Преход към съдържанието


Снимка
* * * - - 2 votes

Какъв парфюм носи професионалният сваляч?


  • Please log in to reply
48 replies to this topic

#46 CASAN0VA

CASAN0VA

    Маниак

  • Moderators
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 361 Мнения:

Posted 18 June 2014 - 01:11 AM

Ако сте решили да си взимате скъп парфюм, не се водете по акъла на приятели и познати, и не взимайте нищо от рода на One Million, Armani Code и т.н. Хубави са, спор няма, имал съм ги и двата, но доста масово се употребяват, а целта е да сте различни. Изберете си един уникален аромат и го пазете в тайна, за целта може да хванете 2 или 3 момичета в близост до магазина за парфюми и любезно да ги помолите да ви отделят няколко минутки и да ви кажат кои мъжки аромати им правят най-силно впечатление, след това изборът е ваш.

 

Зимата когато се носи шал, номера с парфюмът и шалът е много ефектен. Преди да излезете се напръсквате, също така малко и шалът. След това ако сте на среща и момичето не се е облякло добре, може да й предложите да си наметне вашият шал, също така може да й го оставите да се прибере с него. След това вашият аромат ще бъде с нея през цялата вечер, а за какво ще си мисли само тя си знае... :D пък й остава повода да се видите отново, за да ви го върне. 



#47 Fuark

Fuark

    Опитен

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипване
  • 64 Мнения:

Posted 18 June 2014 - 02:12 AM

Казанова за пореден път е прав! Аз лично открих перфектния парфюм докато търсех добър подарък за брат ми на летище, но поради очевидни причини не искам да го споделя, понеже изобщо не е известен, а е невероятен :D

Проблема идва там, че на дневна основа сърце не ми дава да се пръскам с парфюм за 100 лв и ползвам реплика на 212, 10 лв шишенце за месец-месец и половина ми стига и съм доволен, въпреки че трябва да се пръскам на всеки 3-4 часа.
Въпроса ми е следния: Само аз ли съм така или вие се пръскате с един и същ винаги? Също, съвет къде да търсим качествени реплики?

П.С Ако се пръскате винаги със скъп парфюм се обосновете защо..Аз като ученик не виждам смисъл, но ако например работите като брокер на недвижими имоти просто няма смисъл да се обосновявате :D



#48 CASAN0VA

CASAN0VA

    Маниак

  • Moderators
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 361 Мнения:

Posted 18 June 2014 - 02:19 AM

Хубави реплики има в Рефан, само, че ако имате повече пари, плащайте си да ви слагат повече капки от парфюма, за да издържи поне една вечер или за времето за което сте излязли. Хубаво е да имате поне два различни аромата, но ако не можете да си го позволите не е проблем да се пръскате и само с един.  При скъпите парфюми, освен уникалния аромат, голяма роля играе и трайността, аз ако не си изпера някоя риза, може да ми мирише на дадения парфюм поне една седмица... 



#49 Fuark

Fuark

    Опитен

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипване
  • 64 Мнения:

Posted 18 June 2014 - 01:40 PM

Задължително ще се разходя до Рефан тези дни!
Друго което искам да спомена е, че не трябва да е много сладникав според мен.

Пример: Имах реплика на One million и преди време се натисках с една и тя направо полудяваше, сигурно 10 пъти ме е питала какъв ми е парфюма, а аз не й отговарях. Побъркваше се, но пък не можеш да очакваш някой авер да те вземе като сериозен ако парфюма ти леко бие на женски. Един път отивам да говоря с една приятелка и усетих именно този парфюм и след това й казах, че ми е много познат мириса и тя си призна, че е взела парфюма на баща си понеже много го харесвала. За някой това може да е невероятна реклама, но при положение, че 80% от времето съм обграден от пичове, не върви да съм със сладникав парфюм.


Истината е, че трябва много да се експериментира. Съветвам ви да прегледате втора страница и да намерите поста на djmaster, като той предлага доста интересен начин за намиране на идеалния парфюм :)

П.С Парфюмите имат нещо общо с жените..Твоя любим парфюм може да е непоносим или гаден за някой, и обратното. За всеки е уникално, излезте, експериментирайте и открийте какво ви пасва!