Преход към съдържанието


Johnny Strong

Регистриран: 16 Sep 2008
Офлайн Онлайн: Jan 20 2018 12:45 PM
****-

#39537 Първа среща

Posted by Johnny Strong on 25 March 2016 - 04:36 AM

Утре съм на среща с едно момиче, според вас трябва ли да й купя нещо, или не?

 

1 мерцедес ако и подариш мисля, че ще и хареса, ще я впечатли :D
#39435 Нож с две остриета..

Posted by Johnny Strong on 28 September 2015 - 10:42 PM

Човек, ти си много зле, честно!? Не те разбирам, искаш сериозна връзка с путка дето уж не искала само секс, пък си я изч**ал и си има приятел.

А не допускаш ли, че утре същото ще го направи с теб, ако изобщо зареже приятеля си?

Залагам 20лв че няма да го зареже, а ти просто си 1 плащач - плащаш си да тичаш по гъза на тая (пропътувал си там колко си километри, отделяш време и т.н. пари) за да я изч**аш евентуално. Освен това мисля че си осрал нещата - много си нийди от началото, и показваш по-голям интерес от нея, ти влагаш във взаимоотношенята ви повече. Ти самия не знаеш какво искаш от нея, а и да знаеш не трябва да отваряш пръв тази тема, а трябва тя  да я отвори. Все пак успех! Изясни си какво искаш от нея и щом си решил - сваляй картите, но аз предполагам че иска само секс от теб и може би комуникация, жените обичат много комуникация с мъже и да разнообразяват.
#39434 Доверие

Posted by Johnny Strong on 28 September 2015 - 10:31 PM

Пхах бати пу*кинската тема, абе х*йчооо... отстрани не знаеш колко жалък звучиш, честно! Нищо лично, просто много жалко изглежда отсрани, според мен.

Хванал си някакъв боклук, с който уж сте във връзка пък бати поведението вади пък на те*е ти падало доверието!? wtf?? какво доверие, да не си женен за нея или да е майка на децата ти!? Клецай това курве колкото можеш пък междувременно си клецай и други и много много сериозно тая не я взимай. Казусът аз съм от 1 град тя от друг, идеално устройва курветата да връткат няколко момченца. Идеята е не ти да страдаш и да ти пада доверието, което тя изглежда изобщо не го е заслужила ми си и го подарил отначалото, а идеята е да я използваш тази лека жена и да си питаш х**

Мнооого много отдавна съм имал подобна ситуация на твоята пак с 1 парти гърл дето ми разказа играта по онова време (преди 7-8г) докато не и хванах цаката и я оправих хубаво. 
#39389 Какво може да се направи с пари? Съвети?

Posted by Johnny Strong on 15 July 2015 - 12:34 AM

Парите са необходими когато мислиш за създаване на семейство, но не са най-необходими за да съблазняваш жени и да намериш жената за която да се ожениш. Ако я търсиш казвай и че си пълен с пари, то няма да намериш такава която да е с теб заради самият теб и т.н. и т.н. дълга тема е.
#39388 поредният шит тест?

Posted by Johnny Strong on 15 July 2015 - 12:25 AM

слаба история.

 

аз преди много много време подобно на теб с 1 момиче което познавах бегло си осрах нещата.

на лафене всичко точно беше и течеше супер но на действия... прибързани - понечих като я прегръщам за довиждаже да я хваня за дупето на игра и я хванах и тя се намуси и ми каза да не го правя и аз после пак я хванах за дупето (много добро сочно дупе беше хахаха) и в последствие ми се разсърди.

това никога не го прави. действията трябва да следват ескалация, тоест да са постепенни... трябва с думи да я разгорещиш (да разгорещиш фантазиите и) а след това и с докосване което е постепенно от по неутрално до по интимно под формата на игра и закачки а целувката е черешката на тортата. целувката отключва вратата към нея... веднага си се пуснал да я целуваш ми е странно... и много нийди очакван резултат е фейл
#39040 Среща на форума 2014

Posted by Johnny Strong on 21 July 2014 - 01:22 AM

Не знам, това ли е правилния раздел където да пускам такава тема... модераторите да я преместят ако решат... :D
Да пише койтo иска и предложете град.
#39037 Малко дадено назат във живота

Posted by Johnny Strong on 21 July 2014 - 01:06 AM

Баааааааа!!! :D

Чак такава тема не бях очаквал че ще прочета тука, макар че ме мързи напоследък да чета постове по-дълги от 10 реда...

 

Виж сеа мен, проблема ти има решение и то е много просто - нямай очаквания когато разговаряш с някой. Мозъкът ти и по-скоро подсъзнанието ти е програмирано с очаквания - да те харесат, да си компетентен, да си супер социален, да си и т.н.

Просто нямай очаквания, никой не ти е длъжен и не всеки ще те хареса, това е нормално. Излезнал си с пичовете и те си бият лафче а ти си стоял, чул си за какво си говорят, можеш да се включиш като примерно ги попиташ за тяхното мнение и опит по темата която обсъждат. Примерно:

 1. Случвало ли ти се е да... когато правиш...?

 2. Мислиш ли че това е правилния/лесния/и т.н. начин за/да...

Питай ги от къде знаят това за което говорят в момента, и ще хванеш някоя опорна точка в разговора им и ще отвориш нова тема. Трябва да си активен. Питай ги и споделях и ти с тях опит и мнение, разказвай лични истории.

Също така интересувай се за хората с които се срещаш, това е ключово. Питай ги нормалните неща, които питаш приятелите си когато си загрижен за тях:

 1. Как е живота при теб?

 2. Всичко наред ли е с теб, какво правиш?

 3. Мога ли да ти помогна с нещо? Трябва да си активен в това и винаги когато можеш да помогнеш на човек в беда, да го направиш.

 и т.н. интересувай се от хората, бъди добър слушател. Аз съм забелязал, че няма човек или хайде много рядко някой човек може да не иска да говори изобщо с теб, а ти като добър комуникатор, можеш да го предразположиш да ти споделя от живота си, деня си, проблемите си, успехите си и от там да станете емоционално близки (приятели).

Има една книга на тая тема на Дейл Карнеги - Как да преодолеем безпокойството и да създаваме приятелства или нещо такова беше, потърси я в нета и я прочети интересна е.

 

А ако се чувстваш тревожно и постоянно обезпокоен безпричинно, мога да ти препоръчам някоя книга в която да видиш билкови рецепти и да си вариш билкови чайове да пиеш и да ти помогнат да си отпуснат. Билки, които действат релаксиращо на нервната система са: мента, мащерка, лавандула, липа, салвия, и др.

 

Успех!
#39034 Съвет за напреднали

Posted by Johnny Strong on 21 July 2014 - 12:37 AM

Така, ще заминава значи няма да бъдете скоро заедноооо... значи само секс можеш да видиш от нея и то ако си активен...

какво ще прави тя след днес теб не би трябвало да те интересува. Живей на мига, какво си взел да мислиш че ще заминавала на морето и т.н. какво значение има това за теб? Ще се жениш за нея ли? Виж обади и се докато не е заминала и свърши нещата, пък вече като замине ще и се обаждаш чат пат но просто ей така да я чуеш как е и дали и харесва, ще гледаш да не е често за да проследиш какъв интерес има тя и как гледа тя на теб. Но по принцип не се гласи за връзка, за повече от просто секс за няколко пъти... след като не можете да сте заедно. Има ухажори момичето, нормално е, кое момиче няма ухажори!? Трябва да е супер зле/грозна за да няма като се има предвид какви гъзоблизци са голяма част от мъжете. Смс-ите са по путкенски, повече и се обаждай отколкото смс-и.

Успех!
#38802 Развитието на един млад ДЖ

Posted by Johnny Strong on 04 May 2014 - 08:24 PM

това е така. страха се преодолява с много практика на трезва глава.
#38785 Развитието на един млад ДЖ

Posted by Johnny Strong on 01 May 2014 - 05:03 PM

ДФбре се справяш. Не показвай че те засяга, но все пак не си губи и времето с нея.

Защо имам чувството, че те използва за да дразни някой друг, който си харесва?

Ти виждаш ли такъв във вашата компания?

 

Опитай няколко пъти и ако нищо не става, се откажи, дай и на нея инициативата тя да те търси и да иска да излиза с теб и близост. Първоначално е нормално да иска да излиза с теб и с компания имайки предвид че така се чувства сигурна и в безопасност, освен това има по-голям избор. Спечели приятелите и, жените на подсъзнателно ниво анализират как ти комуникираш с другите хора и те как ти отвръщат. Все пак не си губи цялата вечер с нейните приятели, целта ти е момичето. По някое време я изолирай, тоест направи така че да останете само двамата, примерно я изведи навън да пушите по цигара или да дойде с теб до нонстопа да си купиш нещо сладко или до близката пицария да хапнете, там се разлафете, опитай докосване, контакт с очите, усмихване, погали я ако не се дърпа, гушни я, Повече места на които отскачате за 1 вечер са повече спомени и по силна емоционална връзка, създай доверие в нея. Гледай да не изглеждаш като някакъв сваляч/бройкаджия, да те вижда как обарваш други или как се опитваш да ги целуваш, едва ли ще преодолееш бич шийлда и - говори си и с други мацки, майтапи се, завързвай запознанства, взимай номера но не прави така че да виждат 1 за друга и не натискай всяка пред другата. Едва ли е от тия мацки които са излезнали на лов да си намерят секс за 1 вечер, което значи че се оглежда за момче с което може да има връзка, създай впечатление на такова + това на забавляващ се.

Това че излизате в компания е ясно, не очаквай веднага да ти се пусне, все пак държи някакво положение пред нейните приятели, нали ще изглежда лека иначе.

 

Мисълта ми е, гледай първите няколко срещи 1-2-3(макс) да са ви в компания докато изградиш някакво доверие, но после я викай да излизате сами за да може да се отпусне и да налазиш както си трябва. Аз преди съм имал подобен случай на твоя и грешката впоследствие разбрах ми е била, че не изолирах момичето. Опитвах се цяла вечер да я целувам и не искаше, въпреки че танцуваше с дупето си по моя х... и даваше да я обарвам навсякъде дори да и мачкам циците пред моята компания.

 

Успех и пиши какво е станало, до къде си стигнал :)
#38734 Развитието и проблемите на един новак

Posted by Johnny Strong on 10 April 2014 - 12:18 AM

Мисля, че темата се е изчерпала, нещо ако има пусни нова тема с нов въпрос... тука стана като турска сапунка...

 

Адаша, много задълбаваш в 1 момиче... поставил си я на пиедестал... вземи прочети и осмисли библията...

казах ти още преди месеци, че най полезно за теб и твоето развитие като мъж ще е да си намериш паралелно още някоя мадама или 2, която/които да ч**аш мощно и да не ставаш кон с капаци.
#38694 Разминаване в желанията

Posted by Johnny Strong on 06 March 2014 - 07:38 PM

Адаша ми е обяснил като цяло как стоят нещата, подкрепям горния пост.

И да не ти се вярва жените в действителност са много ебливи, но не го показват (освен ако не са пияни) за да не ги помислят за леки жени или нимфоманки (курвета). Голяма част от мъжете са коне с капаци, тоест скапани нийдита и ако видят яко путе което не е обвързано си мислят ааа тази е или курва или някаква златотърсачка и не смеят да я заговорят дори.

Теб не те интересува тя какво ти казва, само я слушай все пак така небрежно че ако те пита абе ти слушаш ли ме да можеш да се покривш. Както обичам да казвам, гледай ти какво ще и казваш, казвай и това което иска да чуе и да слуша. Кажи и ми да, и аз така мисля, тези които спят с момичетата на първа среща са ебати невъзпитаните и аморални, и я щипни примерно по бузката (един вид, тя е малка за такива неща хахах) или по дупето, ако си имал контакт с нея вече или пък я дръпни към теб и се усмихни. Идеята е и да и кажеш че и ти така мислиш, но да направиш точно обратното - крачка към физическата ви близост.

Жените са много ебливи сливи и трябва да бъдат порени мощно и то от нас (това не го забравяй), и те още в първите 30 секунди щом те видят те преценяват и те оценяват - дали ще се ч**ат с теб, дали ще ги ч**аш яко, дали ще си добър за връзка, дали ще и завиждат приятелките и като те видят с нея и подобни. Те не преценяват в първите 30 секунди: "Божее, този е много умен, страхотен е, това е много секси, направо ме възбужда с интелигентността си..." те преценяват външния ти вид, обноските ти, как се държиш с хората около теб и как хората ти отвръщат и как те възприемат теб хората. Трябва да си пич - усмихнат, позитивен, социален, ти да си водещ; да си добре облечен, да си сексуален (да излъчваш сексапил и да я закачаш сексуално) и да не се притесняваш от това, а дори нея да я базикаш с реплики от рода на - ти срамежлива ли си? отпусни се, можеш да ми имаш доверие, искам да се чувстваш комфортно около мен и да не се притесняваш от нищо и подобни.Не трябва да се притесняваш или да блокирваш от жените изобщо. В твоя конкретен случай, играй го че си това което тя търси или и кажи че никой не знае какво може да се получи между вас, само Господ ще покаже... :D
#38689 ОТРОВА

Posted by Johnny Strong on 02 March 2014 - 03:12 PM

Има едни добавки, за които малко хора все още за съжаление знаят и това са Е-тата в храните - това са химически производните консерванти, стабилизатора, оцветители и химикали. Ето прочетете.

 

http://www.bb-team.o...-tata-v-hranite
#38687 Развитието и проблемите на един новак

Posted by Johnny Strong on 02 March 2014 - 02:53 PM

Имам лек проблем.Къде да правим секс,тъй като нямаме терен.Наще са в нас доста често,а техните хептен не мърдат :)

 

Излиза че и твоите и техните родители са безработни...Хубаво е да си измисляш сам и да впрегнеш вече твоя мозък в употреба или образно казано, да го натовариш със задачата да ти решава конкретните проблеми. Нали се сещаш че не можеш да ни питаш цял живот за всяка твоя стъпка (както в случая нямам терен или ниска е предложете ми секс пози), а идва 1 момент в който трябва да решаваш сам, сам да си измисляш решения и да натрупваш по този начин опит.

 

Сексът под душа е хубав, но за мен не е нещо кой знае какво, по-скоро е неудобен (хлъзгаш се, мокър си) но пък е много възбуждащ. Виж фелациото под душа което може да ти направи е хубаво, след което да я опънеш на задна или да я вдинеш с ръце и да я нанижеш, като си облегнеш леко гърба на стена ако има с идеята да запазиш баланс. Сексът след душ е по-готин според мен. Същата раота е и със секса в море - мислиш си че е супер яко, е яко е но не е нещо особено, и ти е притъпено усещането заради водата. Във вана е много неудобно и тясно. В басейн хубаво е, но пак липсва сензитивността подобно на секса в море. Какви пози ли, ако е ниска? Ами задна и най-вече тя отгоре, според мен.
#38675 Fun

Posted by Johnny Strong on 25 February 2014 - 07:44 PM

Девойка го носи момчето дома, одат во спалната и таа му предлаага да пробат 69.

 - 69?Кой курец е това? – питува момчето.

 Девойката разбира дека новото момче не е толко изкусно во сексот па му вика:

 - Ке си ставим моата глава помежду твоите нозе , а ти стави си твоата глава помежду моите, важи?

 Се още незнаейкии за що точно се работи, малце притеснен, момакот се согласува на това, само да не го разсипе моменто.

 Таман се наместиле, девойката несакайки изпрднува еден гласен пърдеж...

 Момчето ке умре од смеенье, па му и смрди , току бега на страна и пробува да разбере що баш се случило...

 Момичката засрамена му вика на момако да и прости и да пробат още един пат... Така пак се наместиле...

 Девойката пак, несакайки изпушта един здрав, голем як пърдеж...

 Момчето целиот изплашен и зачуден, станува од кревато, ги зема халиштата и почнува да се облекува.

 - Що е?Зашто си одиш? – го питала момичката.

 - Абе ти си ненормална ако мислиш дека ке останем и за другите 67!

 

:D :D :D

 

Оооо ще умра... :lol: :lol: