Преход към съдържанието


sinlesssweets

Регистриран: 15 Nov 2013
Офлайн Онлайн: Частен
-----

Мнения на потребителя

В тема:Първа среща

25 March 2016 - 10:19 PM

ОЩЕ ЛИ СТЕ ЖИВИ БЕ ХОРА....КАК Е ХАВАТА?

В тема:Съветче

09 August 2015 - 06:15 PM

Няма как да знаеш. Всяко момиче е потенциална кифла просто не всяка има качествата да бъде такава!

В тема:Съветче

03 July 2015 - 10:02 PM

Защо го мислиш толкова ?? Трябвало е да отидеш и да отвориш сета! Поглеждаш я в очите ,усмихваш се и ако задържи погледа ти - отиваш!

В тема:поредният шит тест?

21 June 2015 - 03:24 PM

Да се опитам да я целуна без да казвам нищо? Не мога ли да и завъртя главата..примерно : Поглеждам я в очите , казвам и че е страхотно момиче и действам?...

Най-вероятно първият път не е станало , защото е усетила , че съм неуверен. Наистина , негнах я  и ми се струва , че това бе защитна реакция , да я смъкна от пиедестала , повтаряйки си , че съм "играч" и дори ще се зарадвам ако ме одреже..Може би на срещата не вкарах достатъчно докосвания или не калибрирах правилно до целувката , или пък не е трябвало да я пробвам на 1 -ва среща , за да не изглежда лесна ...не знам.

 

Едва ли ще се навие за втора среща..Ще очаква повторен опит , но ще е подготвена. Чудя се , при среща момиче , аз ли да говоря (нямам предвид да се разкривам пред нея, а просто да говоря по рандум тема) или да я оставя тя да дрънка , правейски се , че ми е интересно?

Относно тази мацка , идея си нямам какво да правя по-нататък..Да я чакам да пише първа ? - Което е малко вероятно да се случи , или да я пробвам пак след морето...Още някой рапорт няма да ми се отрази зле!


В тема:ГРУБ СЕКС

01 May 2015 - 01:17 PM

Плесни и един руски чимбер и да се свършва ;)