Преход към съдържанието


asfr

Регистриран: 28 May 2013
Офлайн Онлайн: Mar 14 2016 08:43 AM
*****

Теми на потребителя

Непълноценен живот и породилите се от това ефекти. Рапорт от изминалата седмица.

10 February 2015 - 12:58 AM

На 22 съм, студент втори курс. Прекарах близо месец и половина в почти пълна изолация, накрай света в малко градче пълно с тесногръди и ограничени хора с който нито ми се говореше нито ми се излизаше. Отказвах да се потопя в среда на клюки, пиене на бира и размятане на карти за игра след поредния изкуствено провокиран скандал с цел емоционално подхранване.
Основните ми занимания през този период а и като цяло от край време са следните:
Вятърничава подготовка за изпитите, която е породена от липсата ми на страст в това което уча, оптималната финансова задоволеност от родителите ми и липсата на желание да притежавам скъпи луксозни изделия заради, които е необходимо да се стимулирам да правя пари, породено от философия аналогична на тази от книги като "Боен клуб". Разбирам че живеем в ерата на капитализма и с моят пълен непукизъм по този въпрос вървя право към просешка тояга но идеята за парите така и не кликна напълно в реалността ми за да се превърне в с силен стимулатор. Нима е необходимо да изградя абсолютна автономност и самостоятелност като намеря начин да работя нещо докато уча медицина което е почти невъзможно, при все факта че съм на ръба да се проваля. И именно трудността в това да го сторя да ме зареди с желание да уча усърдно за да изкарвам пари? Защото ясно съзнавам на къде съм се запътил и страха от това не ме мотивира достатъчно, за да проявя необходимата упоритост да се занимавам с нещо което никога не ми е било страст. 
Самонаблюдавам се в опитите си да заучавам суховата материя от която никога не съм се интересувал и стигам до няколко основни момента:
1. Изпадане в делюзия, че този път ще успея
2. Последва опит за заучаване увенчан с провал поради пълна липса на влизане в работен стейт. Информацията сякаш просто прелита пред очите ми докато неволно навлизат мисли за останалата част от ежедневието, психология и пикъп идеологии които отнемат възможността ми да задържа пълен фокус над суховатия текст.
3. Последва бягство от реалността в инфилд или свят на филми и четива който намирам малко по интересни. 
Като изключим това че тренирам други 2 по съществени занимания в живота ми които бих могъл да нарека страст са психологията и пъкпа. С тях понякога мога да се занимавам с часове четейки или практикувайки без да почувствам скука. И в двете търся се*е си и откривам неща за се*е си. И от двете съзрях много за егото си и липсата на самодосттатъчност. Към второто умозаключение ме навежда усещането за пълна апатия и празнота което ме обзема след като се пренаситя с пуа практика.
През изминалите 10 дни се прибрах във Варна. Засилих найт гейма и буквално излизах всяка вечер за игра с изключение на 1-2 в които просто чилвах в някой бар. В резултат за пръв път започнах да получавам по съществени постижения от играта. На 2 пъти се прибрах с жена в нас. Едната я клоузнах и видях най после що е това дето му викат секс.За мен беше 45 мин лашкане в което определях за доста механично и на моменти скучно. Накрая така и не можах да свърша. Като удоволствие го сравнявам с 3/10 удоволствието от масторбацията без кулминацията. В допълнение ще добавя че от около месец не съм масурбирал и се чувствам леко асексуален. Единствената причина за ерекция е вследствие от сериозна физическа ескалация с жена.
Другото момиче бе хем начетено и хем красиво. След дискотеката я дръпнах в нас просто за да гледаме филм. Съзнавах че ако искам да я задържа е необходимо възможно най скоро да правя секс с нея, за да активирам всичките му там реакции в следствие от секс извяващи се в силен емоционален хук, защото именно това четях на десетки места в пуа форуми и книги. Но така и не го сторих, всичко което исках бе някой, чиято топла прегръдка да усещам в леглото докато гледаме шибания филм. Накрая на вечерта я кис клоузнах и си разменихме номерата. Видяхме се още 3 пъти, като в следващите 2 срещи вкарвах сериозна физическа ескалация, много пуш пул и целувки. Бях процесно ориентиран и се забавлявах в емоцията на момента но след няколко часа започвах да забелязвам че губя желание да си говоря с нея и искам просто да я прегръщам. През цялото време бях доминантен във всеки един фрейм който подавах и съзнавах как следвам принципите от пуа теорията и всичко което изплюя хем бе абсолютната истина, хем бе DHV и извираше толкова натурално. Не я пулнах пак в нас можеби отчасти заради липсата ми на опит но като че ли бе по скоро поради логистики. След края на 3тата среща обаче ме осени идеята че започва да ми става леко скучно да комуникирам с този човек, породи се лек страх че заради липса на свят отвъд пикъпа и психологията за мен самия съвсем скоро няма да имам за какво да си говоря с нея. Просто защото почти нищо от това което си говорят хората когато се видят не представлява интерес за мен, а вече бях обменил солидно количество рапорт на порции с емоцията от пуш пуловете. Мисля че и тя го усети защото до 4 среща се стигна едва три дни по късно а преди това постоянно ме търсеше за да си пишем/ излизаме. Четвъртата среща се я отложих с 2 часа и я накарах да чака поради двучасов дебат с приятели в скайп с които често си говорим за играта и продуктивни майндсетове за живот. Отидох в мола и и писах че се разкатавам там и я очаквам да дойде. Влезнахме в един 30 мин чат в който налях малко емоция, говорих и за принципите си, как като си уговоря среща с някой значи наистина заделям вечерта си за него. Стигна се до там че и обясних как в момента спорим просто защото ме поставя пред свършен факт, изчаквайки да я потърся за да защити егото си с това че е недостъпна. Пусна няколко шитки, минах ги на емоционално ниво и се видяхме. На срещата обаче отново ме заля онова усещане че няма за какво да си говорим и от дума на дума се стигна до инфилд историите от предишните дни включително оназе за момичето което пулнах в нас без да крия каквото и да било. Не и говорех за тези неща заради егото си. Говорех и просто защото не намирах нищо друго в живота си което намирам за съществено и може да се говори за него с интерес. Дистанцирах я от се*е си физически, стана още по скучно когато започнах да градя рапорт. Приключих срещата с ясното съзнание че сета се затваря и няма да я видя повече. 
 Непрекъснато се оглеждам за страст и ме осеняват идей за неща като актьорско майсторство или бойни изкуства но ме притеснява това че закъсвам с ученето и ако вкарам още едно звено ще пропадна.
Притеснява ме и това че напоследък се чувствам като социопат. Казах на winga си че бих правил сеск с приятелката му пред него на масата и започнах да му побеснявам как това не е нищо особено докато ми отвърна че би станал реактивен, преди време посъветвах близък приятел пуа да спи с приятелката на съквартиранта си просто за идеята. Казах на друг пуа че искам да пробвам момичето с което се захвана преди няколко вечери след него просто защото сме си говорили 5 мин и съм видял индикатори на интерес в нея. Не изпитвам никакъв страх да апроучвам, просто изчезна някъде, и вярвам че нищо не е е достатъчно голямо за да ме притесни колкото и социално неприемливо да е. Притеснявам се че съм в играта от скоро и разширяването на зоната на комфорт с подобни темпове отвъд пуа би ме превърнал в чудовище без граници. Стува ми се че я разширих преди да науча достатъчно за се*е си от случващото се. 
Питам се дали момичето е било скучно или аз самия до такава степен намирам за безинтересен живота си, че не умея да се забавлявам като нормалните хора и с всички жени напред ще е така освен ако не открия начин да запълня живота си докато добие необходимата плътност в режим на самодостатъчност. 
Предполагам повечето догадки за решение на проблемите ми се крият в по горния текст. Ако това е така освен потвърждение от вас ще се радвам да получа по детайлна картина за встъпление в този процес и начина на преминаване на емоционалните съпротиви които са изниквали по време на него при вас.
 

 


Рапорт за една промяна.

12 December 2014 - 08:45 PM

Написах тази тема за един друг форум но смятам че би било готино да я пусна и тук:

Преди около месец след тежка нощ развихме една тема тук за играта ми като цяло и опитите ми за промяна. До колкото помня в нея се засегнаха доста неща за играта и факторите около нея. Тъй като се насъбраха доста коментари в темата и много хора приявиха своето съпричастие и отдадоха съвет, някак се чувствам длъжен да споделя как са протекли нещата след това. 

В първата седмица няколко 1-2 вечари ходих сам в една дискотека около 2 през ноща. Дискотеката не е голяма и обикновено по това време има максимум 3-4 сета. Реших да пробвам нещо ново и послушах съвета на пичовете тук да пробвам директна игра. Отивах при сета и им предлагах директно танц след което ме шитваха или игнорваха и при което аз майндблоквах и просто се оттеглях. Все още изпитвах много голямо напрежение в сет и гледах как да избягам от сета след като го отворя. Плюсовете от ситуациите бяха че някой от жените бяха наистина много красиви и така предприемайки някаква игра разширявах лека полека зоната си на комфорт макар факта че ме режеха мигновено. Станах все по добър в това да не се обвързвам с резултата и да не се съдя заради това че нещо не се е получило. 

След около седмица звъннах на едни пуа-та от RSD Inner Circle. В първите няколко излизания с тях не напирахме толкова да отваряме а само излизахме за да си говорим. Това което забелязах в се*е си че отново ставах боязлив и се криех зад тях. Очаквах те да отварят а аз да стоя и наблюдавам сета и някак да ставам част от него. Да ама не... пичовете чакаха същото от мен. В крайна сметка с тях направихме 4-5 сета от който 2 задържахме и заведохме на Instant Date. В първия аз бях като фон и само леко се включвах в разоговрите, полафихме около час. Във втория аз отворих и ги дръпнах на една пейка на която говорихме около 20 мин след което разменихме номера и се махнах. Момичетата не бяха толкова красиви и не изпитах желание да ескалирам нещата по на там...

Преди около седмицa се запознах с други двама от RSD кръга. Единият бе излезнал от сериозна връзка и се върщаше в играта а другият го мъчеше с някаква с която твърди че има реална химия и междувременно си отваряше по някой сет. В първия момент тръгнах да отоварям с второто момче. Заговори някаква промотарка с която си говори около 5 мин и в последствие осъзнаха че са учили в едно и също училище и се познават. Втория сет го отворих аз. Бяха две момичета с оценка около 7. Не желаех да използвам готов опънър защото преди това бях опитал десетки пъти и просто не се получаваше. Това което направих бе да ги спра и да започна да обобщавам ситуацията като се стараех да държа контакт с очите и добър глас. На третото изречение моя чоек се усети че се опитвам да се скрия зад нещо и ми каза директно пред тях "не това не става". При което извади едно шише от студен чай и започна да им обеснява как за пръв път през живота си пил нести лимон и било уникално. Момичетата започнаха да го слушат с интерес. Тук за пореден път получих доказателство че истината е в импровизацията на момента и тябва да отпусна съзнанието си за да се науча да го правя. След като приклюи разговора си за чая започнах да вкарвам логистики от рода на това даи са ученички или студентки като се опитвах да правя предположения и да ескалирам някакъв разговор от тях на базата на асоциации.  Поговорихме малко за училище, след което за кино, други държави в който са били, книги и танците с който се занимават. Минаха около 10 мин и направихме Instant Date. По време на самото кафе седнаха срещу нас и това което целях като цяло е да се отпусна напълно и да обменям някаква инфовмация на базата на която разказвахме по някоя история от миналото си. По средата на кафето се появи някаква тяхна приятелка която след около 15 мин разговор осъзна че познава моя човек от някъде. Започна да обеснява как той я бил спрял преди около година и се преструвал на англичанин след което я разпитвал за мнеието и за силиконовите импланти. Цялата маса избухна в смях. Поговорихме още малко, моя човек обмени фб с едната която на мен ми беше допаднала повече, станахме и си тръгнахме. На следващия ден добавих момичето и ден по късно и писах. Изглежда хук-ната и рпоявява интерес в чата. Възнамерявам скоро да я изведа на кафе отново. Вчерта след сета моя човек ми разясни доста неща за това как е протекло всичко при него от как излиза и какво мисли че мога да подобря аз на базата на това което споделих за се*е си и видя в играта ми. Спомена че целта му вече не е брой сетове а по скоро качествени сетове. Разказа как често му се случвало да го познават или жените който отваря да имат приятелки който преди това е заговарял. Сподели че иска да създаде широк социален кръг в който постоянно да се създават предпоставки за появи на нови жени, защото Варна е по малка от колкото изглежда и е неподходяща за директна игра в която тръмбоваш по 50 сета на ден. Каза че това с което се занимаваме, колото и слабо да е като представяне като цяло е нещо много готино за жените понеже във варна има не повече от 20 активни пуа-та и на жените доста рядко им се случва да ги заговори някой на улицата. Вероятно част от магията бе повишилото ми се его от сета но като цяло започнах да гледам още по ентусиазирано на играта.

Направихме още 3 найт гейма с пичовете от RSD. В първия отворих троен сет в един нощен клуб с директно запознаване и това което ми направи впечатление бе че момичетата не ме изгониха. Явно този субкомуникирах по добра увереност или просто момичетата бяха по екстровертни. Говорих си с едната около 20 мин като отново се въртях в темите за университети, професии, градове, клуба и прочие.. Към края можех да продължа да говоря още но не знаех как да ги ескалирам по сексуално а не им се танцуваше. Излязах от сета. Върнах се около час и половина по късно. Поговорих още малко и ги офертирах да афтърпарти но отказаха можеби защото нямах конкретна оферта. Просто нямах идея къде мога да ги ескалирам. 

На втората вечер отидох с момчето което бе излязло от сериозна връзка наскоро. Пак бяхме в същия клуб. В началото денсахме за да влезнем в стейт и започнахме да отваряме сетове. 1-2 отворих доста слабо и ме срязаха. След това направих очен контак с една и я заговорих. Представих се и говорихме около 10 мин като обменяхме рапорт но се държеше така все едно и е все тая дали ще съм там или не. Липсваше хук. С крилото отидохме до тоалетната и тама заговорих някаква висока и сторйна между 6-7.  Отворих я с това колко съм възмутен че в толкова хубав бар тоалетните са общи. След това обърнах разговора към това от къде е, какво е учи, на каква възраст е и прочие като използвах тези логистики само като опорни точки за изграждане на рапорта. Оказа се че е с 6 години по голяма от мен. С крилото се върнахме на данинга. Там той се оплака как не бил в стейт и се канел да си ходи след половин час. При което го дръпнах да отворим един сет и да го вакрам в него но просто не се получи. След това му посочих двоен сет (6 и 7 с хубави тела) и му казах как може да отиде при тях и да им подаде гепи и да влезне с няква логистика. А ако го игнорнат да им каже как ги разбира понеже ги е видял че влизат преди малко и е нормално още да са здухани. След което просто да смени темата. Пича не се нави и постояхме още малко да си денсаме. После тръгна с мен да отваряме нещо, аз отворих пак онази която нямаше голям интерес и моя човек изчезна някъде. Като си тръгнах от нея се оказа че моя чоек е отворил двойния сет. Изчаках го да се върне на масата и го разпитах как е минало. Не изглеждаше особено ентусиазиран и почти се бе отказал като цяло от това да стои в клуба. Казах му че искам да отворя тея дето са го срязали и го питах за забавни идеи. Предложи да отида и да се представя с неговото име. Отидох обгърнах ги леко с представих се с неговото име и им казах че моя приятел, след което го посочих, ми е казал че са ме викали за да ми кажат нещо важно. Започнаха да се кикотят, прегърнаха ме и ми казаха съм бил в много голяма грешка и приятеля ми се ебавал с мен.  Не ги отразих и започнах, прегърнах ги и започнах да им обеснявам как съм ги видял половин час преди това да влизат в бара и са ми трябвали 30 мин да се надъхам да ги заговоря понеже мама ме пращала да си намеря добри момичета. Това не беше точно така защото не съм го мислил толкова да ги отварям. Просто ги тролвах като се преструвах на по голямо афц от това което всъщност съм cheesy.gif. Зпочнаха да ме шит тестват с това че съм бил много малък. Което бе абсурдно поради това че са с една глава под мен и приличат на 18-20 годишни. Майтапех се с това което казваха и игнорвах шитките при повторение. Заблеязах че пускаха супер много кино. Като ме шитна отново с това че съм малък, без да казвам каквото и да било я прегърнах и я целунах по бузата. Не се дръпна. Забелязах че има някакви моркови на масата и я накарах да ме храни. След малко 3ти пуа дойде при нас да го запозная. Похвалих го че танцува много добре и го накарах да им покаже някой танц. Забелязах че пича от по рано с който дойдох стой на отсрещната маса и ни гледа. Викнах го при нас и го вкарах в сета. След това направих най голямата простотия евър cheesy.gif. Излезнах си от сета и отидох до тоалетна като си въобразих че така ще ги пуш пулна малко и после пак ще си вляза. Да ама не. Като се върнах мойте хора вече танцуваха с тях. Казах си че няма смисъл да здухвам и ще си потърся други момичета. При което забелязах как точно в дясно от нас на 1 метър растояние на бара се намира момичето което заговорих в тоалетната. Отворих я с гепи и я питах нещо от сорта на тече ли купона.. отговори ми нещо при което каза че са си поръчали шотове. Запознах се с приятелките и започнах да и говоря някакви впечатления за шотовете и проготвянето им. Като станаха шотовете ме почерпиха 2 шота за наздравица и потанцувахме около минута. Пусках и кино на кръста. След минута пресента свършо и започна да говори нещо с приятелките си. Аз направих простотията да отида до първия сет с оная дето се държеше безразлично. Поговорихме 2 минути и отидох до тоалетна. Върнах се при оная но нея и групичката и ги нямаше и бяха останали само нашите който си танцуваха с 2те момичета от сета с морковите. Седнах до тях и почнах да си играя с телефона. На казвах си на ум тея мойте пичове ми взеха мацките ама карай важното е че играх. Чувствах се като победител и си початих малко на тела докато седях седнал до тях а те си танцуваха. След половин час се появиха онези с шотовете в другия край на клуба и викнах единия от мойте да ги отворим като му казах че излизам от стейт което не беше точно така.. Просто вече ми бе станало доста безразлично. Отидох и заговорих оная с това че се е опитала да ме напие и е избягала. Което разбирам че е кофти фрейм но просто това ми дойде на ум да кажа. Моя човек заговори приятелките и но се дръпнаха. Едната хвана тази на която говорех (момичето от тоалетната) и я дръпна към се*е си. Явно не бях спечелил компанията им което го отчитам като грешка. Порбвах да отида до момичето и да обменя фб с нея но някакъв пич ме спря и ми каза да се махам. Изглеждаше си типичния бял рицар. Силно се съмнявам да и е бил нещо повече от приятел. Но не виждах как мога да поправя ситация за това се махнах. Върнах се при нашите и потанцувах до тях докато танцуваха с мацките. Заблеязах че подават сериозно кино. В края на един от танците си казах чао с крилата, прегърнах мацките и казах че отивам да си лягам. Едната ме избазика пак че съм бил малък и за това съм щял да си лягам. Изсмях се и си тръгнах. На другия ден разбрах че единия пич почти я е клоузнал в тоалетните но приятелката и ги е спряла. После ги играли на афтър парти в дома на единия но до клоуз така и не се стигнало. 

Вчера ходихме на дискотека с още 2 пуа-та. Пристигнахме рано и в едната зала имаше само 2 сета. Единия троен, другия двоен. С единия пич се разбрахме аз да отворя единия, той да отвори другия а в последствие той да ме запознае с неговите а аз него с мойте. Отидох при тях веднага и ги отворих с нещо от рода на "Не мога да повярвам че по това време е толкова празно. Моят часовник ли избързва?" Не помня какво точно отговориха но се проведе някакъв разговор. Преминах през темите за града, университета и прочие. В началото говорех и с двете, после обменихме няколко изречения само с едната и другата ми влезна с някакъв въпрос за да се включи в разговора. След около 5 мин в сета им споменах нещо за това че пият вино и изглежда толкова романтично че ми приличат на лизбийки. Едната обясни че имала рожден ден преди два дни и в момента го празнувала. Очаквала да дойдат скоро още хора. Предложи ми да си купя някакъв алкохол и да остана на тяхната маса. Казах им че не пия когато съм в дискотека. Обменихме още няколко изречения и отидох в другия сет при крилото. Представих се и прокоментирахме сходни простотии. Говорих им и за някакъв наргиле бар в който се оказа че ходят и те и им разказах случки от него. На едната и разгледах обиците след което полафихме още малко и ги оставих. Не съумнях да ги хукна. Чувствах че им е леко все тая дали съм там и не влагат кой знае колко в разговора. В един момент от вечерта се изсипаха доста хора от потока в университета ми. Около 15 човека на 3 маси в трите края на дискотеката. Все хора който познавах. Минах покрай всички и използвах жените за малко експириънс. Запознах и крилата. Половин час по късно залите се напълниха. Решихме че е време за сетове и отворих още едни. Момичето беше с хубаво тяло но не бе особено привлекателна. Поговорихме малко пак по същете теми като търсех нещо за което да се захвана и да отдам някаква стойност чрез разказ. Повече не се върнах при нея. В края на вечерта ме засече в коридора дръпнах я към мен и зададох някаквъ въпроси. Каза че излиза за малко и след малко ще се върне. Върна се но нещо не ме привличаше и оставях тя да води разговора. 
Нека се върнем малко по назад. По едно време се върнах при онзи сет с рожденничката. Вече бяха дошли още 2 момичета и 3-4 ма момчета. Едната беше висока, стройна и добре облечена блондинка. Около 7 в лице. Забелязах я че стой леко в страни и скучае. Отидох и я заговорих с това дали и тя празнува рожденния ден с тях. Знам че беше малоумно но не се сещах как иначе бих могъл да вляза, пък и така субкомуникирах че вече се познаваме с рожденничката. Водихме сравнително интересен поне за мен разговор. Завърнтяхме пак основните теми и се закачих на това че ще учи в сащ. Поговорихме за социалността на американците като цяло, градовете който искам да посетя, студентските градчета, за това как ги дават по филмите и прочие. Буквално 10 мин не сме млъквали. Докато говорихме и пусках кино по гърба.  Изведнъж от инстинкт за самосъхранение, знам ли ми се прииска да изляза малко от сета и да отида да видя какво правят крилата. Казах и че отивам да видя едни приятели и по късно ще мина пак и се махнах. След половин час се върнах и видях че едното момче от групичката я беше налазило. Правеха си снимки и говореха доста интензивно. Отидох при нея докоснах я питах как е просто защото не се сещах как иначе да вляза. Не ми обърна внимание и някакъв пич се доближи и каза че момичето не искало да си говори с мен. Явно го играеше крило на оня и искаше да ме разкара. Така и стана... Това за пореден път ми подсказа че влезна ли в сет при добри резултати просто не трябва да излизам. Поправете ме ако греша.. 
В коридора на дискотеката на канапето видях една брюнетка със сравнително добра визия. Седнах до нея и започнах да и говоря как в дискотеката било супер шумно и съм излязал за да ми отпочунат малко ушите. Поговорихме около 30 мин като в началото беше с приятелките си а после те влезнаха и ни оставиха сами. Минах през базовите теми за университет, град, квартири, коментирахме музиката в дискотеката. Горових доста и за това че прилича на японка понеже е с дръпнати очи и и говорих някакви простотии за живота и азиатските култури. На няколко пъти в различни теми я майтапех заради очите, за това как щяла да ходи на бригада в япония и прочие. Забелязвах че навсякъде където предпоставях разговора към това да ми зададе някакъв въпрос тя го правеше. По едно време говорихме за запознанствата с непознати по такива места и тук малко се квалифицирах което беше тъпо. През цялот време по време на разговора бях допрян до нея, докосвах я по рамото и ня няколко пъти си слагах раката на коляното и. Нямаше съпротива но общо взето нямах никаква идея как да продължа. Хрумна ми глупавата идея да я заведа при приятелите и. Да се запозная с ях и да танцуваме малко за да и вкарам повече кино и да се опитам да я кис клоузна. Тъпо беше защото в момента в който отидохме при тях започна да се държи по дистанцирано с мен. Махнах се за малко. Като се върнах си показвахме няакви танци но избягваше контакт с мен. Накрая се отказах и си тръгнах.

 В изминалите 2 седмици се заиграх и в фб. Някакво непознато момиче ми лайкна 1 снимка и я заговорих. Проведохме 2-3 двучасови чата и реших че е време да я изведа. Пробвах но не нацелих момент в който да е свободна. Във вторник около 12 вечера бях в един наргиле бар и реших да и пиша. Ето текст гейма:


Аз:
В момента съм в един наргиле бар на центъра
Тя:
10.12.2014 г. 23:55
Тя:
Аз:
11.12.2014 г. 0:15
Аз:
Учиш ли
?
Тя:
11.12.2014 г. 0:16
Тя:

Аз:
11.12.2014 г. 0:45
Аз:
Голяма шарени е около теб
Готино си си го устроила
Тя:
11.12.2014 г. 0:46
Тя:
Da ne zaspq
Podsigorqvam se
Аз:
11.12.2014 г. 0:49
Аз:
Нали се сещаш че комфорта приспива
Тя:
11.12.2014 г. 0:50
Тя:
Nedei taka che sum gotova da zaspq
Аз:
11.12.2014 г. 0:59
Аз:
Ти си отпусната на стола, топло то е,  дишаш бавно и диафрагмено и клепачите ти леко натежават
Тя:
11.12.2014 г. 1:05
Тя:
Haha mnogo smeshno
Kato go prochetoh i pochti zaspah
Аз:
11.12.2014 г. 1:08
Аз:
Няма да продължавам нататък че ще ми се преиска да дойда при теб
Тя:
11.12.2014 г. 1:09
Тя:
Dokato doidesh shte sum zaspala
Аз:
11.12.2014 г. 1:11
Аз:
Лесно ще те събудя но пътят до там е дълъг а ме чакат в мода бар
Тя:
11.12.2014 г. 1:12
Тя:
Do kude e dulug putq
Аз:
11.12.2014 г. 1:14
Аз:
35
Тя:
11.12.2014 г. 1:15
Тя:
Che az ne jiveq v 35
Imash greshna informaciq
Аз:
11.12.2014 г. 1:15
Аз:
Ами
?
Тя:
11.12.2014 г. 1:16
Тя:
Eee sega nqma da si izdavam tainite
Аз:
11.12.2014 г. 1:17
Аз:
Близо ли е до Пикадили сега минавам от там
?
Тя:
11.12.2014 г. 1:18
Тя:
Koe pikadili
Аз:
11.12.2014 г. 1:18
Аз:
24
Тя:
11.12.2014 г. 1:19
Тя:
Ti zasho reshi che jiveq v 35 mi e interesno
Moje da se kaje che e blizko
Аз:
11.12.2014 г. 1:19
Аз:
Повечето ми колеги са там
Супер хайде да те отвлека за 1 час до мода бар.  Да се разсъниш малко
Тя:
11.12.2014 г. 1:21
Тя:
E nali te chakaha
Аз:
11.12.2014 г. 1:22
Аз:
Еми да тъкмо ще се запознаеш с готини хора
Тя:
11.12.2014 г. 1:22
Тя:
Chestno kazano sum gotova na vsichko samo da ne ycha
Ama ytre nqma da mi e zabavno
Аз:
11.12.2014 г. 1:23
Аз:
Именно за това ще е за час
После те гоня
Тя:
11.12.2014 г. 1:24
Тя:
Ayyy kolko milo
Аз:
11.12.2014 г. 1:25
Аз:
Идваш ли
?
Батерията ми пада
Тя:
11.12.2014 г. 1:26
Тя:
Tova e znak
Pochti me navino, no ne
Аз:
11.12.2014 г. 1:27
Аз:
Жалко щеше да е забавно
Пък супер яка музика
И атмосферата е неповторима
Тя:
11.12.2014 г. 1:28
Тя:
Eee samo me draznish
Аз:
11.12.2014 г. 1:28
Аз:
В момента стоя като името на кръстовището
До Пикадили
Ако не дойдеш ще те накарам да заспиш
Тя:
11.12.2014 г. 1:30
Тя:
Ayy che zagovor
Аз:
11.12.2014 г. 1:31
Аз:
Ще ми е супер готино да отида там с теб
Тя:
11.12.2014 г. 1:31
Тя:
Zasho?
Аз:
11.12.2014 г. 1:31
Аз:
Топчетата не са задължителни
Тя:
11.12.2014 г. 1:32
Тя:
Топчетата
Аз:
11.12.2014 г. 1:32
Аз:
Обичам да смесват хората от социалните си кръгове
Токчета
Имам 2% батерия последен шанс
Тя:
11.12.2014 г. 1:34
Тя:
За мен или за теб
Аз:
11.12.2014 г. 1:34
Аз:
За теб
Тя:
11.12.2014 г. 1:35
Тя:
До колко време трябва да си там
Аз:
11.12.2014 г. 1:35
Аз:
Ще ме почакат
На Пикадили съм точно отпред на паркинга
До врата
Тя:
11.12.2014 г. 1:37
Тя:
Колко може да чакаш
Аз:
11.12.2014 г. 2:03
Аз:
Pisa ti or telefona
Na kasierkata
V benzinostanciqta
Idvas li
Тя:
11.12.2014 г. 2:04
Тя:
Идвам
Аз:
11.12.2014 г. 2:05
Аз:
K set te chakam na predniq vhod na pikadili
Izlizam or facebook
Тя:
11.12.2014 г. 2:05
Тя:
Ок
Тя:
11.12.2014 г. 2:12
Тя:
Къде си

Около 2 през ноща се видяхме. Заведох я в бара и се оказа че сме сами. Седнахме на едно диванче и проведохме доста интересен разговор на неутрални теми. Бях се облехнал до нея и от време на време пусках кино по рамото. Хванах я за раката за да и разгледам гривната. Гледах я в очите и подържах добър глас. Забелязал съм как гласа ми се променя доста докато имам самочувствие в разговор с жени. Момичето е доста интелигентно и диалога се стиковаше много добре. Имаше и доста шеги. Това което забелязах е че тя избягваше да ме гледа в очите а навместо това гледаше напред. От части заради това, от части просто защото не знам как да ескалирам киното и да го калибрирам в ситуация в която не и е много комфортно и се притеснява да ме гледа не направих повече от към кино. В 4 сутринта затвориха бара и я изпратих до тях. Прегърнах я и си тръгнах. Прекарах си наистина добре и нито за миг не е имало момент в който да се омълчим и да не знам какво да и кажа, но не знаех как да я ескалирам по хард физически и дали би било достатачно калибрирано след факта. Момичето е сравнително сладка, около 6 като визия.Не ме кефи кой знае колко като визия но бих я извел още веднъж за да се опитам да я клоузна. Чесно казано бих приел съвети за нея. 

След подобни резултати егото ми малко се качи и се чувствам една иея по напред в пикъпа от преди. Изключително ми е интересно как ще се развият нещата завбъдеще. Ще се радвам ако някой е дочел рапорта докрай и реши да вкара някоя критика. Вярвам че има какво да науча от вас и съм способен да го тествам възможно най-скоро. След 20 се задумявам в родния ми град за да уча за сесията. Социалния живот се паузира за месец и половина. Малко се притеснявам да не дръпна назад тей като средата и изолацията ми влияят много. Отчитам големи ползи от пуа социален кръг и в следващия момент в който напуска града за известно време ще ме вкарат с среда в която почвата е неплодородна.


Крило във Варна

16 October 2014 - 05:09 PM

На 21 съм. Търся wing във Варна зa дневна и нощна игра. Не е задължително да е с голям опит тъй като и аз самия едва сега прохождам. Не че ще го отпратя ако има на какво да ме научи, даже бих се радвал да чиракувам :D. Идеята е да излизаме 2-3 пъти в седмицата да отваряме по 10-15 сета заедно или по отделно за да се учим един друг от грешките си докато натрупаме някакъв опит по път към прословутото изобилие. По това време на сезона вариантите са общо взето или в мола или в клуба. За тези дето четат това и се колебаят: Пичове целодневното четенето на статийки в форума е равно на мисловна масторбация. Чешете си егото че правите там нещо по въпроса само и само да не се самосъжалявате. В действителност сте забили в поредния порочен кръг. 5 мин в сет = 10 часа четене. Очаквам отзиви.


Текст гейм 2 месеца след апроуча.

05 October 2014 - 10:22 PM

Накратко. Първия и единствен сет в който получих номер, после имаше 1-2 с фб ама тях не ги броя. След нея имаше има няма 50 опита но все некалибрирани, кратки, без хук. Абе не мога да им говоря. Ама какво да се прави, сега се уча. Cold Approach я преди два месеца докато си вървеше към работата. Поговорихме си 10 мин, в началото импровизирах с някъкви глупости за това че съм я сънувал и получавам дежаву, после премина към стандартен разговор на не сексуална тематика.Говорихме си нормално (което е странно понеже обикновено замръзвам и вадя изречения от няма и къде) бях хладнокръвен но нямаше C&F и хук, даде номер и я затворих с прегръдка. След това смених града и не сметнах за необходимо да и звъня, пиша. Питате защо? Ми хвана ме страх и го рационализирах с това че е на далеч за да защитя егото си. Върнах се в града и реших да и пиша. И ето го текст гейма. Предупреждавам че това е втория текст гейм в живота ми! Сиреч хейтвайте ме здравата, прося си го! Обратна връзка е нужна и ще бъде експлоатирана в името на едно по-добро аз. 

[петък, 3 октомври 2014 г. 19:17] Аз: Как е, бейби? Липсвах ли ти?
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:20] Тя: А ти си?
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:21] Аз: Хаха, не си играй игрички с мен. Наистина ли не знаеш кой е?
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:21] Тя: Не
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:22] Аз: По дяволите. наистина с ме забравила. Оскърбен съм!
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:22] Аз: След всичко преживяно между нас
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:22] Аз: (teeth)
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:23] Тя: Лека вечер wink.gif
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:24] Аз: Хей винаги ли режеш така момченцата grin.gif?
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:25] Аз: Хайде от мен да мине
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:25] Аз: ето ти един жокер
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:25] Аз: веднъж получих ескорт от тедна малада дама на път към мола
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:26] Аз: хвалеше ми се с тродолюбието си и бизнес поста
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:27] Тя: Ако ще ми казваш нещо давай направо няма време за гатанки
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:28] Аз: Ти и аз утре на среща
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:29] Тя: Не излизам с непознати
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:29] Аз: Е не мога да ти подам рака през екрана
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:30] Аз: Пък и не е като да се познаваме
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:30] Тя: Име имаш ли си
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:31] Аз: Според зависи
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:31] Тя: От кое
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:31] Аз: На какво си готова за да го получиш
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:33] Тя: Всъщност на нищо
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:33] Аз: Е аз пък не си го казвам ей така
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:34] Тя: Тогава ти казах малко по нагоре
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:34] Аз: С прякор можем ли да минем
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:34] Аз: ?
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:34] Тя: Лека вечер
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:35] Аз: Да ама след това рязане какво би и било лекото
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:35] Аз: (teeth)
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:35] Аз: ?
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:35] Аз: бас ловя че твоя прякор е ножица
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:36] Аз: само решеж момченцата като с ножица
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:41] Аз: Е добре де от мен да мине.
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:41] Аз: Казвам се Стефан
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:41] Аз: приятно ми е (yummi)
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:42] Аз: И не не те тролвам наистина ще те вадя на среща!
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:43] Тя: Вярвай си
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:44] Аз: Е един мъж в днешно време ако не си вярва. За къде е? :П
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:45] Аз: Ще ме удостоиш ли с честа да се омъtyrjtrhtr
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:45] Аз: опа това не беше за тук
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:45] Аз: ... да споделиш името си с мен? (yummi)
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:46] Тя: Стефка и на мен ми е приятно
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:46] Аз: Как ти вкат на галено?
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:47] Тя: Стефи
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:47] Аз: Течка,
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:47] Аз: ?
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:47] Тя: Хаха
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:48] Аз: Ок Течи.
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:48] Аз: До каъде стигнахме
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:48] Аз: ?
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:50] Аз: Защо подяволите ми пускаш геолокаций от гробищата (teeth)
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:50] Аз: ?
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:51] Тя: Ще те помоля да спреш да ми пишеш
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:52] Аз: Хей да не погребваш предния извел те на стеща?
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:52] Аз: като се замисля нищо не знам за теб
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:53] Аз: знам само че работиш в парфюмерия и учиш във Винса
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:53] Аз: а дали това е истина? (mad)
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:54] Тя: Не бъркаш ме
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:55] Аз: А значи си онова другото момиче с тюлените?
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:55] Тя: И това не съм
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:56] Аз: Работата стана заплетена
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:56] Аз: А коя си ти появолите? Какво правиш в живота ми
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:56] Аз: ?
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:56] Аз: Как се озовах в този чат
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:56] Аз: ?
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:57] Тя: Аз ли да знам
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:57] Тя: Ха
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:57] Тя: Излез си тогава
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:57] Аз: Това скрита камера ли е
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:57] Аз: ?
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:57] Аз: знаеш че си длъжда да отговориш с да ако е
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:57] Аз: това е като с полицията
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:58] Аз: знам си правата !
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:58] Тя: Не
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:58] Тя: Стига глупости
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:59] Аз: Можеш ли да правиш масажи
[петък, 3 октомври 2014 г. 19:59] Аз: ?
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:00] Тя: Не е твоя работа какво мога
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:00] Аз: Зависи. Щом ще излизаш с мен трябва да получа информация за качеството на стоката.
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:01] Аз: Можеш ли да готвиш?
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:01] Тя: Няма да излизам с теб
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:02] Аз: Това като онези
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:02] Аз: сещаш се
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:02] Аз: самоизпълняващи се предсказания
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:02] Аз: наистина ли вярваш че все още не знам отговоря
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:02] Аз: отговора*
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:03] Тя: Не ме интересува попринцип
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:04] Аз: Важното е че аз го намирам за интересно. А ти намираш за интерсно това което аз смятам за интересно след като все още си в този чат.
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:04] Аз: И не не се оправдавай с това че съм в телефона ти
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:05] Аз: Аз съм истински и то го знаеш (flirt)
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:08] Тя: Не го знам казах ти не ми се играят игрички не те познавам и това е не искам да съм груба но просто не ми губи времето
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:12] Аз: Еми сама си го избра. Аз ти предложих съкратена процедура. Но ти нее та не. Нека играем игрички. И сега ми се жалваш. "Не мога да те срежа грубо че ще сънувам страшни неща после"
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:13] Тя: Точно така
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:14] Аз: Повтори го с по назидателна интонация (teeth)
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:14] Аз: Повтори ли го?
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:14] Тя: Да
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:15] Аз: Я научих еднорога на нова команда
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:15] Аз: (clap)
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:15] Тя: Много смешно
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:15] Тя: Хаха
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:15] Аз: Нали ти казах какво намираш за интересно?
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:16] Аз: Същото се отнася и за смешното
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:16] Аз: (teeth)
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:16] Тя: Ок
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:16] Аз: Трудно ли ти е да набираш текст с тези копитца?
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:17] Тя: Да пречат ми
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:18] Аз: момент
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:32] Аз: Тук съм
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:33] Аз: до къде бяхме стигнали? Представям си как от час и половина набираш текст с тези копитца. Ще да си чевръст еднорог. Какво правят еднорозите когато не яздят розови дъги?
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:33] Аз: Режат момчеца в чатове?
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:34] Тя: Оцели в десятката; )
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:35] Аз: туко що ме накара да изцвиля
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:35] Аз: (teeth)
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:36] Аз: Обаче нещо не се връвза. Не си лошо мимиче. Предполагам че в релния живот си мила и сърдечна.
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:37] Аз: пасивна, тиха, срамежлива
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:38] Тя: Може би съм
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:38] Аз: и тайно чакаш онзи момент в който нещо или някой ще отключи нещо в теб и ще
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:38] Аз: нещо необудано
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:39] Аз: нещо нелогично
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:39] Аз: познах ли?
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:39] Аз: (smiley)
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:39] Тя: Не
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:39] Аз: е да ти никога не би си признала
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:39] Тя: Не чакам никой
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:39] Аз: защото си ми добро момиче
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:39] Аз: е да ти вече го намери (teeth)
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:40] Тя: Да
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:41] Аз: Как ти се вижда март? Нека насрочим свадбата за тогава.
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:42] Тя: Звучи прекрасно
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:42] Аз: Или пък не защо да чакаме до март
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:43] Аз: утре заминаваме за Вгас
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:43] Аз: до март ще ми родиш поне 1 дете !
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:43] Тя: Чудно
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:44] Аз: Обаче първо искам да знам
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:44] Аз: можеш ли да правиш масажи? И как си с готвенето?
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:45] Тя: А аз ти казах че няма да ти кажа какво мога и какво не wink.gif
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:46] Аз: значи не можеш
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:46] Аз: жалко
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:46] Аз: искам развод
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:46] Аз: !
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:47] Тя: Честито имаш го
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:47] Аз: Децата и седлото остават за мен !
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:47] Аз: Ранчото също
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:48] Аз: с моя адвокат ще ти взема дори сламата
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:48] Аз: (teeth)
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:51] Аз: наистина преля чашата. Аз ти се разкивам тук. А ти дори не споделяш как си в кухнята.
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:51] Аз: що за връзка
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:51] Тя: Хаха
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:52] Аз: кво се смее
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:52] Аз: ш
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:53] Аз: конче такова
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:53] Тя: Хахаха
[петък, 3 октомври 2014 г. 20:53] Аз: (pig)


Някой чел ли е тези книги?

02 July 2014 - 05:30 PM

Някой чел ли е "Изкуството да бъдеш успешен с жените" и „Пътят на пикап артиста”?  Струват ли си и двете по 15 лв ако вече си чел ОМС? Някой може ли да ми ги изнамери безплатно?