Преход към съдържанието


master-dj

Регистриран: 26 Aug 2004
Офлайн Онлайн: May 04 2019 12:52 PM
*****

Теми на потребителя

Нови акаунт вече с ограничение да пускат нови теми

14 April 2013 - 01:24 AM

От днес съм поставил следното ограничение за борба с ботовете - всеки нов регистриран потребител първоначално влиза в специална междинна група. Потребителите в тази група НЕ могат да пускат нови теми. След като направи 5 мнения по други теми, авоматично бива прехвърлен в групата на нормалните потребители с право и на нови теми.

 

Извинявам се за неудобството на новите от тук нататък, но всички ботове пускат нови теми и това ще ги отреже доста сериозно...


Бъдещето на форума

01 February 2013 - 02:39 PM

Здравейте, приятели!

През 2014 г. се навършват 10 години от откриването на форума ни!

Понеже знам, че напоследък не му отделям толкова време, колкото ми се иска, искам да направя някои промени...

1. Искам всеки, който желае да помогне в разширяването на Библията, да се свърже с мен на ЛС и аз ще му предоставя материали, които да подготви. Могат да помогнат и начинаещите, стига да знаят английски език и да могат да превеждат добре. По-напредналите ще влагат повече от се*е си :)

2. Сложил съм 2 бутона за дарение най-горе под логото на форума. Нека всеки, който преценява, че форумът му е помогнал с нещо, сам да прецени какво може да дари за бъдещето развитие на форума. Освен PayPal и OKPay, скоро ще добав и нови начини, включително СМС-и. Парите от даренията ще се използват за форума и за хората, които помагат за развитието му - това са администратори, модератори, както и хората, които ще помогнат за разширяването на Библията по точка 1 :)

Нека заедно да отпразнуваме 10 години на форума с един обновен форум, с разширена Библия и много-много успех с жените и в живота като цяло!

Поставям първата цел - закупуване на лиценз за форума, за да бъде софтуерът легален и да нямаме повече проблеми със спам, ботове, актуализации на форума и други грешки, които понякога съпътстват кракнатите версии!

Цел: 175$

Правила за раздела

01 February 2013 - 01:42 PM

В този подфорум нови теми могат да пускат само модератори и администратори. Потребителите могат да коментират свободно по темите.

Ако желаете да публикувате тук рекламна информация за ваше мероприятие, се свържете с мен на ЛС за уточняване на условията за това.