Преход към съдържанието


Снимка
- - - - -

Отмъщение или Истинска Същност?


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 tinkarsuN

tinkarsuN

    Начинаещ

  • Users
  • РипванеРипване
  • 19 Мнения:

Posted 22 November 2015 - 03:31 AM

Здравейте , не съм писал в форума от 7 години , сетих се за него и реших да го разгледам.Далеч съм от тези термините на Дон Жуан блиблията , но мисля че имам опит с жените.Просто реших да напиша една тема , да видя какво мислите и вие...пък и като гледам последните коментари и теми - Форума направо е замрял.

 

Имам сериозна приятелка , но просто много изневерявам. Това ми е някакъв нагон... незнам.Преди около година се занимавах с едно момиче , мацката беше много красива може би 9 по вашите критерии . Акъл също не и липсваше , умела , с много добър маниер , любяща , искренна . Имаше много качества но аз просто търсех тръпка , правил съм 2 пъти секс със нея , не мисля че си показахме всичко но това е друг въпрос. Аз бях по дръпнат , по надменно се държах , тя показваше повече емоция от мен ... това всичкото бе заради приятелката ми пък и аз не обичам да се увличам.Имам си човек просто всичкото го правя за да разнообразявам.Впоследствие с мацката си останахме приятели,чувахме се , тя ми споделяше както и аз ... аз я оцених като човек .Тя си хвана 1 момче , постоянно ми говореше как той бил нещо временно докато намери нещо по добро .Аз и звънях да се видим да пием кафе, или да се разходим някъде , дори и да седим в колата щеше да ми е приятно да си поговорим.Така и не стана аз звънях , тя ми звънеше все някой нямаше време , последно аз я търсих 2-3 пъти тя явно беше решила да се прави на интересесна бягаше ми един вид.Усещах как почва да прави чалъми... спрях да се занимавам с нашата приятелска среща.Последно сме си писали преди 7 месеца ...

 

Сега си мисля дали не загубих един стойностен човек? Какво предизвика в нея това държание? Аз не целя секс или нещо просто защо загуби интерес?

 

Аз не съжелявам за нищо което съм направил,не искам да звучи че тя ми липсва просто интереса в мен се сабуди че сме извън интимни отношения и много добре си допадахме...а накрая почна да си показва рогцата.

 

Какво мислите вие? :)

 



#2 John Wilmot

John Wilmot

    Напреднал

  • Moderators
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 130 Мнения:

Posted 22 November 2015 - 04:35 AM

Най-вероятно е започнала да те забравя и да губи интерес приятел. Ти си се държал по-отдъпнато,ясно си показал,че това е само нещо моментно. А след като интимните ви отношения са свършили, най-вероятно си спрял да доставяш стойност в ''приятелството'' ви. За какво и е да излизате,какво печели тя?Сладки призакзи и бъбрене? Надали я валнуват тези неща от човек с когото е имала кратка афера. Започнал си да я търсиш, да настояваш да излизате- това може би я е отдалечило. Всичко опира до стойността която предлагаш. Дали става дума за разговор, бизнес сделка, връзка с някой. Няма как да седим само и да слушаме и да се съгласяваме. Трябва да се изразяваме,да сме такива каквито сме и точно това вдъхновява другите да търсят компанията ни. Пожелавам ти всичко най-хубаво. Много се радвам, че мислиш над нещата,защо са станали така,какво е предизвикала еди си какво. Това е много важно :)