Преход към съдържанието


lowriderzzz

Регистриран: 18 Oct 2015
Офлайн Онлайн: Oct 26 2015 09:36 AM
-----

Мнения на потребителя

В тема:Проблем с търсачката.

18 October 2015 - 11:56 AM

Търси я направо в Гугъл. "Името на темата + donjuancenter" така трябва да ти излезе. 


В тема:Какво мислите за интернет запознанствата

18 October 2015 - 11:54 AM

Аз да попитам:

 

според вас, по големите в ирархията от начинаещите като мен, добре ли е за човек с малко самочувствие и много срамежливост да се запознава с момичета онлайн, и да търси компаня посредством интернет?!

 

И-нет запознанствата са добри, ако са ти слаби комуникационните умения. Ако ти липсават такива в онлайн сайтовете за запознанства може да ги развиеш.

 

Иначе, този вид начин за запознанства е много неефикасен. Отнеме много време, често не се разбира емоцията. Няма език на тялото (който говори много повече от думите) и т.н. Но ако си съвсем съвесен неопитен със запознанствата - пробвай в нета. Но рано или късно ще трябва да излезеш на среща с момичето и там вече е друго. 

 

Ако се научиш да се запознаваш в реалния живот - то в ще ти се струва много лесно, даже скучно. 

 

По-добре давай на живо.


В тема::)

18 October 2015 - 11:46 AM

И аз не бих си взел реплика. Както има един лаф. "Евтиното обикновено излиза по-скъпо"


В тема:малко помощ

18 October 2015 - 11:30 AM

Пробва ли с бабини рецепти? 

http://www.lekar.bg/...15/кокоши-трън/


В тема:парички

18 October 2015 - 11:28 AM

Продължавай да търсиш работа или както те съветват, ако имаш по-специални умения (web design, програмиране и т.н.) търси и отделни поръчки да изпълняваш като freelancer. Пари = стойност за някой друг.

 

Това е временно решение на проблема, за дълготраен етап помисли за различни инвестиции за пасивен доход или бизнес, който евентуално някой друг да може да управлява. 

 

Също си направи преценка за това как си разпределяш финансите. Къде и колко за какво харчиш. Спри излишните разходи (кафета, цигари), ако имаш такива и ако можеш заделяй всеки месец определена сума за "черни дни". Това ще те направи много по-сигурен за напред, като знаеш че имаш някакви финанси спестени, като се получат моменти като този.

 

Кредит да се тегли също не е решение. Колкото и добре рекламирано да звучи (без лихва) и т.н. трябва да знаеш, че всичко си има цена, дори и да не се измерва с пари. Или както гласи старата поговорка - "безплатен обяд няма". 

 

Успех!