Преход към съдържанието


fancooler

Регистриран: 11 Aug 2011
Офлайн Онлайн: Jan 26 2017 09:41 PM
-----

Мнения на потребителя

В тема:За потъващите кораби, давещите се и сламките

25 September 2012 - 09:51 AM

Хей, хей, хей!
Аз ще започна отзад-напред:

Ако не е останало нищо в сърцето й може да ми помогне някой ловец който притежава огнестрелно оръжие за да ми спести люлеенето на въже.Грозно е и хората се плашат, а освен това става бавно и боли.


Избий си го това от главата! Как не те е срам! А какво ще прави детето ти, останало само и без баща?! Май си голям егоист, а? То верно, че за повечето хора света се върти около тях ама това твоето вече минава всякакви граници! Вземи се в ръце и престани да се самосъжаляваш, ей! За жена ти ти си много специален и единствен точно защото си баща на детето й. Това е вашата връзка и така ще е дори да не останете заедно!

Твърдиш, че си направил много грешки, но още я обичаш. А тя изпитва ли същото към теб? Ако не за какво ти е и двамата да сте нещастни, да се карате и да си изневерявате постоянно, а детето ти да расте в нездрава среда?! След като година след разрива на отношенията ви тя продължава да е студена към теб нещата са ясни. Продължи напред и никога не забравяй, че не си сам на тоя свят и имаш отговорности, които следва да изпълниш. Така поне ще заслужиш уважението й, а това предвид ситуацията никак не е малко!

В тема:След като прочетох библията

28 February 2012 - 11:09 AM

Колегите от форума са ти дали добри съвети, обърни внимание на думите им!
Помисли и върху казаното от самия теб... Според мен си постигнал чудесен резултат - за два дена си успял да из**каш момиче, което до този момент не си познавал. Не задълбавай и най-важното - не се обяснявай! Да, задаваш си много въпроси в момента, но не виждам особен смисъл да го правиш.
Сега просто трябва да продължиш напред!
Мини на следващата, ако не стават нещата както го желаеш - N.E.X.T.
Схвана ли идеята? ;)

Успех!

В тема:Скайп

16 February 2012 - 03:15 PM

fan_coler

В тема:При желание з...

09 February 2012 - 10:09 AM

Забрави за чатовете, комуникирай с нея по телефона. Отсега трябва да определиш кой води във връзката. Виждам, че си наясно, че това трябва да си ТИ. Когато уговаряш срещите ти определи мястото и деня, в който ще се видите, но й дай възможност тя да определи часа. Така си по-гъвкав.
Успех!

В тема:Жена съм и искам мнение от семейни мъже.

26 January 2012 - 01:56 PM

Проблемът ти със сигурност ще се задълбочи - мъжът е започнал да се увлича по теб. Поговори откровено с него, но ако не смяташ да разваляш семейството си, мисля, че е редно да престанете да се виждате.