Преход към съдържанието


Starlight

Регистриран: 29 Jan 2013
Офлайн Онлайн: May 11 2014 04:45 PM
-----

#38147 Има ли бъдеще нашата връзка

Posted by Starlight on 29 July 2013 - 06:17 PM

Докато имате връзка - още от самото й начало е нужно да си създавате малки ритуали, които с времето ще се оценяват все повече и ще създават допълнителна близост.

Не я заплашвай в никакъв случай, това е детинско. А относно това как да постъпиш - виж жените и мъжете искаме различни неща. За тях е важно внимание и грижа - а за нас - някакви факти и действия.

Накратно ми е сложно да ти обесня всичко - но пробвай - да й направиш романтична изненада или да излезете някъде на покрив или в друго необичайно място.

Също така е важно и тя отвреме на време да ти отвръща със същото - защото във всяка връзка трябва да има хармония. Ако ти само даваш, без да получаваш нищо в замяна - вие сте обречени.

Иначе темата е доста голяма и ще има да пиша около час, за да ти отговоря подробно, така че ще приключа до тук засега)

 

Послепис. Седнете и пробвайте да поговорите - кажи й, че от намеци не разбираш, мъж си и искаш всичко да ти се каже директно, защото не искаш да се карате. Нека тя ти обясни какво точно я притеснява.
#38058 Препратка към форума от друг ресурс

Posted by Starlight on 11 May 2013 - 02:37 AM

Здравейте приятели, реших да направя препракта към форума ви от моя сайт, можете да я видите тук: http://www.progresir...et-resursi.html

 

Продължавайте все така! :)
#38019 Първи опит за свалка -провал или следва продължение

Posted by Starlight on 15 April 2013 - 08:37 PM

За съжаление, шанс точно с това момиче повече няма да имаш :)
Показал си слабостта ти - и липса на импровизация + да не говорим за възрастта ви, тези неща биха я спряли.

Това, че изобщо я заговори е добре, но имаш още много работа в развитието си.
Положил си добро начало, доста момчета не могат да преборят се*е си в подобна ситуация, а ти го направи - продължавай в същия дух и развивай слабите ти страни, успех!
#38018 Съвет - Машината

Posted by Starlight on 15 April 2013 - 08:31 PM

Здравей, тук нещата са малко по-дълбоки - а именно - постави си някакви рамки, зад които ако момичето премине - ще спреш да общуваш и да бъдеш с нея - тя постепенно ще те тества, но като ги наближи - със своето поведение й показваш - че тя не бива да продължава понататък. Все още всичко е наред, но трябва да внимава, да не го развали. Тя ще го усети.
Също така за връзка - важно е да не е 7-8 - а да я харесваш, да ти бъде приятно да си общувате и да си допадате - тук идва въпроса дали търсиш жена, която да ти роди деца или с която просто да се обичате и да излизате - защото ако е 2рото - можеш да не му мислиш толкова и да гледаш какъв човек е.

 

Иначе, това което си написал "красиво момиче (поне 7/8 от 10), умно, добро, да се съгласява с мен в повечето ситуации, да няма много приятели, за да не възникват толкова търкания и да ме обича много и да поставя мен над всичко и да иска постоянно да е с мен" - е смешно - ти искаш всичко, накуп, но нещата не става така + ние мъжете имаме нужна от свобода и пространството - а ти дефакто така си прецакваш сам се*е си - първо разбери от какво имаш НУЖДА, а след това вече - какво искаш.
Последни 3 месеца доста детайлизирано изучавам тази тема по отношения (макар, че и преди съм я учил, просто не толкова подробно) и се надявам скоро да довърша продукта ми, в койтоще опиша всичките тези нюанси, но засега - без да знам на колко си и какво точно търсиш - няма как да ти кажа нещо повече. :)

Конкретизирай - и ще ти разкажа повече.
#37971 Безплатен 21-дневен онлайн курс за Мъже

Posted by Starlight on 11 February 2013 - 01:20 PM

Да, разбирам, аз лично съм на мнение, че най-голям успех едно такова обучение би имало, ако се прави семинар наживо с група, и вечер се ходи да се ловува по дискотеки, барове.Това с онлайн зарибяването може и да има ефект, но не смятам, че поне в моя град има наистина качествени мацки в сайтовете за запознанства.
Успехът в един колектив е сигурен, защото това да си седиш сам вкъщи и да се учиш от тези самоучители, или да ходиш да действаш съвсем сам - лично за мен самия, не смятам, че би ми помогнало, а в групата можеш да споделяш проблемите, да виждаш какво правят останалите и т.н. Прочетох няколко такива книги вече, подобно на "Играта", "Библията", но живота ми не се промени кой знае колко. От Бургас съм, а доколкото разбирам ти си от Варна , наблизко. Има ли опция за такива семинари наживо?

Основна цел е онлайн съблазняване в фейсбук, а не сайтове за запознанства. А във фейсбук - има всички :)
Така или иначе това обучение в момента е спряно, тъй като преминах към новата система за управление на сайта и сега донастройвам и донаписвам доста неща.

Да, семинарите наживо има опция. Но най-вероятно ще ходим до София да ги караме. Заедно с приятелите ни от този форум.
А относно това, да ти се промени живота - от четене на книгите той не се променя, от 1во значение е това, което научаваш да го прилагаш - само тогава ще можеш да очакваш някакъв резултат.