Преход към съдържанието


ThE JeRk

Регистриран: 26 Jul 2010
Офлайн Онлайн: Feb 18 2013 01:57 PM
-----

Мнения на потребителя

В тема:Dining Hall

26 September 2010 - 06:27 PM

не виждам какъв е проблема да е заговориш и доакто си е приятелката или групата, но щом го отхвърляш като варянт явно си имаш причина ...  :beat_up:

идеята да го направиш докато си взима храна е добра ... дава ти много възможни оупънъри .....

Тя си взима някаква храна ...
ти: Хей, това става ли за ядене ?!?!?
тя: да мн е вкусно (например)
ти: ОК ще го пробвам, но ако си ме излъгала ми дължиш една почерпка (кафе, среща, кино или там каквото се сетиш) :hooray:
и си продължавате разговора ...... (а ако разговора приключи ... следващия път когато я видиш и кажи че не ти е харесало и си искаш почерпката)

.... незнам какво си чел, но явно не е достатъчно щом се чудишш как да подходиш :)

Успех и да се похвалиш за мацката в скоро време :P

В тема:Кой да звънне !?

22 September 2010 - 08:44 PM

Прави са момчетата по горе. Ако в събота пак те отреже, без уважителна причина (наистина уважителна, а не няква fake историйка за това как кучето и има температура или )минавай на следващата.

Киното не е подходящо място за първа среща. Нямате възможност за разговор помежду си, а без разговор ще  трудно да достигнеш нужния комфорт ... абе въобще ще е трудно за теб да ескалираш отношенията ви. Освен това е и доста скъпо, а ако мадамата се окаже неподходяща (и евентуално няма да излизаш повече с нея) ще си си хвърлил париците на вятъра.

Аз си ходя на традиционното кафенце за първа среща, но избирам интересно място. Понякога, но рядко, ги водя на билярд или боулинг ....... а веднъж и на ледена пързалка, което се оказа добра идея - имаше доста падания, доста смях ... и доста кино коеот дойде от само се*е си тъй като мацката постоянно падаше :beat_up:

айде успех от мен !!!

В тема:Еб*ти проблема

18 September 2010 - 09:04 PM

Пич сигурен ли си, че не си гей :beat_up: ..... (шегувам се разбира се).

Първо прочети библията поне веднъж !!!!!!
Второ (макар, че не виждам как срещите могат да ти омръзва за толкова кратък период от време) помилсли какво търсиш от едно момиче ... погледни интересите си и търси приятелка със сходни ... така ще имате много повече общи неща и същевременно няма да ви бъде скучно. :hooray:
Несигурността при разговорите с момичета има само едно решение и то е практика. Просто няма друг начин да го преодолееш, така че започвай да излизаш с по-често и с повече момичета. По този начин тъкмо ще се преодолееш страха си, а между другото можеш да намериш и подходящо за теб момиче.

Не е забранено да използваш скайп, но не прекалявай. Лично аз гледам да не говоря за важни неща в скайп а ги оставям за на живо. Използвай го повече за шеги и забава и евентуално се опитвай да отваряш теми които да можеш да продулжиш на живо ;) .

Айде Enjoy :) и да споделиш има л инапредък. :P

В тема:Сдухващо

16 September 2010 - 09:15 PM

пич ... невиждам какъв е проблема ... просто я игнорирай  :D  не виждам как ще си лидер на класа като някакво момиче може да те сдухва и то само с приказки ... По популярните (лидерите) често са мразени или поне не са харесвани от по-непопулярните и често биват нападани от тях. Ако е толкова лесно да те сдухат ... нямаш място и шанс да си сред известните.

Както и да е ................ забелязъл съм, че момичетата на твойта възраст често показват интереса си под формата на закачки някога по леки, друг път по груби. Лично мое мнение е, че просто още не са открили други начини да бъдат забелязвани (макар, че в днешно време младежта все повече ме изумява  :) ). Явно момичето е имало интерес към теб, но определено е улучила твое слабо място с опитите си да го покаже. Това, че те е отрязала нищо незначи ... кифлите обичат да се правят на интересни ... тук може би е трябвало да бъдеш малко по настоятелен, а и много зависи от това как си подходил към нея  :D

Като цяло бих те посъветвал ... да я игнорираш тотално ... Доколкото разбирам мацката си е "детски гъз" с извинение и няма смисъл да се занимаваш с нея   :)

П.П. Аз не съм много по-голям на 17 години съм, но мисля, че наблюденията ми върху държанието на осмокласници са достатъчни за да ти отговоря възможно най-точно :D