Преход към съдържанието


Снимка
- - - - -

Имаме нова ситуацийка


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Al`

Al`

    Анти-Пик-Ъп

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 333 Мнения:

Posted 11 May 2006 - 01:54 PM

Значи има едно момиче,(от училище)на което много се кефя-тя на мен също.Всеки ден си правим някакъв смях,прегръща ме,опипва ме :rolleyes: .Много много често минаваме на палава тема.Обаче има проблеми-тя има приятел,който на всичкото отгоре е възрастен и не отвчера :P а другото е че преди известно време имах вземане-даване с най-добрата и приятелка от класа :P (и почти щяхме да го направим,само че тогава не знаех кога трябва такт и кога да натисна така да се каже;След това имаше голямо затишие във отношенията ми и със двете,което говори много зле за мен :P )Но още по-лошото е,че сега същата нейна приятелка пак ми се кефи и направо не знам какво да правя-Да се насоча към едната-не върви(сякаш ''със нея не стана-дай сега със теб''...което донякъде си е така :lol: ;) )нито пък с двете (иска ти се 2 в 1... но си вечното капо :P ) И през цялото време имам чувството,че хем всичко си е както трябва,хем това е ситуация без възможно развитие.Сякаш флиртуват за спорта и двете ;) .Но знам че и това не е така-когато влезна във стаята на момичето,което сега повече ме кефи,тя започва да се смее силно на глас... донякъде истерично :) -знам че това е сигнал,че нещо наистина и трепва,когато ме види.Има ли начин да я имам... или може би да направя така,че да ги имам и двете :D (все пак,всякакви неща се случват :o )Моето лично мнение е,че трябва сега лека-полека да започна по-често да си говоря и да ходя насам-натам с това момиче и по-малко с приятелката и(което е трудна задача-да я отделиш от френдката и :D ) и така лека-полека да я накарам да си мисли,че онова между мен и приятелката и е било една пиянска свалка преди мн мн време...докато между нас има химия и разни там :P Така и няма да се чувства толкова грешна пред обществото,нали :D .
Все пак бях длъжен да се допитам до вас,защото винаги има какво да се научи.Почти съм сигурен че тва е подхода.Пишете как мислите. :P

Edited by Al`, 11 May 2006 - 01:57 PM.


#2 electric

electric

    All Eyes On Me

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 532 Мнения:

Posted 11 May 2006 - 03:22 PM

нямах търпението да го прочета до края , но мисля ,че разбрах за какво става въпрос...
ще те попитам само това "Ти коя искаш?" отговори си на въпроса, без да гледаш никакви странични фактори....(тя си има приятел, тя е по-висока, тя е луда кучка, а пък другата е по-ниска....) ...забрави, отивай при тая която искаш иначе няма да изпиташ пълното удовлетворение :rolleyes:

#3 Al`

Al`

    Анти-Пик-Ъп

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 333 Мнения:

Posted 11 May 2006 - 10:47 PM

Абее не знам... аз преди колко пъти така съм си викал-карай да върви :lol: и по този начин съм си изгърмявал много перспективи.Трябва и някъв подход все пак,който да ме отличава от останалите.Че съм по-забавен и по-готин от повечето-тва да( :) )и се отличавам де :D ама не съм сигурен че тва стига в тая ситуация.
Иначе ме кефи тази си моята :P но в интерес на истината двете наведнъж повече ме кефят :rolleyes: .Но мисля че тряя да си поставя по-релна цел,аз поне така разсъждавам :P

Edited by Al`, 11 May 2006 - 10:48 PM.