Преход към съдържанието


Starlight

Регистриран: 29 Jan 2013
Офлайн Онлайн: May 11 2014 04:45 PM
-----

Мнения на потребителя

В тема:Аз ли бъркам някъде?

29 July 2013 - 06:48 PM

Barko, не съм чел всичко, което си написал, само набързо му хвърлих 1 поглед, но забелязах следното:

" прочела всичко ..всъщност първо ми каза ,че съм я забравил отворена ,а после се оказа програма ,кяото запомня пароли..... Изчете всичко там .." - на твое място - бих я пратил подяволите - всеки има нужда от лично пространство - това, че тази жена без позволение ти запази паролите и тн - е признак на неадекватност - отношения с такава жена - не можеш да изградиш - ще скъсате рано или късно.
Отвори си очите, голям мъж си.


В тема:Мина време от последната ни среща и позагуби интерес, съвети?

29 July 2013 - 06:22 PM

Здравейте, приятели!
От доста време чета форума и затова мога да ви нарека приятели! Обогатих се доста и продължавам да го правя, подобрих и доста аспекти от живота си. Със сигурност обаче имам още мноооооого да уча и ще ви помоля за съвет. Историята е следната:
Преди малко повече от месец се запознах с една 9-ка. Мисля, че не съм правил грешки, а и смея да твърдя, че се държах на ниво и още по-радващото е, че държанието ми не беше поза, а естествено. Взех и номера и й се обадих след няколко дни. Поканих я, като аз определих мястото и часа на срещата. Самата среща премина много добре, аз водех развитието. Разбрах доста информация за нея, а тя не разбра много за мен, Разбрах, че търси сериозна връзка. Тя ми допадна доста и реших, че може би бих опитал подобна връзка с нея. За съжаление обаче професионалните ми ангажименти ме отведоха за около месец малко по-далеч и поддържахме връзка главно чрез смс-и и обаждания, с които не съм прекалявал. 
 Тя ме търсеше повече, пишеше ми смс-и, обаждаше се повече, отколкото аз на нея. Признавам, че ми допадна доста и като че ли по едно време и аз започнах да я търся повече отколкото трябва и може би тук сгреших. Изведнъж обаче тя стана доста по-хладна в разговорите, преди се радваше че ме чува, а сега все едно й беше отегчително. Скоро се прибирам и ще я изведа отново, като предполагах, че тогава може да стигнем и по-далеч, Онзи ден обаче я попитах защо е тази промяна в отношението й и тя каза, че и трябва малко време и желанието й вече не е същото. 
 Дали аз сбърках като започнах да я търся повече от преди, или просто това е някакъв тъп тест? Дали си заслужава изобщо или по-добре да пристъпя към следващата?
Отворен съм към всякакви критики и съвети :)

Всъщност ситуацията е доста ясна - ти не си достатъчно интересен за тази жена и никога не си бил.
ОБАЧЕ в началото - си бил загадка, тя не те познаваше реално и само създаваше твоя образ въз основа на тази малка част информация, която си й давал и нейното желание и въображение - от там идва и интереса й.
В момента в който ти почна да се влагаш повече в комуникацията ви - тя почна да те разбира по-добре и видя какъв човек си - съответно от там идва и това ,че интереса й намаля.

Бих ти посъветвал повече време да отделиш върху личностното ти израстване + другия път да дадеш на момичето да разбере с какво си й интересен от по-рано, за да не се повтарят такива ситуации. :)

 

Коментарът ти "Много ясно! Ако не стане - аз ще намеря някоя много по-красива и умна от нея, а тя....тя ще изпусне наградата!" - само подтвърждава това, за което говоря. Имаш комплекси, над които можеш да поработиш. Успех!

 

Послепис. Правя изводи само върху информацията, която виждам в този топик, така че разбира се мога и да греша. :)


В тема:Има ли бъдеще нашата връзка

29 July 2013 - 06:17 PM

Докато имате връзка - още от самото й начало е нужно да си създавате малки ритуали, които с времето ще се оценяват все повече и ще създават допълнителна близост.

Не я заплашвай в никакъв случай, това е детинско. А относно това как да постъпиш - виж жените и мъжете искаме различни неща. За тях е важно внимание и грижа - а за нас - някакви факти и действия.

Накратно ми е сложно да ти обесня всичко - но пробвай - да й направиш романтична изненада или да излезете някъде на покрив или в друго необичайно място.

Също така е важно и тя отвреме на време да ти отвръща със същото - защото във всяка връзка трябва да има хармония. Ако ти само даваш, без да получаваш нищо в замяна - вие сте обречени.

Иначе темата е доста голяма и ще има да пиша около час, за да ти отговоря подробно, така че ще приключа до тук засега)

 

Послепис. Седнете и пробвайте да поговорите - кажи й, че от намеци не разбираш, мъж си и искаш всичко да ти се каже директно, защото не искаш да се карате. Нека тя ти обясни какво точно я притеснява.


В тема:Препратка към форума от друг ресурс

23 May 2013 - 09:54 PM

Сергей, предварително се извинявам за офтопика. Предстои ми да замина за няколко месеца до няколко години за Русия (една мечта е на път да се сбъдне) и искам малко информация от теб за жените там, може да го пуснеш като тема. Чувал съм някои неща и се питам дали са верни. Сравнение с жените тук и жените там.

 

Направо ще ти отговоря тук - с рускоговорящи жени обикновенно е по-лесно да общуваш ако знаеш езика - те са по-малко комплексирани и доста красиви. Иначе са си нормални момичета както и в бг.  Всичко зависи от това как умееш да общуваш :)

Ако искаш  - кажи ми какво си чувал и ще ти отговоря дали е вярно или не.

Това, че си от България - може да им бъде интересно, използвай го)


В тема:Безплатен 21-дневен онлайн курс за Мъже

09 May 2013 - 04:31 AM

А ще го пуснете ли отново този онлайн курс ? 

Ок, пуснах го, докато го има - ползвайте го на мах! :)