Преход към съдържанието


Снимка
- - - - -

Една кофти ситуация...


  • Please log in to reply
20 replies to this topic

#1 Nikon

Nikon

    Нов

  • Users
  • Рипване
  • 7 Мнения:

Posted 30 June 2006 - 09:16 AM

И да не съм прочел отговор "следващата" :)

Таа историята е следната... помолих гаджето на един френд да ме запознае със някоя нейна приятелка. Вчера излязохме четиримата (аз френда ми, гаджето му и приятелката). Та за първи път в живота ми ми се случи да излезна на "среща" ако може така да се каже. До сега все съм познавал момичетата с които съм бил... или сме били от една компания или от един клас или от едно училище и т.н... А със това момиче НИЩО ОБЩО. Вчера се разделихме и днес пак излязохме. Само дето решихме да се разделиме по двойки, защото когато бяхме четиримата на куп момичето беше малко срамежливо. Та разделихме се. Първите 2 часа бяха що-горе добре. Говорихме си... на ГОЛЕМИ интервали мълчание, след което трябваше да чакаме приятелите ни на едно място. Отиваме там а те половин час се забавиха... През тоя половин час направо ми идеше да взема един пистолет и да се гръмна в главата. Такъв срам и резил не съм изпитвал през живота си. По принцип съм доста разговорлив човек, умея да разсмивам и т.н. Но със нея... сякаш имах буца в гърлото. Не знам какво ми стана но не се сещах НИЩО за което да си говориме, НИЩО което да й кажа за самата нея. Бях намислил да й искам телефона на края на срещата, само че стана толкова кофти ситуация чеее... Тя ме попита "Ние като ще сме приятели поне да си размениме телефоните?". И аз на никъде... то изглеждаше все едно съм изпаднал от не знам къде. И много тъпо се получи. След което ми каза "През живота ми със приятели не съм мълчала толкова много" И това ме закопа съвсем. Уби ми всякакво настроение, мозъка ми като че изключи в този момент, не знаех какво да отговоря, а трябваше да кажа нещо все пак. Потънах от срам в земята. На капак на всичко момичето ни остави (приятелите ни вече бяха дошли) и си тръгна без никакъв шанс да я върна. Догоних я по стълбите, опитах да поговоря с нея, но не. Тя ми каза... може да си говориме като приятели но нищо повече. Та сега е дилемата какво да правя? Искам да излезнем пак, много я харесах, супер готино момиче е, просто нямам думи за нея (защо ли и тук... това момиче не влияе добре на речта ми). Дайте идея какво да правя, как да постъпя? Трябва да й се обадя, но какво да й кажа (ако въобще успея да кажа нещо)?

Забравих да кажа че тя също ме е харесала и като визия и като характер, ама явно тъпото ми държане я е накарало да го направи това

#2 Bobo_gr

Bobo_gr

    Опитен

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипване
  • 73 Мнения:

Posted 30 June 2006 - 10:14 AM

Обадии се тия дни и и кажи че имаш някви лични проблеми,че тия последните дни ти се е насъбрало много и за това като сте излезли ,вътрешно си бил някъде другаде и като се оправиш ,ще и звънеш (след седмица-две)И ако се съгласи ,си намисли предварително горе-долу за какво ще си говорите.Ако има забивация , да можеш да започнеш някоя от подготвените теми за разговор.
айде успех.

#3 electric

electric

    All Eyes On Me

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 532 Мнения:

Posted 30 June 2006 - 10:27 AM

Обадии се тия дни и и кажи че имаш някви лични проблеми,че тия последните дни ти се е насъбрало много и за това като сте излезли ,вътрешно си бил някъде другаде и като се оправиш ,ще и звънеш (след седмица-две)И ако се съгласи ,си намисли предварително горе-долу за какво ще си говорите.Ако има забивация , да можеш да започнеш някоя от подготвените теми за разговор.
айде успех.

<{POST_SNAPBACK}>


абе жените усещат пич. Тя го е усетила ,че нещо се е сдухал.

Според мен трябва да направи така,че да й се представи в нова светлина. Истинския той, печен, усмихнат, разговорлив и забавен. Но как да се видят пак, така че тя да го види в истинското му аз и да отиде в прегръдките му ?
Nikon, защо не измислите с твоя приятел да отидете пак 4-мата или може би този път да сте 6 човека, малко по-голяма компания на дискотека. Там ще си по отпуснат пък и не трябва да поддържаш непрекъснат разговор. В диското просто ще й покажеш че си весел човек. Дори не е нужно да действаш спрямо нея. Тя вече ще придобие по-добро мнение за теб и трябва да имаш успех.

Другия изход за който се сетих е просто да се признаеш за победен. Обади й се. Нали имаш телефона й ? Признай си, че принципно не правиш така ( не ходиш по такива срещи ) и си се притеснил този път от хубавите й очи.
Кажи й че ще и дадеш още една възможност да се видите и този път да не ти мълчи :P :P с усмивка на уста.


А когато се видите, не я гледай в циците или в устните , не си мисли как би искал да я целунеш или прегърнеш и изч**** :) Отпусни се на стола, ти си мъжа, гледай я в очите и най-важното СЛУШАЙ какво говори тя, повярвай ми, когато слушаш внимателно, можеш да се хванеш за всяка дума и да минете на друга тема. Ако нещо закучи разговора, кажи нещо за се*е си, разкажи една история, в която си паднал от някое дърво например, щото си с приятели сте бродили из горите и някаква мечка ви е нападнала ;)

Обаче, ако тя се съгласи на следваща среща нека тя да бъде екшън среща.

#4 Nikon

Nikon

    Нов

  • Users
  • Рипване
  • 7 Мнения:

Posted 30 June 2006 - 10:42 AM

Това със екшън срещата го мъдря от снощи. Утре ще има купонче в нас, но понеже тя живее само с майка й а и се познаваме от 2 дни (буквално) може и да не дойде. Все пак й се обадих и се разбрахме за неделя. А и дълго мислих за това дали въобще да подхващам темата за вчера, защото това може да сдуха още повече ситуацията. Другия вариант е просто да спомена че "ми се е насъбрало много" заради изпитите (сега завърших) и да обсъдиме купона който ще се състои утре. Тоест ако тя не дойде на купона, в неделя вече ще е минал и ще има за какво да отвориме тема. Ама все пак се колебая дали да отварям въобще въпроса за вчера или да си мълча и да оставя всичко да отмине

Edited by Nikon, 30 June 2006 - 10:43 AM.


#5 electric

electric

    All Eyes On Me

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 532 Мнения:

Posted 30 June 2006 - 10:49 AM

Щом вече се е съгласила да излезе с теб, не я подхващай темата от вчера (вчера ? срещата на която си мълчал ли ? ). Ако все пак като се видите тя попита защо така си се държал, измисли няква глупост, която да я размее... кажи че това не си бил ти, че страдаш от раздвоение на личноста , а другата ти личност само мълчи :) абе няква глупост, да не ти пука.
А за купона ми се струва че е малко рано да я поканиш, направи си купона без нея и просто й разкажи в неделя, колко щуро си прекарал.
А за екшън срещата какво мислиш толкова ? Заведи я на боулинг или карайте картинг...особено картинга...има голям ефект, ще я страх сигурно, което отваря много врати, ти ще я накраш да се престраши, като я убедиш че няма страшно и че ще карате бавно. След това отидете на кафе и си разказвайте как сте карали и т.н.

#6 Nikon

Nikon

    Нов

  • Users
  • Рипване
  • 7 Мнения:

Posted 30 June 2006 - 11:22 AM

Еееей това е доста готина идея ;) ;) ;) :D :) :P ;) :P Мерси много, със сигурност ще го ползвам

#7 paradox

paradox

    Напреднал

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 132 Мнения:

Posted 30 June 2006 - 12:21 PM

Nikon,
да, пич, верно си се изложил яко :). Всъщност ако го погледнеш от веселата страна е било ебаси забавната случка.
Сега откъм съветите:

Всъщност electric ти е дал няколко доста добри насоки. И това за "раздвоената личност" е супер, стига да го изиграеш забавно. Само че две неща от съветите на electric не е добре да правиш.

Едното е да й кажеш че и се притеснил от очите й. Глуповато е.
Другото е да й кажеш че "ти се е било насъбрало много" и такива простотии. Избягвай да й даваш обяснения за каквото и да било, не й ги дължиш. Знаеш ли как жените мразят много обясняващи се и оправдаващи се мъже. Смъква ти ранга до немай къде.

Не прави проблем от мълчанието на предишната среща. Ако тя го спомене, направи го неин проблем, не твой. Бъди с нагласата че не си там да я впечатляваш.

Дали срещата ви ще е екшън среща, трилър, комедия или драма си е твой избор. Ако не играеш боулинг или не караш картинг, няма смисъл да се насилваш, дори едно кафе не е лоша идея. От теб зависи.

Не изчаквай твърде много с позвъняването. Щеше да е добра идея да изчакаш няколко дни ако си е прекарала добре с теб и те е харесала, но в твоя случай не. Започни разговора по телефона направо от "средата". Без "Здрасти как си, аз съм еди-кой-си, с те*е излизахме еди-кога-си, запозна ни еди-кой-си". Започни дори с история ако искаш, представи си че сте говорили вече 5 минути и продължавате интересен разговор. Бъди разговорлив. Ако искаш наистина си измисли няколко готови неща за които да говорите, ще ти спести поне притеснението.

Добра идея е ако излизате някъде с приятели, да я поканиш да дойде с вас. "Ще ходим с този, този и този да пием по нещо. Можеш да дойдеш с нас". При поканата бъди кратък и ясен. Изчисти неща от рода на "би ли искала, ако имаш време, да се видим и да те почерпя кафе".

Те*е те е страх от нея ми се струва. Приеми я като 12 годишната досадна сестричка на най-добрия ти приятел - понякога е дразнеща, но не можеш да я виниш, защото е малка и не знае какво иска. Забвавлявай се. Тормози я лекичко - кажи й че ако беше с 2см по-висока можеше да е твой тип. Кажи й че е сладка когато се цупи и прилича на братовчедка ти когато е била малка, и е тропала с краче всеки път когато иска шоколад. Кажи й че би се оженил за нея ако е богата, ако ли не, питай я поне може ли да готви някое екзотично ястие. Накарай я някак да ти се докаже.

ТРЯБВА да й дадеш причина заради която я харесваш, извън външния вид. Не прави комлименти за външния й вид, премери 2 или най-много 3 комплимента за характера й, излъчването й или зрялостта й. Ако си с компания, не й обръщай твърде много внимание - ти познаваш приятелите си от много повече време, защо да ги пренебрегваш заради нея? Ако го направиш ще види че се стараеш твърде много да спечелиш вниманието й и ще си в кофти позиция.

Още нещо за мълчанието - не винаги то е неловко. Много често има ситуации в които и ти, и тя нямате какво да кажете. Въпроса е СЛЕД мълчанието какво ще последва. Ако си притеснен от него, и го покажеш е зле. Ако си спокоен, усмихнеш се загадъчно за няколко секунди и я гледаш в очите, тя ще те попита какво има. Изчакваш още малко и й казваш "знаеш ли че имаш 3 вида усмивки", тя ще се усмихне. "Ето това е четвърти вид", или нещо забавно и неангажиращо от сорта. Не показвай че ти пука от мълчанието.

Успех пич!

#8 electric

electric

    All Eyes On Me

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 532 Мнения:

Posted 30 June 2006 - 01:00 PM

Всъщност electric ти е дал няколко доста добри насоки. И това за "раздвоената личност" е супер, стига да го изиграеш забавно. Само че две неща от съветите на electric не е добре да правиш.

Едното е да й кажеш че и се притеснил от очите й. Глуповато е.
Другото е да й кажеш че "ти се е било насъбрало много" и такива простотии.

<{POST_SNAPBACK}>


зависи как го изиграеш ти го каза :)
и аз не съм давал съвет да й се обяснява че му се е насъбрало много и т.н., аз също смятам че не трябва да й се обяснява.

#9 Silia

Silia

    Напреднал

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 159 Мнения:

Posted 30 June 2006 - 02:18 PM

Nikon >>> В никакъв случай не се оправдавай, не мрънкай, не се обяснявай за предишния път. Дори напротив! Нали знаеш приказката - ако живота ти предложи лимони, направи си лимонада ... ;)
Та ако въобще стане на въпрос относно скофтеното мълчание, а дори и да не стане, може ти първи да подемеш темата, трябва да извъртиш така нещата, че това си го направил с определена цел ... поставил си си за задачка да разбереш как реагират момичетата на такъв вид поведение ... изучаваш реакции ... блаблабла ... можеш да я вкараш в цял филм ... :P Но условието е да си спокоен и уверен в това, което говориш. :)
Действай смело!

Ако и друг път ти се случи "бял екран" (paradox ти е дал добър пример какво да правиш), просто не трябва да се панираш - можеш да започнеш да говориш за първото нещо, на което ти попадне погледа като му намериш някаква дори минимална или несъществуваща връзка в момента за вас ;) ... има една много хубава думичка за това - бредогенератор. :P Развий асоциативното си мислене и няма да имаш проблем повече с неловки мълчания ...
А в случаите, когато си повишил нивото на интерес към се*е си може и да използваш неловкото мълчание в твоя полза - тогава девойчето се притеснява от това мълчание и тя е тази, която трябва да те заинтригува.

#10 Al`

Al`

    Анти-Пик-Ъп

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 333 Мнения:

Posted 30 June 2006 - 08:48 PM

Здрасти :)
Мисля,че за твоята ситуация има две крилати мисли :P
1.(И по-важната)''Свали момичето от пиадестала''(От филма ''40 годишен девственик'')
2.''В днешно време най-важното човешко качество е самоиронията''
Успех ;)

#11 whocares

whocares

    С малък опит

  • Users
  • РипванеРипванеРипване
  • 34 Мнения:

Posted 02 July 2006 - 01:22 PM

пий един студен спрайт ;-)

#12 Nikon

Nikon

    Нов

  • Users
  • Рипване
  • 7 Мнения:

Posted 05 July 2006 - 08:40 PM

Хаха :rolleyes: Какво ли студено не пих вече... и стигнах до извода който не исках да чуя в началото. А именно - следващата :unsure: Тая не си заслужава мъките

#13 electric

electric

    All Eyes On Me

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 532 Мнения:

Posted 06 July 2006 - 09:09 AM

Хаха :rolleyes: Какво ли студено не пих вече... и стигнах до извода който не исках да чуя в началото. А именно - следващата :unsure: Тая не си заслужава мъките

<{POST_SNAPBACK}>


що бе кво стана ?

#14 Nikon

Nikon

    Нов

  • Users
  • Рипване
  • 7 Мнения:

Posted 06 July 2006 - 10:44 PM

Ами какво стана ли... това момиче не си заслужава. Не се интересува от нищо. С нея не може да се завърже свестен разговор. Пък и цяло лято няма да е в СФ, така че няма смисъл да се захващам с момиче, което 2 месеца ще го мисля къде е и с кой е. Така и така се запознахме преди няколко дни... прекратявам докато не е станало късно, че като се знам какъв съм влюбчив ще стане кофти за мен. Сега си намерих друга мацка... една бивша (е бяхме на по 11 и 13, така че има шанс), която в момента е модел на ивет фешън :rolleyes: Доста готина е станала а и аз съм се променил доста откакто ме е виждала за последно (преди 6 години). Така че ще си имам занимание за да не ми дреме за скучното момиче :unsure:

#15 electric

electric

    All Eyes On Me

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 532 Мнения:

Posted 07 July 2006 - 08:09 AM

COOL BABY :rolleyes: хмм...тази твоя бивша има и приятелки нали ? :unsure: