Преход към съдържанието


Снимка
- - - - -

Не можах да го вдигна


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1 ogito

ogito

    Нов

  • Users
  • Рипване
  • 8 Мнения:

Posted 04 January 2005 - 06:02 PM

ами кат за начало, аз съм на 22 и не ми се беше случвало такова нещо!!

вчера си легнахме с мойта приятелка и се случи!! не можах да го дигна :blink: не знам къв ми беше проблема.. :lol: просто не успях, не че ми е писнала или нещо такова дори много исках да го направим, бях се възбудил, обаче се наложи да прекъснем и след това бях напълно безпомощен :D

хора не знам вие кажете на мен досега не ми се беше случвало ;)
бях пил но и преди е било така и сичко си беше ок,

не знам ;) някой някакъв съвет???

Edited by ogito, 04 January 2005 - 06:03 PM.


#2 bbeast

bbeast

    Нов

  • Users
  • Рипване
  • 8 Мнения:

Posted 04 January 2005 - 06:52 PM

ами кат за начало, аз съм на 22 и не ми се беше случвало такова нещо!!

вчера си легнахме с мойта приятелка и се случи!! не можах да го дигна :blink: не знам къв ми беше проблема.. :lol: просто не успях, не че ми е писнала или нещо такова дори много исках да го направим, бях се възбудил, обаче се наложи да прекъснем и след това бях напълно безпомощен  :D

хора не знам вие кажете на мен досега не ми се беше случвало ;)
бях пил но и преди е било така и сичко си беше ок,

не знам ;) някой някакъв съвет???

<{POST_SNAPBACK}>



Подходил си по задължение, бил си изморен, в главата ти е имало и други мисли..
Отпусни се, не гледай на това като на задължение, а като на кеф и всичко става от само се*е си..

bb

#3 Гост:_diva orxideia_*

Гост:_diva orxideia_*
  • Guests

Posted 04 January 2005 - 11:05 PM

аз съм на 22 и не ми се беше случвало такова нещо!!

вчера си легнахме с мойта приятелка и се случи!! не можах да го дигна

<{POST_SNAPBACK}>


сам казваш че е за първи път...тогава какво те притеснява ...винаги има първи път и ако се повтори пак не виждам защо това да те притеснява прекалено много са факторите които въздействат и е нормално понякога да се случват и такива неща...

#4 Пакосник

Пакосник

    Начинаещ

  • Users
  • РипванеРипване
  • 15 Мнения:

Posted 07 January 2005 - 10:45 PM

Кога един мъж започва да остарява?

- Когато за пръв път не може за втори път.

А кога един мъж е вече остарял?

- Когато за втори път не може за пръв път.

;)

#5 Пакосник

Пакосник

    Начинаещ

  • Users
  • РипванеРипване
  • 15 Мнения:

Posted 07 January 2005 - 10:54 PM

И на мен всъщност ми се беше случвало преди време подобно нещо, само че проблема не ми беше с ерекцията, а със свършването. И сега като се замисля, се чудя дали причината не е била в гадния презерватив, но все пак може да е била и в нещо друго...
Е, поне на девойката май и беше готино - сигурно поне един час секс без прекъсване...

Вече ще избягвам да използвам ароматизирани презервативи - или за много слаби, и се пукат, или пък за прекалено дебели, и няма никаква чувствителност.

#6 tapoto

tapoto

    Опитен

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипване
  • 55 Мнения:

Posted 08 January 2005 - 10:44 PM

Дедазнам може приятелката ти да не става ;)

#7 ttt

ttt

    Опитен

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипване
  • 83 Мнения:

Posted 09 January 2005 - 12:58 AM

Няма мъж, който да не е преживявал това.
То е нещо като неправилното изпреварване - даваш ляв мигач и в един момент разбираш, че маневрата няма да стане.
Както при изпреварването, така и при осуетения сексуален контакт, рисковете са много.

Най-сериозният е, човек да се хване в капана на "самосбъдващата се прогноза", който превръща всеки следващ опит във фиаско.

За какво всъщност става дума?

Известно е, че ерекцията подобно на смеха и плача, е преди всичко една емоционална реакция. Сложните физиологични процеси, които я осигуряват, могат да се включат само когато човек е в еротично настроение. Именно деликатността на това преживяване прави така лабилна демонстрацията на мъжката сила. Различни причини от биологичен, психичен и социален характер могат застрашително да я разклатят в определени моменти. Достатъчно е човек да е препил, да е претоварен от служебни неприятности или да е потиснат от поредния скандал с тъщата, за да установи с изненада, че "малкият" не го слуша.

Първата погрешна стъпка при засечката е, че човек недооценява състоянието си и предприема сексуална офанзива без да е в необходимото емоционално състояние за това. Естествено е при това положение омекналият член да предизвика паника и объркване.

Втората погрешна стъпка е амбицирането. Човек си казва "трябва да се стегна", но за съжаления колкото повече се "мобилизира", толкова повече члена започва да се държи като срамежлива ученичка. В този момент и партньорката може да даде своя принос за окончателното скапване на нещата. Коментари от рода на "сигурно вече не ти харесвам" или "сигурно си бил с друга" и пр. са една чудесна възможност за това. Мъжът е амбициран да докаже с ерекцията си несъстоятелността на подобни обвинения, но с ужас установява колко е неубедителен. Примката на "провала" се затяга пропорционално на усилията за излизане от нея.

Третата стъпка в погрешна посока е свързана с идеята за реванш. След драматичното преживяване на сексуалния неуспех, мъжът е твърдо решен да докаже, че не е такъв мухльо, за какъвто могат да го вземат. Той започва да се "пробва", понякога с различни партньорки, но обикновено резултатът е още по отчайващ. Всичко това дава сериозни основания да се мисли, че тук нещо става. Мрачни подозрения за "импотентност", "полова слабост" и какви ли не още ужаси изпълват съзнанието. Капак на всичко може да сложи консултацията с некомпетентен лекар или друг шарлатанин, който запазвайки подозрително мълчание за същността на проблема, започва да изписва всевъзможни скъпи елачи "за подсилване". Обичайният им ефект обаче е още по-тревожното самонаблюдение и естествено загубата не само на ерекцията, но и на сексуално желание.

В края на този нелеп сценарии човек е напълно смазан. Той не смее "да си поиска", защото "знае", че нищо няма да направи. Напрежението от сексуалната неудовлетвореност се смесва с болката от подкопаното мъжко достойнство и страховете от изоставяне и самота. Това може да доведе до истинска депресия, включително и с опити за самоубийство.

Как да се избавим сами от този кошмар ?
Първо - да не предприемаме опити за сношение, тогава когато не се чувстваме достатъчно емоционално подготвени за това. Много по-лесно е човек да каже нещо от рода на "днес съм доста уморен" или "точно сега не съм в настроение", отколкото да рискува.

Ако въпреки желанието ни установим, че члена не ни слуша - по-добре е да го оставим на мира и да наблегнем повече върху другите възможности за изразяване на чувствата и отношението ни към партньорка. В края на краищата някой беше казал, че мъжът има дванадесет полови органа / освен члена още десет пръста и език/. За щастие и пръстите и езика са много по-послушни от члена и защо да не ги използваме при положение, че въздействието им върху жената в никакъв случай не е за пренебрегване. Естествено това няма как да стане без нейното разбиране и добронамерост.

Много важно при подобни засечки е нещата да не се драматизират излишно. Това ще позволи сянката на тревогата да не легне и върху следващите контакти. Ако все пак ни интересува дали всичко е наред с организма ни - достатъчно е да отчетем наличието на спонтанни ерекции. Ако поне веднъж в седмицата члена е станал независимо дали това е при случайно събуждане през ноща или сутрин рано, спокойно може изоставим всякакви тревоги.
Пълната липса на ерекция при всякакви обстоятелства е нещо много рядко и това вече налага консултация с компетентен сексолог.

Много важно е преди да решите към кого да се обърнете за помощ, да разберете дали дадения специалист има квалификация в областта на сексологичното консултиране. За съжаление подготовката на студентите в медицинските ни ВУЗ не дава такава възможност. Затова лекарят към когото е добре да се обърнете трябва да е преминал допълнително обучение. Непрофесионалната помощ ще ви струва не само излишни разходи за ненужни и понякога опасни лекарства, но ще забави справянето с проблема, което може да доведе до допълнителни усложнения.
Изследванията показват, че в близо 90% от "засечките" са напълно преодолими и без лекарска помощ, стига човек да е достатъчно информиран. Ако въпреки всичко, преодоляването на проблема не е толкова лесно - не се колебайте да потърсите компетентна помощ.

д-р Румен Бостанджиев,
сексолог, психотерапевт

#8 ogito

ogito

    Нов

  • Users
  • Рипване
  • 8 Мнения:

Posted 10 January 2005 - 01:37 PM

Благодаря ви добри хорица!!

Кат за начало да се похваля ;) изглежда всичко е наред и онзи случай е бил плод на натоварената ми програма(както и алкохола;)

е някак си отново се чувствам уверен и щастлив! отново съм мъж! ;)

аве супер тъпо е да си мъж само заради пишката си, но без нея е невъзможно :D

не знам, много ми олекна кат разбрах че не само на мен ми се е случвало, а това което тодор е написал е 100% истина(просто минах през всяка от стъпките и знам от опит!

е все пак радвам се че нямам някакъв проблем и се надявам да не ми се случва пак(въпреки че вече ще съм подготвен и шси знам че трябва само да се отпусна:D

мерси много още веднъж B)

п.с. bbeast напълно съм съгласен с теб! точно така се получи и аз се сдухах супер много, вместо да се отпусна!

Edited by ogito, 10 January 2005 - 01:41 PM.


#9 gergana

gergana

    Нов

  • Users
  • Рипване
  • 1 Мнения:

Posted 04 July 2007 - 03:02 PM

Здравейте д-р Бостанджиев,
много се успокоих когато прочетох вашата статия. Но въпреки всичко неможах да разбера, нормално ли е приателя ми да има желание и да не му става? Или по точно да му става но понякога просто си умеква и край. Това не ми харесва!!! И сте прав, че почват да ми минават разни такива мисли, но ми става много болно. И даже едвам се сдържам да не се разплача. От скоро съм с това момче и в началото на сексуалните ни контакти беше много трудно, въобще неможеше да го вдигне. Той ми обесняваше, че вероятно е от силната превъзбуда и голямо желание. Но ето че вече 2-3 месеца сме заедно и от време на време пак имаме същия проблем!!! Аз мислех да го пращам на лекар, защото все пак той е на 25г. и немисля че за неговата възраст е нормално това... но вие пишете точно обратното. Незнам какво да предприемем. Моля ви за съвет или поне за вашето компетентно мнение.
Благодаря ви предварително!
Гери

#10 Гост:_diva orxideia_*

Гост:_diva orxideia_*
  • Guests

Posted 10 July 2007 - 10:26 AM

Здравейте д-р Бостанджиев,
много се успокоих когато прочетох вашата статия. Но въпреки всичко неможах да разбера, нормално ли е приателя ми да има желание и да не му става? Или по точно да му става но понякога просто си умеква и край. Това не ми харесва!!! И сте прав, че почват да ми минават разни такива мисли, но ми става много болно. И даже едвам се сдържам да не се разплача. От скоро съм с това момче и в началото на сексуалните ни контакти беше много трудно, въобще неможеше да го вдигне. Той ми обесняваше, че вероятно е от силната превъзбуда и голямо желание. Но ето че вече 2-3 месеца сме заедно и от време на време пак имаме същия проблем!!! Аз мислех да го пращам на лекар, защото все пак той е на 25г. и немисля че за неговата възраст е нормално това... но вие пишете точно обратното. Незнам какво да предприемем. Моля ви за съвет или поне за вашето компетентно мнение.
Благодаря ви предварително!
Гери


Тошко е копирал д-р Бостанджиев тук преди доста време ...ако искаш да му пишеш и да ти отговори лично той, то пиши тук http://www.med.prima...bostandjiev.htm защото той надали влиза в този форум :)

проблема е кофти, но зависи и от теб
ако всеки път когато си лягаш с него си мислиш - боже пак ще се провали, то тогава какво остава за горкия човечец ...не си мисли че му е леко...ако продължава така ще стане сериозна психична травма от която ще му е много по трудно да излезе (лично мнение)

точно в този форум имаше пич с подобен проблем и благодарение на приятелката си го преудоля ;) не ме питай как ;) една жена знае как да накара мъжа да полудее от кеф ...използвай въображението си ...езика ...ръцете...всичко което би помогнало дори и XXL канала
нека и той направи същото ...има език, ръце да ги използва ...и още нещо... започвайки секс не мислете за крайния резултат, а просто се наслаждавайте и играйте по дълго...

#11 roni_fen

roni_fen

    Нов

  • Users
  • Рипване
  • 3 Мнения:

Posted 24 August 2007 - 01:55 AM

ами кат за начало, аз съм на 22 и не ми се беше случвало такова нещо!!

вчера си легнахме с мойта приятелка и се случи!! не можах да го дигна :rolleyes: не знам къв ми беше проблема.. :) просто не успях, не че ми е писнала или нещо такова дори много исках да го направим, бях се възбудил, обаче се наложи да прекъснем и след това бях напълно безпомощен :o

хора не знам вие кажете на мен досега не ми се беше случвало :)
бях пил но и преди е било така и сичко си беше ок,

не знам :) някой някакъв съвет???


На всеки се е случвало, преодолейго и продължи напред !!!

#12 Johnny Strong

Johnny Strong

    Seducer

  • Moderators
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 392 Мнения:

Posted 30 October 2011 - 09:54 PM

на всеки се случва, аз съм имал много пъти да откаже и в началото се притеснявах и тя дори се сърдеше защото не знаеше че е нормално от физиологична гледна точка, но после го разбра и свикна... все пак не си вибратор на батерии