Преход към съдържанието


manuel_de_la_mare

Регистриран: 18 Jun 2009
Офлайн Онлайн: Nov 04 2016 06:36 PM
-----

Мнения на потребителя

В тема:Fun

01 November 2016 - 01:29 AM

Мъж успява да се качи на потеглящ влак, отива при шафнерката и казва:
- Не успях да си купя билет, ето ви 100 лева, настанете ме някъде...
Тя го настанява в спално купе при жена...
След два часа жената излита от купето цялата в сълзи и се оплаква на шафнерката:
- Когато го настанихте при мен, нищо не казах! Когато той почна да се налива - нищо не казах! Когато започна да ме съблича, пак нищо не казах! Но когато свали от мен очилата и ги постави на оная си работа и каза - "Брат'чет, виж какъв крокодил ще ч**аме!" - вече не издържах!

:D :D :D :D :D

В тема:� апорт и нужда от съвет

31 October 2016 - 10:36 AM

Позволил си да те води за носа. Разбирам увлечечението ти по нея, но както се казваше... "мислиш си, че си влюбен, плъзнали са пеперуди в стомаха ти..., спри, поеми си дълбоко въздух и помисли, може просто да ти се е*е".
Никога не изоставяй съветите на Библията и никога не показвай, че си хлътнал, това е като да играеш със свалени карти. Да, знам, че е мега трудно, но после ще бъдеш благодарен на се*е си.
Вкарай игнорирането и иронията в ход, например: "Тии..., да не би да си девствена? Аз с девствени не се занимавам, оставям ги на онези, които се страхуват от критика.".
И обърни внимание и на останалите момичета, фен клуба не трябва да затваря врати, това ще я амбицира и накара да преосмисли тъпите си шит тестове. Постарай се да се чуеш с някоя друга, докато е при теб, но другата да те потърси. Извини се учтиво, че трябва да вдигнеш и после говори с нея бавно и спокойно със съблазнителни нотки. Също, вкарай й и ти шит тестове, като е толкова отворена. Следващият път като идва при теб, накарай я да ти сготви, да разчисти у вас, каквото и да е, просто да свърши нещо с трудов резултат за теб, а ти през това време излез и се виж с някоя друга. Направи го под предлог, че трябва да се видиш с приятел за нещо важно. Така и така ти се дърпа и не я ч**аш, поне я ползвай за други полезни неща. Ползвай я така, все едно сте женени от 10г. Не забравяй, че мъж, който не иска е като жена, която не дава. Тя ще се усети, ако не е чак толкова руса.;)

П.П. И да, твърдо при това, разиграва те! Няма чак толкова свестни, че два месеца да чакаш. Тия останаха в поезията, романите и старите филми. Ти си скуби други, пък ако ти се чака, чакай си, но не като немска овчарка, гледайки я с очакване и изплезен език.

В тема:Сравнение

16 July 2016 - 08:55 PM

...сипи им пак бе, човек!!! Тройка с алкохол се прави, не с хуманност! Не да ги напиваш ест', но си трябва до нивото на отпадане на задръжките. Как не можеш да ги предразположиш и двете, нали имаш две ръце!? Как няма да ги хванеш за сливите... какъв човек си?!?

П.П. И как няма да се възползваш от поканата!? Тройка всеки ден не се прави, както и всеки ден не е Великден! :D

В тема:Какво може да се направи с пари? Съвети?

16 July 2016 - 08:34 PM

Приятелски съвет: купи си кабрио секънд хенд (но не дамско и френско). Кабриолетите им действат като мотоциклетите. ;)

В тема:Най-добрите секс позиции

16 July 2016 - 08:17 PM

По корем, хубаво е да е завряна в някой ъгъл (ама да им пазите главите все пак :D ).

Легнала странично, все едно е седнала (единият крак е приплъзнат леко по-нагоре), краката са й притиснати един в друг, а пеперудата открита. Играчът трябва да не е легнал като/до нея, а в поза като за лицева опора. Много се разтапят в тази поза.

В поза близка до горната, тя лежи по корем, в поза обърната четворка (единият крак е изпънат, а другият свит в коляното). Някои дори си стимулират клитора за двоен кеф.

The doggy style, обаче с лявата ръка й навиваш косата и я хващаш ама здраво, а с дясната - кеф ти цици, кеф ти гъз, кеф ти клитор, кеф ти анус... Според стоновете които издават, ще се ориентирате в ситуацията.

П.П. Разкошно, както и престижно е да я караш да свършва във всяка отделна поза, след нея преминаваш в следващата. Искат се здрави ръце, гърди и гръб за първите три пози (не нейните ест').
И никакво бързо свършване, трябва да молят за него... Секса е бил корав, когато отиват към банята с видими затруднения.