Преход към съдържанието


Снимка
- - - - -

Интерес?


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 sinlesssweets

sinlesssweets

    Опитен

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 106 Мнения:

Posted 08 March 2015 - 10:41 PM

Чудя се , понеже се забелязвам , че напоследък пиша постоянно на хора , било то момичета или момчета..усещам че ставам нийди.Не ми харесва , виждам , момичетата започнаха да губят интерес.Ако спра да пиша като цяло освен по наложителност дали ще се прояви интерес от тяхна страна?Мисля да пробвам, е така , да не пиша на никой в продължение на месец! Какъв ще е ефектът според вас?



#2 asfr

asfr

    Опитен

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипване
  • 86 Мнения:

Posted 08 March 2015 - 10:58 PM

Нещо ти липсва и търсиш запълненост от външната среда, а това те прави нииди. Не си самодостатъчен. Намери си страст с която да се занимаваш когато си сам. Това е причината поради която много от играчите не могат да задържат жената до се*е си. Добри са в свалянето но след време изпъква на преден план липсата на живот отвъд социалните отношения. За хора като нас играта се е превърнала в страст но понякога пропускаме факта че принципите в играта произлизат от натурално развити личности при които самите свалки реално са последната дупка на кавала, просто защото притежават страст в живота си върху която работят. Играта не може да бъде основната ти страст. А какво правим ние? Фейкваме поведение на борбена, самоуверена и самодостатачна личност изпълнена със страсти. Субкомуникираме го в свалката и до няколко срещи блесва липсата на ни на личен живот. За да ти върви трябва да изградиш този живот и след това само да отдаваш, позволявайки на жените да орбитират около теб. 

"Пътят на истинският мъж е да дава, да дава това, което е, все повече и във все по-голяма дълбочина на света, на своята жена, на семейството си, на всеки. За да направи това, той трябва да се развива, а нашето развитие преминава през три основни етапа. Първият етап е, когато искаме да се развиваме за наше собствено добро. Втория е, когато искаме да споделяме  кооперораме с други хора. Третия етап е да рзберем, че всичко е само промяна ... Когато ние даваме, ние извираме от дълбочината на сърцето си, усещайки нашата дълбока цел, предлагайки нашата любов навън и осъзнаваме, че може никой да не приеме това, което даваме, изкуствот, което създаваме, може да не бъде получено от никого, а също и любовта, която даваме. Истинският мъж не спира да дава поради това, че не получава. За него може никога да не се разбере, той може никога да не получи това, което чувства че заслужава, за това което дава но истинският мъж е само даване. Той е подаръкът. За да е способен да прави това, той трябва да чувства дълбоко в се*е си и същевременно дълбоко в света. Истинският мъж чувства дълбоко в се*е си "Кой съм аз? Кой съм аз истински и в дълбочина?"

Прочети: http://www.smilyanov...uperior Man.pdf


Edited by asfr, 08 March 2015 - 11:13 PM.


#3 sinlesssweets

sinlesssweets

    Опитен

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 106 Мнения:

Posted 09 March 2015 - 11:00 PM

Наистина! Нещо ми липсва , но не мога да усетя точно какво. Дали е липсата на социален живот? Не...аз съм общитетелен , имам приятели, които познавам от 15 години всеки от тях, но не мога да проследя нишката..Липса на хоби- нее  и това не е , тренирам кик бокс от 2 години , имам и други занимания..Но точно в момента усещам една голяма празнина в мен , липса на желание за каквото и да е..и това продължава повече от месец..търся вниманието на други хора , за да запълня тази празнина , но някак не успявам.Отвратително е , все едно имам голяма дупка в тялото.Не ми се прави нищо.Вярно излизам с приятели с момичета , но все нещо ми е криво , станал съм черноглед , песимист..отвращавам се от се*е си..и най-лошото е , че не зная какво да правя. Ще се радвам на още някой съвет! 



#4 asfr

asfr

    Опитен

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипване
  • 86 Мнения:

Posted 10 March 2015 - 12:21 AM

А развиваш ли се със нещо значимо отвъд хобито и социалната ти среда? Нещо от което в преспектива би могъл да припечелваш и добиеш някаква форма на самостоятелност. Дали апатията ти не е именно поради съзната липса в развитието ти? Поне при мен се появява такава в период в който не работя усърдно върху значими цели отвъд пикъпа, имам проблеми с университета и прочие. Наскоро писах тема за това и смея да твърдя че работя по въпроса но все още не съм много отвъд калта. Истината в живота е винаги да си поставяш цели, някои по-далечни и някои по-близки и лесно постижими, винаги да се стремиш да влагаш всичко от се*е си за постигането им и никога да не се отказваш от това, което си си поставил за цел. В това е смисъла на живота, ако нямаш нещо за което да се бориш, нещо в което да инвестираш емоционалната и физическата си енергия просто изпадаш в апатия, която изцежда живота от теб.

 

Разгледай пирамидата на Маслоу за човешките потребности.

http://bg.wikipedia....стите_на_Маслоу

Къде се поставяш ти в нея? А къде желаеш да бъдеш и как би могъл да стигнеш там? Позволи си да помолиш над това, създай план и го последвай докрай безрезервно.. Бъди хардкор копелето, което докарва нещата до край и се самоуважавай заради това. 
 


Edited by asfr, 10 March 2015 - 12:41 AM.


#5 Baldur

Baldur

    Нов

  • Users
  • Рипване
  • 7 Мнения:

Posted 10 March 2015 - 11:06 AM

Колекционирай салфетки, нарисувай картина, напиши книга. Аз в момента правя последното. Заебах писането, когато заминах за Англия и сега ми остава малко време да довърша. Пък с жените зависи - Аз имам навика да им казвам някой неща за самите тях и резултатът е, че повече не ми вдигат телефона. Научих, че това е най-краткият начин за излизане от зоната на приятелството и в 40 процента от случайте работи. Другите 60 са срамежливите и наистина обидените сливи. Една от тях (обидена) все още не може да спре да мисли за мен, понеже харесва книгите ми. А след като вече и пари имам, няма как да не мисли. Това, че съм и хубав не влияе много - в БГ е пълно с манекени с по два лева в джоба. Ще я остава на мира за още четири месеца, като същевременно се върна при моята румънка и една филипинка, която ме сваляше доста време. После, когато чрез времето унищожа всичките й спомени за това колко добър "психиатър" съм бил, ще направя така, че да се озова с нея в една компания и ще пробвам калибриране. Знам, че ще стане, защото я познавам от години и знам как мисли. Лъжа я, праскам я набързо и си заминавам. Не знам защо се задълбах толкова, но мисля, че има общо с темата. По някакъв начин.

 

Сиреч, уважаеми, трябва Ви хоби. Нещо, с което да се разсейте. Жени се срещат по улицата, автобуса, магазина, оставете ги намира. Играете ли видео-игри, шах, пишете ли стихове, интересувате ли се от информационни техналогии? Или може би трева? Правете тези неща и изключете жените за поне три седмици. Те сами ще дойдат - непознати и интересни. Виж, за хубав вече не мога да гарантирам :happy2:



#6 sinlesssweets

sinlesssweets

    Опитен

  • Users
  • РипванеРипванеРипванеРипванеРипване
  • 106 Мнения:

Posted 10 March 2015 - 11:22 PM

Майната им на жените! Не ми се занимава точно в този период от живота ми.Не знам , още чувствам непукизъм към всичко!

 

А развиваш ли се със нещо значимо отвъд хобито и социалната ти среда?

Ами да , стремя се към много работи.Училище , спорт...Относно пирамидата , така като гледам на 3 - 4 място! Не знам , този период е вече месец и започвам да се отчайвам!Вярно , малък съм и именно за това не е нормално! СПОРТ ,УЧЕНЕ , ПРИЯТЕЛИ ..на всичко наблягам и се стремя да се раздавам! Но не ми се получава...Форма на самостоятелност няма как да придобия..живея с нашите, на работа няма да ме вземат (пробвал съм).Не знам дори дали е апатия това моето чудо! Дори емпатията ми като чели изчезва! Започнах да съм твърде сериозен във всичко , без капка емоция! Освен хибито ми..развивам се и духовно..

 

Истината в живота е винаги да си поставяш цели, някои по-далечни и някои по-близки и лесно постижими, винаги да се стремиш да влагаш всичко от се*е си за постигането им и никога да не се отказваш от това, което си си поставил за цел. В това е смисъла на живота, ако нямаш нещо за което да се бориш, нещо в което да инвестираш емоционалната и физическата си енергия просто изпадаш в апатия, която изцежда живота от теб

Като че ли цели в живота още нямам..имам предвид сериозни.Рано ми е според мен! Винаги като си поставя нещо за цел се боря до край за него, НО точно сега губя желание за каквото и да е! Проблема е много серизозен и ще се радвам за още нещо , което да напишете , над което ще разсъждавам! 

 

 

 

П.с    

 

Сиреч, уважаеми, трябва Ви хоби.

Давай на Ти , наши хора сме си. :)


Edited by sinlesssweets, 10 March 2015 - 11:35 PM.