Преход към съдържанието


Снимка
* * * * * 1 votes

Интересна ситуация..нуждая се от анализ


  • Please log in to reply
45 replies to this topic

#1 KaPPaDoNa

KaPPaDoNa

    С малък опит

  • Users
  • РипванеРипванеРипване
  • 30 Мнения:

Posted 03 January 2009 - 12:39 AM

Здравейте всички. Ето че и аз реших да пиша, виждам че тук има доста ДЖ така че ще ми е интересен вашия анализ на ситуацията ;) Става въпрос за едно момиче(на 21 год, аз съм на 24) което ме имаше за прител( а и ние си бяхме такива дълги години преди да изпитам доста по различни чувства от приятелство към нея) и нещата с нея, макар да се целувахме и да се натискахме, не се получиха( ту се дърпаше ту пускаше).. Преди месец два я попитах директно ще се получи ли нещо между нас или не, отговора й беше че не знае и ме има все още за прител.. След този уклончив отговор започнах да се държа хладно с нея , не я търсих , никога не й пишех първи на скайп а когато тя ми пишеше не я оставях да споделя и й отговарях сдържано с по една две думи но не и грубо, тя ми звънеше през ден два да ме чуе как съм. Така до нова година, пратих й смс за НГ ( някакви си пожелания и да очаква въздушната целувка която ще й пратя в 00:00) и тя ми се обади ми каза че и тя ще ми прати такава. Днес си писахме смс-и които протекоха така :
Аз: Какво правиш? Още ли реанимираш след НГ

Тя: Не точно ще излизам, а ти как си?

Аз: Справям се ;) И аз точно това ще правя сега. Приятно излизане , да си прекараш добре :)

Тя: Балгодаря ти и да си изкараш добре

След около половин час:

Аз: Запази си утре вечерта за мен.

Тя::)

Аз: Ок ще те взема в 20:00 :)

Тя:Къде ще ме вземаш, направо в нас ела в 8 аз съм сама.

Аз:Още по добре без това ми е писнало от заведения :) до утре

Тя: А добре до утре:)

Ако може анализирайте ситуацията , дали си е променила мнението или ме има още за прител и просто иска да се видим.. И другото няма да ми излишен някой съвет за самата среша
Аз мисля утре да купя едно вино и да отида в тях , първите 20 мин(зависи и от нея) да се държа хладно , после ще ми се подобри настроението и ще я "натисна"… Дали това ще бъде правилния ми подход?
Има и нещо друго много я обичах( знам че е глупаво но така стана обикнах я, макар винаги да съм мислил че съм достатъчно "неподатлив" за това чувство) и страдах жестоко че няма да се получат нещата м/ду нас, така че е възможно е и да не съм се отдръпнал колкото трябва а просто да си мисля че е било достатъчно. Благодаря предварително.

Edited by KaPPaDoNa, 03 January 2009 - 12:45 AM.


#2 rosstheboss

rosstheboss

    Напреднал

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 133 Мнения:

Posted 03 January 2009 - 01:10 AM

Приятел, нищо лично...но явно малко си страдал. Щом все още ти текат лигите по нея и драпаш да се домогнеш...явно пичката си заслужава ;)
Препоръки за срещата няма какви да ти дадем...ти си я познаваш най-добре. Виж ако се познавахте от 2-3-5 дена щеше да е друго, но засега мисията ти ми се струва малко невъзможна (дано да греша).
Абстрахирайки се от твоя случай и опитвайки се аз да се поставя в тази ситуация, може би единственото нещо към което щях да се стремя е заздравяване на приятелството с един здрав с..с :) ....но има едно голямо НО. Вариантите общо взето са два. Ч**аш я, и край с приятелството ви...което според мен е по ценно (не винаги така се получава, но в повечето случай е факт). Вариант 2. Пиете си виното и обсъдите някоя нейна приятелка която е подходяща за те*е :)
Трудно се излиза от графата приятели...по добре насочи енергията си към друго момиче.
И все пак ако я уважаваш като човек и приятел опитай да запазиш приятелството. Матрял за ч**ане винаги ще се намери, но приятел трудно се намира :)
Успех

ОФФ.
Използвай я да те запознава с други момичета...все ще излезе някое красиво зайче :)

Edited by Vasil_G, 03 January 2009 - 01:13 AM.


#3 KaPPaDoNa

KaPPaDoNa

    С малък опит

  • Users
  • РипванеРипванеРипване
  • 30 Мнения:

Posted 03 January 2009 - 04:02 PM

Хмм лошото е че съм прекалено горд и много влюбен в нея , пък и приятелство с нея незнам но мисля много трудно ще се получи вече...Днес сутринта ми се обади да ми каже че довечера ще си е с техните , а аз когато я поканих да ми дойде на гости ми каза че не е спала от доста време и няма да стане.. Предложи ми да пием кафе с нея у тях..Аз се ядосах и й казах да ми е обади когато е наспана и че сега съм зает и няма да отида да пия кафе с нея и чао а тя докато се опита да ми обясни нещо аз й затворих телефона ;) Тъпо постъпих а като знам колко гордо момиче е и тя..работите станаха още по зле

#4 Don Kiko

Don Kiko

    Дон Жуан

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 776 Мнения:

Posted 05 January 2009 - 01:20 AM

дреме ти на... :)

точно така се поставят рамки... да разправя врели некипели на някой друг!

#5 Гост:_mugen_*

Гост:_mugen_*
  • Guests

Posted 05 January 2009 - 11:39 AM

Много лесно ще се получи стига да го искаш, отиваш и си го вземаш.Общо взето се е получил ефекта на афекта.Много тъжно даже дълги години......--> изплезен език, скрити надежди и т.н.Защо си причиняваш такива харакирита.Момичето те е поканило у тях вечерта да правите секс не да пиете вино и да си говорите за звездите,после пак ти е предложила и ти яко си омазал нещатата със задните си мисли.Обади й се и й кажи ,че искаш да я видиш.

#6 KaPPaDoNa

KaPPaDoNa

    С малък опит

  • Users
  • РипванеРипванеРипване
  • 30 Мнения:

Posted 06 January 2009 - 12:38 AM

Ето какво реших. Каня я на вечеря в къщи( ако не приеме или получа уклончив отговор...край), Ще й направя някакъв подарък -дребен и неангажиращ. Ще бъда романтичен и мил...и каквото сабя покаже. Това ще бъде последният ми опит който ще направя за да я спечеля. Благодаря ви за коментарите които ми писахте

Edited by KaPPaDoNa, 06 January 2009 - 12:41 AM.


#7 Гост:_mugen_*

Гост:_mugen_*
  • Guests

Posted 06 January 2009 - 03:25 AM

Не бързай.Направи го след няколко дена или седмица.

#8 Гост:_Pras4o_*

Гост:_Pras4o_*
  • Guests

Posted 08 January 2009 - 05:28 PM

Значи първо ти казва "аз съм сама", после ти казва "нашите ще бъдат тука", после ти казва "ама ела да пиеш кафе"- едно такова клатено-недоклатено. Тъпотия до шия, ми какво да се прави изнервящо. Какво бих направил аз отивам да пия кафе у тях с тяхните, като предварително минавам да взема нещо от магазина за цялата къща- бонбони, вино, ядки. После разбира се отивам да пия кафе и се забавлявам. Ето тука ти е проблема. Мислиш си за ВЕЛИКИЯ ЕБАН който е в края, а не на удоволствието от самото ти общуване. Нещо в стил "Ахаааа, ама дали сега няма да хлопне капана и тя вече да стане МОЯ, работата ми тогава е опечена".

За вариантите и секса.
Чук и бег на теб не ти е решение (като те гледам).
Можете да станете секс другарчета, като там си задължен да играеш готиния и ще трябва доста да се постараеш в леглото. Дали тя ще ти дава всичко в леглото е друга тема (щото се изприщвам от женски скатавки)

Хммм, сега погледнах на техните като авторитет пред който трябва да се представиш добре. Май са те поканили да минеш под парадния вход. Ха-ха, стиска ли ти?

Трудно се излиза от графата приятели...по добре насочи енергията си към друго момиче.

Според мен при тях има игра.

Казваш че си горд, имам решение за теб- ще страдаш докато се научиш. Манипулирай се*е си, бъди играч.

Учил ли си бойни изкуства. Едно време ходех на карате. Така и не го научих, защото не бях узрял за това. Но запомних неща, които разбрах след 10 години. Та по време на тренировката ни учиха, че трябва да се научим как да местим тежестта на тялото си от единия крайник на другия по време на битката. Ти здраво си пренесъл фокуса си само на нея и гледаш само в тази посока. Сам се натоварваш и ескалираш в негативните емоц. състояния, което поярвай ми винаги се забелязва. Разнообрази.

Ето какво реших. Каня я на вечеря в къщи( ако не приеме или получа уклончив отговор...край), Ще й направя някакъв подарък -дребен и неангажиращ. Ще бъда романтичен и мил...и каквото сабя покаже.

Мда, можеш да си сложиш топките на сребърна тарелка като подарък (прочетох го някъде из форума). Много далеч си от кок анд фуни и си заслужаваш шамарите. Скрий се за няколко дни, настрой си мозъка и после работи на чисто. И още нещо- излизай на бойното поле само когато ти се играе.

#9 KaPPaDoNa

KaPPaDoNa

    С малък опит

  • Users
  • РипванеРипванеРипване
  • 30 Мнения:

Posted 09 January 2009 - 02:55 PM

Pras4o това което си написал ми хареса много....и да доста е вярно....Аз съм го осъзнал това и работя по промяната...Бях много хлътнал и както каза ти тежеста ми беше само на единия крак....Затова сега се срещам с други момичета. И нещата с тях ми вървят, имам си и няколко "касички", разтоварвам напрежението с тях...в общи линии работя по въпроса с промяната..Но основно тя ми е в главата ,с другите не ми е така "интересно" а и девойката наистина си заслужава... Не ми се беше случвало такова нещо макар вече да съм на 24 год... не съм някои ДЖ но пък си ми ставаха нещата с мацките които съм искал, тогава не бяха намесени чувства..така че просто трябва да се адаптирам а аз работя по въпроса..И каквото стане това е :)

#10 KaPPaDoNa

KaPPaDoNa

    С малък опит

  • Users
  • РипванеРипванеРипване
  • 30 Мнения:

Posted 12 January 2009 - 10:20 PM

Следва продължение.... :lol:
Говорих с една нейна( и моя) приятелка, та по думите й и по държанието на "обекта на желанията ми" разбрах, че няма как да изпита нещо различно от приятелство към мен поне не на този етап, а и ми отоговори доста уклончиво на последнита покана за среща и така не се видяхме(още не сме и го правили от 2-3 седмици)... та реших, че ще се постарая да я запазя като приятелка, жени бол все пак, приятелите са малко(поватарям 15 дог. бяхме приятели преди да се развият така нещата)....Промяната в намеренията ми дойде след като реших да й направя един номер( не знам защо така се получи): казах й че съм загубил интерес към нея като жена заради промяната в характера й през последния месец, преди това в процеса на разогвора я бъзикнах( не беше грубо) един път за нещо дребно по външноста й , казах й че не ме заслужава вече като мъж и вече не е жена за мен ( хмм малко грубо беше), но ще си бъдем приятели. В процеса на разговор аз я избъзиках за нещо и тя ми каза да съм ходел да се прегледам ...Отоговора ми беше доста остър нещо от рода на да ги говори на някой друг тия и че вече като я няма любовта ми да не минава границата .. започнаха едни извинения от нейна страна .Изведнъж видях коренна промяна в нея, тя не ме е виждала в тази светлина нали бях влюбен в нея и се бях превърнал в "душевна курва" и това така около 2 год., сега вече ме видя в друга всетлина на този който си бях в действителност , истинското ми аз, този който не й позволява да се държи фриволно, а и вече тя трябва да се бори за мен за да ме впечатли като жена... Благодарение на това момиче научих много неща за жените, които досега не знаех :) така че всичко това не го приемам като разочарование а го вкарвам както някой беше писал тук в графа "опит"......Хмм тя беше една от малкото жени които да съм искал и да не съм имал, защото за пръв път изпитах такива чувства към жена и това ме обърка, хвана ме неподготвен и ме караше да се държа като някой друг а не като се*е си пред нея, ппревеше ме нерешителен и страхлив в нейно присъствие , т.е. НЕ БЯХ "ИСТИНСКИ МЪЖ"!!! .. ИЗВОД:НЕ СЕ ВЛЮБВАЙТЕ В ДАДЕНО МОМИЧЕ ПРЕДИ ДА Я ИМАТЕ, САМО ЩЕ СИ ПАТИТЕ!!!НЕКА СЕ ПОТРУДИ ЗА ВАС , ПОКАЖЕТЕ Й ЧЕ НЕ Е ЕДИНСТВЕНА И НЕПОВТОРИМА И ЧЕТЕТЕ "БИБЛИЯТА" МНОГО ИСТИНИ ИМА ТАМ, РАЗБИРА СЕ НЕ ГИ ПРИЕМАЙТЕ И БУКВАЛНО!!! АКО НЕ СЕ ПОЛУЧИ С НЯКОЯ .. "NEXT"


П.П. Да живее приятелството!!!

Edited by KaPPaDoNa, 12 January 2009 - 10:29 PM.


#11 Гост:_Pras4o_*

Гост:_Pras4o_*
  • Guests

Posted 15 January 2009 - 02:53 PM

Последната ти част от поста прилича повече на лозунг. Всъщност ми харесва! Но ако може и аз да си кажа мнението (само ако може, моля).
Да живее приятелството, сигурно имаш предвид между мъж и жена? Да, нали?
Доста силно казано ман.

Пробвай се да застанеш в нейната позиция. Първо си играл "друг" за да и се харесаш, после си решил да бъдеш се*е си и си я свалил от пиедистала, а това боли, това настина боли и тя няма да ти го прости. Моля те не я питай дали наистина няма да ти го прости, защото тя няма да ти отговори. Напердашил си я здраво и следващия път като те види ще те сложи в графата "онзи, на когото, ако мога ще му го върна, така да знае".
Гледал ли си някога котка у вас, само гледай и се учи как се прави. Пикала ли ти е котка в обувките, замисли се???

И моля те отеби кучешките си навици за неотлъчна вярност. В днешно време това са рудиментарни благодетели (а повечето жени/не всички така ги търсят и толкова силно паразитират благодарение на тях и едновременно с това така се ебават с тях, жалко, жалко... за жените).

Отдъхнах си, така се чувствам по-добре.

#12 KaPPaDoNa

KaPPaDoNa

    С малък опит

  • Users
  • РипванеРипванеРипване
  • 30 Мнения:

Posted 15 January 2009 - 05:42 PM

край на "връзката" ми с нея и край на темата ...

#13 KaPPaDoNa

KaPPaDoNa

    С малък опит

  • Users
  • РипванеРипванеРипване
  • 30 Мнения:

Posted 01 February 2009 - 07:35 PM

Явно не това е края...наскоро ме помоли да й дам още един шанс( за какво и аз не знам) ..Та няма значение ...видяхме се у тях една вечер бяхме аз тя и братовчедка й... В началото се държах мн резервирано лъм нея( бях й още ядосан) и си говорех най вече с братовчедка й..По някое време обаче ми мина и започнах да я докосвам, хванах я за ръката а тя не се дърпаше.... и така тази вечер завърши само с докосвания..След няколко дена се събрахме у нас..Стартирах директно с докосванията и държането за ръка( мислех за повече но тя иамше гости от "червен бряг") по някое време я целунах изненадващо не се дръпна (две целувки ) след няколко мин. още една... Преди да си тръгне пак тръгнах да я целувам но тя се дръпна ... Днес отново се видяхме направихме си разходка...хаващам си я за ръка и т.н. но не ми дава да я целуна...Аз разбирасе се правя на ударен не се спичам от това...лафя си с нея смея се....На изпращане пробвах още веднъж но тя така застана че стана ясно че дава само по бузата....ок и там я целунах ... Следя я през последните срещи ..търси ми погледа докосва ме смее се на шегите ..... но ето пак се дърпа, днеска беше някак даже по убедителна в това! Извинявам се че пак ви занимавам със се*е си но кажете ми какво става тука...не съм свикнал така да ми се дърпат...а и да не забравя днеска се изтървах че съм правил секс с една колежка преди 2 дена дали може това да е причината


П.с. Кажете ми според вас какво става в главата й... Това нейно поведение не го разбирам затова ви моля да го анализирате, а ако някъде мислите че грешките са в мен, кажете ми какви са

Edited by KaPPaDoNa, 01 February 2009 - 07:41 PM.


#14 rosstheboss

rosstheboss

    Напреднал

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 133 Мнения:

Posted 01 February 2009 - 10:37 PM

Братче, ти си мазохист, щом позволяваш това да ти се случва. Прочети това последното което си писал поне още веднъж и се опитай да анализираш като страничен наблюдател.
Как ти изглежда а? Какво ще кажеш за държанието ти?
Държиш ли се като удавник за сламка?

#15 ~*HolmZ*~

~*HolmZ*~

    Напреднал

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 101 Мнения:

Posted 01 February 2009 - 11:08 PM

а ако някъде мислите че грешките са в мен, кажете ми какви са

Имаш само една грешка-не си МЪЖ!!! :rolleyes: Да го еба,ти не разбра ли,че ако не започнеш да се държиш като мъж,няма да стане работата.Тя се дърпа,не мога да разбера какъв по-голям индикатор ти е нужен,за да осъзнаеш,че трябва и ти да се отдръпнеш.Заеби я тая и толкова.След като не се държиш като мъж,как очакваш форума да те оправи..? :lol: Излизай и с други момичета,к'во си се лепнал за тая..?Сега,като не става,не става.Какво става в главата и,питаш ти..?Оставил си я да мисли.Това е.Тя не вижда в теб МЪЖА.А и ти се лепнал за нея,какво да мисли..?Vasil_G е прав,прочети си поста 2-3 пъти и после си шибни два шамара,и се събуди. ;) Стига путьовски работи! :blink:

Послепис:Тая вечер ми върви на повторения. :ph34r: