големи подробности случката. Вие определете като фейл ли е не е ли. :)


#1438 Бързото свършване...

Posted by fresh on 03 November 2004 - 08:41 PM

Здравейте на Всички.
Немога да разбера с какво съм наказан да е така.
На 19 год съм, имам приятелка...Нищо в нея не ме притеснява, не съм и стеснителен...
Обаче като вземем да правим секс се случва мноого лошо- 1-2-3 движения могат да ме свършат...Независимо при каква поза. Наистина недоумявам защо е така. Втория тек е приблизително същия...
Секс нормално дълго време сме получавали или ако след първия път продължа, ч**ам с мек докато заякне, за втор път, или (като последния път) чак третия тек. Но по първия начин- първо, че е неприятно по едно време, второ, че невинаги може да разчитам че ще стане, и трето- че е опасно заради спермата в презерватива.
Моля за почощ или съвет. И без да ми предлагате тези Durex Performa, ако обичате.
Благодаря Ви отсега.

<{POST_SNAPBACK}>


колко често го правите, ако е веднъж в месеца е нормално, все пак ти си младо момче и ти става от ръкостискане :)


#24202 Материали за доунлоад

Posted by burton on 26 January 2009 - 10:18 PM

Pickup Artist season1
http://www.mininova.org/tor/1454374

pickup artist season 2
http://torrentz.com/...ckup artist s02


малко книжки
http://www.mininova.org/tor/2091393

Complete PickUp Ebooks and Guides

    * Folder icon Audacity
          o Icon for pdf filetype 38 Ways To Win An Argument - Arthur Schopenhauer (Communication).pdf (53.71 kilobyte)
          o Icon for document filetype Abraham Hicks - Ask and it's given [compact edition].doc (636.5 kilobyte)
          o Icon for document filetype Authentic Happiness [Compact Edition].doc (861 kilobyte)
          o Icon for image filetype Brad P (Dating Guru) - The Shocker.JPG (58.88 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype Brad P - The shocker.pdf (81.64 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype Cameron Teone-The Attributes[compact edition].pdf (675.41 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype Carlos Xuma - Secrets Of The Alpha Man [Compact Edition].pdf (1.19 megabyte)
          o Icon for document filetype Carlos Xuma - Secrets Of The Alpha Man [Compact Edition].txt (749.74 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype David DeAngelo - Double Your Dating 2nd Edition.pdf (893.87 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype David Shade's Manual[compact edition].pdf (634.86 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype David X - eBook [Compact Edition].pdf (162.48 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype F.J. Shark- How to be the JERK women LOVE [compact edition].pdf (341.47 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype Get Game - in10se [compact].pdf (603.82 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype Gunwitch - Dynamic Sex Life [Compact Edition].pdf (310.27 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype IN10SE - October Man Sequence [Compact Edition].pdf (103.26 kilobyte)
          o Icon for unknown filetype JUGGLER BOOTCAMP DVD.mmap (117.47 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype Juggler method.pdf (136.42 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype Julius Fast - Sexual Chemistry [compact].pdf (556 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype Kenton Knepper - Completely cold [compact edition].pdf (69.49 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype Kenton Knepper - Little Book of Wonders.pdf (183.95 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype Kevin Bates-AWAW[Compact edition].pdf (256.53 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype Ledochowski, Igor - Street Hypnosis (Mentalism Course Notes).pdf (339.69 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype Lessons of Wayne.pdf (62.89 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype Magic Bullets.pdf (1.74 megabyte)
          o Icon for document filetype MakeWomenLaugh_MartinMerill[COMPACT].doc (767 kilobyte)
          o Icon for document filetype Martin Merill-Make Women Laugh[compact edition].doc (293 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype Martin Merill-Make Women Laugh[compact edition].pdf (761.73 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype MasterClass - Light Her Fire [Compact Edition].pdf (560.12 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype Mike Pilinski - High Status Male [compact edition].pdf (984.8 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype Mind Reading Tricks Volume 1 - Derren Brown style[compact edition].pdf (78.48 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype Mystery Method - eBook.pdf (317.32 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype Mystery-Venusian Arts Handbook [compact edition].pdf (596.87 kilobyte)
          o Icon for document filetype Notes-Beyond_Seduction_Journal.doc (63.5 kilobyte)
          o Icon for document filetype Notes-DYD_approaching.doc (162 kilobyte)
          o Icon for document filetype Notes-FFI.doc (214 kilobyte)
          o Icon for document filetype Notes-RJ_Speed_Seduction_Gold_Walkups.doc (43.5 kilobyte)
          o Icon for document filetype Notes-RSD.doc (85.5 kilobyte)
          o Icon for document filetype Notes-Shark_Basic_Playboy.doc (38.5 kilobyte)
          o Icon for document filetype Notes-Xuma_approaching.doc (109.5 kilobyte)
          o Icon for document filetype Notes-ZAN.doc (28 kilobyte)
          o Icon for document filetype Notes_DYD_Mastery_Journal.doc (223 kilobyte)
          o Icon for document filetype On Being A Man Journal clean.doc (173 kilobyte)
          o Icon for document filetype Popular Prick - Condensed Version.doc (190 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype RSD(Tyler Durden)-Blueprint-compact edition.pdf (1008.53 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype Robert Greene - The Art of Seduction (recommended by David DeAngelo) 1.pdf (3.26 megabyte)
          o Icon for document filetype Steve Pavlina - Do It Now (Compact Edition).doc (67 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype Swinggcat Real World Seduction [Compact Edition].pdf (444.72 kilobyte)
          o Icon for document filetype Swinggcat Real World Seduction [Compact Edition].txt (218.95 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype The Approach Workshop Notes [compact].pdf (528.27 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype The Approach Workshop Notes.pdf (198.31 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype The Full Facts Book of Cold Reading by Ian Rownlands [compact edition].pdf (670.85 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype The Sex Revolution Handbook [compact PDF].pdf (648.94 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype The Venutian Arts Handbook (Mystery Method)-full book.pdf (31.42 megabyte)
          o Icon for pdf filetype Thundercat - The Art Of Approaching - 2nd Edition.pdf (939.37 kilobyte)
          o Icon for document filetype Torrent downloaded from Demonoid.com.txt (47 bytes)
          o Icon for pdf filetype Wayne Elise (Juggler) - How To Be A Pickup Artist (2nd Edition) [Compact Edition].pdf (289.71 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype Wayne Elise (Juggler) - The Juggler Method [Compact Edition].pdf (355.47 kilobyte)
          o Icon for unknown filetype Zan_Montreal.pps (521.5 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype david shade - foundations (compact edition).pdf (425.22 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype dr paul - kwml.pdf (106.08 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype dr paul get your send on.pdf (149.81 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype dr_paul_gentlemans_toolbox.pdf (164.65 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype how to make conversation and small talk [compact edition].pdf (920.5 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype major mark - An Introduction To Stage Hypnosis.pdf (52.7 kilobyte)
          o Icon for document filetype readme.txt (38 bytes)
          o Icon for pdf filetype staggering-compact.pdf (52.19 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype theApproach-Natural Game Compilation [compact editional].pdf (305.5 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype theAttraction Handbook [book, serifs].pdf (249.42 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype theAttraction Handbook [compact, serifs].pdf (235 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype zeropoint-relationships.pdf (121.77 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype zeropoint.pdf (133.69 kilobyte)
    * Folder icon Documents
          o Icon for document filetype 10 Rules of Anal Sex by Jack Morin.doc (47.5 kilobyte)
          o Icon for document filetype Attract Women Now.doc (211 kilobyte)
          o Icon for document filetype Becoming A Master Of Oral Sex v2.doc (77.5 kilobyte)
          o Icon for document filetype Becoming A Master Of Oral Sex.doc (66.5 kilobyte)
          o Icon for document filetype Becoming A Master of Oral Sex!.doc (54 kilobyte)
          o Icon for document filetype Briganti, Andrea - Self Hypnosis Scripts - Flirting Confidence.doc (31.5 kilobyte)
          o Icon for document filetype DOCLOVESYSTEM.doc (367 kilobyte)
          o Icon for document filetype David DeAngelo - One Default Thing To Do In Any Situation.doc (969 kilobyte)
          o Icon for document filetype Doc Love - The System (Synopsis).doc (36.5 kilobyte)
          o Icon for document filetype Doc Love - The System - Dictionary.doc (1013.5 kilobyte)
          o Icon for document filetype Getting Women.doc (181 kilobyte)
          o Icon for document filetype How To Get The Women You Desire Into Bed.doc (329 kilobyte)
          o Icon for document filetype How To Pick Up Women (2000).rtf (147.42 kilobyte)
          o Icon for document filetype How To Seduce Women.doc (28.5 kilobyte)
          o Icon for document filetype How to - Sex Tips From a Woman (2).doc (37.5 kilobyte)
          o Icon for document filetype Men And Women In Bed.doc (32.5 kilobyte)
          o Icon for document filetype Murphy's sex law.doc (28 kilobyte)
          o Icon for document filetype Penis Enlargement.doc (55 kilobyte)
          o Icon for document filetype RedHotSexTips.com - Becoming a Master of Oral Sex.doc (66.5 kilobyte)
          o Icon for document filetype SHS Flirting Forum - Advice on Flirting (incl summary of Joyce Jillson - The Fine Art of Flirting).doc (51 kilobyte)
          o Icon for document filetype SHS Flirting Forum - Flirting for Women (or... How Women Flirt).doc (24.5 kilobyte)
          o Icon for document filetype Speed Seduction Algorithm.doc (108 kilobyte)
          o Icon for document filetype Tantra - Giving Your Erotic Massage.doc (62 kilobyte)
          o Icon for document filetype The Art of Oral Sex.doc (144 kilobyte)
          o Icon for document filetype The Jelqing Manual.doc (231 kilobyte)
          o Icon for document filetype Various Tips - Reading Body Language.doc (296 kilobyte)
    * Folder icon HTML Links
          o Icon for unknown filetype --» fs101 player guide.webloc (267 bytes)
          o Icon for unknown filetype AskMen.com - Erogenous Spots.webloc (0 bytes)
          o Icon for unknown filetype Most commonly asked newbie questions answered right here!.webloc (0 bytes)
          o Icon for unknown filetype SoSuave.com - The Don Juan Center - Learn the Secrets of Meeting, Dating, and Attracting Women!.webloc (0 bytes)
          o Icon for unknown filetype The Don Juan Bible- Hints, tips and articles on the art of seduction, romance, dating and courting (DJB, DJ).webloc (0 bytes)
          o Icon for unknown filetype [ Reading Body Language ] Signs Of Attraction That Girl Likes You.webloc (0 bytes)
          o Icon for unknown filetype pimpology.org.webloc (0 bytes)
    * Folder icon PDFs
          o Folder icon (Derek Vitalio)-Seduction Science Volumes 1.2.3
                + Icon for pdf filetype (Derek Vitalio)-Seduction Science Volume I.pdf (409.21 kilobyte)
                + Icon for pdf filetype (Derek Vitalio)-Seduction Science Volume II.pdf (490.39 kilobyte)
                + Icon for pdf filetype (Derek Vitalio)-Seduction Science Volume III.pdf (348.57 kilobyte)
                + Icon for pdf filetype Dererk Vitalio - 3 Master Keys To Pickup Lines.pdf (72.55 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype (anonymous) - Flirting Tips for the 21st Century.pdf (528.84 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype (eBook - PDF - Sex) The Top One Hundred Lovemaking Techniques Of All Time.pdf (138.63 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype (eBook) Tantric_Yoni_Massage.pdf (73.7 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype (ebook - pdf) Sexpertise - Men's Health Books.pdf (108.17 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype 101RomanticIdeas.pdf (391.44 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype 40 Mistakes Men Make While Having Sex With Women.pdf (26.86 kilobyte)
          o Folder icon Anthony Berger
                + Icon for pdf filetype Anthony Berger - Advanced Macking (2nd edition).pdf (2.47 megabyte)
                + Icon for pdf filetype Anthony Berger - Chick Managament MBA.pdf (120.18 kilobyte)
                + Icon for pdf filetype Anthony Berger - Easy Horny Women.pdf (155.78 kilobyte)
                + Icon for pdf filetype Anthony Berger - Horny (Over 30) Women.pdf (155.78 kilobyte)
                + Icon for pdf filetype Anthony Berger - Improve Your Looks by 3 Notches.pdf (817.49 kilobyte)
                + Icon for pdf filetype Anthony Berger - sex tips.pdf (113.35 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype Cartaphilus - HOW-2 Meet Women - The Shy Man's Guide to Relationships.pdf (221.42 kilobyte)
          o Folder icon David DeAngelo Ebook Collection
                + Icon for document filetype 434343.txt (29 bytes)
                + Icon for pdf filetype David DeAngelo - Advanced Series (Summary notes).pdf (54.94 kilobyte)
                + Icon for pdf filetype David DeAngelo - Attraction Isn't A Choice.pdf (670.02 kilobyte)
                + Icon for pdf filetype David DeAngelo - Body Language seminar slides.pdf (283.47 kilobyte)
                + Icon for pdf filetype David DeAngelo - Critical Moments & Bridges.pdf (24.16 kilobyte)
                + Icon for pdf filetype David DeAngelo - DYD - Lover and Provider.pdf (43.34 kilobyte)
                + Icon for pdf filetype David DeAngelo - Double Your Dating - Attraction Isn't a Choice.pdf (19.62 kilobyte)
                + Icon for pdf filetype David DeAngelo - Double Your Dating - How To Change Yourself.pdf (164.01 kilobyte)
                + Icon for pdf filetype David DeAngelo - Double Your Dating - Sexual Communication - Series Notes - Summary.pdf (43.93 kilobyte)
                + Icon for pdf filetype David DeAngelo - Double Your Dating - Sexual Communication.pdf (167.48 kilobyte)
                + Icon for pdf filetype David DeAngelo - Double Your Dating 2nd Edition.pdf (893.87 kilobyte)
                + Icon for pdf filetype David DeAngelo - Interviews with Dating Gurus - The Alex Interview Special Report.pdf (146.85 kilobyte)
                + Icon for pdf filetype David DeAngelo - Interviews with Dating Gurus - The Patty Interview BODY LANGUAGE.pdf (72.17 kilobyte)
                + Icon for pdf filetype David DeAngelo - Interviews with Dating Gurus - The Stephen Interview Special Report.pdf (140.86 kilobyte)
                + Icon for pdf filetype David DeAngelo - Sex Secrets.pdf (31.11 kilobyte)
                + Icon for pdf filetype David DeAngelo - Sexual Communication (Summary notes).pdf (43.93 kilobyte)
                + Icon for pdf filetype David DeAngelo - The 8 Personality Types That Naturally Attract Women.pdf (43.34 kilobyte)
                + Icon for pdf filetype David Deangelo - Double Your Dating - Advanced Series Notes - Summary.pdf (54.94 kilobyte)
                + Icon for document filetype readme.txt (21 bytes)
          o Icon for pdf filetype David.Shade.-.(Ad).1.hour.orgasm.(Ad).pdf (107.82 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype Disenchanted Evenings - A Girlfriend-to-Girlfriend Survival Guide for Coping with the Male Species.pdf (295.39 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype Don Juan Boot Camp.pdf (2.67 megabyte)
          o Icon for pdf filetype Donald Hicks - Understanding The G-Spot And Female Sexuality.pdf (504.71 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype Double Your Dating.pdf (418.99 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype Ebook.Double.Your.Dating.1D10T.pdf (418.99 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype Female Psychic Attack.pdf (21.45 kilobyte)
          o Folder icon Five Books for Seduction
                + Icon for pdf filetype Defeat Shyness.pdf (67.21 kilobyte)
                + Icon for pdf filetype FAQ on Women.pdf (14.13 kilobyte)
                + Icon for pdf filetype GET LAID guide.pdf (197.64 kilobyte)
                + Icon for pdf filetype Mars Venus Revisited.pdf (241.73 kilobyte)
                + Icon for pdf filetype Seduce and Destroy.pdf (57.8 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype Get_anyone_to_do_anything.pdf (1.2 megabyte)
          o Icon for pdf filetype Giving And Receiving Erotic Massage.pdf (131.83 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype Guide To Oral Sex - How To Eat Pussy.pdf (19.9 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype GunWitch Method - Fast Seduction Players Guide.pdf (823.13 kilobyte)
          o Folder icon Health
                + Icon for pdf filetype (health) CDC - Male Latex Condoms and Sexually Transmitted Diseases.pdf (111.16 kilobyte)
                + Icon for pdf filetype (health) Caring for Someone with AIDS.pdf (173.71 kilobyte)
                + Icon for pdf filetype (health) Caring safely for people with HIV or AIDS.pdf (395.1 kilobyte)
                + Icon for pdf filetype (health) Get the facts about... Birth Control Choices.pdf (45.3 kilobyte)
                + Icon for pdf filetype (health) Get the facts about... Birth Control Pills.pdf (44.48 kilobyte)
                + Icon for pdf filetype (health) Get the facts about... Condoms.pdf (39.73 kilobyte)
                + Icon for pdf filetype (health) Get the facts about... Contraceptive Patch (Ortho Evra).pdf (58.46 kilobyte)
                + Icon for pdf filetype (health) Get the facts about... Depo-Provera.pdf (37.87 kilobyte)
                + Icon for pdf filetype (health) Get the facts about... Emergency Contraceptive Pills.pdf (91.1 kilobyte)
                + Icon for pdf filetype (health) Get the facts about... Intra-uterine Contraceptive Device (IUCD).pdf (56.44 kilobyte)
                + Icon for pdf filetype (health) Get the facts about... Sterilization.pdf (374.18 kilobyte)
                + Icon for pdf filetype (health) Get the facts about... The Diaphragm, Cervical Cap, Contraceptive Sponge and Spermicide.pdf (815.03 kilobyte)
                + Icon for pdf filetype (health) What I need to know about Hepatitis A.1.pdf (226.74 kilobyte)
                + Icon for pdf filetype (health) What I need to know about Hepatitis B.1.pdf (165.37 kilobyte)
                + Icon for pdf filetype (health) What I need to know about Hepatitis C.1.pdf (175.97 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype Hill, Nicholas - The Don Juan Book [sosuave.com].pdf (287.35 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype How To Get Into Threesomes.pdf (313.19 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype How to Hypnotize Your Lover.pdf (108.54 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype LoverAndProvider.pdf (43.34 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype Masters of Body Language.pdf (44.08 kilobyte)
          o Folder icon Michael Pilinski
                + Icon for pdf filetype Michael Pilinski - Without Embarrassment.pdf (1.72 megabyte)
                + Icon for pdf filetype pilinski, michael - free minicourse - three keys to seducing any woman (key 1 - fear management).pdf (284.29 kilobyte)
                + Icon for pdf filetype pilinski, michael - free minicourse - three keys to seducing any woman (key 2).pdf (228.5 kilobyte)
          o Folder icon Michael W
                + Icon for pdf filetype Secrets_to_Success_with_Women_by_Michael_W.pdf (845.5 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype Morris, Hugh - The Art of Kissing.pdf (55.39 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype Mystery Method - The Venusian Arts Handbook.pdf (31.42 megabyte)
          o Icon for pdf filetype Mystery Method - eBook.pdf (317.32 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype NLP - Psychic Seduction.pdf (164.91 kilobyte)
          o Folder icon Nancy Friday
                + Icon for pdf filetype friday, nancy - forbidden flowers (more women's sexual fantasies).pdf (943.55 kilobyte)
                + Icon for pdf filetype friday, nancy - my secret garden (women's sexual fantasies).pdf (988.12 kilobyte)
                + Icon for pdf filetype friday, nancy - women on top (how real life has changed women's sexual fantasies).pdf (1.54 megabyte)
          o Icon for pdf filetype Never_be_lied_to_again.pdf (661.66 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype Nlp Flirting Tips.pdf (529.68 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype Psychic Seduction 4.pdf (164.35 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype Reading Body Language for seduction_NLP.pdf (440.02 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype RedHotSexTips.com - Sexual Survey Results from Over 100 Women.pdf (224.19 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype Ride The Punani!! - TranceBoy's Guide To Getting Laid.pdf (2.73 megabyte)
          o Icon for pdf filetype Rob J. - Maximum Seduction - The K.O. Script.pdf (124.42 kilobyte)
          o Folder icon Ross Jefries
                + Icon for pdf filetype (eBook - PDF) - Sex-Secrets - Secrets Of Seduction.pdf (205.71 kilobyte)
                + Icon for pdf filetype (eBook - PDF) Secrets Of Seduction 1.pdf (205.71 kilobyte)
                + Icon for pdf filetype (eBook - psychology) Ross Jeffries - How To Meet Beautiful Women.pdf (53.52 kilobyte)
                + Icon for pdf filetype (eBook) - Sex - Female Psychic Attack (Ross Jeffries).pdf (19.11 kilobyte)
                + Icon for pdf filetype (eBook) - Sex - How To Get The Women You Desire Into Bed.pdf (100.79 kilobyte)
                + Icon for document filetype Audio Book - Ross Jeffries - NLP - Unstoppable Confidence(1).doc (26.5 kilobyte)
                + Folder icon NLP - Ross Jeffries - persuasion -Get People To Do What You Want
                      # Icon for web filetype alpha.html (18.54 kilobyte)
                      # Icon for web filetype change.html (43.78 kilobyte)
                      # Icon for web filetype conversation.html (15.67 kilobyte)
                      # Icon for web filetype funnypickuplines.html (12.23 kilobyte)
                      # Icon for web filetype gln01.html (14.21 kilobyte)
                      # Icon for web filetype gln02.html (14.61 kilobyte)
                      # Icon for web filetype gln03.html (18.67 kilobyte)
                      # Icon for web filetype gln04.html (15.64 kilobyte)
                      # Icon for web filetype gln05.html (15.07 kilobyte)
                      # Icon for web filetype gln06.html (17.46 kilobyte)
                      # Icon for web filetype gln07.html (18.92 kilobyte)
                      # Icon for web filetype gln08.html (10.24 kilobyte)
                      # Icon for web filetype gln09.html (17.68 kilobyte)
                      # Icon for web filetype gln10.html (19.44 kilobyte)
                      # Icon for web filetype gln11.html (19.39 kilobyte)
                      # Icon for web filetype gln12.html (17.85 kilobyte)
                      # Icon for web filetype gln13.html (20.5 kilobyte)
                      # Icon for web filetype gln14.html (23.68 kilobyte)
                      # Icon for web filetype htpuc1.html (3.47 kilobyte)
                      # Icon for web filetype htpuc2.html (5.97 kilobyte)
                      # Icon for web filetype htpuc3.html (5.81 kilobyte)
                      # Icon for web filetype htpuc4.html (13.83 kilobyte)
                      # Icon for web filetype htpuc5.html (6.68 kilobyte)
                      # Icon for web filetype htpuc6.html (7.4 kilobyte)
                      # Icon for web filetype htpuc7.html (5.81 kilobyte)
                      # Icon for web filetype htpuc8.html (3.93 kilobyte)
                      # Icon for web filetype humor.html (5.06 kilobyte)
                      # Icon for web filetype nice.html (5.24 kilobyte)
                      # Icon for web filetype perceptions.html (2.14 kilobyte)
                      # Icon for web filetype pubspeak.html (8.47 kilobyte)
                      # Icon for web filetype romance.html (127.98 kilobyte)
                      # Icon for web filetype signals.html (32.12 kilobyte)
                      # Icon for web filetype skills.html (26.12 kilobyte)
                + Icon for document filetype Ross Jeffries - Speed Seduction Algorithm v2.doc (91 kilobyte)
                + Icon for pdf filetype eBook - Ross Jeffries - Speed Seduction Workbook.pdf (123.31 kilobyte)
                + Icon for pdf filetype ebook - ross jeffries - secrets of speed seduction2.pdf (199.35 kilobyte)
                + Icon for pdf filetype ebook Ross Jeffries - Secrets Of Speed Seduction(2).pdf (463.12 kilobyte)
                + Icon for pdf filetype ebook Ross Jeffries - Sensual Access.pdf (49.1 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype Sanders M. Troy - How To Get Chicks, Keep Em, Dump Em, And Get Em Back Again.pdf (216.52 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype Secret Garden, The By Frances Burnett.pdf (340.56 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype Secrets Of Speed Seduction (Ross Jeffries).pdf (205.71 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype Secrets_of_seduction-Ron Louis and David Copeland.pdf (151.13 kilobyte)
          o Folder icon Sex - Amargi Hillier - Mind Power Seduction
                + Icon for pdf filetype Wrapster - Ebook - Amargi Hillier - Mind Power Seduction.pdf (432.79 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype Sex - Seduction - How To Seduce A Woman - 3 Fears.pdf (60.11 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype Sex Positions.pdf (774.21 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype Sex Secrets - Sex Tips From a Woman.pdf (69.49 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype Sex and Common-Sense by A. Maude Royden.pdf (134.18 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype SexSecrets.pdf (47.68 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype Sexpertise - Secrets Of Total Satisfaction.pdf (110.23 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype Sexual Survey Results From Over 100 Women!.pdf (224.19 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype Sexuality and Seniors.pdf (9.78 kilobyte)
          o Folder icon Studies in the Psychology of Sex
                + Icon for pdf filetype Studies in the Psychology of Sex, Volume 1 by Havelock Ellis.pdf (609.9 kilobyte)
                + Icon for pdf filetype Studies in the Psychology of Sex, Volume 2 by Havelock Ellis.pdf (709.59 kilobyte)
                + Icon for pdf filetype Studies in the Psychology of Sex, Volume 3 by Havelock Ellis.pdf (649.1 kilobyte)
                + Icon for pdf filetype Studies in the Psychology of Sex, Volume 4 by Havelock Ellis.pdf (463.02 kilobyte)
                + Icon for pdf filetype Studies in the Psychology of Sex, Volume 5 by Havelock Ellis.pdf (518.03 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype Summum Bonum Amen Ra - Sexual Ecstasy - From Ancient Wisdom.pdf (98.12 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype Swinggcat - Real World Seduction.pdf (352.58 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype Tantra at Tahoe - Ultimate Ejaculation Mastery.pdf (438.71 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype The Art Of Oral Sex - Linked By Titanesel Sytes Net.pdf (106.02 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype The Book of Pleasure.pdf (177.54 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype The Complete Idiot�s Guide to Amazing Sex.pdf (8.07 megabyte)
          o Icon for pdf filetype The Get Laid Guide.pdf (197.64 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype The Secret Language of Women - Keywords.pdf (8.89 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype The Top 100 Lovemaking Techniques of All Time.pdf (138.63 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype The Ultimate Female Orgasm.pdf (57 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype Thundercat - Art Of Approaching.pdf (359.17 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype Ultimate Guide To Erotic Massage.pdf (140.97 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype Vatsyayana - The Kama Sutra.pdf (317.63 kilobyte)
          o Folder icon Wayne Ross
                + Icon for pdf filetype Wayne Ross - The Complete Guide To Attracting Women (Different).pdf (563.07 kilobyte)
                + Icon for pdf filetype Wayne Ross - The Complete Guide To Handling Women.pdf (38.42 kilobyte)
                + Icon for pdf filetype eBook - Seduction - Wayne Ross - The Complete Guide To Handling Women.pdf (170.02 kilobyte)
                + Icon for pdf filetype sex (ebook - PDF) - The Complete Guide To Attracting Women (Wayne Ross).pdf (31.7 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype Weapons of Mass Seduction.pdf (41.75 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype Women - FAQ.pdf (16.41 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype You Can Save Your Relationship.pdf (89.1 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype ebook-Juggler.pdf (420.57 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype the art of kissing .pdf (44.62 kilobyte)
          o Icon for pdf filetype we2003v3.pdf (1.68 megabyte)
    * Folder icon Texts
          o Icon for document filetype Advanced Fellatio Techniques And Secrets.txt (16.45 kilobyte)
          o Icon for document filetype David DeAngelo - All Great Cocky Comedy & Cocky & Funny Pickup Lines.txt (14.7 kilobyte)
          o Icon for document filetype David DeAngelo - How To Get Laid.txt (29.55 kilobyte)
          o Icon for document filetype Hollywood - How To Make Love To A Woman Without Penetration (Story format).txt (5.89 kilobyte)
          o Icon for document filetype How To Pick Up College Girls.txt (13.73 kilobyte)
          o Icon for document filetype How to lay them in 25 minutes flat! macking tips.TXT (7.68 kilobyte)
          o Icon for document filetype The Lay Man's Guide To Seduction.txt (8.1 kilobyte)
          o Icon for document filetype What Girls Are Looking For!.txt (4.63 kilobyte)
          o Icon for document filetype how to drive women crazy.txt (1.04 kilobyte)
          o Icon for document filetype how to eat a woman out.txt (47.06 kilobyte)
          o Icon for document filetype mt.biker's tips to getting pussy.txt (7.58 kilobyte)
#38731 Развитието и проблемите на един новак

Posted by Lenzz on 07 April 2014 - 03:33 PM

Пич от твоите въпроси ми става ясно , че премисляш всичко АДСКИ много. Няма нужда да се държиш като робот , тва което искаш да го направиш просто го правиш , няма правила . Нали не очакваш отговор : 47.6% от срещите ви трябва да са по нейна инциатива 30.6% по твоя и другото как дойде , че ме мързи да смятам кви % останаха  :D . Та пич и да питаш колко смс-а трябва да и пращаш , колко пъти трябва да се виждате , да и отделяш ли внимание да не и отделяш ли според мен нямаш полза нас да ни питаш... Няма няква формула , по която да ги изчисляваш  :lol: .Не си тормози с излишни простотии. Аз в момента съм във връзка и когато искам да се видя с нея се виждаме , като не искам не се виждаме - толкова е елементарно  :lol: .